|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Cytat:
ubóstwiam x3 ubóstwiam x3 ubóstwiam x3 Cysiia boska jesteś wiesz;> A kradnę szczególnie ten :...i mieć w głowie pstro ^^ WIĘCEJ A ode mnie: świątecznie dookoła^^ prezencie Ty mój ;* |
|
|
|
|
#3512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
* Jemioła zbliża ludzi. * Jedna gałązka, dwie pary ust. To będą najpiękniejsze święta. * Pod jemiołą czule tak całuje ... * Pod jemiołą poczuć ust twych smak. * Twój zapach wymieszany z wonią jemioły, gdy całujesz, to najpiękniejszy prezent na święta... *Jemioła, ja i ty. Aż chce się żyć. Tylko takie Wybacz, jeśli nie pomogłam ;*
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
|
#3513 |
|
Raczkowanie
|
` pustka w głowie .
` wszystko szare i bez barw . jak codzień . ` głupoty przejaw . ` dilerka żelek < 3 |
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy kogoś skrzywdzisz, musisz wziąć za to odpowiedzialność
kawałek po kawałeczku zjada mnie sumienie złap gwiazdę, schowaj ją do kieszeni i nie pozwól nigdy zgasnąć lubię patrzeć jak światło księżyca oświetla Twoją twarz ucieknijmy, tylko raz, tam gdzie pełno gwiazd, tam gdzie one są ciągle nie wolno Ci już mówić, że lubiłeś trzymać mnie za rękę zima wcale nie musi być melancholijnym czasem Obudź się, przecież jestem tu i czekam aż zaczerpniesz ile chcesz. jednak to prawda. miłość istnieje tylko w książkach. a ja się łudziłam
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
: >
Dziękuję znowu za miłe słowa.
![]() Ach, od jutra wolne! A tutu takie cuś:
|
|
#3516 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: : >
nie wiesz o tym jeszcze.. jesteś moim powietrzem
`zapnij pas, porywam cię do świata marzeń `nawet w chwilach zapomnienia wszędzie szukam Twego cienia ` Jeżeli zadzwonię o 3:00, odbierzesz aby ze mną porozmawiać?..` `Kocham kiedy obsypujesz mnie pocałunkami `Uwielbiam kiedy cały w Twoich objęciach tonę `Chcę Tobie poświęcić me życie, tylko z Tobą dzielić się
|
#3517 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
haah kradnę, kradnę, kradnę <3 piękne.---------------------- To te twarze, które nienawiścią darzę. Ja cię kocham, a ty śpisz! Najpierw w niebie, potem w chmurze ... . całe życie z wariatami . -.- moje marzenia marzną na dworze Closer . sama nie wiem po co wam te opisy moje z rana nie kontaktuje
|
||||
|
|
|
#3518 |
|
BAN stały
|
Nie możesz zatrzymać żadnego dnia, ale możesz go nie stracić
"Przyjaźń jak pieniądze, łatwiej ją zdobyć niż utrzymać przy sobie." Dla mężczyzny sercem jest świat; dla kobiety światem jest serce Jeśli jakaś dłoń ma miejsce w drugiej dłoni, to właśnie jest przyjaźń (miłość) Życie jest jak szpital w którym każdy pacjent chce zmienić łóżko
|
|
|
|
#3519 |
|
BAN stały
|
świat wypadł mi
z moich rąk zamykam oczy i czuję na sobie niedawne szczęście On jest moją siłą, moimi uśmiechami, moją tęsknotą, moim pragnieniem wziąć te miłość w ręce i przenieść ją przez życie tak trudno jest ją zdobyć a tak łatwo można stracić.W jednej chwili. Proszę pozwól mi usłyszeć ciszę Pytają, czy trzeba kochać? O to nie należy pytać, to trzeba czuć. |
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3521 |
|
Raczkowanie
|
nigdy wiecej nie zadawaj mi pytan, na które wiesz ze nie znam odpowiedzi
- zrozum . to sie nie zdarza normalnym ludzią ! - sugerujesz ze coś z nami nie tak ? byłem Twoim tłem Chwilą bez znaczenia Kimś kto się nie liczy, nic nie zmienia Jak to jest, że wielka miłość Trwała jeden dzień gdy tak spoglądam w okno , zawsze Cię widze . I nie wiem dlaczego . Jego czekoladowe oczy . malinowy uśmiech . Nie potrzeba mi wiecej . zrozum , świat mój kręci się wokół Ciebie . ! jestes . i nie ma Cię . To jedyna rzecz , z którą nie pogodzę sie już nigdy ! a wspomnenia o Tobie, wrócą razem z zapachem świąt .
|
|
#3522 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Za długo kazałeś mi na siebie czekać..
2.coś we mnie pęka. 3.zadzwoń do mnie i uratuj mi życie,chcę przeżyć jeden prawdziwy dzień.. 4. ..może teraz Ty jestes Jego.. a On Twój... Ale Tego Co Czuł Do Mnie.. Do Ciebie Nie Poczuje Nigdy i dlatego jestem spokojna.. 5.He took my life into his hands and it turned it all around... Wziął me życie w swoje ręcę i obrócił je do góry nogami... 6.po tak długim czasie zrozumiałam, ze tesknie bo chyba pokochłam wspomnienia. 7.Bo nikt nie powiedział zostan , Wiec odeszłam ? 8.REMEMBER. I LOVED YOU. Pamietaj. Kochałam Cię. |
|
|
|
#3523 |
|
Raczkowanie
|
kradniij . kradnij ; ** spokój . ` To właśnie Ty . jesteś częścią mnie .. ` trudno zrozumieć jest TO ! ` - tęsknisz ? - niekoniecznie . ` obiecanki . macanki , a glupiemu stoi
Edytowane przez AlekHsandra Czas edycji: 2008-12-19 o 13:00 |
|
|
|
#3524 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mega był ten film, a ten powiększony cytat od razu mi sie spodobał, fajnie że dodałaś ![]()
|
|
#3525 |
|
Raczkowanie
|
Galeria intencji nietrafionych.
Zrozum to, co powiem. Spróbuj mnie zrozumieć dobrze. On był dla niej jak młody bóg. Żeby on jeszcze kochać mógł...
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg
|
|
|
|
#3526 |
|
Przyczajenie
|
`Ale jak możemy kochać w odosobnieniu
`Zabierz wszelkie zasady `Będziemy żyli we własnym kosmosie Będziemy mieli całą miłość, której potrzebujemy `Kiedy jesteśmy rozdzieleni, nie mogę oddychać... `Jesteś moim bogiem, Jesteś moim żołnierzem Chronisz mnie, chłopaku ocalasz mnie `Możesz być słodkim snem albo pięknym koszmarem `Wytatuuję sobie twoje imię wzdłuż serca
|
#3527 |
|
Przyczajenie
|
A teraz może coś ode mnie .. ![]() Siedziała samotnie w wagonie, rysując na szybie serce, myśląc o nim..^^ Ty i Ja tworzymy idealna kombinacje. Miłość pozwala widzieć w kimś cuda dla innych niedostrzegalne... Gdzie znów zgubiłeś swą drogę do nieba? Twój czas już minął w krainie morskiego błękitu... Nie znajdziesz światła w ciemnych alejach rozpaczy. Zamykam oczy , gdy szepczesz do ucha .
Edytowane przez NatalciaxDxP Czas edycji: 2008-12-19 o 13:38 |
|
|
|
#3528 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ludziom (bez złośliwości, ale piszę, żeby ktoś nie skopiował z błędem. (
|
|
#3530 |
|
Rozeznanie
|
Kochane moje. Na chwile obecna bez opisow bo zaraz wychodze, ale na pewno cos dodam.
Mam ogrooooma prośbę Swiąteczne, ale nie te typu 'wesolych swiat'. Cos jak "Ch** w bombki strzelil. Choinki nie bedzie". Moga byc wulgarne, ale nie musza. Z gory dzieki |
|
|
|
#3531 |
|
Raczkowanie
|
Miłość jest ważna, a On to zignorował * On-oczy jak gwiazdy, twarz jak ze snu. * Wy wszyscy jesteście tacy sami ; popieprzone, głupie i piękne ideały.. * Tak niedawno żeśmy się spotkali, a już pożegnania nadszedł czas. Tyle żeśmy z sobą przebywali, a dziś już wspomnienia łączą nas. * Życie daje nam radości tyle, tyle szczęścia i cudownych chwil. Trzeba wykorzystać każdą chwilę i zapomnieć, że istnieją łzy. I choć smutek, żal ci serca targa, w oku twym niech zabłyśnie łza, bo nikt nie zrozumie, co to skarga, trzeba śmiać się, chociaż serce łka. * tam poślemy myśli najlepsze. * bo miłość jest jak głębia morza, czystsza niż kryształ, jaśniejsza niż zorza. * powiedział 'do widzenia' i nigdy więcej się nie pokazał.. _________
to na tyle. może się komuś przydadzą.. ![]() no cóż. ja lecę się szykować na urodzinki. pa kochane
|
|
#3532 |
|
Raczkowanie
|
Co ma dwa koła, nosi pompkę i nabija mnie w balona?
Rowerowy chłopiec. kuku na muniu. Opowieść imprezowej dziewczyny o seksie i niedoli : Był bogaty, czuły...i brzydki Wielki nieudawacz Noc seksualnych zombie Seryjny randkowicz Przejrzyj na oczy. To, że masz jedną nie oznacza, że możesz mieć wszystkie ;] Złe wibracje Och, Panie Cudowny ! ![]() Załamanie komórkowe Pogadajmy o sukinsynach ;d Wypracowana przytulność Mózg mi marznie, jak Ciebie słucham Związek ? Co za głupota "to taki padalec" o. Ty mnie kochasz do cholery ! Gdzieś Ty był? Dlaczego mi nie pozwalasz spać? Nie zasługujesz, żeby spać.
|
#3533 |
|
Raczkowanie
|
aassiiaa1988
Dziękuję za śliczne opisiki, kradnę wszystkie bez wyjątku Cysiia Rowniez cudowne opisy _________________________ kiedy mnie w końcu znajdziesz w tym tłumie plastikowych lalek? |
|
|
|
#3534 |
|
Rozeznanie
|
|
#3535 |
|
BAN stały
|
Gdzie moje nadzieje, gdzie moje marzenia
Moja scena z Kopciuszka / Where are the hopes, where are the dreams Me Cinderella story scene nigdy się ode mnie nie uwolnisz/ you won't get rid of me nerve Jestem najlepszą, cholerną rzeczą, jaką kiedykolwiek widziałeś na oczy./I'm the best dann thing that your eyes have ever seen o kochane teraz ja mam prośbę i wiem że pomożecie kochane ![]() potrzebuję opisów o tym że. oddalamy się od siebie. że łatwo mnie można stracić. coś takiego.. dziękuje z góry za pomoc ;> kocham <33
|
|
|
|
#3536 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3537 |
|
Rozeznanie
|
i teraz rzucisz mnie w kąt mówiąc, to był błąd.
|
|
#3538 |
|
Raczkowanie
|
Heej
ja nowa mam nadzieje, że mnie zaakceptujecie ^^ a oto kilka opisów ode mnie:Nie będę udawać księżniczki.Jeśli zechce- zostane nią! Póki co, jesteś moją imaginacją <3 Całe życie z wariatami 'Szanuj wspomnienia, nie wystawiaj ich na próbe, bo tylko one nie odejdą tak jak ludzie' ' lubie gdy patrzysz jak patrze' :P
|
|
#3539 |
|
Raczkowanie
|
w Twoim pokoju
Gdzie znikają dusze Są tysiące powodów Dla których nie powinnam spędzać z Tobą czasu ... Położyłam serce na Twojej dloni ... Life is full of surprises /życie jest pełne niespodzianek See you ... Chcę po prostu zobaczyć Twój słodki uśmiech Pragnę kogoś by z nim dzielić Dzielić resztę mojego życia Dzielić moje najskrytsze myśli dbaj o mnie namiętnie ... Pragnę kogoś Kto mnie obejmie I czule pocałuje Chociaż takie rzeczy Są dla mnie odpychające W takiej sytuacji Poradzę sobie z tym...
Po co ten fałszywy uśmiech, gdy dzień taki ponury?! Edytowane przez MarcelinKaaa Czas edycji: 2008-12-19 o 15:43 |
|
|
|
#3540 |
|
BAN stały
|
Wplotę Cię w mój życiorys
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

)

Wybacz, jeśli nie pomogłam ;*

<3 piękne.

(nie znaalazłam opisów w pierwszym przypadku)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)