Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-19, 14:08   #4531
madzia_g
Zakorzenienie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Witaj Nefre, jaki rozmiar nosisz?
Agatko trzymam kciuki zebys dostala jakas robotke
Nice ja uwielbiam pierogi ruskie, z kapusta i grzybami, na slodko nie lubie aha no i wole je obsmazane niz takie mieciutkie A jakie to sa po kaszubsku? No zebym ja fanka pierogow nie znala tej "odmiany"
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Roses - a ja lubię tak samo jak ty ruskie i kapustą i grzybami, kapustą i mięsem mniej a jeszcze lubię z kaszą gryczaną i białym serem
Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam wszystkie rodzaje pierogów i także wolę te takie odsmażone z chrupiącą skórką

P.S. KONIEC SZKOŁY xD yeeeeee ;D
tez kocham pierogi!!!!! ubostwiam tez kopytka, lazanki z kapusta i uszka i wlasnie zaraz zabieram sie za odgrzanie koytek mniaaaam a i kocham jeszcze pierogi z soczewica i ze szpinakiem ubostwiam

Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
ja noszę kozaki do kolan, sznurowane z przodu a z boku na zamek błyskawiczny. poszukaj, na pewno znajdziesz w obuwniczych.
tez mam jedne takie buty

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 14:11   #4532
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nefretari Pokaż wiadomość
Roses pytasz o mój rozmiar... Chyba nie zdarzyło mi się, zeby długo nosić taki sam, wiec najmniejszy ostatnimi czasy to 38, największy 40. Tak mi się tyle i chudnie na zmianę, wiem, że to nie zdrowe, ale szczerze powiedziawszy to nie wiem od czego do zależy..

Fifaczkowa ja takiego, który lubi mieć co przytulić znalazłam na dyskotece. I tak niezmiennie od 6lat jesteśmy razem No ale Wy przecież też macie swoich TŻ-ów
noo faktycznie jesteś tak całkiem plus size....

aa przepraszam ja nie mam TŻta i jest tu kilka singielek wiec na szczęście nie jestem sama

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Z powodu grubych lydek wlasnie nie nosze takich butow,zadne normalne zapinane na moj rozmiar stopy mi sie nie dopinaja wyzej niz do polowy lydki.
Nosze kozaczki sznurowane i zamek po boku,sa nieco ponad kostke.
kurcze dziewczyno ale kombinujesz! ja na Twoim miejscu obeszłabym wszystkie sklepy ze skarpetami, kolanówkami, podkolanówkami, getrami, rajstopami i kupiła wszystko co mają i próbowała niestety skoro bolą Cię łydki to noś grube rajstopy mimo że Ci w tyłek ciepło... coś za coś... niestety.... innych ocieplaczy łydek nie wymyślono...

dziewczynyyyyy śnił mi się dentysta hahaha ale jak z racji tego że jade z przyjaciółką do Szczyrku (to w górach ) ona od 2 tygodni już świeruje i planuje no i mi całe te plany się wkręciły i też o tym myślę... no więc śniło mi się że wychodziłśmy akurat z domku i nagle patrzę a tam sobie idzie mój sentyścior z kolegą hahahahah zrobiłam w tym śnie panikę chciałam się schować ale zauważył mnie i coś tam zagadał.....i już więcej nie pamietam hahaha on mi się cbyba na prawdę bardzo podoba skoro nawet mi się śni muszę przestać

eh uciekam na urodziny babci brzydko tak mówić ale mam nadzieje że szybko to się skończy nie uśmiecha mi się siedzieć z samymi babciami
miłego popołudnia

