|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
cześć melissa
!
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet sobie nie wyobrażasz jakie teraz zamowienia są- a co za tym idzie produkcja- a jak produkcja jest duża to my z kolei mamy masę rzeczy do analiz- czasami jest masakra bywa, ze jesteśmy urobione po łokcie a do domu wracam z językiem na brodzie. Byle do nowego roku- później będzie nieco luźniej.co do zielonego cienia- czytałam Twoje przejścia z panią w sklepie- nie wiem gdzie trafilaś ale ewidentnie pechowo Zieleni mamy całą masę- i to całkiem całkiem- codziennie wysypuję do śmieci przynajmniej 3-4 rodzaje zieleni- są i lekko turkusowe, lekko khaki, trochę żółtawych ale i takie typowe zielenie. Ja mam cien sypki w kolorze butelkowej zieleni i jest po prostu cudny [nr. 31] a do tego jaki wydajny chyba do końca życia go nie wykorzystam![]() no cóz Porcelanko- niektórzy nie mają własnego życia i żyją życiem innych- SAD BUT TRUE
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Melduję się z waxem na głowie, co tam ciekawego ? ;>
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
bry
u mnie wali śniegiem zuza leży przyklejona do mnie a kubas się gdzieś szwęda
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Papuga siedzi w klatce ![]() Co się dzieje z Izuś Blonndee ? Coś dawno nie pisała już...
|
|
|
#3066 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie właśnie perspektywa smaku herbaty z mlekiem przeraża trochę. Możesz napisać dokładnie jak przyrządzasz bawarkę? Kasiu, Heroldin - napisz też jak przyrządzała ją Twoja mama, może jest jakiś sekretny składnik powodujący wzrost orzeszków? Cytat:
Cytat:
Rozumiem, ze na chorobę najlepiej pomagają mu wysokoprocentowe zastrzyki doustne ?![]() Cytat:
Zbesztajcie mnie !![]() Cytat:
Ja też z Waxem i w cekinowym srebrnym berecie ![]() Iza? Iza zakochana... to powinno wszystko wyjaśnić ![]() Wreszcie śnieg w Krakowie
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||||
|
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahh tak
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam identyczne zdanie w tym temacie- wkurzajace niemiłosiernie- ale niektórzy są niereformowalni ![]() ja mykam do pracy- miłego dnia
|
|
|
#3069 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Porcelainn dobrze powiedziane. Mnie też już to zaczyna irytować. Czuję się jakby ktoś ze znajomych mnie śledził. Jolie witaj Dawno nie napisałaś tylu postów. Miłej pracy ![]() A ja właśnie sprzątałam łazienkę co zajęło mi 1,5h!! Musiałam sprzątnąć wszystko na błysk i zrobiłam uszka do świątecznego barszczu z babcią no i musiałam od razu przetestować Ja tak kocham uszka z barszczem Miłego dnia
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie! U mnie śnieg za oknem!
Jak go dzis zobaczyłam to temat dzisiejszego mycia okien uznalam za zamknięty... tylko firanki beda czyściutkie, jedna juz wisi, zaraz biorę sie za drugą.Dzis z racji wolnego dnia zabrałam sie za sprzątanie, wczesniej mama wyciągnęła mnie na zakupy - jako tragarza na wolontariacie... Upatrzyła sobie wczesniej jakąś kurtkę czy coś i bardzo jej sie spodobała - postanowiła więc mi ja zasponsorować - musiałam tylko ją przymierzyc i i zobaczyc czy mi sie podoba. no ale nici z tego wyszly bo zamknięte było... za to wrociłam z gwiazdą betlejemską i jemiołą. w oknie zawiesiłam już taką świecącą gwiazdę tylko jeszcze jej nie zapalam jak ogarne pokój to zamierzam tez juz postawic na biurko moją małą choinkę z lampkami. no i jeszce muszę zrobic porządek na pulpicie - aby zamiescić moją ukochaną świateczną tapete - ale obecnie tyle jest na nim wszystkiego ze nic nie byloby widać ![]() a caly czas przygrywają mi świateczne piosenki i kolędy u mnie juz swieta pełną parą! uwielbiam to! ![]() pozdrowienia dla wszystkich! |
|
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Nareszcie ferie! ![]() Czytając Wasze posty zauważyłam, że nie tylko u mnie zrobiło się biało Za to zostałam zaszczycona ogrooooomnymi płatkami śniegu, kiedy szłam do centrum mojej mieściny ![]() Przyznam się szczerze i bez bicia, że ostatnio jakoś zaniedbywałam ten wątek Pisałam zdawkowe posty, ale obiecuje, że teraz(no, oprócz Świąt ) to się zmieni ![]() Zaraz uciekam wstawiać wodę na herbatę i wyparzanie kubków(prezenty świąteczne od przyjaciółek Dzięki mojemu ciągłemu jęczeniu o kubku w rozmiarze wiadra dostałam dzisiaj 2 ![]() Miłego dnia!
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a serio to choć niewiem jak źle się czuje to nie potrafie uleżeć w łóżku |
|
|
|
|
|
#3073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ................... Dziewczyny znalazłam po tygodniu poszukiwań idealną oliwkową kredkę! Ale trzeba się nalatać by znaleźć ładny odcień! Dziwię , się że tak mało firm myśli o tym by stworzyć szeroką gamę kredek do powiek a nie tylko czarna, niebieska i brązowa.. To XXI wiek przecież , trzeba ruszyć z duchem czasów!! A tak poza tym to za pół godziny przyjeżdża mój mąż po kilku dniach rozłąki. Kurcze, czuje się jak przed 1 randką Nie mogę się doczekać. Wysprzątałam , piekę specjalnie dla niego pieczeń, zrobiłam pyszną owocowo-galaretkową sałatkę, drinki z żurawinowej wódeczki i syropu z brzoskwiniami.... normalnie KOLACJA jak w w Hiltonie![]() Zmykam..muszę się wyszykować na bóstwo.. miłego wieczoru
|
|
|
#3074 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Oto nadszedł.. ostatni dzien roki 2008 na uczelni
Przez przypadek poszłam zapytac o wolny termin u fryzjerki "sąsiadki" no i mam nowy fryz ![]() Chcialam podciąc 5cm a ciachnęła ze 20cm :|Najpierw byłam wsciekła i zrozpatrzona, ale teraz sie ciesze, sama bym sie na to nie zdecydowała Włoski odrosną, rosną mi szybciutko. Teraz tylko czekac na henne i juz bede swiątecznie piękna |
|
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3076 |
|
|
|
|
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
uu.... maziasz włoski henną??? Ja jeszcze nigdy takiej koloryzacji nie próbowałam... to czekam na efekt
|
|
#3078 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3079 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę, że u Was przygotowania świąteczne pełną parą Kiedy ubieracie choinkę?Jak już ubierzecie, to pochwalcie się swoimi drzewkami ![]() Miłej nocy
|
|
|
#3080 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() No ja ją tylko tak delikatnie w ogonek ![]() Postaram się ![]() Albo dostanie serię książek fantastycznych o smoku [coś tam mi kiedyś pokazywał w Empiku, wspominając, że chciałby je mieć], albo zbiór płyt DVD z kultowym Robin Hoodem, tzw. czarnym, czyli z Michaelem Pread'em w roli głównej. Cytat:
![]() Cytat:
jakieś niedobitki sprzed wyjazdu + popowrotne lenistwo + sterta prania czekająca na złożenie do szafy... ![]() Cytat:
![]() Pokaż się nam jak najszybciej. *** A ja dzisiaj jakaś maksymalnie rozlazła jestem i strasznie mało zorganizowana ostatnio. Miałam dzisiaj dopisać ciąg dalszy opowieści z podróży i ... wena mnię opuściła. Zapomniałam zjeść obiadu , nie zauważyłam, że nie schowałam wędliny do lodówki [za to Ryr zauważył ], a w ogóle to powinnam w ramach obowiązków służbowych zaktualizować stronę w sieci, czego oczywiście nie zrobiłam na czas i musiałam korygować przed chwilą , nic tylko się pochlastać, chociaż dzień się jeszcze nie skończył...Jutro będzie masakra
|
|
|
|
#3081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dużą to chyba w niedzielę, bo potem nie będzie już na to czasu, a poza tym to w poniedziałek i wtorek wracam z pracy ok 23... ![]() Cytat:
przy okazji - zdjęcia piękne - proszę o jeszcze!
