Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-18, 22:42   #1351
dzasta110
Wtajemniczenie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Ad.2- dziękuję skarbeńku
Ad.3- Udanej wigilii ja mam jutro <2 kobiety z biura -w tym jedna ja, 1 szt.sprzątaczka i 44 chłopa
o jaaa

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
A co do kolejki to tak sobie mysle i nie wiem.... Busciku nie mam bo kolejke chyba minela, wzrostu tez mi nie dali , wagi musze pilnowac a to znaczy ze w przecinkach tez nie stalam.... sadze ze ja to po kilkakroc stalam w kolejce z talentami
i chyba jeszcze w tej ze skromnością

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
co do kolejek to ja na pewno bylam w tej od zlosliwosci (widze sporo PM2008 tam stalo) nawet kiedys nazwali mnie "wasp" (czyli osa) bo mam zadelko i potrafie dopiec jak cos mnie wkurzy...a w innych kolejkach to chyba nie stalam ani wzrostu, cyckow zero figury modelki tez brak...co najwyzej jak rozdawali facetom miesnie piwne to chyba ktos przerzucil troche na mnie i wygladam jak jakas taka spuchnieta, wlosy tez nijakie bo ani sie kreca ani nie sa proste tylko musze im w tym pomagac...

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Ale tak powaznie przed chwila natknelam sie na watek o zdradzie i wiecie co dreszcz mnie przeszył....
a gdzie czytałaś?? daj linka

Kasienko piękne kwiatki. Uki się postarał daj kawałek tortu, bo mnie ochota naszła

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2008-12-18 o 22:49 Powód: bo solenizantka się pochwaliła
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 22:49   #1352
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Wiesz Izus podobno teraz sie rwie kobitki na obraczki. Czytalam na jednymwatku ze studenci politechniki chodzili w 10 chlopa na imprezy i co impreze losowali 2 obraczki i tym oto sposobem, 2 z nich zawsze mialo fory u babeczek. A swoja droga co to za kobiety ktore patrza na zonatych facetow, feeeee... Ja bym zaraz taka

Sofferko i po co czytasz takie kryminaly?

Kasienko ale bukiecior..... I wcale nie powiem, ze policzylam lepki roz

Dzasti trafilas w 10, w tej ze skromnoscia tez stalam. Jakze moglam o tym zapomniec

Katey a wiedzialam, ze ktoras miala te fotele, bo mnie natchnela na ich kupno, ale zadna nie chciala sie przyznac
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 22:52   #1353
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

A nasza Dzasta kolejki złośliwców też nie ominęła
I za to Cię lubię
Ale kwiaty dostała Kasieńka
Hehe ja tam kwiaty średnio lubię taka ze mnie nędzna romantyczka
Stary 2008-12-18, 22:59   #1354
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzasti trafilas w 10, w tej ze skromnoscia tez stalam. Jakze moglam o tym zapomniec
hihi...

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
A nasza Dzasta kolejki złośliwców też nie ominęła
I za to Cię lubię
a jak my chyba właśnie TAM się wszystkie poznałyśmy, że nam tak dobrze ze sobą
ja też Was lubię, właśnie za uszczypliwość, kąśliwość, zadziorność, złośliwość, bo wszystko w granicach normy (oczywiście naszej peemkowej ) i nikt się nie obraża nooo... chyba, że o czymś nie wiem

Stary 2008-12-18, 23:04   #1355
LilStar
Wtajemniczenie

hej Laseczki

właśnie skończyłam robić mamie pazurki
ale mnie oczy plecy bolą

widze że dużo nas stało w kolejce pt złośliwośćpewnie dlatego tak nam się dobrze tu rozmawia

podryw-branie na psa....zgodzę się-faceci jakoś tak mają że łatwiej jest im jakiś zmyślny bajer ułożyćale mój Riki szczerzy zęborki
co do obrączki jako wabika też prawda, jest taka pani w sklepie w świętoszowie która koniecznie chciała od mojego prywatnego Męzorka numer fona-jak powiedział jej że to nie jest możliwe, usilnie chciała mu wepchnąć swój-to nic że mężatka z 2 dzieci a mąż na misji...ech niedobrze mi. a jaką mię miała jak mnie zobaczyła z B.-bezcenneoczywiście nie omieszkałam jej przywalić tekstem w stylu o kobietach z jawnym brakiem klasy

Kasieńko piękny bukieciori poprosze kawał torta bo uwielbiam.

ja jutro jadę do B-jeszcze muszę się spakować.

buziolki

p.s Dzasta wiesz że Cię uwielbiam za Twoje poczucie humoru i nie tylko ale za to przede wszystkim

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-12-18 o 23:05 Powód: bo Dzasta też była w naszej kolejce:D
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 23:07   #1356
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
A więc wizyta u lekarza bardzo śmieszna Dzidzia tyłkiem się obróciła i za chiny ludowe nie chciała nam się pokazać. Tak się wstręciuch wiercił, że nawet nie chciał się cały zmierzyć Za to rączkami tak machał jakby muchy chciało złapać

Cytat:
NIe denerwuj się złotko moje!!!
Kurcze ale ludzie mają tupet
Cytat:
Malutka tylko spokojnie tobie nie wolno sie denerwowac. A swoja droga to taki powinien na nastepnym zakrecie noge zlamc
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Malutka ostatnio przez cały dzień zakorkowane ulice są, jak jechałam kilka dni temu do miasta służbowo, to myślałam, że jajko zniosę
przykra sytuacja, ludzie sa nieraz tak chamscy, że się w głowie to nie mieści, dlatego my trzymamy samochód na parkingu strzeżonym
po prostu jestem zła i mega wściekła. Akurat mieliśmy trochę kaski odłożone, żeby po nowym roku powoli kompletować wyprawkę dla malucha, a tu masz klopsa

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
to takie szczęście w nieszczęściu prawda Mili
hihi... moja złośnico
ja chyba stałam w tej kolejce po biust dwa razy za to jakoś ominęłam kolejkę ze wzrostem
po wzrost nie stałam
po wzrok nie stałam
po biust też nie stałam
po rozum chyba stałam, ale gdzieś na końcu kolejki i mało tego zostało
po wcięcie w talii stałam, bo mam

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
normalnie leżę
a ja obok Ciebie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
5 tydzien dopiero i 1 dzien
idem cudowac jak to cos wam pokazac
to ta czarna kropa
prześliczna fasolka po mamusi oczywiście

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Pozdrowionka też dla wszystkich innych PM2008 ... tęskni mi się za Wami
my też tęsknimy

Cytat:
Ad.3- Udanej wigilii ja mam jutro <2 kobiety z biura -w tym jedna ja, 1 szt.sprzątaczka i 44 chłopa
ale pomyśl jakie będziesz miała wzięcie

Cytat:
Kasieńka pewnie się bawi w najlepsze ale na pewno też o nas myśli opychając się tortem: to za daget, to za Lilstar, to za Agunie82 (można ze trzy łyżeczki bo ona z przecinkami stała) to za Dzaste, za Malutką i Fasolinkę 2 łyżeczki, za Agaciora i Orzeszka (dwie łyżeczki), za Niuniuniu, za M.a.r.t.e,Gosię,Kinę, Sofkę,Katarzinkę, Madziczka,Mili, kotka81 oraz za resztę PM2008, które gdzieś się zapodziały
Oj chyba będziemy winne dodatkowym centymetrom w jej bioderkach a jak wiadomo...z wiekiem coraz trudniej zrzucić:P:P
to się nam obje słodkości nasza Kasieńka

A na koniec życzenia dla naszej solenizantki:

Z serca płyną te życzenia:
w datę Twego urodzenia zdrowia,
szczęścia, pomyślności,
sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
uśmiech stale miej na twarzy,
niech się spełni o czym marzysz

malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 23:14   #1357
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jutro jadę do B-jeszcze muszę się spakować.

p.s Dzasta wiesz że Cię uwielbiam za Twoje poczucie humoru i nie tylko ale za to przede wszystkim
udanej podróży, przede wszystkim bezpiecznej
ja też Cię Robaczku lofciam mocno

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
A więc wizyta u lekarza bardzo śmieszna Dzidzia tyłkiem się obróciła i za chiny ludowe nie chciała nam się pokazać. Tak się wstręciuch wiercił, że nawet nie chciał się cały zmierzyć Za to rączkami tak machał jakby muchy chciało złapać
hihi...i nawet nasza wizazowa fasolinka chyba też w kolejce ze złośliwością już stała

Dobranoc Misiuńki

Stary 2008-12-18, 23:19   #1358
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
hihi...i nawet nasza wizazowa fasolinka chyba też w kolejce ze złośliwością już stała
No to zesmy sie dobraly

Szczesliwej i bezpiecznej podrozy Lilus my ten weekend spedzamy tutaj dopiero w swieta wyruszamy .

Idem spac bo mam juz dosc w ogole chyba hormony cos zaczynaja mieszac bo wahania nastroju mam...
Stary 2008-12-18, 23:22   #1359
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Hehe wiercipiętek też po mamusi??
Co do zdrady- uwazam ze to facet żonaty ma się oprzeć pokusie tak jak to zrobił mąż Lilstar.
Co do kobiet które ostrzą pazurki na cudzych... masakra totalna.
Nawet się przez to pokłóciłam z moją b.dobrą koleżanką. Bo najpierw poznala swojego sasiada z naszą kumpelą a potem jak jej nie wyszlo z facetem nagle zapalala uczuciem do owego sąsiada... Są razem wciąż to fakt ale dla mnie było to zagranie ponizej krytyki!!!
Stary 2008-12-18, 23:45   #1360
LilStar
Wtajemniczenie

Malutka_to będzie Calineczka-troszkę wstydliwa jest
i wiesz jak dla mnie to stałaś w każdej kolejce a już na pewno w tej z życzliwością dobrym słowem dla nas humorkiem super uśmiechem-te które wymieniłam to zapewne okupowałaś w I dziesiątce, resztę w II

DagmarkoDzastuśdzięku ję

Izuśco zrobić-niektóre Babory takie są, ale fakt że wszystko zależy od Faceta-zajętego Faceta.i Jego umiejętności powiedzenia NIE.nie jestem zwolennikiem zasady hołdowanej przez zdradzone Kobiety:jak suka nie da to pies nie weźmie....to Osoba zajęta, będąca w związku powinna myśleć i umieć oprzeć się pokusie-jest odpowiedzialna nie tylko za siebie ale za Tą-Tę Drugą Połówkę-która w Jej ręce złożyła swoje życie.
byłam kiedyś z kimś kto mnie zdradził...i nigdy nie miałam za złe tej Innej, bo to on był w związku, a ona cóż...skorzystała na jego niestałości.Koleżanki mnie nie rozumiały, chciały do niej iść-wygarnąć. nie pozwoliłam.po co, żeby się ośmieszyć?jakby nie chciał nie zrobiłby tego i już.
takie tam moje luźne przemyslenia
Stary 2008-12-18, 23:56   #1361
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dokładnie uważam tak jak Ty Lilstarku!!
Przykro mi że ktoś kiedyś cię tak skrzywdził.Wyszłaś z tego z podniesioną głową
A teraz niech żałuje.

Chociaż na studiach mialam znajomą co twierdziła "niezajęty=nieciekawy ". Ale ona była specyficzna.
Dobra kobietki idę skorzystać z naszej nowej kabiny i wziąć prysznic. A potem wpakuję się do mojego mężulka
Stary 2008-12-19, 00:03   #1362
LilStar
Wtajemniczenie

dobranoc Izuniu kochana
ja się jutro poprzytlam

buziaki

p.s Dagmarkowiesz za comój y uzdolniony Promyczku-doczytałam co tworzyłaś

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-12-19 o 00:25 Powód: bo Dagmarka miała wenę twórczą i dziękuję za sygnałka-lubię jak mi sięwyświetlasz:)
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 07:29   #1363
dzasta110
Wtajemniczenie

Dzień dobry

co do kobiet które trzymają się zasady "niezajęty=nieciekawy " to normalnie no comment

trzymajcie dziś kciukasy za moją "łobuzerię" przedszkolną, bo mamy dziś przedstawionko dla rodziców więc total official

do wieczorka Cukiereczki

Stary 2008-12-19, 07:34   #1364
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć dziewczynki. Ale ciemno u mnie, normalnie noc. Przecież to niesprawiedliwe, żeby człowiek musiał w nocy pracować.
Dzisiaj będzie radosny dzień. Z tej okazji od rana dla wszystkich Wczoraj pogodziłam się ze swoją siostrą, pokłóciłyśmy się miesiąc temu, ona wyjechała do innego miasta na studia i nie rozmawiałyśmy ze sobą. Wczoraj spłakałyśmy się jak głupie i przysięgłyśmy sobie, że nigdy więcej takiej sytuacji.

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Ja dziś siedzę w robocie do 22 bo mamy wigilię robotniczą w pracy, ale nie narzekam bo ekipa jest super więc imprezka się szykuje niezła.
Zazdraszczam na maxa. Mam dobrych znajomych z poprzedniego wydziału, z którymi spotykamy sie po pracy. O moim obecnym wydziale nawet nie napiszę w każdym razie nie jest to tzw niezła ekipa

Cytat:
Ojej Kacha ale Ty masz zarąbiście, jak ja bym chciała z facetami pracować. Z nimi nigdy problemów nie ma, nie zazdroszczą Ci ciuchów, figury i w ogóle. Teraz to ja się nie dziwię, że alkoholik z Ciebie

Cytat:
. sadze ze ja to po kilkakroc stalam w kolejce z talentami
No tak...wrodzona skromność

Cytat:
, żebyście wiedziały jaki można mieć podryw na psa ale ciiii
Zawsze chciałam mieć psa, ale rodzice nie chcieli. Chyba dzisiaj powiem mojej mamie jakich mozliwości mnie pozbawiła

Cytat:
Uuuuu nie bede. Moje Serce padlo jak pies pluto cala dzisiejsza noc przerysowal siedzac nad projektem i byl 24 godz na nogach wiec niech sobie pospi bo dzis znowu samotna noc przede mna bo znowu bedzie rysowal... . A jak jest zmeczony to zaczyna byc wkurzajacy wiec niech spi .
Nie martw się, my już od trzech dni śpimy oddzielnie, bo mężulek pracuje po nockach a ja średnio mam ochotę z teściową siedzieć więc jestem u siebie w domku.

Cytat:
Wklejam mój prezencik od misiaka
Dowiecie się może , że jednak nie mam już 18 lat, ale co tam
Śliczne, uwielbiam czerwone róże

Cytat:
Tez kiedys dostalam taki sliczny bukiet, stoi do dziś oczywiscie zasuszony
A ja tam nie suszę kwiatów...lepiej dostawać nowe

dzasta trzymam kciukasy choć i tak wiem, że wszyscy będą dziećmi zachwyceni a to z pewnością przełoży się na zachwyt nad panią

Edytowane przez gosia1007
Czas edycji: 2008-12-19 o 07:36
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 08:22   #1365
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cześć kłapouszki obiecuje, że na weekend nadrobię wczorajsze zaległości a teraz powiem tylko, że tęskno mi za Wami i życzę Wam odrobinkę słonka, bo u mnie z pogodą to totalna porażka. Zimno, deszcz pada i taka szarówa, że nic się nie chce.
Stary 2008-12-19, 08:56   #1366
agunia82
Zakorzenienie

Heloł lasencje

Kasienko przepiękny bukiecior! Mężuś się postarał

Cytat:
Dzień dobry

trzymajcie dziś kciukasy za moją "łobuzerię" przedszkolną, bo mamy dziś przedstawionko dla rodziców więc total official

do wieczorka Cukiereczki
oj to trzymam bardzo, bardzo mocno będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Cześć kłapouszki obiecuje, że na weekend nadrobię wczorajsze zaległości a teraz powiem tylko, że tęskno mi za Wami i życzę Wam odrobinkę słonka, bo u mnie z pogodą to totalna porażka. Zimno, deszcz pada i taka szarówa, że nic się nie chce.
też za Tobą tęsknimy. A słoneczka i u mnie by się przydało. A do tego jeszcze szef nam kaloryfery przykręcił i zimnota w robocie, brrr

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 09:21   #1367
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie zapakowałam prezenty dla rodzinki męża- pojedzie do szkoły to je umieści w odpowiednim miejscu w domu
Poza tym sie na niego troszkę pogniewałam-oj jak czasem potrafi mi dopiec. Na szczęście nieco sie rozprostowało
Kasieńka pewnie się bawi w najlepsze ale na pewno też o nas myśli opychając się tortem: to za daget, to za Lilstar, to za Agunie82 (można ze trzy łyżeczki bo ona z przecinkami stała) to za Dzaste, za Malutką i Fasolinkę 2 łyżeczki, za Agaciora i Orzeszka (dwie łyżeczki), za Niuniuniu, za M.a.r.t.e,Gosię,Kinę, Sofkę,Katarzinkę, Madziczka,Mili, kotka81 oraz za resztę PM2008, które gdzieś się zapodziały
Oj chyba będziemy winne dodatkowym centymetrom w jej bioderkach a jak wiadomo...z wiekiem coraz trudniej zrzucić:P:P
oj te centymetry ale myślę, że nam wybaczy

a podobno tym których kochamy potrafimy najbardziej dopiec i ich zranić - po prostu najlepiej znamy ich słabe punkty i bijemy po nich smutne, ale prawdziwe, pewnie pamietacie jak Wam mama coś dogadała, jakaś psiapsióła itp - w jakiejś książce było to nazwane "kopaniem po siniakach" - myslę, ze trafna nazwa.

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
czesc!!

jeszcze tylko 4 dni do pracki hihihi juz sie nie moge doczekac chociaz najgorsza bedzie chyba Wigilia bo pracuje do 17 + 40 minut droga powrotna

P.S. no to se pomarudzilam
mój TŻ pracuje do 16tej w wigilie i droga podobnie jak Ty , więc czuję Twój ból , a czasem trzeba se pomarudzić
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość

wiecie co zamowilismy rodzicom obrazy z naszych zdjec slubnych i zaczynam miec obawy czy dojda do swiat bo ksiazki z allegro to ida mi jzu ponad tydzien! zaczynam sie denerwowac....a pozatym to prezentow brak i weny na nie tez nie mamy...

a tu jak zwykle nadrabianai tyle, qrcze szkoda ze w pracy nie mam kiedy posiedziec bo jednak bedac u tesciow za czesto nie mam jak podejrzec co piszecie...a mezus tylko pyta co tam nowego na wizazu i ze maniaczka jestem

pewnie bede zmykac..buziole wielkie dla Was wszystkich, zwlaszcza dla jubilatki ktora to konczy zapewne lat 18 jak zreszta my wszystkie teraz to tylko nascie lat konczymy
myśmy rodzicom zrobili fotoksiążki ze ślubno - poślubno fotkami i kurcze też już tydzień na nie czekam - mam nadzieję, że będzie do świąt, bo jak nie to godziny spędzone przed kompem na tworzeniu książki pójdą na marne, a po świętach to już nie będzie to samo

Cytat:
Dzień dobry

co do kobiet które trzymają się zasady "niezajęty=nieciekawy " to normalnie no comment

do wieczorka Cukiereczki
trzymam kciuki

a co do podrywania zajętych, kiedyś w autobusie zasłyszałam taką gadkę (podróże komunikacją miejską kształcą), że jak się chce faceta "do łóżka" i bez zobowiązań to najlepiej wyrwać żonatego i dzieciatego, bo on nie zostawi rodziny, do łóżka się nada i nie będzie pilnował tej laski i rozliczał jej z kazdej minuty no normalnie a z drugiej strony moim zdaniem zdrada jest nie do przejścia i jeśli ktoś kogoś zdradza to nie zasługuje na tego kogoś - uff nagadałam
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 10:03   #1368
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Moj małżonek zawsze mi mówi że jestem wyjątkowa bo nikt go nie potrafi tak wkurzyć jak Ja hehe
Zdolna ze mnie dziewczynka
Chyba też załapałam się na kolejkę "wrodzona złośliwość".
kobiety umieja grac swietnie tylko na jednym instrumencie - na nerwach
no i czasem na flecie - zalezy jak lezy i co kto woli

Cytat:
Hejka

prześliczna fasolka po mamusi oczywiście
kiedy u mnie bedzie widac cos wiecej poza kropka i kiedy przejda te mdlosci
mecza Cie jeszcze???

fasolka wyglada narazie jak ufo - wiec do taty podobna

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
a co do podrywania zajętych, kiedyś w autobusie zasłyszałam taką gadkę (podróże komunikacją miejską kształcą), że jak się chce faceta "do łóżka" i bez zobowiązań to najlepiej wyrwać żonatego i dzieciatego, bo on nie zostawi rodziny, do łóżka się nada i nie będzie pilnował tej laski i rozliczał jej z kazdej minuty no normalnie a z drugiej strony moim zdaniem zdrada jest nie do przejścia i jeśli ktoś kogoś zdradza to nie zasługuje na tego kogoś - uff nagadałam
nie wiem o co chodzi ale zgadzam sie calkowicie
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 10:33   #1369
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
a podobno tym których kochamy potrafimy najbardziej dopiec i ich zranić - po prostu najlepiej znamy ich słabe punkty i bijemy po nich smutne, ale prawdziwe, pewnie pamietacie jak Wam mama coś dogadała, jakaś psiapsióła itp - w jakiejś książce było to nazwane "kopaniem po siniakach" - myslę, ze trafna nazwa.
Niestety ale to prawda. Nie powinno tak być, ale tak właśnie robimy. W moim przypadku zawsze mam nauczkę "po" - ogromne wyrzuty sumienia.

Cytat:
Stary 2008-12-19, 10:49   #1370
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Co za dzien w ogole nie chcialo mi sie podnosic z lozka. Zrobilam sobie mietowa herbatke i tak mysle co by tu zrobic Ach jakas taka rozlazla jestem moj mezus sugeruje ze to moze byc poczatek grypy oby sie mylil...
Cytat:
kobiety umieja grac swietnie tylko na jednym instrumencie - na nerwach
no i czasem na flecie
- zalezy jak lezy i co kto woli

Agaciorku motto dnia ... a z podobienstwem zaraz popatrzem czy sie zgadza

A co do mojej skromnosci to bardziej skromnej ode mnie nie ma hihihi

Katarzinko mam nadzieje ze z albumami dotra wszak maja jeszcze 3 dni robocze nie liczac dzis.

Agus widze ze twoj szefo zaczal sobie poczynac i was po malu przymraza

Gosienko super ze pogodzilas sie z siostra o to chodzi przed Bozym Narodzeniem.... Radujmy się niebo ma dla ludzi bezcenny skarb,ten co w Betlejem przyszedł na świat,przebaczenie ześle nam.Zaśpiewa aniołów chór ineksensis deo wyśpiewa cud.A ziemie rozjaśni blask i poruszy serca w nas.

Lilus kazda z nas ma zapisany swoj los u gory, wiemy o tym obie. Teraz masz u boku swoja poloweczke . A B. zachowal sie jak prawdziwy maz odpierajac atak natretnej kobiety Tesknie za naszymi pogaduchami
Stary 2008-12-19, 10:50   #1371
soffera
Zadomowienie

Hej baboszki
Mąż wczoraj przyjechal w nocy Normalnie bylo uroczo :P

Lilus uwazaj na siebie w podrozy.

U Was brzydko a u mnie śnieg pada!! Może swieta beda białe (przypominam że jedziemy w góry)

Gosiu to jedyny bukiet ktory zasuszylam, dostałam go od meza gdy nie było go długo w kraju i miał w sobie 27 roz (dzien naszego slubu), chcialam zeby go po powrocie zobaczyl, czasem jestem jakas dziwnie sentymentalna.

Agatko przez 1 trymestr , ale specem nie jestem w tej dziedzinie....

Opowiesci o zdradzie to jedna to gorsza, Dzastus na gdzies intymnym to bylo, nie zapisalam adresu bo nie chce juz tam trafic, zreszta juz w nocy zdarzylismy o tym porozmawiac. Niestety teraz to i kobiety i mezczyzni zdradzają na równi (mój mąż pracuje praktycznie z samymi facetami i znam sprawy od męskiej strony)

Tak sobie mysle kogo brakuje u nas, po pierwsze Toverek (wczoraj mi to uswiadomila Malin na innym watku), Kejti (dawno sie do nas nie odzywala, nawet niewiemy co u niej slychac), Kakusia ( tez cisza) No i znow zapodziane: Lulu i Monai

Katarzinko co do albumów, może być tak że nie dotrą, Poczta Polska w grudniu jest gorsza niż zazwyczaj, 2 lata temu zamowilam z wydawnictwa ksiazke zaraz na pocztaku grudnia na prezent swiateczny i doszla w sylwestra Zeby cos mieć wydrukowałam okładke tej książki i opis, zapakowałam i wreczylam z przepraszajaca miną. Zapytaj czy ją w ogole wyslali.

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2008-12-19 o 10:54
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 10:59   #1372
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej biedroneczki
Cytat:
i chyba jeszcze w tej ze skromnością

Kasienko piękne kwiatki. Uki się postarał daj kawałek tortu, bo mnie ochota naszła
Ad. 1- hahahahahahahhahahahhahah a
Ad. 2- bardzo proszę i <że niby torcika piekę>
Dla każdej po kawałeczku pysznego torcika z bitą smietanką, z polewą czekoladową, z powidełkami śliwkowymi, rumem i kawą
i to własnej robocizny <razem z mamusią>
Cytat:
hihi...
a jak my chyba właśnie TAM się wszystkie poznałyśmy, że nam tak dobrze ze sobą
ja też Was lubię, właśnie za uszczypliwość, kąśliwość, zadziorność, złośliwość, bo wszystko w granicach normy (oczywiście naszej peemkowej ) i nikt się nie obraża nooo... chyba, że o czymś nie wiem
ja też o niczym nie wiem... już pisałam ze wszystkie Was lofkam
i ciesze się, że nie tylko ja jestem tutaj zołzą
Cytat:
Hejka

to się nam obje słodkości nasza Kasieńka

A na koniec życzenia dla naszej solenizantki:

Z serca płyną te życzenia:
w datę Twego urodzenia zdrowia,
szczęścia, pomyślności,
sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
uśmiech stale miej na twarzy,
niech się spełni o czym marzysz

Ad.1- ależ to musi być fantastyczne uczucie , buzi w brzuszek dla wiercipiętki naszej
Ad.2- dziękuję kropeczko , mocno się nie objadałam bo sadełka za dużo się utworzy
Cytat:
hahahahhahahahaa
dobre
Cytat:
Izuś co zrobić-niektóre Babory takie są, ale fakt że wszystko zależy od Faceta-zajętego Faceta.i Jego umiejętności powiedzenia NIE.nie jestem zwolennikiem zasady hołdowanej przez zdradzone Kobiety:jak suka nie da to pies nie weźmie....to Osoba zajęta, będąca w związku powinna myśleć i umieć oprzeć się pokusie-jest odpowiedzialna nie tylko za siebie ale za Tą-Tę Drugą Połówkę-która w Jej ręce złożyła swoje życie.
byłam kiedyś z kimś kto mnie zdradził...i nigdy nie miałam za złe tej Innej, bo to on był w związku, a ona cóż...skorzystała na jego niestałości.Koleżanki mnie nie rozumiały, chciały do niej iść-wygarnąć. nie pozwoliłam.po co, żeby się ośmieszyć?jakby nie chciał nie zrobiłby tego i już.
takie tam moje luźne przemyslenia
Aaaaach... szkoda gadać
Buzi kotek
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki. Ale ciemno u mnie, normalnie noc. Przecież to niesprawiedliwe, żeby człowiek musiał w nocy pracować.
Dzisiaj będzie radosny dzień. Z tej okazji od rana dla wszystkich Wczoraj pogodziłam się ze swoją siostrą, pokłóciłyśmy się miesiąc temu, ona wyjechała do innego miasta na studia i nie rozmawiałyśmy ze sobą. Wczoraj spłakałyśmy się jak głupie i przysięgłyśmy sobie, że nigdy więcej takiej sytuacji.

Ojej Kacha ale Ty masz zarąbiście, jak ja bym chciała z facetami pracować. Z nimi nigdy problemów nie ma, nie zazdroszczą Ci ciuchów, figury i w ogóle. Teraz to ja się nie dziwię, że alkoholik z Ciebie

Śliczne, uwielbiam czerwone róże

A ja tam nie suszę kwiatów...lepiej dostawać nowe
Ad.1- ale fajnie fajnie, że się pogodziłyście
Ad.2- hahahahahahahhahahahahaha się uśmiałam
żeby to jeszcze byli jacyś fajni faceci a to jakieś dziadki same
Ad.3- dziękować też mi sie podobaja
Ad.4- ja kiedyś miałam fazę na suszenie, ale już tego nie robię nie lubię zbieraczy kurzy <na który jestem uczulona>
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
hej żabko
nam tez teskni sie za Toba
i pogoda u mnie <uwierz> taka sama
ja bym pożyczyła Nam śnieżnych Świąt- a nie takiej wstrętnej pluchy

Kochane moje wczoraj w pracy otrzymałam:
2 winiuchy i bukiet róż od kolegi z pracy
No mamusia mi zrobiła <z moja mała pomoca> 2 torciki <jeden do pracy a drugi do domku>.
Od brata <tego malego> dostalam szkatułkę na biżu- fajowską.
Od babuni taką różyczkę w doniczce pomarańczową.
Od kolegi i koleżanki <przyjechali na torta> różyczki pomarańczowe cięte.
Od cioci mojej kochanej dostałam <zero podtekstów> takie urządzenie do ćwiczenia brzuszków
A z moimi różami od małżonka było tak:

Przyjechal z pracy i patrze ze nic dla mnie nie ma...
tak mi sie przykro zrobilo (( ze szok
ale nic sie nie odzywam- mowie: zapomnial napewno kupic mi kwiatuszka
wszedl do pokoju i mowi: oooo kwiaty dostałaś??? <na te od kolegi>
ja mowie: no tak
i ide odgrzac mu obiadek

odgrzalam, on cos w pokoju robil w tym czasie... i gadal ze zmeczony itp itd <mi sie gotuje powoli - w żyłach >
nałożyłam mu papu i poszłam do pokoju... a tam... leżą różyczki na łóżku na mojego misia kolanach <takiego dużego białego misia na ślub dostałam od brata>

Odwracam się do drzwi, a tam stoi ten mój zbójec jeden i się uśmiecha i mówi: a co??? myślałaś że zapomniałem???
I mnie ukochał i dał buziaka i jeszcze raz życzonka złożył <bo rano już to zrobił>.

Ech... szczęśliwa jestem

Idem pracować
Buzi

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 11:50   #1373
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Agatko przez 1 trymestr , ale specem nie jestem w tej dziedzinie....
pierwszy trymestr trwa do 6 tyg drugi do 12 czy 14...
ja w srode bede w 6 tyg... kurcze i do tego jeszcze kazdy liczy to inaczej... mrrr...

idem suszyc glowe
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 12:06   #1374
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

dobrze, że sporo dzisiaj piszecie. Dzisiaj jakoś wyjątkowo fajnie mi się to czyta, a jak piszecie o Bożym Narodzeniu to jakoś tak sie dzisiaj wzruszam...może w końcu atmosferę świąt poczuje
Mam sporo pracy bo poniedziałek i wtorek mam wolny, więc chcę wyczyścić co się da, jednocześnie czas mi się dłuży, chcę już do domku nagadać się z moją młodszą zołzowatą siostrą
Idę popracować
Buźki

Kasieńko zmyślak z tego Twojego mężula
Stary 2008-12-19, 12:13   #1375
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej biedroneczki

Dla każdej po kawałeczku pysznego torcika z bitą smietanką, z polewą czekoladową, z powidełkami śliwkowymi, rumem i kawą
i to własnej robocizny <razem z mamusią>

ja też o niczym nie wiem... już pisałam ze wszystkie Was lofkam
i ciesze się, że nie tylko ja jestem tutaj zołzą

Ech... szczęśliwa jestem

Idem pracować
Buzi
my też Cię lofkamy
a Twój mężuś fajną niespodziewajkę Ci zrobił

a albumy były wyslane w poniedziałek , wiec czekam co by dotarły

ale mam lenia na prace - jakos rozmarzyłam się swiątecznie
Zanim czas pokona nas"
Stary 2008-12-19, 12:33   #1376
soffera
Zadomowienie

Agatko dasz rade
Katarzinka zeby doszly
Gosiu dużo osob tweirdzi ze wlasnie przez gotowanie czuje atmosfere swiat, juz na poczatku grudnia robia pierniczki, dekoruja je, potem przygotowuja zakwasy na barszcz i inne cudawianki. Niestety nie praktykuje tego bo po prostu nie mam czasu...
Stary 2008-12-19, 13:00   #1377
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Agatko dasz rade
Katarzinka zeby doszly
Gosiu dużo osob tweirdzi ze wlasnie przez gotowanie czuje atmosfere swiat, juz na poczatku grudnia robia pierniczki, dekoruja je, potem przygotowuja zakwasy na barszcz i inne cudawianki. Niestety nie praktykuje tego bo po prostu nie mam czasu...
dzięki
Zanim czas pokona nas"
Stary 2008-12-19, 14:00   #1378
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
No wlasnie ja tez tak siedze i mysle co by tu zrobic aby sie zaczelo robic swiatecznie i chyba zaczne od dekoracji okien. Sniegu ani grama wiec chyba sama sobie okno zasnieze . I czekam na tego pasozyta pod sufit, lampki juz wyciagnelam i czekaja.

Katarzinko ja tez mam lenia wiec nie jestes sama hihih

Ale znalazlam superasnie ponczoszki http://allegro.pl/item511205089_ponc...ikado2005.html i w dodatku pachnace. Alez jestem ciekawa jak wygladaja w realu

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-12-19 o 14:03 Powód: bom znowu cos wypatrzyla
Stary 2008-12-19, 14:52   #1379
soffera
Zadomowienie

Dziewczyny u nas powoli biało - cały czas sypie, widzialam relacje z Ustronia na TVN 24 - totalnie biało!! Oby tak bylo powoli wszedzie Ale oczywiscie uwazajcie na drogach - patrze i u nas juz takie blotko sniegowe jest, pewnie zamarznie w nocy i bedzie slisko.
Podsyłam Wam troche sniegu
Powoli sie zbieram, akcja przeprowadzka ostatnich mebli do naszego domku.
A jutro bo tatuś ma dziś urodziny

Dageciku kup ponczoszki i nam pokaz, bedziemy wtedy wszystkie wiedziec jak wygladaja w realu Zamowilam kule stanikowe, dam znac jak juz wyprobuje
Stary 2008-12-19, 14:57   #1380
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Brrrr.... nie chcę śniegu na jutro, mężulek jedzie w trasę, więc wolę, żeby było sucho a w niedzielę pewnie do liroy'a sie wybierzemy po oświetlenie. Wciąż mam dużo na głowie, ale myśl o 4 dniach wolnego dodaje mi skrzydeł
Spadam do domku
Buziaki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości