|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część II
Hej kobietki!!!!
Witam nowe mundurowe asienka4495 - cieszę się bardzo że wszystko się powyjaśniało i jest lepiej a tak jak móisz z każdym dniem będzie lepiej i szybko zapomnicie o wszystkim. U mnie oczywiście zimno i sniegu nie widać a atmosfera jakaś taka mało świąteczna. Humorek też jakiś taki padnięty mam. Jutro mykam do fryzjera więc może wymyślę coś co mam zrobić z włosami bo w sobotę mamy małą rocznicę z TŻ-tem zaklepałam dziś bilety do kina a po kinie jakieś pyszności w kawiarence ....buziaki dla wszystkich i miłego wieczorku a właściwie już nocki
|
|
|
|
#1292 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was
![]() Znowu wracam po dłuższej przerwie niestety znowu padł mi komp wkoncu zrobiony,ale nadal sa problemy![]() Wy tu o świetach piszecie,które faktycznie sa juz za pasem a ja w głowie mam tylko mgr która do końca grudnia musze oddac a w chwili obecnej jest to wrecz nierealne....![]() Asienka - super ,ze z meżem juz ok ![]() Witam nowe mundurówki ![]() Kurde faceci sie znowu na afganistan szykuja i jak dobrze pójdzie to TŻ zabraknie kumpli na weselu juz narzeka,ze wszyscy których planował zaprosic maja znowu wyjechac, i jesli będą jak II zmiana ponad 7 miesięcy to nie wróca do naszego wesela...A jak tam dziewczyny prezenty swiateczne?mamcie juz cos dla swoich chłopów?ja TŻ kupiłam narazie zestaw Lamborgini,chce dokupić szalik.ale nie moge znalesc odpowiedniego koloru pasków i moze cos jeszce wymysle![]() Tak bym chciała białe świeta a ppki co to za oknem deszcz leje![]() ![]() Miłej nocki
|
#1293 |
|
Raczkowanie
|
Witam w ten deszczowo-śnieżny poranek...
Co do zakupów to udały sie doskonale,kupiłam kurteczkę(jedyna w jakiej nie wyglądałam jak "morświn").I tak przy okazji kupilismy sliczna lampę do sypialni bo dobijała mnie już ta żarówka przy suficie Chciałam kupić sobie jakąś bluzeczkę ale nic nie "wpadło mi w oko".Po zakupach Tż się postarał i zabrał mnie na "romantic" kolacyjkę-świece,muzyczka fajnie było.Mamie się umyslało malowanie kuchni-musze się zabrać za wyciąganie wszystkiego z szafek-Tż robi za malarza. Zmykam narazie...
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie śnieg pada!
Co prawda z deszczem, ale coraz więcej samego sniegu.libelle - mała.....? Co za okazja, przyznaj się! ![]() Misty, do końca grudnia? ? ? Czemu tak?? To ja mam teraz oddac kilka rozdziałów, przed Świętami - więc mam na to czas do poniedziałku Tylko weny brak....jadę zaraz właśnie na zakupy...
|
|
#1295 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie ! U mnie też śnieżek pada ale zaraz się w ciapletę zamienia ... wczoraj się z TŻ o jakąs bzdurą pokłóciłam , miał do mnie przyjechać i nie przyjechał a teraz dzwonił ale nie mam ochoty narazie z nim rozmawiać. nazbierały się jakieś żale - nic poważnego troche robię focha ale jakośnie potrafię się jeszcze przełamać. Chyba chciałabym żeby był ideałem a to nie możliwe ... jakiś taki paskudny mam nastrój a jutro moje urodzinki może to dlatego.. starzeję się
![]() .... Miłego dnia... byle do 15:00 |
|
|
|
#1296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie mam dla nikogo prezentów, ani dla TŻ ani dla rodzinki... Jutro się wybiorę to może coś upatrzę. Dla mojego wojaka planuję kupić jakiś zegarek i chyba perfumki bruno bannani ![]() Ale normalnie ja już czuję te święta, a jak jest u Was?
|
|
#1297 |
|
Zadomowienie
|
Ania - bo to juz przedłuzenie, przedłużenia,przedłużenia ....