|
||
|
|
|
|
#3082 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie tylko aniołki siusiają! Dziękuję za ostrzeżenie. Ostatnie opady śniegu zatrzymały nas uwięzionych w domu przez pięć dni. Do naszego domu trochę pod górkę : jak posypie lub przymrozi to zjechać można, ale się nie wjedzie. Ci, którzy muszą do pracy dojeżdżać zostawiają samochody przed górką, a sami per pedes. Trzeba z piętnaście kilo kartofli i z dziesięć chlebów kupić - tak na wszelki wypadek .Dobrze, że Mikołaj na saniach, to sobie poradzi . Już to sobie raz próbowałam wyobrazić ... Doszłam do wniosku, że taki beret jest bardziej elegancki niż moja wełniana czapa. Trzeba będzie poszukać. A co, też chcę być elegancka. Cytat:
Cytat:
Mieszanka ta musi być lekko kwaśna. Udało się : zapach prawie niewyczuwalny. Cytat:
Też chętnie zobaczę Wasze choinkowe dzieła. "Moje" miasto przypomina mi o tym na każdym kroku. Przejdziesz się po tzw. deptaku i świąteczna atmosfera natychmiast w swoje objęcia przygarnia. We czwartek - trochę się przeraziłam, że te święta pod wezwaniem Krzysztofa Krawczyka będą : słyszałam kolędy w jego wykonaniu nie tylko w sklepie muzycznym, ale i na ulicy z głośników. Wczoraj jednak uspokoiłam się całkowicie i błogości moja dusza zaznała : jednak tradycja jeszcze nie zaginęła. Wyjdzie człowiek do miasta i od razu czuje te nasze, swojskie, rodzime święta . Na rynku przy ratuszu {a jakże}, w sąsiedztwie szopki ręką ludowego artysty wystruganej grupa smagłych obcokrajowców, chyba z Ameryki Południowej typową polską pastorałkę El Condor Passa na bambusowych świstunkach grała. Mamy święta !!! Spojrzałam w okno : na niebie czerwona poświata. Oj niedobrze - kiedy słońce w purpurze nadchodzi, mróz ze sobą przywodzi. |
||||
|
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
U mnie nie ma śniegu... a chciałabym żeby na święta był...![]() Dziś wstałam o 12.35 byłam w szoku bo myślałam, że jest 8 rano... ![]() Ok, wpadłam tylko na momencik i idę dekorować dom i ubierać choinkę z rodzicielem mym ... lubię to ![]() Pozdrawiam ciepło
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3085 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety, mamy w tym roku sztuczną, ale pomyśleć o tych igłach w dywanie... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiedz mi jakie koszty chcesz przeznaczyć, a coś na pewno wybierzemy
17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery Moja pielęgnacja-> klik!Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2008-12-20 o 17:54 |
|||
|
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka w moim wieku, lubi fantastykę, głownie smoki, magię, ulubiony autor: Tolkien (władca pierścieni, hobbit i te sprawy ) Co ty na to? Kwota nie ma dużego znaczenia, bo wiem, że teraz to już musze brac co znajde, ale im tańsze tym lepsze
|
|
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Książek z tej serii jest dużo, ale masz przynajmniej pomysł na następne prezenty Od razu mówię, że tomiki są raczej cienkie(mają jakieś 200 stron), a pierwszy to już w ogóle cieniutki, więc chyba bardziej będzie Ci się opłacało kupić 2 książki na raz.
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
O mój Bożeeeeee Narek, dopiero teraz zalukałam na Twoje włosy
|
|
#3089 | |||
|
Zakorzenienie
|
Byłoby bardzo miło
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uwielbiam oglądać choinki ![]() Cytat:
![]() Może poozdabiane girlandy porozwieszasz nad framugami ?Dobry wieczór Jestem padnięta, nadrabiam zaległości "sprzątaniowo - choinkowe" ![]() Na polu "sprzątaniowym" jeszcze dużo przede mną, ale za to choineczki dwie już mam ubrane (tak dwie, bo przecież moja "dama" [za chwilę wyjaśnię dlaczego dama], też choinkę w swoim pokoju posiadać chciała ). Na co ja z chęcią przystałam, bo choinki uwielbiam ![]() Teraz dlaczego dama... Mysza miała w przedszkolu wigilię, więc jak na wigilię przystało, ubrałam ją odświętnie Przychodzi rano Dziadek, a Julcia do Niego:J: -Widzisz jaka jestem dama??? D: - Tak, super wyglądasz. J: - Tylko nie gadaj do mnie więcej głupot, bo do DAMÓW się głupot nie gada....
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny!
Kilka dni mnie nie było: gorączka przedprzepowradzkowa połączona ze świąteczną i ostatkami zaliczeniowo-odsiedzeniowymi na uczelni ![]() Kochane, nasza wyprowadzka już tuż tuż (może nawet jutro... ) i związku z tym chciałam napisać apel...![]() PÓKI CO NIE MAMY W MIESZKANIU INTERNETU, ZAŁOŻYMY GO NAJSZYBCIEJ JAK SIĘ DA, ALE NA 100% NIE W GRUDNIU. NA PEWIEN CZAS ZNIKNĘ Z WĄTKU :CRY: - MAM NADZIEJĘ, ŻE KILKA DNI, MAX. 2 TYGODNIE... BĘDĘ ZA WAMI TĘSKNIĆ, PROSZĘ PAMIĘTAJCIE O MNIE - NA PEWNO WRÓCĘ!!! ![]() ![]() ![]() A teraz zabieram się za czytanie i nadrabianie ![]() Buziaki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

!

nawet sobie nie wyobrażasz jakie teraz zamowienia są- a co za tym idzie produkcja- a jak produkcja jest duża to my z kolei mamy masę rzeczy do analiz- czasami jest masakra
bywa, ze jesteśmy urobione po łokcie a do domu wracam z językiem na brodzie. Byle do nowego roku- później będzie nieco luźniej.
chyba do końca życia go nie wykorzystam

. Znam tam raptem 4 osoby (na prawie 30, które mają być na wigilii). Bez sensu tak, jeszcze nie mam umowy, jeszcze nie pracuję, a już mam tam być. Tzn bardzo miło z ich strony i w ogóle, ale i tak będę się czuła głupio...

, nic tylko się pochlastać, chociaż dzień się jeszcze nie skończył...