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 14:22   #4533
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Ja mam takie do kostki wlasnie sznurowane z przodu a z boku zamek.
Fajnie byloby znalezc takie dluzsze.
Obwod lydki mam 45-48-nie wiem dokladnie w ktorym miejscu mierzyc.
w najgrubszym
Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
dziewczynyyyyy śnił mi się dentysta hahaha ale jak z racji tego że jade z przyjaciółką do Szczyrku (to w górach ) ona od 2 tygodni już świeruje i planuje no i mi całe te plany się wkręciły i też o tym myślę... no więc śniło mi się że wychodziłśmy akurat z domku i nagle patrzę a tam sobie idzie mój sentyścior z kolegą hahahahah zrobiłam w tym śnie panikę chciałam się schować ale zauważył mnie i coś tam zagadał.....i już więcej nie pamietam hahaha on mi się cbyba na prawdę bardzo podoba skoro nawet mi się śni muszę przestać

eh uciekam na urodziny babci brzydko tak mówić ale mam nadzieje że szybko to się skończy nie uśmiecha mi się siedzieć z samymi babciami
miłego popołudnia
moja droga...o tym dentyscie to gadamy juz hohoho albo jeszcze dluzej Bierz sie za podryw, woz albo przewoz, albo sie uda, albo nie i juz nie bedzie trzeba wzdychac na darmo
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 14:23   #4534
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
w najgrubszym
to 48.
Mowilam ze mam jak slon

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 14:26   #4535
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
to 48.
Mowilam ze mam jak slon
no dobra to ja mam 45, i zadne podkolanowki mnie az tak nie cisna, a to tylko roznica 3cm. Probowalas welnianepodkolanowy , takie z szerokim i dosc luznym sciagaczem?
Stary 2008-12-19, 14:29   #4536
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
no dobra to ja mam 45, i zadne podkolanowki mnie az tak nie cisna, a to tylko roznica 3cm. Probowalas welnianepodkolanowy , takie z szerokim i dosc luznym sciagaczem?
Mama takie sobie kupila,ja zalozylam do polowy.
I cisna-zalozyc zaloze ale bede miala odcisniete.
Dobrze by bylo znalezc takie buty jak wy macie.

Stary 2008-12-19, 14:32   #4537
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Mama takie sobie kupila,ja zalozylam do polowy.
I cisna-zalozyc zaloze ale bede miala odcisniete.
Dobrze by bylo znalezc takie buty jak wy macie.
ja welnianych nie moge nosic bo bym sie zadrapala na smierc ale wiem ze takie np sa baaaaardzo elastyczne http://allegro.pl/item502399938_podk...ne_nowosc.html
Kombinuj, mierz, przymierzaj, wzorow, fasonow i rozmiarow nie brakuje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-19, 14:34   #4538
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
ja welnianych nie moge nosic bo bym sie zadrapala na smierc ale wiem ze takie np sa baaaaardzo elastyczne http://allegro.pl/item502399938_podk...ne_nowosc.html
Kombinuj, mierz, przymierzaj, wzorow, fasonow i rozmiarow nie brakuje
Tylko te przymierzanie wiaze sie z kupowaniem,a nakupie wydam kase i nie bede nosic..i bede rozdawac.

Te wygladaja wlasnie na takie co by w miare nie cisly ale drogie.
Ale w sumie na 1 pare sie mozna poswiecic.

Stary 2008-12-19, 14:46   #4539
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Tylko te przymierzanie wiaze sie z kupowaniem,a nakupie wydam kase i nie bede nosic..i bede rozdawac.

poszukaj, moze znajdziesz gdzies tansze, poza tym one sa na lata bo sie raczej nie podra
Stary 2008-12-19, 17:32   #4540
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Fafi - no poszłam, a że pacan to wiem
Elli - ja też jestem wredny skorpion haha
Fafi - dentysta Ci się śnił ohoho
hah mam takie podkonalówy tylko, że białe z czarnymi wstawkami

dziewczyny padam na ryj na twarz i chyba pójdę spać po 20

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 17:37   #4541
adrijah
Zakorzenienie

zrobiłam dla Taty ciasto na imieniny upiekłam to za duże słowo, bo upiekłam tylko biszkopt, a reszta jest na zimno (Tata uwielbia ciasta na zimno, np serniki), a to jeszcze tak ładnie wygląda i jest z adwokatem mniam. Za 2h dopiero będzie można je wyciągnąć z lodówki, narazie ostatnia warstwa jest płynna
Stary 2008-12-19, 17:39   #4542
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Daria ty mi tu o slodyczach a ja mam ochote zjesc cala cukiernie
Stary 2008-12-19, 17:43   #4543
nefretari
Raczkowanie

