Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-16, 07:41   #3541
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Hej

My kupiliśmy w czwartek obrączki, bardzo fajnie było, jak sobie mierzyliśmy. Wybraliśmy klasyczne, wąskie.

Co do autka, my nie chcemy, pożyczymy od ogoś z rodziny, bo TZ ma do mnie 10 min piechotą, ja do kościoła 10 min piechotą, a kościoła do sali 15 min piechotką, więc w sumie tym autem jechaliyśmy może z 10 min. szkoda kasy. ale jak juz to wozik retro, limuzyny sa okropne

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 09:09   #3542
Lupetita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AgaKcz Pokaż wiadomość
Witam wszyskich przygotowujacych sie do tego najszcześliwszego dnia w życiu i mojego też
Znalazłam jak dla mnie bardzo ładną piosenkę i moze dla ktorejs z was rowniez sie spodoba i bedzie chciala ja gdzies wkomponowac w czasie swojego slubu, bo ja po usłyszeniu jej myslę o tym bardzo poważnie
tytuł jej brzmi: "Marsz Mendelssohna" - Holecki Damian albo tez moze byc pod nazwa "Weselne dzwony"
Pozdrawiam

Znam tę piosenkę, rzeczywiście ładna, pasowałaby tuż przed mszą, np. wtedy gdy mlodzi podjeżdzaja pod kościół i udają się do niego
Lupetita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 09:36   #3543
Puchatek M.
Rozeznanie

Ddziewczynki nie spieszcie się z zamawianiem sukni. Najlepiej przejdźcie się po wszystkich salonach i pomierzcie jak najwięcej, żeby być pewną, że to ta jedyna Ja amówiłam dopiero w marcu i nadal jestem w niej zakochana
Stary 2008-12-16, 17:23   #3544
Bercia 007
Raczkowanie

Lupetita Nasz wielki dzień to 31 maja 2009 i już się go nie mogę doczekać

Czy mogę prosić na priv nazwę tego fryziera. Dziękuje.
Bercia 007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 19:51   #3545
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cytat:
Napisane przez Lupetita Pokaż wiadomość
karothka, Bercia 007 kiedy Wasze wielkie dni??
My pobieramy się 22 sierpnia 2009. Niestety na zakup sukni będę mieć tylko 2 dni, bo mieszkam za granicą. Wiem, że będzie ciężko bo też należę do wybrednych, ale nie mam wyjścia. Dlatego muszę sobie zrobić listę, które salony mam odwiedzić. I tak mam już Kiarę, MSModę, Veronę, Celię na liście. O PAryżance nie myślę, bo nie mam zamiaru wydać na sukienkę więcej niż 2,8 tyś. złotych, poza tym słyszałam niepochlebne opinie na temat tego salonu. Jakie salony jeszcze byście rekomendowały? Zaznaczam, że chcę nową suknie-po komisach raczej nie będę chodzić.

22.08.2009-to był Ten dzień
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 20:13   #3546
Lupetita
Raczkowanie

Byłam w Paryżance i są też tam piękne sukienki do 3 tys. Opinie o tym salonie słyszałam, jednak i tam byłam, mierzyłam i panie były baaaardzo miłe i donosiły mi sukienki, nawet szefowa. Byłam w szoku bo ja juz straciłam cierplwość do siebie a one do mnie nie..... a spedzilam tam ponad 2 godz i bylam prawie pewna że zamowie sukienke, jednak tak sie nie stało no i teraz drugi raz już nie pójde przez to... :-( chociaż chciałabym...:-(
Lupetita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 21:40   #3547
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez Lupetita Pokaż wiadomość
Byłam w Paryżance i są też tam piękne sukienki do 3 tys. Opinie o tym salonie słyszałam, jednak i tam byłam, mierzyłam i panie były baaaardzo miłe i donosiły mi sukienki, nawet szefowa. Byłam w szoku bo ja juz straciłam cierplwość do siebie a one do mnie nie..... a spedzilam tam ponad 2 godz i bylam prawie pewna że zamowie sukienke, jednak tak sie nie stało no i teraz drugi raz już nie pójde przez to... :-( chociaż chciałabym...:-(
A niby czemu nie pojdziesz? placisz i to nie male pieniadze wiec wymagasz, zreszta te panie wlasnie od tego tam sa...takze nie krepuj sie i lec jesli jakas suknia tak wpadla Ci w oko
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 21:53   #3548
izus123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Izus123 widziałam cały twój albumik akurat mam tego samego fotografa który dla przykładu pokzazał TWÓJ ALBUM i powiem ci że bardzo się uciesszyłam że mogłam go zobaczyć , tak bardzo spodobały mi się twoje zdjęcia a TŻ był zachwycony . Masz piękne zdjęcia i albumik super . Fajnie

