![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: szukam przyjaciolki do odchudzania. wsparcie.
ja moge sie zgodzic na zapisywanie wagi ale wymiarow za bardzo bym nie chciała podawac bo nie sa zbyt rewelacyjne zreszta jak i waga ale na szczescie nikt mnie tu nie widzi znacie mnie tylko z niku i nic poza tym wiec mam nadzieje ze bedzie ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jejuuu! a moim siostrom przygotowałam na obiad FRYTKI! aaaaaa jaaaa teeeeż chceeee!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
trzymaj sie kochana i nie ruuuuuszaaaj! fryyytkiiii sąą beeee!!
mase tłuuuuszczuuu:P łaaa...ale zmeczona jestem potańczyłam i pochulałam na hula hop...ide tanczyc jeszcze bo mnie rozpiera energia XD
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
no juz jestem po obiedzie. duża zupa jarzynowa ;/ i pierogi ze śliwką z cukrem. za duzo tych slodkosci. teraz zabieram sie za 4 dzien weidera
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
![]()
JAeSTEM O TYLE W Złej sytuacji ze chodze do szkoly wychodze o 7.30 a wracam 14.40.Do szkoly zazwyczaj mam jedna kanapke i jak wracam do domu to napada mnie wilczy glód.TO JEST W TYM WSZYSTKIM NAJGORSZE KOLACJE JEM MNIEJWIECEJ PRZED 20.obiadów prawie wcale nie jem....pozatym to jestem straszny leń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
ja do cwiczen weidera nie stsuje rozgrewki. nie potrzebuje. nie czuje zakwasow ani nadwyrezonych miesni. nie są takie trudne.
Natalia ja tez chodze do szkoly na 7:30 do 14:30 wiec cie rozumiem. w szkole mała kanapecza a po szkole napad na lodówke!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() powiedzcie mi co sadzicie o rowerku stacjonarnym? moj chłopak w ten weekend mi przywozi. działa ten rowerek? boje sie ze mi miesnie lydek sie rozrosna. ( bo ja mam predyspozycje do przybierania na masie miesni) i mam łydki takie duże. ale nie tylko od tłuszczyku ale mam duze miesnie. tak samo biceps. mam wieksze bicepsy niz chłopaki z mojej klasy. :/ troche to dobija. wiec co myslicie o rowerku? i jak na nim cwiczyc zeby spalac kalorie a nie przybierac miesni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja mam podobny problem z łydkami tyle, że w większości przeważa tłuszczyk a do tego kłopoty z krążeniem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
No to jeszcze ja
![]() U mnie sytuacja jest taka: dwa lata temu odstawiłam faceta i tabletki i zrobiłam się niteczka. Później zaczęłam bardzo szybko tyć. Zmiana trybu życia, żarcie na mieście (nie pytajcie, policzkuję się za to stopami) no i niestety...Do tego mam problemy jelitowe (czytaj wieczorne ciąże). Rano wstaję z płaskim brzuszkiem, wieczorem ustępują mi miejsca w kolejce ![]() Mam 160 wzrostu, ważę 55 kg. Muszę się pomierzyć, bo niby wagę mam w normie ale tkanka tłuszczowa i celulitis (+mega słabe krążenie) doprowadzają mnie do szału. Nie chcę przechodzić na drastyczną dietę ani łykać suplementów, szczególnie, że mam dość zaawansowaną anemię. Muszę po prostu częściej ruszać dupsko i mam nadzieję, że będziemy się wzajemnie motywowały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
jeju dziewczyny ale się czuję zmęczona. nie wiem czy po całym tygodniu intensywnych ćwiczeń czy po dzisiejszej nocy. W ogóle nie mogłam spać :/
i coś mi się wydaje, że dzisiaj sobie odpuszczę "trening" bo normalnie nie dam rady, tym bardziej że zaczęliśmy pełną parą przygotowania do świąt... A wiecie co? wczoraj byłam u mojej przyjaciółki i tak się teraz zastanawiam JAK TU SIĘ NIE ZAŁAMAĆ :P - już mówię o co chodzi: nie widziałam się z nią jakieś półtora miesiąca. dlatego wczoraj znalazłam chwilę czasu żeby do niej wpaść. Przychodzę, patrzę - a ona prawie jak wieszaczek. nigdy nie była ani grubsza ani chuda, wyglądała zupełnie normalnie, no... może była taka trochę "ubita" i choć tego samego wzrostu co ja to zawsze ważyła conajmniej 5 kg więcej. a teraz to dwa razy mniejsza dziewczyna. szczuplutki