![]() jakos nie miałam weny do pisania pracy i tak sobie to lezało ,juz rok,a teraz sie wkopałam i ostatecznie musze oddac do konca miesiaca,nie wiem jak to zrobie bo część teoretyczna juz mam,ale cała metodologia i badania przedemna a konkretnie do wtorku bo potem na sw chyba tZ przyjedzie i ujesli chce z nim wrócic do niego to musze sie wyrobic![]() dałam ciała i tyle jak to sie mówi, masz babo place!! hehe a ja sobie sama go upiekłam![]() ehh jakos to bedzie...musi byc...Evvcia - ja na urodziny mojemu bruno banani kupiłam nie wierzysz w przesądy??![]() ![]() U mnie znowu śnigowo-deszczowo,z podkresleniem deszczowo ![]() jeszcze dzis TŻ mi oswiadczył,ze chyba w nowy rok bedzie miał słuzbe ![]() wole nowy rok niz swieta czy sylwka,ale i tak lipa,a potem najprawdopodobniej od 5 stycznia 2 tyg poligondobra biore sie do roboty,pisac trzeba...
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
O zegarku to też znam - nie kupuj!
I dowiedziałam się też że partner nie powinien Ci butów kupować ![]() ladyKa - to może jutro wieczorem jakaś mała imprezka tutaj, odpoczywając po przygotowaniach do Świąt? Co Wy na to?
|
|
#1299 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestem za
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to chyba jednak wymyślę coś innego tylko nie wiem co... perfumki na pewno, ale może jeszcze jakiś ciuszek? hmm...Współczuję tej służby, mój też miał mieć, ale na szczęście jakoś zmienili grafik i wypada mu dopiero w połowie stycznia... W tej jednostce nadterminowi mają tylko 1 służbę w miesiącu. Właśnie mi ukochany włoski farbował ;D ale się starał normalnie jak przy niczym innym, już dawno takiego skupienia nie widziałam wyszło tak sobie... jutro chyba poprawka, bo odrosty zamiast super blond wyszły lekko rudawe, ale tak to już jest z tymi jasnymi włosami. mam nadzieję, że jutro mała poprawka na to zadziała, bo jak narazie z efektu jestem niezbyt zadowolona...
|
|
#1301 |
|
Rozeznanie
|
Witam świątecznie
![]() Chociaż jako takiej atmosfery świąt nie czuję. Cieszę się, że będzie więcej czasu dla Nas. Myślę nad jakimś podarunkiem. Bruno Banani dostał na mikołaja ![]() Oglądam ''Pearl Harbor''. Podoba mi się.
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
ja też - nawet nie wiem który raz
i za każdym razem prawie płacze ![]() atmosfera świąteczna.....? hm...dziś prędzej bo śnieg spadł. ale poza tym - to juz mam jej dosyć, chyba przez te święta w sklepach od ponad miesiąca....
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2008-12-19 o 22:25 |
|
|
|
#1303 |
|
Rozeznanie
|
Ja chyba 2. A oczy mi się pociły na 'Jutro idziemy do kina' tylko nie mogę dostać na dvd..
Oj tak i ta gorączka zakupów. Swięta szybko minął. Później Sylwester, jeszcze nie mam planów. A to 2 rocznica jak się poznaliśmy z Tż, właśnie na Sylwestrze
|
#1304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest świetny... jeden z moich ulubionych.
|
|
#1305 |
|
Raczkowanie
|
Aniu dziękuję
a tu dzisiaj pustka . Miłego wieczoru
|
|
|
|
#1306 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A jaaaa?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie..... gdzie wszystkie wcięło? Niektóre wyjechaly to rozumiem. A ja w pracy
Ludzi wszędzie pełno, wariactwo przedświąteczne się zaczęło..udanej zabawy! ! ! ! w klubie? to taka raczej liczniejsza imprezka?
|
|
#1308 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
jakoś tu jednak pusto,idę więc pić z Małżem.
|
|
|
#1309 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Ja dziś cały dzień poza domem... Wymęczona jestem totalnie. A Wy pewnie imprezujecie no ładnie...
|
#1310 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam właśnie z kina. Tym razem to ja zaprosiłam Tż bo mialam wejściówki za free i Bond, więc jakby inaczej
Jutro rano jedzie do jednostki, wraca we wtorek do 02.09 mam Go. ![]() Dobranoc
|
#1311 |
|
Zadomowienie
|
LadyKa - spóźnione STO Lat
![]() Dziewczyny - czy któras pisze teraz może prace mgr?albo pisała? i pamieta jeszce coś potrzebuje pomocy w sprawach technicznych na promotora nie mogę liczyć, a czasu już praktycznie nie mam ![]() chodzi mi o takie sprawy jak ankieta, wywiad i przypisy.Jesli cos wiecie dajcie prosze znac na prv![]() Miłej nocki zycze,dobranoc
|
#1312 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Edytowane przez Justynka22112 Czas edycji: 2009-02-08 o 11:57 |
|
|
|
#1313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pamiętam jak mój Tż zapragną iść na zawodowego. Ile ja wtedy nerwów i łez straciłam. Nawet zwątpilam w nasz związek. Postanowiłam jednak wspierać go w tej pasji. Teraz nie jest tak źle.Powiem nawet, że nasz związek się wzmocnił. Są ciężkie momenty, wiadomo. Tż jednak bardziej się stara i wcale nie jest nerwowy i nie zmienił się na gorsze jak myślałam. W sumie to dopiero początek. Planujemy wspólną przyszłość i też obawiam się tego, że może go braknąć przy mnie. To chyba zależy od tego co będzie robił. Jeżeli się kochacie to wszystko będzie dobrze
Regeneracja ducha i ciała Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz. ![]() Edytowane przez milkNhoney Czas edycji: 2008-12-21 o 17:46 |
|
|
|
|
#1314 |
|
Przyczajenie
|
milkNhoney
|
|
|
#1315 |
|
Rozeznanie
|
ostatnio co tydzień. Było też, że 5tgodni się nie widzieliśmy, masakra. W porównaniu z dziewczynami to i tak niewiele. Zazwyczaj widzimy się przez weekend 2-3dni. Jak pisałam to chyba zależy co będzie robił.[mój Tż jest jeszcze na szkółce] U mnie w rodzinie właśnie tak jest, że mieszkają razem i normalnie wychodzi rano do pracy i wraca po poludniu a drugi rano dojeżdża do pracy bo ma blisko i później wraca.
Regeneracja ducha i ciała Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz. ![]() Edytowane przez milkNhoney Czas edycji: 2008-12-21 o 20:14 |
|
|
|
#1316 |
|
Przyczajenie
|
k
|
|
|
#1317 |
|
Przyczajenie
|
[
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie miałam pojęcia, że istnieje taki wątek! Trafiłam do was przypadkiem, ale zostaję. Dzielę wasz los
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
witamy nowe
kamilawu, może napiszesz coś więcej o sobie i swoim TŻ? gdzie służy?ja własnie po weekendzie z TŻ.... cholera - czemu weekend to zawsze tak szybko mija? ? ? :/ misty, ja robię teraz pracę, pytaj śmiało jak coś będę wiedzieć, to napiszę, w końcu możemy sie wymieniać informacjami ,obie piszemy to może bęzie łatwiej ![]() Justynka, na razie się nie martw... może nie będzie źle. Chyba że mu się misje marzą? To wtedy poczekasz tak jak my - po pół roku i dłużej.....Dziwne jest tylko mówienie Twojego faceta - " powinnaś znaleźć sobie lepszego faceta, bo z nim nie bedziesz szczęśliwa". Najczęściej facet tak mówi jak.... a zresztą, nie mam zamiaru Cię starszyć. Może Twój po prostu boi się, że jak pójdzie do wojska to go zostawisz, mówi tak a myśli zupełnie przeciwnie. Musisz go w tym utwierdzać. Trzymaj się! Hej! a reszta gdzie? ? ? ? Milego wieczoru!
|
|
#1320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiam!!!!!! Witam nowe panie !!!!! troszkę późno ale jakoś nie mam ochoty na soanie, pewnie jutro będę padała na mordkę w pracy ![]() Aniu ta nasza mała okazja to miało być świętowanie pół roku bycia ze sobą ale ciut się wszystko zmieniło no więc byliśmy w kinie a potem w kawiarence i mój TŻ mi się oświadczył zemdleć nie zemdlałam ale byłam bliska... mój zarenczynowy "pierścionek" to tak dla odmiany obrączka zresztą śliczna ... zdjęcie trochę jest niewyraźne ale w dzień cyknę ładniejsze i wam wrzucę ale jestem szczęśliwa !! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

Jutro mykam do fryzjera więc może wymyślę coś co mam zrobić z włosami bo w sobotę mamy małą rocznicę z TŻ-tem
zaklepałam dziś bilety do kina a po kinie jakieś pyszności w kawiarence ....

juz narzeka,ze wszyscy których planował zaprosic maja znowu wyjechac, i jesli będą jak II zmiana ponad 7 miesięcy to nie wróca do naszego wesela...
a ppki co to za oknem deszcz leje
Co za okazja, przyznaj się! 

jakos nie miałam weny do pisania pracy i tak sobie to lezało ,juz rok,a teraz sie wkopałam i ostatecznie musze oddac do konca miesiaca,nie wiem jak to zrobie bo część teoretyczna juz mam,ale cała metodologia i badania przedemna a konkretnie do wtorku
wole nowy rok niz swieta czy sylwka,ale i tak lipa,a potem najprawdopodobniej od 5 stycznia 2 tyg poligon

zemdleć nie zemdlałam ale byłam bliska... mój zarenczynowy "pierścionek" to tak dla odmiany obrączka zresztą śliczna ... zdjęcie trochę jest niewyraźne ale w dzień cyknę ładniejsze i wam wrzucę