Załatwiłam w końcu foto i kam tzn nie ja tylko TŻ jestem zadowolona że tym razem to on podejmował decyzję wykazał bardzo duże zinteresowanie i o wszystko pytał także jestem z niego dumna
Ojoj!!! Dopiero teraz przeczytalam Twoj post
Zdjecia juz mam u siebie-szalenie mi sie podobaja i chcialabym JESZCZE RAZ!!!!!!!!!!

dZIEWCZYNY,CO POLECACIE NA PRZYJECIE DO 50 OSOB???
Prosze o rade

Edytowane przez izus123
Czas edycji: 2008-12-16 o 21:57
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 22:06   #3549
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez izus123 Pokaż wiadomość
Ojoj!!! Dopiero teraz przeczytalam Twoj post
Zdjecia juz mam u siebie-szalenie mi sie podobaja i chcialabym JESZCZE RAZ!!!!!!!!!!

dZIEWCZYNY,CO POLECACIE NA PRZYJECIE DO 50 OSOB???
Prosze o rade
Cedzyna środkowy hotel
Facet powiedzial, że z racji dwudzielności sali może zorganizować przyjęcia na 50 lub 250 osób... na 100 mu się nie opłaca....
Innych miejsc ja osobiście nie znam bo szukam (a właściwie szukałam) sali na 120 osób
nie pamiętam dokładnie jak się nazywa hotel ale na pewno jest to środkowy... przy tym po prawej stronie dobudowują coś a w tym z lewej nawet nie sprawdzałam
Stary 2008-12-17, 10:56   #3550
miss.didi
Raczkowanie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;10056368]Ponawiam swoje pytanko. Ktoś może się wypowiedzieć na temat Grants'a?[/QUOTE]
Już pisałam
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3332
Podobno robią wesela do 200 osób sle obawiam się że wtedy może być mało miejsca na parkiecie.
miss.didi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 11:23   #3551
Bercia 007
Raczkowanie

Oniaczeq Dziękuje za namiary a masz może kogoś kto równie dorze robi makijaże ślubne?
Stary 2008-12-17, 11:30   #3552
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez Bercia 007 Pokaż wiadomość
Oniaczeq Dziękuje za namiary a masz może kogoś kto równie dorze robi makijaże ślubne?

Makijaz robilam u Pani Marty z Jagielonskiej z tego co sie orientuje wiele dziewczyn u niej robilo...makijaz moim zdaniem byl b. ładny no i trzymal sie cala noc ...poszukaj sobie w watku gdzies powinny byc namiary bo ja niestety juz nie mam...albo wpisz w google

Biustonosze:

Stary 2008-12-17, 12:06   #3553
Daysy85
Zakorzenienie

Hej ja jeszcze polecam salon Anna maja tam ze 30 różnych sukni teraz nowe modele i baaardzo atrakcyjne ceny warto tam zajrzeć.
To jest na roku Kościuszki koło tego żółtego banku dworku chyba Kredyt Bank to jest...trzeba wejsć w takie podwórko.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 12:39   #3554
kasiaher
Wtajemniczenie

dziewczyny szukam fryzjera

Pani Marta z Jagielońskiej polecam na makijaż i na paznokcie.
Pani Ewa równiez
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 14:01   #3555
Daysy85
Zakorzenienie