brzuszek, bioderka, nóżki. wygląda ŚLICZNIE. (nie jest chuda, jest szczupła). Jak to zrobiła? no właśnie sęk w tym, że nijak. Nie zrobiła nic. a przez miesiąc schudła 10 kg. po prostu od tego miesiąca ma mały apetyt i niewiele je. (podejrzewam, że zaczęła się przejmować maturą choć zaprzecza temu) A tu człowiek się męczy, ćwiczy, odmawia sobie wszystkiego, faszeruje się jakimiś środkami i praktycznie jedyne co traci to nerwy bo wagi to nie bardzo ;P hehe życie nie jest sprawiedliwe :/ ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak bym siebie widziała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
moje wymiary
![]() talia- 70,7cm brzuch-82,7cm biodra-86cm udo-53cm łydka-37cm
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Ej a właśnie jaką cene ma ten ispagul i tak z waszych ypowiedzi to sie troche przeraziłam bo niewolno nic nie jesc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
ispagul kosztuje 15zł około. mozna go kupic w aptece
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i mam pytanko. czy ktoras z was przytyla po pigulkach anty? i czy coś wogole sie u ws zmienilo po ich braniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i duzo ograniczylo ci sie spozywanie pokarmow po nim?;d ja nawet jak nie jestem glodna to np jak siedze przed tv mam ochote cos zjesc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
aha ufff to dobrze...a dzisiaj zjadłam tylko zupe pomidorowa z makaronem!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
no dzisiaj ciag dalszy porzadkow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
BAN stały
|
Cześć moje drogie wizażanki.Was zostawić na kilka dni to potem tyle nadrabiaia że szok.Ja jak na razie ostatnie dni nie mam czasu na komputer.Dziś jeszcze mnie czeka ubieranie choinki w domu i pieczenie pierniczków a potem ich ozdabianie i myk na choineczke.A co u was ciekawego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Przyczajenie
|
Hej Dziewuszki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
no dzisiaj jezdziala godzinke na rowerku takim szybkim tempem i zrobilam 6 weidera
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
coś nikt sie nie odzywa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny ;-*
ojj ja tez cały czass sprzątałam w domku ostatnio ![]() ii normalnie codziennie cwicze ponad godzinkee,a poce sie niemiłosiernie. szkoda ze nie mam wagi ![]() ale jak upłynie tyydzien to sie zmierze i zobaczymy ![]() a własnie,macie jakies pomysly na dietetyczną wigilie? ![]() bo niestety bede sobie musiała odpuscic smakołyki ![]() jak przetrwamy Świeta to przetrwamy wszystko!! ![]() ![]()
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
ja bede miec karpia w folii . taki bez tłuszczu z warzywkami w folie zapakowany i do piekarnika. taki dietetyczny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
ja to bardzo mało zjem
![]() zeby sie nie zapchac zero słodyczy,nie tkne nic ![]() aa tak jak piszesz pewnie zjem wiecej rybki,barszczyk i cos sie jeszcze wykombinuje ![]() musze wybrac sie do sklepu ze zdrową zywnością ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
a ja sobie chyba zrobie salatke z tunczykiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzisiaj już taka dumna nie jestem bo zjadłam trochę normalnego obiadu :/ wiecie co jest najgorsze? to, że im dłużej jestem na diecie tym większe wyrzuty sumienia mam po każdej zjedzonej rzeczy. a na początku postanowiłam sobie, że stosuję dietę 1000 kcal i nie schodzę poniżej choćby nie wiem co. a teraz staram się obcinać te 1000 kcal tak bardzo jak to jest możliwe. Przez dzisiejszy obiad, który na moje oko miał ok. 300, 400 kcal postanowiłam ćwiczyć dzisiaj dwa razy dłużej :/ czy wy też macie takie wyrzuty sumienia przez jedzenie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
laski pomózcie!!! bo jani eumiem schudną.. i chyba juz mam wlasnie te problemy z etabolizmem;/;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.