|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Hej
![]() My kupiliśmy w czwartek obrączki, bardzo fajnie było, jak sobie mierzyliśmy. Wybraliśmy klasyczne, wąskie. Co do autka, my nie chcemy, pożyczymy od ogoś z rodziny, bo TZ ma do mnie 10 min piechotą, ja do kościoła 10 min piechotą, a kościoła do sali 15 min piechotką, więc w sumie tym autem jechaliyśmy może z 10 min. szkoda kasy. ale jak juz to wozik retro, limuzyny sa okropne
|
|
|
|
#3542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znam tę piosenkę, rzeczywiście ładna, pasowałaby tuż przed mszą, np. wtedy gdy mlodzi podjeżdzaja pod kościół i udają się do niego
|
|
|
|
|
#3543 |
|
Rozeznanie
|
Ddziewczynki nie spieszcie się z zamawianiem sukni. Najlepiej przejdźcie się po wszystkich salonach i pomierzcie jak najwięcej, żeby być pewną, że to ta jedyna
Ja amówiłam dopiero w marcu i nadal jestem w niej zakochana
|
#3544 |
|
Raczkowanie
|
Lupetita Nasz wielki dzień to 31 maja 2009 i już się go nie mogę doczekać
Czy mogę prosić na priv nazwę tego fryziera. Dziękuje. |
|
|
|
#3545 |
|
Raczkowanie
|
My pobieramy się 22 sierpnia 2009. Niestety na zakup sukni będę mieć tylko 2 dni, bo mieszkam za granicą
. Wiem, że będzie ciężko bo też należę do wybrednych, ale nie mam wyjścia. Dlatego muszę sobie zrobić listę, które salony mam odwiedzić. I tak mam już Kiarę, MSModę, Veronę, Celię na liście. O PAryżance nie myślę, bo nie mam zamiaru wydać na sukienkę więcej niż 2,8 tyś. złotych, poza tym słyszałam niepochlebne opinie na temat tego salonu. Jakie salony jeszcze byście rekomendowały? Zaznaczam, że chcę nową suknie-po komisach raczej nie będę chodzić.
|
#3546 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w Paryżance i są też tam piękne sukienki do 3 tys. Opinie o tym salonie słyszałam, jednak i tam byłam, mierzyłam i panie były baaaardzo miłe i donosiły mi sukienki, nawet szefowa. Byłam w szoku bo ja juz straciłam cierplwość do siebie a one do mnie nie..... a spedzilam tam ponad 2 godz i bylam prawie pewna że zamowie sukienke, jednak tak sie nie stało
no i teraz drugi raz już nie pójde przez to... :-( chociaż chciałabym...:-(
|
|
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zdjecia juz mam u siebie-szalenie mi sie podobaja i chcialabym JESZCZE RAZ!!!!!!!!!! dZIEWCZYNY,CO POLECACIE NA PRZYJECIE DO 50 OSOB??? Prosze o rade
Edytowane przez izus123 Czas edycji: 2008-12-16 o 21:57 |
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Facet powiedzial, że z racji dwudzielności sali może zorganizować przyjęcia na 50 lub 250 osób... na 100 mu się nie opłaca.... Innych miejsc ja osobiście nie znam bo szukam (a właściwie szukałam) sali na 120 osób nie pamiętam dokładnie jak się nazywa hotel ale na pewno jest to środkowy... przy tym po prawej stronie dobudowują coś a w tym z lewej nawet nie sprawdzałam
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Raczkowanie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;10056368]Ponawiam swoje pytanko
. Ktoś może się wypowiedzieć na temat Grants'a ?[/QUOTE]Już pisałam ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3332 Podobno robią wesela do 200 osób sle obawiam się że wtedy może być mało miejsca na parkiecie. |
|
|
|
#3551 |
|
Raczkowanie
|
Oniaczeq Dziękuje za namiary a masz może kogoś kto równie dorze robi makijaże ślubne?
|
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Makijaz robilam u Pani Marty z Jagielonskiej z tego co sie orientuje wiele dziewczyn u niej robilo...makijaz moim zdaniem byl b. ładny no i trzymal sie cala noc ...poszukaj sobie w watku gdzies powinny byc namiary bo ja niestety juz nie mam...albo wpisz w google
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja jeszcze polecam salon Anna maja tam ze 30 różnych sukni teraz nowe modele i baaardzo atrakcyjne ceny warto tam zajrzeć.
To jest na roku Kościuszki koło tego żółtego banku dworku chyba Kredyt Bank to jest...trzeba wejsć w takie podwórko. |
|
|
|
#3554 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny szukam fryzjera
Pani Marta z Jagielońskiej polecam na makijaż i na paznokcie. Pani Ewa równiez
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaher a Nina na Bocianku?
|
|
|
|
#3556 |
|
Raczkowanie
|
Oniaczeq Wielkie dzięki
za informacje tym bardziej że do pani Marty bym miała dosłownie 5 minut drogi. Przyznam że nawet nie wiedzałam że mam pod nosem makijarzystkę. Jeszcze raz dziękuje.
|
|
|
|
#3557 |
|
Wtajemniczenie
|
ja umówiłam się na próbny makijaż w styczniu ponieważ mam wesele więc bedę mogła sprawdzić jak wyglada w jej wykonaniu i oczywiście bedę umalowana na weslee gdzie jestem starszą.
Dwa w jednym kurcze tylko jeszce ta fryzjerka
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Na poczatku mozesz byc troszke przerazona ( jesli nie malujesz sie na codzien mocno) ale pozniej wszystko ładnie wtapia sie w skore i efekt jest naprawde dobry
|
#3559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam 22 sierpnia
|
|
|
|
#3561 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mozecie mnie tez wyslac numer do pani Marty z Jagielonskiej??
|
|
|
|
#3562 |
|
Raczkowanie
|
To super! Napisz nam co i gdzie zorganizowalas, bo nawet nie napisalas gdzie organizujesz swoje wesele. Pozdrawiam.
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam ją z hiszpańskiej firmy WHITE ONE.poza tym mierzyłam sporo innych sukien w Paryżance i wszystkie, które przymierzałam miały cene 2,7-2,8 tys. zł. W Cymbeline też mierzyłam suknie - z takich firm jak Sincerity, mariees de Paris, Herms i żadnej cena nie przekroczyła 2,8 tys. zł. Wcale tak nie jest, że w Paryżance i Cymbeline sa tylko suknie po ponad 4 tysiące złotych co do obsługi w Paryżance - ja też czytałam na forum niepochlebne opinie o salonie, a nic takiego mnie nie spotkało EDIT: ja miałam makijaż robiony u Pani Marty z Jagiellońskiej - polecam, polecam i jeszcze raz polecam (potem w sierpniu jeszcze raz się u Niej malowałam na wesele u znjomych )a fryzurkę miałam robiona w Awanagrdzie - u p.Sylwii - również polecam!!!!! Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2008-12-19 o 09:46 |
|
|
|
|
#3564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kalex w wolnej chwili mogłabys mi przesłac namiary na Pania Marte i Pania Sylwię. dziękuje
|
|
#3565 |
|
Rozeznanie
|
Ja również kupiłam suknię w Paryżance
Kosztowała 3750zł, ale były też i droższe. Panie bardzo miłe i pomocne.
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3568 |
|
Raczkowanie
|
Kalex jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za odpowiedzi i cenne wskazówki
|
#3569 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Kobietki czy ktoraś była bądź słyszała jakieś opinie o hotelu Kameralnym i imprezach odbywających się tam ?
|
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam tam w sierpniu na weselu, jak dla mnie sala na plus, ładny wystój, dobra obsługa i z tego co wiem od Panny Mlodej nie bylo zadnych nieprzyjemnosci...jedynie co mi nie pasowalo to jak dla mnie bylo za malo jedzenia na stolach... ale moze to tylko moje odczucie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

i mojego też 
. Wiem, że będzie ciężko bo też należę do wybrednych, ale nie mam wyjścia. Dlatego muszę sobie zrobić listę, które salony mam odwiedzić. I tak mam już Kiarę, MSModę, Veronę, Celię na liście. O PAryżance nie myślę, bo nie mam zamiaru wydać na sukienkę więcej niż 2,8 tyś. złotych, poza tym słyszałam niepochlebne opinie na temat tego salonu. Jakie salony jeszcze byście rekomendowały? Zaznaczam, że chcę nową suknie-po komisach raczej nie będę chodzić.

za informacje tym bardziej że do pani Marty bym miała dosłownie 5 minut drogi. Przyznam że nawet nie wiedzałam że mam pod nosem makijarzystkę. Jeszcze raz dziękuje.