Cytat:
Nefre to ty malutka jestes Gdybym ja nosila rozm 40 to bym byla lachon nie z tej ziemi Na twojej fotce nawet nie widac zebys byla plus size no i rozmiar 40 uwazam za szczuplutki
A gdzie ci TZ wywialo?
oj, ale taki rozmiar przy moim wzroście to jednak porażka, bo mam tylko 155cm

mój TZ pracuje dniami i nocami hehe, a tak na serio to właśni dzis ma nocną zmianę i biduś musiał iść już po 18. Nacieszę sie nim zów jutro popołudniu no i cała niedziela będzie nasza
Piszecie o pierogach i narobiłyście mi smaku takiego, że hej! Ubóstwiam wszystko co pierogowate, a szczególnie ruskie uwielbiam, nie narzekam też jak mam lepić, bo lubię to w sumie robić, a jak już lepię to całą masę, zeby jeszcze odgrzać takie przysmażone są najlepsze

jesssu a dzis to padam z nóg, jeszcze dostałąm dzis @ i brzuch mnie boli
zaraz jak tylko am radę idę spać
nefretari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 17:44   #4544
nefretari
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
zrobiłam dla Taty ciasto na imieniny upiekłam to za duże słowo, bo upiekłam tylko biszkopt, a reszta jest na zimno (Tata uwielbia ciasta na zimno, np serniki), a to jeszcze tak ładnie wygląda i jest z adwokatem mniam. Za 2h dopiero będzie można je wyciągnąć z lodówki, narazie ostatnia warstwa jest płynna
chyba sie wprosimy na te imieniny
Stary 2008-12-19, 17:45   #4545
nefretari
Raczkowanie

Cytat:
ja też na słodycze straszny łasuch jestem, oj ładnie mi się utyje po świętach, ale co tam, na razie sie tym nie będę zamartwiać
Stary 2008-12-19, 18:02   #4546
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Elli - ja też jestem wredny skorpion haha
Fafi - dentysta Ci się śnił ohoho
hah mam takie podkonalówy tylko, że białe z czarnymi wstawkami

A z którego? Ja z 7 listopada

Co do dentysty - mam leczonego kanalowo zęba, i już 3 raz jest podtruwany, i dalej coś tam siedzi bo boli, moja dentystka sama sie nie może nadziwić ;/

Ja sobie właśnie pizze z Lidla zrobiłam (oczywiście z dodatkami )i jestem taka full, ze uch. Ale jutro tż wraca, więc trzeba lekko posprzątać, a zapał do tego mam że hohoho, najchetniej też koło 20 bym zasnęła

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 18:10   #4547
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:

moja droga...o tym dentyscie to gadamy juz hohoho albo jeszcze dluzej Bierz sie za podryw, woz albo przewoz, albo sie uda, albo nie i juz nie bedzie trzeba wzdychac na darmo
ah wiem wiem ale mi się tak fajnie wzdycha serio .... to jest niesamowite że on mi tak humor poprawia hhihih nie no jest zabawna ta sytuacja

Cytat:

nie musisz rozdawać, możesz koleżankom odsprzedać kup sobie to nie jest majątek a jak coś to zawsze po domu możesz w nich chodzić w zwiniętych w kostkach

Cytat:

hahaha no i jak było na tej kawie? jakieś nowości ?
idź spać idź, odpoczniesz sobie dobranoc i kolorowych snów

Cytat:
jestem ZA

Cytat:
a będzie przepis na blogu?

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 18:18   #4548
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
oj, ale taki rozmiar przy moim wzroście to jednak porażka, bo mam tylko 155cm

mój TZ pracuje dniami i nocami hehe, a tak na serio to właśni dzis ma nocną zmianę i biduś musiał iść już po 18. Nacieszę sie nim zów jutro popołudniu no i cała niedziela będzie nasza

jesssu a dzis to padam z nóg, jeszcze dostałąm dzis @ i brzuch mnie boli
zaraz jak tylko am radę idę spać
Ja wczoraj bylam u przyjaciolki, nie widzialam sie z nia juz prawie 2 tygodnie, ostatnio mi mowila ze jest na diecie wiec jechalam m.in zeby zobaczyc efekty a tu zonk Przytylo jej sie znowu Problem w tym ze ona sama ze swoim cialkiem sie zle czuje, nie podoba jej sie, czuje sie malo seksowna ale nic nie robi w tym kierunku zeby to zmienic, w ogole wczoraj byla w jakims depresyjnym nastroju i wieczor byl dosc dziwny. A to bylo nasze ostatnie spotkanie przed swietami, mialo byc milo,z prezentami, a bylo ponuro Wszelkie proby rozweselenia konczyly sie niepowodzeniem bo przyjaciola stwierdzila ze musi sie "wydolowac" i bedzie dobrze
Cytat:

Cytat:
ja też na słodycze straszny łasuch jestem, oj ładnie mi się utyje po świętach, ale co tam, na razie sie tym nie będę zamartwiać
kazdemu sie utyje przez swieta
Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
A z którego? Ja z 7 listopada

Co do dentysty - mam leczonego kanalowo zęba, i już 3 raz jest podtruwany, i dalej coś tam siedzi bo boli, moja dentystka sama sie nie może nadziwić ;/

Ja sobie właśnie pizze z Lidla zrobiłam (oczywiście z dodatkami )i jestem taka full, ze uch. Ale jutro tż wraca, więc trzeba lekko posprzątać, a zapał do tego mam że hohoho, najchetniej też koło 20 bym zasnęła
ja teraz ogarnelam pokoj a TZ zmywa gary, a ja jestem taka spiaca ze chyba sie zaraz poloze do wyrka
Stary 2008-12-19, 18:30   #4549
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
ja wczoraj dostałam @ i nic słodkiego mi się nie chce jeść. o dziwo w ogóle nie jestem głodna. a jeszcze kilka dni przed okresem chodziłam non stop głodna i w kółko coś wcinałam. nagle mi się w środę przestawiło

Cytat:
imprezy nie ma, Tata się zbuntował ale ciasto i tak dostanie

w ogóle to miała być niespodzianka, ale przyjaciółka Mamy się przez przypadek wygadała. Jak robiłam pierwszą warstwę, to akurat przyszła. Zapytała czy już na święta robię to ciasto, więc odpowiedziałam, że nie - na dzisiaj, bo są Taty imieniny. Ta spanikowała, od razu złapała za telefon żeby mu złożyć życzenia i w międzyczasie opowiedziała o tym jak to robiłam ciasto, a ona zapytała czy to na święta jak jej wyszeptałam, że Tata nic nie wie, to zaczęła to odkręcać zepsuła mi niespodziankę małpa

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
a będzie przepis na blogu?
no to ba

EDIT: zaczynam podejrzewać, że jestem chora. Od 2 tygodni, codziennie rano jak się budzę, trochę mi gardło dokucza. Niby nie boli, ale to takie wrażenie jakby było ściśnięte - np. przez powiększone migdały albo cos w ten deseń. Jak jestem długo na dworze (z kołnierzem po same uszy i szalikiem), zaczyna mnie to gardło pobolewać, biorę halset i przechodzi. Oprócz tego jest mi ciągle zimno, jak nie mi. I dużo śpię, a i tak jestem zmęczona. A, jeszcze mi się zdarza co jakiś czas zakasłać. Przez to gardło od 2 tygoni łykam gripex żeby się to nie przerodziło w nic poważniejszego i nic się jak narazie nie zmieniło :/

Edytowane przez adrijah
Czas edycji: 2008-12-19 o 18:35
adrijah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 18:35   #4550
GOśka T.
Zakorzenienie

Witam was kobietki przepraszam za nieobecność dobla tym razem można bić <tylko lekko> nie mam chec już jak przychodze siadać i pisac cho.c podczytuję Was co jakiś czas..