Kasiaher a Nina na Bocianku?
Stary 2008-12-17, 14:29   #3556
Bercia 007
Raczkowanie

Oniaczeq Wielkie dzięki za informacje tym bardziej że do pani Marty bym miała dosłownie 5 minut drogi. Przyznam że nawet nie wiedzałam że mam pod nosem makijarzystkę. Jeszcze raz dziękuje.
Stary 2008-12-17, 20:33   #3557
kasiaher
Wtajemniczenie

ja umówiłam się na próbny makijaż w styczniu ponieważ mam wesele więc bedę mogła sprawdzić jak wyglada w jej wykonaniu i oczywiście bedę umalowana na weslee gdzie jestem starszą.
Dwa w jednym kurcze tylko jeszce ta fryzjerka
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 21:10   #3558
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez Bercia 007 Pokaż wiadomość
Oniaczeq Wielkie dzięki za informacje tym bardziej że do pani Marty bym miała dosłownie 5 minut drogi. Przyznam że nawet nie wiedzałam że mam pod nosem makijarzystkę. Jeszcze raz dziękuje.
Na poczatku mozesz byc troszke przerazona ( jesli nie malujesz sie na codzien mocno) ale pozniej wszystko ładnie wtapia sie w skore i efekt jest naprawde dobry

Biustonosze:

Stary 2008-12-18, 02:50   #3559
Crazzzyyy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karothka Pokaż wiadomość
My pobieramy się 22 sierpnia 2009. Niestety na zakup sukni będę mieć tylko 2 dni, bo mieszkam za granicą. Wiem, że będzie ciężko bo też należę do wybrednych, ale nie mam wyjścia. Dlatego muszę sobie zrobić listę, które salony mam odwiedzić. I tak mam już Kiarę, MSModę, Veronę, Celię na liście. O PAryżance nie myślę, bo nie mam zamiaru wydać na sukienkę więcej niż 2,8 tyś. złotych, poza tym słyszałam niepochlebne opinie na temat tego salonu. Jakie salony jeszcze byście rekomendowały? Zaznaczam, że chcę nową suknie-po komisach raczej nie będę chodzić.
AAAAAAAA!!!!!!! Pieknaja tez mam ślub 22 sierpnia 2009 roku...i tez jestem zagranica...ale zbieg hihi...ja lece doPL na 9 dni w styczniu mierzyc i kupowac suknie pozdrawiam serdecznie
Crazzzyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 17:23   #3560
Daysy85
Zakorzenienie

Ja tez mam 22 sierpnia
Stary 2008-12-18, 18:57   #3561
Modliszka86
Raczkowanie

Dziewczyny mozecie mnie tez wyslac numer do pani Marty z Jagielonskiej??
Modliszka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 19:24   #3562
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cytat:
Napisane przez Crazzzyyy Pokaż wiadomość
AAAAAAAA!!!!!!! Pieknaja tez mam ślub 22 sierpnia 2009 roku...i tez jestem zagranica...ale zbieg hihi...ja lece doPL na 9 dni w styczniu mierzyc i kupowac suknie pozdrawiam serdecznie
To super! Napisz nam co i gdzie zorganizowalas, bo nawet nie napisalas gdzie organizujesz swoje wesele. Pozdrawiam.

22.08.2009-to był Ten dzień
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 09:43   #3563
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
a ja miałam suknię kupioną w Paryżance i kosztowała mnie właśnie 2,8 tyś miałam ją z hiszpańskiej firmy WHITE ONE.
poza tym mierzyłam sporo innych sukien w Paryżance i wszystkie, które przymierzałam miały cene 2,7-2,8 tys. zł. W Cymbeline też mierzyłam suknie - z takich firm jak Sincerity, mariees de Paris, Herms i żadnej cena nie przekroczyła 2,8 tys. zł.
Wcale tak nie jest, że w Paryżance i Cymbeline sa tylko suknie po ponad 4 tysiące złotych

co do obsługi w Paryżance - ja też czytałam na forum niepochlebne opinie o salonie, a nic takiego mnie nie spotkało mało tego suknia przyszła tygodnie przed terminem, wktórym miała się zjawić (z tego co pamiętam miała być po 20 maja, a była około 5 maja).

EDIT:
ja miałam makijaż robiony u Pani Marty z Jagiellońskiej - polecam, polecam i jeszcze raz polecam (potem w sierpniu jeszcze raz się u Niej malowałam na wesele u znjomych )

a fryzurkę miałam robiona w Awanagrdzie - u p.Sylwii - również polecam!!!!!

Edytowane przez Kalex
Czas edycji: 2008-12-19 o 09:46
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 14:32   #3564
moonikkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
a ja miałam suknię kupioną w Paryżance i kosztowała mnie właśnie 2,8 tyś miałam ją z hiszpańskiej firmy WHITE ONE.
poza tym mierzyłam sporo innych sukien w Paryżance i wszystkie, które przymierzałam miały cene 2,7-2,8 tys. zł. W Cymbeline też mierzyłam suknie - z takich firm jak Sincerity, mariees de Paris, Herms i żadnej cena nie przekroczyła 2,8 tys. zł.
Wcale tak nie jest, że w Paryżance i Cymbeline sa tylko suknie po ponad 4 tysiące złotych

co do obsługi w Paryżance - ja też czytałam na forum niepochlebne opinie o salonie, a nic takiego mnie nie spotkało mało tego suknia przyszła tygodnie przed terminem, wktórym miała się zjawić (z tego co pamiętam miała być po 20 maja, a była około 5 maja).

EDIT:
ja miałam makijaż robiony u Pani Marty z Jagiellońskiej - polecam, polecam i jeszcze raz polecam (potem w sierpniu jeszcze raz się u Niej malowałam na wesele u znjomych )

a fryzurkę miałam robiona w Awanagrdzie - u p.Sylwii - również polecam!!!!!
ja tez mierzyłam w obu salonach sukienki i panie były miłe, a kolekcja 2008 miała ceny koło 2000zł

Kalex w wolnej chwili mogłabys mi przesłac namiary na Pania Marte i Pania Sylwię. dziękuje
Stary 2008-12-19, 15:22   #3565
Puchatek M.
Rozeznanie

Ja również kupiłam suknię w Paryżance Kosztowała 3750zł, ale były też i droższe. Panie bardzo miłe i pomocne.
Stary 2008-12-19, 21:59   #3566
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez moonikkaa Pokaż wiadomość

Kalex w wolnej chwili mogłabys mi przesłac namiary na Pania Marte i Pania Sylwię. dziękuje
namiary i opis poszedł na PRV
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 03:56   #3567
Crazzzyyy
Raczkowanie

Cytat:
To super! Napisz nam co i gdzie zorganizowalas, bo nawet nie napisalas gdzie organizujesz swoje wesele. Pozdrawiam.
Kochana ślub w Wojciechu...a przyjecie w "Hotelu pod róza"...tylko najlbizsza rodzinka bo moj przyszly malżon jest z Wrocka.A na drugi dzien Gril dla znajomych (Stangret). W styczniu smigam wybierac kiecke itp......
Crazzzyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 20:09   #3568
moonikkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
namiary i opis poszedł na PRV
Kalex jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za odpowiedzi i cenne wskazówki
Stary 2008-12-21, 01:02   #3569
spcola
Raczkowanie

Drogie Kobietki czy ktoraś była bądź słyszała jakieś opinie o hotelu Kameralnym i imprezach odbywających się tam ?
spcola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 16:56   #3570
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez spcola Pokaż wiadomość
Drogie Kobietki czy ktoraś była bądź słyszała jakieś opinie o hotelu Kameralnym i imprezach odbywających się tam ?

Byłam tam w sierpniu na weselu, jak dla mnie sala na plus, ładny wystój, dobra obsługa i z tego co wiem od Panny Mlodej nie bylo zadnych nieprzyjemnosci...jedynie co mi nie pasowalo to jak dla mnie bylo za malo jedzenia na stolach... ale moze to tylko moje odczucie

Biustonosze:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości