|
|
#1351 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasienko piękne kwiatki. Uki się postarał daj kawałek tortu, bo mnie ochota naszła
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-12-18 o 22:49 Powód: bo solenizantka się pochwaliła |
||||
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Izus podobno teraz sie rwie kobitki na obraczki. Czytalam na jednymwatku ze studenci politechniki chodzili w 10 chlopa na imprezy i co impreze losowali 2 obraczki i tym oto sposobem, 2 z nich zawsze mialo fory u babeczek. A swoja droga co to za kobiety ktore patrza na zonatych facetow, feeeee... Ja bym zaraz taka
Sofferko i po co czytasz takie kryminaly? Kasienko ale bukiecior..... I wcale nie powiem, ze policzylam lepki roz ![]() Dzasti trafilas w 10, w tej ze skromnoscia tez stalam. Jakze moglam o tym zapomniec ![]() Katey a wiedzialam, ze ktoras miala te fotele, bo mnie natchnela na ich kupno, ale zadna nie chciala sie przyznac |
|
|
|
#1353 |
|
Wtajemniczenie
|
A nasza Dzasta kolejki złośliwców też nie ominęła
![]() I za to Cię lubię ![]() Ale kwiaty dostała Kasieńka ![]() Hehe ja tam kwiaty średnio lubię taka ze mnie nędzna romantyczka
|
#1354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jak my chyba właśnie TAM się wszystkie poznałyśmy, że nam tak dobrze ze sobą ![]() ja też Was lubię, właśnie za uszczypliwość, kąśliwość, zadziorność, złośliwość, bo wszystko w granicach normy (oczywiście naszej peemkowej ) i nikt się nie obraża nooo... chyba, że o czymś nie wiem
|
|
|
#1355 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Laseczki
![]() właśnie skończyłam robić mamie pazurki ![]() ale mnie oczy plecy bolą widze że dużo nas stało w kolejce pt złośliwość ![]() pewnie dlatego tak nam się dobrze tu rozmawia![]() podryw-branie ![]() na psa....zgodzę się-faceci jakoś tak mają że łatwiej jest im jakiś zmyślny bajer ułożyć ale mój Riki szczerzy zęborkico do obrączki jako wabika też prawda, jest taka pani w sklepie w świętoszowie która koniecznie chciała od mojego prywatnego Męzorka numer fona-jak powiedział jej że to nie jest możliwe, usilnie chciała mu wepchnąć swój-to nic że mężatka z 2 dzieci a mąż na misji...ech niedobrze mi. a jaką mię miała jak mnie zobaczyła z B.-bezcenne oczywiście nie omieszkałam jej przywalić tekstem w stylu o kobietach z jawnym brakiem klasy![]() Kasieńko piękny bukiecior i poprosze kawał torta bo uwielbiam.ja jutro jadę do B-jeszcze muszę się spakować. buziolki p.s Dzasta wiesz że Cię uwielbiam za Twoje poczucie humoru i nie tylko ale za to przede wszystkim
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-12-18 o 23:05 Powód: bo Dzasta też była w naszej kolejce:D |
|
|
|
#1356 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
A więc wizyta u lekarza bardzo śmieszna Dzidzia tyłkiem się obróciła i za chiny ludowe nie chciała nam się pokazać. Tak się wstręciuch wiercił, że nawet nie chciał się cały zmierzyć Za to rączkami tak machał jakby muchy chciało złapać Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
po wzrok nie stałam po biust też nie stałam po rozum chyba stałam, ale gdzieś na końcu kolejki i mało tego zostało ![]() po wcięcie w talii stałam, bo mam a ja obok Ciebie Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A na koniec życzenia dla naszej solenizantki: Z serca płyną te życzenia:
w datę Twego urodzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz |
|||||||
|
|
|
#1357 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też Cię Robaczku lofciam mocno ![]() Cytat:
![]() Dobranoc Misiuńki
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczesliwej i bezpiecznej podrozy Lilus my ten weekend spedzamy tutaj dopiero w swieta wyruszamy .Idem spac bo mam juz dosc w ogole chyba hormony cos zaczynaja mieszac bo wahania nastroju mam... |
|
|
|
|
#1359 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe wiercipiętek też po mamusi??
Co do zdrady- uwazam ze to facet żonaty ma się oprzeć pokusie tak jak to zrobił mąż Lilstar. Co do kobiet które ostrzą pazurki na cudzych... masakra totalna. Nawet się przez to pokłóciłam z moją b.dobrą koleżanką. Bo najpierw poznala swojego sasiada z naszą kumpelą a potem jak jej nie wyszlo z facetem nagle zapalala uczuciem do owego sąsiada... Są razem wciąż to fakt ale dla mnie było to zagranie ponizej krytyki!!!
|
#1360 |
|
Wtajemniczenie
|
Malutka_to będzie Calineczka
-troszkę wstydliwa jest ![]() i wiesz jak dla mnie to stałaś w każdej kolejce a już na pewno w tej z życzliwością dobrym słowem dla nas humorkiem super uśmiechem-te które wymieniłam to zapewne okupowałaś w I dziesiątce, resztę w II ![]() Dagmarko Dzastuś dzięku jęIzuś co zrobić-niektóre Babory takie są, ale fakt że wszystko zależy od Faceta-zajętego Faceta.i Jego umiejętności powiedzenia NIE.nie jestem zwolennikiem zasady hołdowanej przez zdradzone Kobiety:jak suka nie da to pies nie weźmie....to Osoba zajęta, będąca w związku powinna myśleć i umieć oprzeć się pokusie-jest odpowiedzialna nie tylko za siebie ale za Tą-Tę Drugą Połówkę-która w Jej ręce złożyła swoje życie.byłam kiedyś z kimś kto mnie zdradził...i nigdy nie miałam za złe tej Innej, bo to on był w związku, a ona cóż...skorzystała na jego niestałości.Koleżanki mnie nie rozumiały, chciały do niej iść-wygarnąć. nie pozwoliłam.po co, żeby się ośmieszyć?jakby nie chciał nie zrobiłby tego i już. takie tam moje luźne przemyslenia
|
|
|
|
#1361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie uważam tak jak Ty Lilstarku!!
Przykro mi że ktoś kiedyś cię tak skrzywdził.Wyszłaś z tego z podniesioną głową ![]() A teraz niech żałuje. Chociaż na studiach mialam znajomą co twierdziła "niezajęty=nieciekawy ". Ale ona była specyficzna. Dobra kobietki idę skorzystać z naszej nowej kabiny i wziąć prysznic. A potem wpakuję się do mojego mężulka
|
#1362 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc Izuniu kochana
![]() ja się jutro poprzytlam ![]() buziaki p.s Dagmarko wiesz za co mój y uzdolniony Promyczku-doczytałam co tworzyłaś
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-12-19 o 00:25 Powód: bo Dagmarka miała wenę twórczą i dziękuję za sygnałka-lubię jak mi sięwyświetlasz:) |
|
|
|
#1363 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
co do kobiet które trzymają się zasady "niezajęty=nieciekawy " to normalnie no comment trzymajcie dziś kciukasy za moją "łobuzerię" przedszkolną, bo mamy dziś przedstawionko dla rodziców więc total official ![]() do wieczorka Cukiereczki
|
|
#1364 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki. Ale ciemno u mnie, normalnie noc. Przecież to niesprawiedliwe, żeby człowiek musiał w nocy pracować.
Dzisiaj będzie radosny dzień. Z tej okazji Wczoraj pogodziłam się ze swoją siostrą, pokłóciłyśmy się miesiąc temu, ona wyjechała do innego miasta na studia i nie rozmawiałyśmy ze sobą. Wczoraj spłakałyśmy się jak głupie i przysięgłyśmy sobie, że nigdy więcej takiej sytuacji.Cytat:
Cytat:
No tak...wrodzona skromność Zawsze chciałam mieć psa, ale rodzice nie chcieli. Chyba dzisiaj powiem mojej mamie jakich mozliwości mnie pozbawiła ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dzasta trzymam kciukasy choć i tak wiem, że wszyscy będą dziećmi zachwyceni a to z pewnością przełoży się na zachwyt nad panią
Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2008-12-19 o 07:36 |
|||||
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kłapouszki
obiecuje, że na weekend nadrobię wczorajsze zaległości a teraz powiem tylko, że tęskno mi za Wami i życzę Wam odrobinkę słonka, bo u mnie z pogodą to totalna porażka. Zimno, deszcz pada i taka szarówa, że nic się nie chce.
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł lasencje
Kasienko przepiękny bukiecior! Mężuś się postarał Cytat:
będzie dobrze!też za Tobą tęsknimy. A słoneczka i u mnie by się przydało. A do tego jeszcze szef nam kaloryfery przykręcił i zimnota w robocie, brrr
|
|
#1367 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale myślę, że nam wybaczy a podobno tym których kochamy potrafimy najbardziej dopiec i ich zranić - po prostu najlepiej znamy ich słabe punkty i bijemy po nich smutne, ale prawdziwe, pewnie pamietacie jak Wam mama coś dogadała, jakaś psiapsióła itp - w jakiejś książce było to nazwane "kopaniem po siniakach" - myslę, ze trafna nazwa.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a co do podrywania zajętych, kiedyś w autobusie zasłyszałam taką gadkę (podróże komunikacją miejską kształcą), że jak się chce faceta "do łóżka" i bez zobowiązań to najlepiej wyrwać żonatego i dzieciatego, bo on nie zostawi rodziny, do łóżka się nada i nie będzie pilnował tej laski i rozliczał jej z kazdej minuty no normalnie
|
|
|
#1368 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no i czasem na flecie - zalezy jak lezy i co kto woli ![]() Cytat:
i kiedy przejda te mdlosci ![]() mecza Cie jeszcze??? fasolka wyglada narazie jak ufo - wiec do taty podobna ![]() Cytat:
|
|
|
#1369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Co za dzien w ogole nie chcialo mi sie podnosic z lozka. Zrobilam sobie mietowa herbatke i tak mysle co by tu zrobic
Ach jakas taka rozlazla jestem moj mezus sugeruje ze to moze byc poczatek grypy oby sie mylil...Cytat:
Agaciorku motto dnia ... a z podobienstwem zaraz popatrzem czy sie zgadza A co do mojej skromnosci to bardziej skromnej ode mnie nie ma hihihi Katarzinko mam nadzieje ze z albumami dotra wszak maja jeszcze 3 dni robocze nie liczac dzis. Agus widze ze twoj szefo zaczal sobie poczynac i was po malu przymraza ![]() Gosienko super ze pogodzilas sie z siostra o to chodzi przed Bozym Narodzeniem.... Radujmy się niebo ma dla ludzi bezcenny skarb,ten co w Betlejem przyszedł na świat,przebaczenie ześle nam.Zaśpiewa aniołów chór ineksensis deo wyśpiewa cud.A ziemie rozjaśni blask i poruszy serca w nas. Lilus . Teraz masz u boku swoja poloweczke . A B. zachowal sie jak prawdziwy maz odpierajac atak natretnej kobiety
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Zadomowienie
|
Hej baboszki
![]() Mąż wczoraj przyjechal w nocy Lilus uwazaj na siebie w podrozy. U Was brzydko a u mnie śnieg pada!! Gosiu to jedyny bukiet ktory zasuszylam, dostałam go od meza gdy nie było go długo w kraju i miał w sobie 27 roz (dzien naszego slubu), chcialam zeby go po powrocie zobaczyl, czasem jestem jakas dziwnie sentymentalna. Agatko przez 1 trymestr , ale specem nie jestem w tej dziedzinie.... Opowiesci o zdradzie to jedna to gorsza, Dzastus na gdzies intymnym to bylo, nie zapisalam adresu bo nie chce juz tam trafic, zreszta juz w nocy zdarzylismy o tym porozmawiac. Niestety teraz to i kobiety i mezczyzni zdradzają na równi (mój mąż pracuje praktycznie z samymi facetami i znam sprawy od męskiej strony) Tak sobie mysle kogo brakuje u nas, po pierwsze Toverek (wczoraj mi to uswiadomila Malin na innym watku), Kejti (dawno sie do nas nie odzywala, nawet niewiemy co u niej slychac), Kakusia ( tez cisza) No i znow zapodziane: Lulu i Monai ![]() Katarzinko co do albumów, może być tak że nie dotrą, Poczta Polska w grudniu jest gorsza niż zazwyczaj, 2 lata temu zamowilam z wydawnictwa ksiazke zaraz na pocztaku grudnia na prezent swiateczny i doszla w sylwestra Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-12-19 o 10:54 |
|
|
|
#1372 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej biedroneczki
Cytat:
Ad. 2- bardzo proszę <że niby torcika piekę> ![]() Dla każdej po kawałeczku pysznego torcika z bitą smietanką, z polewą czekoladową, z powidełkami śliwkowymi, rumem i kawą ![]() i to własnej robocizny <razem z mamusią>Cytat:
i ciesze się, że nie tylko ja jestem tutaj zołzą Cytat:
, buzi w brzuszek dla wiercipiętki naszej Ad.2- dziękuję kropeczko Cytat:
dobre ![]() Cytat:
![]() Buzi kotek Cytat:
Ad.2- hahahahahahahhahahahahaha się uśmiałam ![]() żeby to jeszcze byli jacyś fajni faceci ![]() Ad.3- dziękować też mi sie podobaja Ad.4- ja kiedyś miałam fazę na suszenie, ale już tego nie robię Cytat:
nam tez teskni sie za Toba i pogoda u mnie <uwierz> taka sama ja bym pożyczyła Nam śnieżnych Świąt- a nie takiej wstrętnej pluchy Kochane moje wczoraj w pracy otrzymałam: 2 winiuchy ![]() No mamusia mi zrobiła <z moja mała pomoca> 2 torciki <jeden do pracy a drugi do domku>. Od brata <tego malego> dostalam szkatułkę na biżu- fajowską. Od babuni taką różyczkę w doniczce pomarańczową. Od kolegi i koleżanki <przyjechali na torta> różyczki pomarańczowe cięte. Od cioci mojej kochanej dostałam <zero podtekstów> takie urządzenie do ćwiczenia brzuszków A z moimi różami od małżonka było tak: Przyjechal z pracy i patrze ze nic dla mnie nie ma... tak mi sie przykro zrobilo (( ze szokale nic sie nie odzywam- mowie: zapomnial napewno kupic mi kwiatuszka ![]() wszedl do pokoju i mowi: oooo kwiaty dostałaś??? <na te od kolegi> ja mowie: no tak i ide odgrzac mu obiadek odgrzalam, on cos w pokoju robil w tym czasie... i gadal ze zmeczony itp itd <mi sie gotuje powoli - w żyłach > nałożyłam mu papu i poszłam do pokoju... a tam... leżą różyczki na łóżku na mojego misia kolanach <takiego dużego białego misia na ślub dostałam od brata> Odwracam się do drzwi, a tam stoi ten mój zbójec jeden i się uśmiecha i mówi: a co??? myślałaś że zapomniałem??? I mnie ukochał i dał buziaka i jeszcze raz życzonka złożył <bo rano już to zrobił>. Ech... szczęśliwa jestem Idem pracować Buzi
|
|
#1373 |
|
Rozeznanie
|
pierwszy trymestr trwa do 6 tyg drugi do 12 czy 14...
ja w srode bede w 6 tyg... kurcze i do tego jeszcze kazdy liczy to inaczej... mrrr... idem suszyc glowe
|
|
#1374 |
|
Wtajemniczenie
|
dobrze, że sporo dzisiaj piszecie. Dzisiaj jakoś wyjątkowo fajnie mi się to czyta, a jak piszecie o Bożym Narodzeniu to jakoś tak sie dzisiaj wzruszam...może w końcu atmosferę świąt poczuje![]() Mam sporo pracy bo poniedziałek i wtorek mam wolny, więc chcę wyczyścić co się da, jednocześnie czas mi się dłuży, chcę już do domku nagadać się z moją młodszą zołzowatą siostrą ![]() Idę popracować Buźki Kasieńko zmyślak z tego Twojego mężula
|
|
|
|
#1375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Twój mężuś fajną niespodziewajkę Ci zrobił a albumy były wyslane w poniedziałek , wiec czekam co by dotarły ale mam lenia na prace - jakos rozmarzyłam się swiątecznie
|
|
|
#1376 |
|
Zadomowienie
|
Agatko dasz rade
Katarzinka zeby doszly ![]() Gosiu dużo osob tweirdzi ze wlasnie przez gotowanie czuje atmosfere swiat, juz na poczatku grudnia robia pierniczki, dekoruja je, potem przygotowuja zakwasy na barszcz i inne cudawianki. Niestety nie praktykuje tego bo po prostu nie mam czasu... |
|
|
|
#1377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I czekam na tego pasozyta pod sufit, lampki juz wyciagnelam i czekaja.Katarzinko ja tez mam lenia wiec nie jestes sama hihih Ale znalazlam superasnie ponczoszki http://allegro.pl/item511205089_ponc...ikado2005.html i w dodatku pachnace. Alez jestem ciekawa jak wygladaja w realu Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-12-19 o 14:03 Powód: bom znowu cos wypatrzyla |
|
|
|
|
#1379 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny u nas powoli biało - cały czas sypie, widzialam relacje z Ustronia na TVN 24 - totalnie biało!!
Ale oczywiscie uwazajcie na drogach - patrze i u nas juz takie blotko sniegowe jest, pewnie zamarznie w nocy i bedzie slisko.Podsyłam Wam troche sniegu Powoli sie zbieram, akcja przeprowadzka ostatnich mebli do naszego domku. A jutro bo tatuś ma dziś urodziny ![]() Dageciku kup ponczoszki i nam pokaz, bedziemy wtedy wszystkie wiedziec jak wygladaja w realu Zamowilam kule stanikowe, dam znac jak juz wyprobuje
|
|
|
|
#1380 |
|
Wtajemniczenie
|
Brrrr.... nie chcę śniegu na jutro, mężulek jedzie w trasę, więc wolę, żeby było sucho a w niedzielę pewnie do liroy'a sie wybierzemy po oświetlenie. Wciąż mam dużo na głowie, ale myśl o 4 dniach wolnego dodaje mi skrzydeł
Spadam do domku Buziaki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

, wagi musze pilnowac a to znaczy ze w przecinkach tez nie stalam.... sadze ze ja to po kilkakroc stalam w kolejce z talentami
, wlosy tez nijakie bo ani sie kreca ani nie sa proste tylko musze im w tym pomagac...

daj kawałek tortu, bo mnie ochota naszła 

hand-made: urodzinowo na 40tkę

my chyba właśnie TAM się wszystkie poznałyśmy, że nam tak dobrze ze sobą
pewnie dlatego tak nam się dobrze tu rozmawia
Za to rączkami tak machał jakby muchy chciało złapać
za to jakoś ominęłam kolejkę ze wzrostem 

wiesz za co
będzie dobrze!
i kiedy przejda te mdlosci
<że niby torcika piekę>
bo tatuś ma dziś urodziny