|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Przyczajenie
|
Dot.: prezent dla brata
Brat rośnie, ale przybywa mu też zainteresowań co rok nowych. więc jest w czym wybierac, od gier komputerowych, po sprzet komputerowy. zawsze mozna dac kupon do empiku jako prezent niech kupi co sam chce, ale w tym roku wpadlam na pomysl zamowienia koszulki z nadrukiem, jako ze chlopak cwiczy 3run;] mam nadzieje, że mu sie spodoba;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Przyczajenie
|
Ja spróbowałam dość nietypowo...ale za to efekt był powalający!
Moje czarno-białe zdjęcie posłużyło jako wzór plakatu...Drukowałam przez internet www.unitedprint.pl Wiedziałam, że to jego ulubiona fotka więc baaaardzo sie ucieszył ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Rozeznanie
|
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Swieta sie zblizaja, a ja prezentu jeszcze nie mam.
![]() Chcialabym swojemu TZ dac cos bardziej osobistego, moze cos np. z moim zdjeciem. Mysle ze poduszki sa oklepane a kubek nie wiem gdzie zrobic ... Macie jakies ciekawe i ogginalne pomysly, calkiem odmienne niz moje? Dodam ze jestesmy ze soba 4 miesiace ![]() Bede wdzieczna za kazde pomysly. |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
Cytat:
![]() i w dodatku pokazuje ze dbasz o niego i sluchasz - bo wiesz czego mu potrzeba ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam problem
kupiłam koledze bokserki - takie śmieszne ![]() On jest szczupły, wysoki kupiłam rozmiar M, jak myslicie, dobrze? nie beda za małe? teraz sie zaczelam martwić... |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Przyczajenie
|
2 w 1 Sylwester + urodziny
Cześć Wam Wszystkim
![]() pomocy!! mój chłopak, a właściwie narzeczony obchodzi, jak co roku dwa święta w jeden dzień: sylwester + urodziny. W związku z tym, że to jest ostatnia sylwestrowa noc i ostatnie jego urodziny przed naszym ślubem mam wielki problem. Chce zrobić mu wyjątkową niespodziankę, nie mam tu na myśli prezentu, ponieważ taki już dla Niego mam ![]() ![]() ![]() ![]() Pomóżcie!! pełen power ![]() zapowiadajcie - mam nadzieje, że pomożecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Rozeznanie
|
szczupły i wysoki to pojęcie względne. Tak samo jak rozmiar M bywa rózny...
![]()
#2353 |
Raczkowanie
|
jak ma ok 175 wzrostu powinny być dobre, jeśli wyższy wydaje mi się że może być problem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Rozeznanie
|
jesli dobrze pamietam to z tych smiesznych kupowalam l na szczuplego wysokiego (185cm) i .. jak je zobaczyl to mowil ze za duze a jak wlozyl to ze dobre...bo te smieszne(z diablami, sloniami, malowane recznie w sens) maja taki kroj ze nie sa duze tylko te szwy maja jakos tak bardzo oddalone od siebie i wygladaja na duze- radzilabym owtorzyc jak sie da( u mnei sie dalo
![]() ![]() ![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Wtajemniczenie
|
szczupły w sensie - szczupły, płaski z tyłu, chudzinka
wzrost 175-180 więcej nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Raczkowanie
|
dzieki za aprobate
![]() stabilizator juz kupiony. kosztowal mnie fortune ale czego sie nie robi dla swojego I Love You ![]()
#2358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zadomowienie
|
Dot.: 2 w 1 Sylwester + urodziny
Jak już impreza trochę się rozkręci, to mogłabyć nagle wyjść na środek pokoju i oznajmić, że z okazji urodzin masz niespodziankę dla TŻ - zaśpiewasz Waszą ulubioną piosenkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Raczkowanie
|
Ja mam! Ja mam! Pomysł na idealny prezent dla kogoś bliskiego-może nie chłopak ale ktoś równie bliski
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Raczkowanie
|
ja też mam problem co kupić. Mój TŻ
![]() jednak kupowałam mu już dużo rzeczy do motoru bo w jego siłownie nie będe się dokładała gdyż wszystko ma skubaniec ![]() latem jeszcze wspominał o zwykłym łańcuchu na szyje gdyż stary zgubił i nadal nie ma nowego myślicie, że ucieszyłby się z takiego prezentu? mam do wydania ok 230 zł a on wtedy mowił ,ze chce taką grubą ( patrzyłam w jubilerze to były od 400 zł ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze masz pomysły, też bym chciała taki prezent, bo uwielbiam latać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Konto usunięte
|
![]() mam płyte, leży w skrzynce bo dzisiaj macałam czekam na tata bo on ma kluczyk od skrzynki do tego kupiłam dzisiaj mu rkem adidasa do twarzy. 50 ml dałam 14 złoty, dla skóry wrażliwej i siedze i sedze i myśle i myśle i brat sie zaśmiał 9bo powiedziałam zeby mi pomogł co ejszcze) a on mi mówi :kup mu paczke prezerwatyw... i wiecie na co wpadłam?? ide kupic durex play ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10136818]
i wiecie na co wpadłam?? ide kupic durex play ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co wy na to?[/quote] to nie je gupie ![]()
#2365 |
Raczkowanie
|
Mój braciszek ma zas manie co do gier
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla Eks
ucieszył ;p
a kubasek taki z sheepworld z napisem: jestes kims wyjatkowym.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
BAN stały
|
hm, to jest zawsze najmilsza część szału zakupowego prezent dla TŻ
![]() wielu facetów lubi gry komputerowe, może wypatrzec na rynku cć ciekawego czy popytac w empiku, albo płyta ulubionego zespołu, ja stawiam zwykle na książki, to zawsze działa, a może zaprenumerować mu gazetke np. fantastyke? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Przyczajenie
|
taka śmieszna mata na komórkę. Pomimo, że nie ma kleju to komórka się bardzo dobrze trzyma. Zabawka przydatna do auta za ok 20 zł
http://www.pentagram.pl/produkty/gec...am_gecko_p1501 |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w tym roku tż dostał piękny dwurzędowy płaszcz ze stójką ![]()
![]() |
#2370 |
Przyczajenie
|
uff, w koncu kupilam prezent gwiazdkowy dla TŻa z czym mialam nielada problem (jak zawsze zreszta)
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.