dzis była u nas wigilia w pracy i nie wiem co ale mojej kierowniczce cos sie popepsyło skaldajac mi życzenia mówi do mnie"chodż studentko ja na stazu mgr > wczesbniej mówiłas że nei lubisz dzieci a teraz patzre sie podoba ja taaakie oczy i w szoku ee pani kierownik chyba pani mnie z kimś pomyliła bo ja w zyciu nie mówiłam takich rzeczy , wrecz pzreciwnie zawsze chciałąm i dalej chce z dzieciaczkami..normalnie stałam jak wryta i szczerze pwoiedziawszy sie z deka wkurzyłam bo kurde jak ona ma o mnie takie myślenie to nie wiem poza tym gdybym nie lubiłą dzieci to bym pzrecież nie poszła do złobka...zdenerwoawała mnie...no .
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 18:37   #4551
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

A to małpa wygadała

edit: Gosiu a kierowniczka trzezwa byla?

Edytowane przez RosesAreRed
Czas edycji: 2008-12-19 o 18:40
Stary 2008-12-19, 19:09   #4552
GOśka T.
Zakorzenienie

a ja Waga <w sam raz do mnie pasuje, ja waże waże oj dużo dużooo> u mnie to tro.jca -ja , braciszek, i ojciec jestesmy wagami za to mamcia -panienka

Roses raczej tak bo nic nie piliśmy tylko życzenia opłątek i na grupy dosypiac dzieciaki no chyba że ona u siebie w gabinecie nie wiem co jej sie przywidziało...

ja jutro i w niedziele na podyplomówe ojojj jak sie nie chce znów bedzie całe dwa dni wyjete ...a miałam /chciałam sie wyspać.oj niedane mi.. dobra już nie narzekam ...chciałam to mam ale w sumie studia te zawsze m isię przydadzą..
Stary 2008-12-19, 20:32   #4553
adrijah
Zakorzenienie

wpadłam tylko na moment wrzucić zdjęcie ciasta i lecę napełnić sobie wannę wodą i pianą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg advocat100_8643podpis.jpg (33,5 KB, 21 załadowań)
Stary 2008-12-19, 20:33   #4554
madzia_g
Zakorzenienie

Gosia ja nie w temacie... pracujesz z dzieciaczkami w zlobku? studiujesz moze pedagogike? ja jestem na pedagogice przedszkolnej i wczesnoszkolnej wiec w sumie mozemy sobie podac reke

Daria ale ciasto

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 20:41   #4555
GOśka T.
Zakorzenienie

Daria co TY mnie <i zapewne nie tylko mnie> rozpuszczasz takimi widokami ja Ci dam,.....

MAdziu tak jest , jestem po opiekunczo-wychowawczej <pani magazynierka ze mnie, no i teraz obecnie odbywam 3-miesieczny staż w złobku właśnie i w międzyczasie robie podyplomówkę z edukacji elementarnej więć śmiało podaję rękę koleżance po fachu
Stary 2008-12-19, 20:45   #4556
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
wpadłam tylko na moment wrzucić zdjęcie ciasta i lecę napełnić sobie wannę wodą i pianą
ja chce przepis A te rureczki tez sama robilas?
Stary 2008-12-19, 20:54   #4557
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Elli - hahah ja też z 7
Fafi - nie nowości nie ale się stara itp. kimnełam się i teraz znowu chyba nie usnę...
rureczki daria ma zapewne z biedronki

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 20:57   #4558
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Elli - hahah ja też z 7
Fafi - nie nowości nie ale się stara itp. kimnełam się i teraz znowu chyba nie usnę...
rureczki daria ma zapewne z biedronki
Kurcze, prawie jak siostry

Z Lidla ma, na blogu pisze

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 21:02   #4559
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Kurcze, prawie jak siostry

Z Lidla ma, na blogu pisze
to juz lece na bloga
Stary 2008-12-19, 21:02   #4560
Ponura
Wtajemniczenie

Ehhhh dziewuchy: u nas w instytucie dziś było spotkanie opłatkowe, wyszło cudownie, wszysycy się dobrze bawili...

Dzieliłam się opłatkiem z moim ulubionym panem D...: rolleyes:

Gupia Ponura kocha się w zajętym facecie... Żałosne.

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości