Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-20, 23:22   #1441
chise
Wtajemniczenie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII

Uciekam spać, bo net mi nawala i chodzi jakby chciał, a nie mógł

Dobranoc
chise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 23:23   #1442
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość

Ty masz swojego TŻ-ta, a ja go nadal szukam.

Brykam spać Kochane, bo padam z nóg.

Dobranocka Truskaweczki, Tru snów.

Dziękuję raz jeszcze za wszystko.

Dobranoc! Ja tez umykam Dziewojki

Lipglossjunkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 23:24   #1443
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chise Pokaż wiadomość
Uciekam spać, bo net mi nawala i chodzi jakby chciał, a nie mógł

Dobranoc
Dobranoc dziewczęta!

A tak jeszcze o prezentach... to ja w zasadzie wolę dawać.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 23:30   #1444
joanaros
Zakorzenienie

Ja tez zmykam. Dobranoc
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 00:01   #1445
*nulka*
Zakorzenienie

Heej Laseczki wrocilam z Krakowa po 21", ale dopiero niedawno siadlam na kompik i zanim nadrobilam Wasze posty to tak zeszlo ze... juz wszystkie poszlyscie chyba spac hihih

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
Ja ostatnio zapodziałam grzebień, znalazłam go w lodówce, nie wiem czemu
OMG!!

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Mam pomysł jak poubieramy nasze choineczki to zamieścmy je w avatarkach.
super pomysl Basienko!!

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość

w pracy - codziennie mam coraz wiecej pacjentow - wczoraj bylo ok. 40, razem z wypisywaniem recept.. nie m ialam czasu nawet zjesc
aale masz powodzenie Raneczko!!

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
mmmm uwielbiam zapach cynamonu
ja tez, w kazdej postaci!!

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
I wolne teraz ponad dwa tygodnie! Jestem przeszczęśliwa!
ja tez do 5 stycznia wolnee

Cytat:
A my od 2 sezonów mamy tę samą choinkę - doniczkową (ale nie ze sklepu, tylko sadzoną w doniczce, zwykłego świerka, ale własnoręcznego ). I sobie ładnie rośnie. I pachnie. I nie schnie. I nie zrzuca igieł. A lato sobie spędza na balkonie
ukryciorku,a co robicie, ze ona nie usycha?? u mnie zawsze jak jest zywa choina to w doniczce i potem wsadzamy ja do ogrodka albo stoi w duzej donicy na balkonie, ale zawsze usychaja...

Cytat:
Asia idzie na kolację z Maciejem Molędą:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Maciej_Mol%C4%99da
Asiaku, ale mialas cudowny wieczor!!!

Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość

Zrobilam dzis z Tesciowka zakupy na swieta 3 tony zarcia i 100litrow wina. Nie wiem, jak to wszystko zmiescilo sie do Samanty! A we wtorek i tak trzeba pouzupelniac swieze skladniki. Maaaaatko ruuuuda.

Chce juz Wigilie i prezentyyyyyyyy! Czy jestem jedynym dzieciarem tutaj?
ja tez uwielbiam prezenty!!

tez robie zapas wina na Swieta, zawsze z siostra sie raczymy winkiem w Boze Narodzenie

Cytat:

A o tym koledze, to ja rzeczywiście Mu powiem, tym bardziej że to nawet ściemnianie nie będzie. Bo coś czuję, że mam adoratora. Dostałam dzisiaj (pod moją nieobecność) kurierem bukiet złożony z 5 herbacianych róż. Bileciku żadnego nie było.

Nie mam pojęcia od kogo to może być...
Asiaku, a moze to od niego ten bukiet roz?? wczoraj moze jak dostal ta niesamowita swiateczna paczuszke od Ciebie to obudzil sie wreszcie i wyslal piekny bukiet?

albo jakis inny wielbiciel - mmm jak slodko miec takiego ukrytego wielbiciela!!

tez chce bukiet roz!! moj TŻet niestety nie romantyk, hihih

Cytat:

To dopiero zagadka. I jak mam się dowiedzieć od kogo to i komu podziękować?
adorator na pewno sie ujawni, jesli mu tak na Tobie zalezy Asienko rozgladaj sie dokladnie!!

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 00:21   #1446
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
Heej Laseczki wrocilam z Krakowa po 21", ale dopiero niedawno siadlam na kompik i zanim nadrobilam Wasze posty to tak zeszlo ze... juz wszystkie poszlyscie chyba spac hihih

OMG!!

super pomysl Basienko!!

aale masz powodzenie Raneczko!!

ja tez, w kazdej postaci!!

ukryciorku,a co robicie, ze ona nie usycha?? u mnie zawsze jak jest zywa choina to w doniczce i potem wsadzamy ja do ogrodka albo stoi w duzej donicy na balkonie, ale zawsze usychaja...

ja tez uwielbiam prezenty!!

tez robie zapas wina na Swieta, zawsze z siostra sie raczymy winkiem w Boze Narodzenie

Asiaku, a moze to od niego ten bukiet roz?? wczoraj moze jak dostal ta niesamowita swiateczna paczuszke od Ciebie to obudzil sie wreszcie i wyslal piekny bukiet?

adorator na pewno sie ujawni, jesli mu tak na Tobie zalezy Asienko rozgladaj sie dokladnie!!
Bo jak się kupi taką np. w OBI to nie jest to choinka ukorzeniona w donicy tylko jakby wycięta z ziemii jak leci i włożona na siłę. I nie ma szans, taka panna potem nie chce rosnąć. A my naszą taką małą samosieję wykopaliśmy z lasu i tak sobie rośnie. Z tym, że nie wolno jej wystawić na zimno. Bo ona teraz dostaje ciepła w domu i puszcza odrosty, normalnie jej się wegetacja zaczyna. Wystawiona w marcu zmarnieje, jeśli nie zmarznie na kość. Trzeba niestety ją do maja przechować, u nas stoi sobie potem w roli kwiatka w pokoju, aż będzie po zimnych ogrodnikach. Wtedy to już ma piękne, duże odrosty, a na dworzu dostaje jeszcze powera i gęstnieje. To jedyny sposób jaki znam...
Stary 2008-12-21, 00:34   #1447
milka-pilka
Zakorzenienie

To od razu mówie dobranoc
Obejrzałam na TVN Polonia "Plac Zbawiciela". Matko, masakra. Tzn. masakrycznie smutna historia. Film dobry, polski Ken Loach.
A potem z TŻ-em uraczyliśmy się Bacardi z Colą. Miły wieczór.

Cytat:
Zdjęcie takie zwykłe, między tortem a drugim daniem, złapani gdzieś w locie. Ale w sepii i ramce to się dość ładnie komponuje.
bardzo mi się to spodobało

Cytat:
Chce juz Wigilie i prezentyyyyyyyy! Czy jestem jedynym dzieciarem tutaj?
Jedynym??? Ja też się zastanawiam co TZ wymyślił... Napisałam bardzo dłuuuugi list do Świetego, a i tak nie mam pojęcia co to jest (?) i jeszcze ukrył TO u swoich rodziców. W domu nie ma. Na bank
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
no mam go własnie od Ranki
fajny, ale brakuje mi zapachu i trwałości clarinsa
hmm, ja go jeszcze we wszystkich ekstremalnych sytuacjach nie testowałam, na razie mi sie podoba.
Cytat:
Już zdąrzyłam się na niego napalic, ale skoro szorstki i nie bardzo to nie kupuje. Grzecznie zaczekam na wypłatę i wtedy zamówie pędzle z EDM.
Też bym się skusiła na pędzle EDM, dwa duże.

Cytat:
Potem kolega przywiózł z dworca PKP Macieja M. który to miał występ podczas dzisiejszej imprezy. Okazał się przesympatycznym chłopakiem, niezwykle otwartym i dowcipnym. Przywitał się, usiadł koło mnie i jak spojrzał na moje dłonie, to od razu zapytał: "Pani musi być pianistką?" Spytałam: "Po czym Pan poznał?" A Maciej: "Takie piękne dłonie musi mieć tylko pianistka". Podziękowałam, okazało się że mamy sporo wspólnych tematów i tak nam zeszło na rozmowie prawie godzinę, podczas której przeszliśmy na Ty, graliśmy wspólnie na pianinie i kolędowaliśmy niemal do samego koncertu.
Koncert trwał prawie półtorej godziny, podczas którego Maciek zadedykował mi dwie piosenki.
Po koncercie mieliśmy dla Niego przygotowaną kolację. Powiedział, że owszem, bardzo chętnie ale beze mnie się nie rusza. Ja powiedziałam, że jestem kompletnie nieprzygotowana, więc muszę skoczyć do domu. Podjechałam z kolegą, przebrałam się, skrobnęłam do Was i bryknęłam na kolację. Zobowiązałam się, że odwiozę Maćka na dworzec, bo kolega który Go przywiózł był po dwóch grzańcach. No i dzięki temu miałam okazję spędzić z Maćkiem kolejne pół godziny podczas jazdy autem. Nie obyło się bez przygód - zatrzymała nas Straż Graniczna na rutynowej kontroli. Tylko co otworzyłam okno w aucie, zobaczyłam że to mój kolega. Powiedziałam, by mnie puścił wolno bo Gwiazdę wiozę. Hehe. Poprosił Maćka o autograf dla córki. Na koniec poprosiłam Maćka o wpis w moim kajecie, w którym od wielu lat zbieram autografy. Wpisał mi piękną dedykację: "Asi, z sympatią...". Na koniec wyściskał mnie, ja pomachałam Mu chusteczką jak pociąg odjeżdżał... Ot i wróciłam.
I to wszystko, Asik, teraz możesz opowiedzieć JEMU.
Cytat:
Hmmm... ale nie mam pojęcia od kogo to może być. Raczej nie od kolegi z biura, bo był ze mną razem na imprezie, a poza tym na romantyka to mi On nie wygląda.
To dopiero zagadka. I jak mam się dowiedzieć od kogo to i komu podziękować?

Cytat:
Niestety nie mamy wspólnych znajomych.
Nie szkodzi, wystarczy, że opowiesz jaki miałaś dzień
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-21, 08:31   #1448
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jestem doswiadczona pedzlowo Do podkladu mam Bobbi Brown i jestem z niego bardzo zadowolona. Reszta to mieszanka Sephorowa i We-Ma. Jesli szukasz czegos bardzo miziatego to polecam Everyday Minerals Mam kabuki i jest pluszowy
ja własnie się czaję na EDM
Cytat:
Dzięki dziewczyny Już zdąrzyłam się na niego napalic, ale skoro szorstki i nie bardzo to nie kupuje. Grzecznie zaczekam na wypłatę i wtedy zamówie pędzle z EDM.

Wiem, że pytanie nie do mnie, ale powiem
Kocham pędzle MAC, ale te z regularnej sprzedaży. Kosztują majątek, ale warto. Encore w jednym ze swoich filmików mówil, że ma jakiś tam pędzel 15 lat ( chyba ) i jest jak nowy, bo dba o niego i regularnie czyści. Mam 2 pędzle Inglotowe i 1SS do pudru taki duży jest całkiem fajny, ale za to 27TG ten dwukolorowy mnie rozczarował. Pędzle Sephorowe są takie sobie. W styczniu będę testowac pędzle EDM i TBS
a mogę się dołączyć do zakupu tych pędzli z EDM?
Cytat:

Dzień miałam szalony. Do godz. 15:00 byłam w komisji jury na kolędy i pastorałki. Poziom był niezły, choć przy niektórych wykonaniach uszy mi trochę więdły. Bardzo fajnie śpiewali nasi gości z miasta partnerskiego z Czech. Początkowo padał śnieg, potem przeszło, ale było dość chłodno. Trzeba było ratować się gorącą herbatą.
Potem kolega przywiózł z dworca PKP Macieja M. który to miał występ podczas dzisiejszej imprezy. Okazał się przesympatycznym chłopakiem, niezwykle otwartym i dowcipnym. Przywitał się, usiadł koło mnie i jak spojrzał na moje dłonie, to od razu zapytał: "Pani musi być pianistką?" Spytałam: "Po czym Pan poznał?" A Maciej: "Takie piękne dłonie musi mieć tylko pianistka". Podziękowałam, okazało się że mamy sporo wspólnych tematów i tak nam zeszło na rozmowie prawie godzinę, podczas której przeszliśmy na Ty, graliśmy wspólnie na pianinie i kolędowaliśmy niemal do samego koncertu.
Koncert trwał prawie półtorej godziny, podczas którego Maciek zadedykował mi dwie piosenki.
Po koncercie mieliśmy dla Niego przygotowaną kolację. Powiedział, że owszem, bardzo chętnie ale beze mnie się nie rusza. Ja powiedziałam, że jestem kompletnie nieprzygotowana, więc muszę skoczyć do domu. Podjechałam z kolegą, przebrałam się, skrobnęłam do Was i bryknęłam na kolację. Zobowiązałam się, że odwiozę Maćka na dworzec, bo kolega który Go przywiózł był po dwóch grzańcach. No i dzięki temu miałam okazję spędzić z Maćkiem kolejne pół godziny podczas jazdy autem. Nie obyło się bez przygód - zatrzymała nas Straż Graniczna na rutynowej kontroli. Tylko co otworzyłam okno w aucie, zobaczyłam że to mój kolega. Powiedziałam, by mnie puścił wolno bo Gwiazdę wiozę. Hehe. Poprosił Maćka o autograf dla córki. Na koniec poprosiłam Maćka o wpis w moim kajecie, w którym od wielu lat zbieram autografy. Wpisał mi piękną dedykację: "Asi, z sympatią...". Na koniec wyściskał mnie, ja pomachałam Mu chusteczką jak pociąg odjeżdżał... Ot i wróciłam.

Było super, koncerty udane (potem grał i śpiewał jeszcze przesympatyczny Filipińczyk), publiczność dopisała, wszystko poszło zgodnie z planem. Jednym słowem - impreza bardzo udana.
woooowale przygoda, uwielbiam takie historie jakz bajki musiało być świetnie, własnie dla takich chwil warto żyć

Złoto

Dziewczyny wczoraj byłam w kinie na "zawodowcach" bardzo fajny film polecam, pochodziałam po browarze, ale nic sobie nie kupiłam dziś też jadę do Poznania po prezent ślubny dla siostry TŻ, może na coś się skuszę

no i wstawać spiochy, bo nie będę to sama siedzieć
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 08:53   #1449
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1

czesc dziewczyny
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 08:55   #1450
joanaros
Zakorzenienie

Dzień dobry

Brąz

Edytowane przez joanaros
Czas edycji: 2008-12-21 o 08:57
Stary 2008-12-21, 09:02   #1451
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
Cytat:
Dzień dobry

Brąz
hej laseczki

Joasiu tak patrzę na przypis i jeśli tak ograniczasz zakupy kosmetykowe, to ciekawe co byłoby bez ogranizeń

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-21, 09:05   #1452
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
hej laseczki

Joasiu tak patrzę na przypis i jeśli tak ograniczasz zakupy kosmetykowe, to ciekawe co byłoby bez ogranizeń
pocieszam się że jednak ograniczam, ale w rzeczywistości to chyba wcale nie Chociaż sobie mówię, że trzeba korzystać póki mogę bo później od przyszłego roku asceza mnie czeka w związku z wydatkami mieszkaniowymi Ale tu wszędzie tak dużo pokus

A co gorsza rozsiewam zarazę kosmetyczną w rodzinie Juz namówiłam kilka osób na paletki Inglota i nawet moja siostra ma ochotę na 3 Jej szczęście że ma malucha i teraz pieluchy są na pierwszym miejscu, bo tak to nie wiem co by było

Edytowane przez joanaros
Czas edycji: 2008-12-21 o 09:12
Stary 2008-12-21, 09:20   #1453
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1

mój synek od 2 dni internetowo dziewczyn ubiera cieszy się bardziej niż dziewczynki
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 09:36   #1454
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
pocieszam się że jednak ograniczam, ale w rzeczywistości to chyba wcale nie Chociaż sobie mówię, że trzeba korzystać póki mogę bo później od przyszłego roku asceza mnie czeka w związku z wydatkami mieszkaniowymi Ale tu wszędzie tak dużo pokus

A co gorsza rozsiewam zarazę kosmetyczną w rodzinie Juz namówiłam kilka osób na paletki Inglota i nawet moja siostra ma ochotę na 3 Jej szczęście że ma malucha i teraz pieluchy są na pierwszym miejscu, bo tak to nie wiem co by było

ja tez tak niby chcę się ograniczyć, ale tyle mnie kusi

a ja sobie dziś włoski ułozyłam jak lubię

patrztazrobiłam 2 fotki, ale na tej drugiej widać paszczę no makeup i głupią minę, więc nie wklejam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1030174.jpg (41,7 KB, 23 załadowań)
Stary 2008-12-21, 09:41   #1455
Tanyia
Zakorzenienie

Dzień dobry Zaraz lecę ponadrabiac

ZUMBA

Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 09:47   #1456
dennyrose
Zadomowienie

Witam w niedzielę
Świeta za pasem a śniegu jak nie było tak nie ma Jak jest biało to od razu inna atmosfera

Phdwao masz piękny kolor włosków. To naturalny?
dennyrose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 09:50   #1457
AsikS
Zakorzenienie

Doberek
Ja już od rana krzątam się po kuchni, wstawiłam ciasto do piekarnika, więc mam chwilę czasu by do Was zerknąć.

Cytat:
Asieńku, tylko znajomych mam fajnych, nie rodzinę Znałam dziadków Macieja, jego ciocia uczyła mnie muzyki, a potem takie rodzinne zjazdy się odbywału u nas w szkole, gdzie co roku, jako przyjaciele rodziny byliśmy zapraszani szerszym gronem. Wspólne muzykowanie i imprezowanie. A do dziś się śmiejemy z małżem, że Kubusia to pamiętamy niemal w pieluszkach
Ano widzisz. Świat jest mały. Skoro Maciek jest taki fajny, to domyślam się że Kubuś też. Wczoraj też miał być u nas, ale miał koncert w Kongresowej, ale Maciek obiecał, że następnym razem bierze już na 100% Łobuza do nas. Tak więc nie powiedział - "do widzenia", tylko "do miłego zobaczenia".

Cytat:

Nuleczko, super że z powrotem jesteś z nami.
Szczerze powiem, że pomyślałam że to może ON... Ale czy tak jest naprawdę? Tego nie wiem. Jak na razie żaden adresat róż się nie odezwał...

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość

I to wszystko, Asik, teraz możesz opowiedzieć JEMU.

Nie szkodzi, wystarczy, że opowiesz jaki miałaś dzień
Nie omieszkam powiedzieć.

Cytat:
woooowale przygoda, uwielbiam takie historie jakz bajki musiało być świetnie, własnie dla takich chwil warto żyć
Cześć Złotko
To prawda, takie chwile bardzo podnoszą na duchu.

Śliczne włosy masz.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 09:54   #1458
smyk03
Zakorzenienie

Cześć
smyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 09:55   #1459
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dennyrose Pokaż wiadomość
Witam w niedzielę
Świeta za pasem a śniegu jak nie było tak nie ma Jak jest biało to od razu inna atmosfera

Phdwao masz piękny kolor włosków. To naturalny?
hejnaturalnymam lekko jaśniejszy, a to jest loreal castnig ciemny brąz
Cytat:
Doberek
Ja już od rana krzątam się po kuchni, wstawiłam ciasto do piekarnika, więc mam chwilę czasu by do Was zerknąć.

Ano widzisz. Świat jest mały. Skoro Maciek jest taki fajny, to domyślam się że Kubuś też. Wczoraj też miał być u nas, ale miał koncert w Kongresowej, ale Maciek obiecał, że następnym razem bierze już na 100% Łobuza do nas. Tak więc nie powiedział - "do widzenia", tylko "do miłego zobaczenia".

Cześć Złotko
To prawda, takie chwile bardzo podnoszą na duchu.

Śliczne włosy masz.
dziękuję Asiaczkuaco do Kuby, do jak byłam młodsza to sikałam za Nim w majty, a teraz dawno nie słyszałam goon jest jakoś w moim wieku
Stary 2008-12-21, 09:56   #1460
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:

patrztazrobiłam 2 fotki, ale na tej drugiej widać paszczę no makeup i głupią minę, więc nie wklejam
Śliczne masz włosy

No niestety i mnie tak kusi wszystko
Stary 2008-12-21, 10:09   #1461
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne masz włosy

No niestety i mnie tak kusi wszystko
mnie teżdopiero robiłam fotkę zbiorow, a już doszło 5 nowych kosmetyków
dziękuję
Stary 2008-12-21, 10:31   #1462
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję
Poka poka
Stary 2008-12-21, 10:45   #1463
Tanyia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chise Pokaż wiadomość
Asieńko, ale wspaniały dzień pełen wrażeń

Róże kurierem - ciekawe od kogo
Na początku naszej znajomości TŻet często przysyłał mi kwiaty kurierem i to takie, że . Pan kurier zawsze się śmiał z mojej zszokowanej i zaskoczonej nimy. Ogólnie lubię dostawac kwiaty i TŻet stara mi się raz na jakiś czas dac kwiatki, w wakacje przysłał mi kosz 18 czerwonych róż, padłam z wrażenia, ale zdecydowanie wolę dostawac osobiście niż przez kuriera kwiatki, choc w moim przypadku nie zawsze się da osobiście

Cytat:

Ja uwielbiałam kiedyś AA Pampelune. Wszyscy, że kocie siki, a ja, że porzeczka i bergamota. Po odstawieniu hormonów idę, wącham.... a tam mandarynka. Płaska, ohydna, fuj. Jak dobrze, że jednak wąchnęłam testera w dwóch miejscach, przed kupieniem promocyjnej butli w SP. Bleh. Mandarynka, 100ml i to za tyle kasy? W życiu!
Mi się podoba AA pampelune, choc ostatnio może bardziej AA mandarine, w każdym razie jakieś lekkie owocowe perfumy będę musiała sobie sprawic na okres późno wiosenno - letni
Cytat:

A tak jeszcze o prezentach... to ja w zasadzie wolę dawać.
A ja lubię i dawac prezenty i dostawac chyba w równym stopniu

Cytat:

Ja niestety nie mam wolnego zalety stażu, przysługują mi 2 dni po miesiącu pracy, więc wzięłam wolne na sylwestra i 2go stycznia i bardzo się z tego cieszę

Winko też muszę zakupic na świąteczne dni
Cytat:
ja własnie się czaję na EDM

a mogę się dołączyć do zakupu tych pędzli z EDM?

no i wstawać spiochy, bo nie będę to sama siedzieć
W sprawie EDM chyba się dogadamy, bo na razie z Chise się wstępnie umawiałyśmy na wspólne zakupy Trzeba by pomyślec jaki zestaw się nam najbardziej opłaca i ja się zastanawiam czy mozna wziąc np 2 zestawy?

Cytat:

Ja do tej pory się nie ograniczałam w kwestii kolorówkowych zakupó, ale pewnie gdzieś od stycznia - lutego już będę, aczkolwiek tego nie lubię. Za to zacznę szalec pielęgnacyjnie

Cytat:

Właśnie! za dużo rzeczy kusi, a niedługo wejdą jeszcze kolekcje wiosenne do sklepów

Piękne włosy Paulinko

Cytat:
Doberek

Ja później będę robic paszteciki z kapustą i grzybami już na wigilię do barszczu, kapusta ugotowana, bigos też, mięsko na plater już lezy w marynacie- w tym roku przygotowania zaczęłyśmy z mamą wcześniej z powodu pracy ( obydwie pracujemy nawet w wigilię )

Cytat:
dziękuję
Ja obfocę chyba w styczniu swoją kolekcję i potem zamknę zakupy kolorówkowe

ZUMBA

Edytowane przez Tanyia
Czas edycji: 2008-12-21 o 11:08

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-21, 10:45   #1464
m-habibi
Zakorzenienie

GG do m-habibi

Czesc Dziewczynki

Asiaczku ale mialas wczoraj dzien Rewelacja! A co do roz, to tez od razu przyszlo mi do glowy, ze to ON Poczekamy az sie wszystko wyjasni
A Kube ostatnio widzialam w... Teatrze Roma w Tancu Wampirow
m-habibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 10:57   #1465
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuję Asiaczkuaco do Kuby, do jak byłam młodsza to sikałam za Nim w majty, a teraz dawno nie słyszałam goon jest jakoś w moim wieku
Obaj są fajni.

Cytat:
Na początku naszej znajomości TŻet często przysyłał mi kwiaty kurierem i to takie, że . Pan kurier zawsze się śmiał z mojej zszokowanej i zaskoczonej nimy. Ogólnie lubię dostawac kwiaty i TŻet stara mi się raz na jakiś czas dac kwiatki, w wakacje przysłał mi kosz 18 czerwonych róż, padłam z wrażenia, ale zdecydowanie wolę dostawac osobiście niż przez kuriera kwiatki, choc w moim przypadku nie zawsze się da osobiście
Oooo... super i romantycznie. Dobrze wiedzieć, że jeszcze tacy mężczyźni istnieją na tym świecie.
Nie powiem, było i jest mi bardzo miło. Ale nadal nie znam nadawcy róż...

Cytat:
Napisane przez m-habibi Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki

Asiaczku ale mialas wczoraj dzien Rewelacja! A co do roz, to tez od razu przyszlo mi do glowy, ze to ON Poczekamy az sie wszystko wyjasni
A Kube ostatnio widzialam w... Teatrze Roma w Tancu Wampirow
Cześć Moni
Super, to prawda. Jeszcze jestem pełna wrażeń i emocji.

Myślicie, że jeśli to On, to się przyzna? A może czeka czy ja się domyślę, że to od Niego???

Co robić?

Kubuś fajny, prawda? Maciek też fajne ciasteczko. I tak słodko wypowiadał się o żonie i córeczkach. Urocze.
Stary 2008-12-21, 11:04   #1466
Tanyia
Zakorzenienie

Cytat:

Myślicie, że jeśli to On, to się przyzna? A może czeka czy ja się domyślę, że to od Niego???

Co robić?
Myślę, że gdyby chciał, żebyś wiedziała to napisałby bilecik. To może byc zarówno obiekt westchnień jak i ktoś zupełnie inny. Ja bym zadzwoniła i juz w pierwszym zdaniu podziękowałabym za kwiaty, ale też szybko dodała, że mógł się podpisac, jeśli on to się przyzna, a jak nie on, to przynajmniej wzbudzisz w nim niepokój, że masz kogoś kto przysyła Ci kwiaty, a Ty masz niewinne usprawiedliwienie, że myślałaś, że to podziękowanie za pierniczki
Tak to widze

ZUMBA

Stary 2008-12-21, 11:05   #1467
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Poka poka
Joasiu pokażę w święta bo co nieco dojdzie
Cytat:

W sprawie EDM chyba się dogadamy, bo na razie z Chise się wstępnie umawiałyśmy na wspólne zakupy Trzeba by pomyślec jaki zestaw się nam najbardziej opłaca i ja się zastanawiam czy mozna wziąc np 2 zestawy?
Ja totalnie nie wiem co się najbardzej połaca z EDMu ale to sie powzoruję na Wasbardzo bym chciała kilka pędzli,a ile tem jest w zestawie i ile to kosztuje?

Cytat:
Ja do tej pory się nie ograniczałam w kwestii kolorówkowych zakupó, ale pewnie gdzieś od stycznia - lutego już będę, aczkolwiek tego nie lubię. Za to zacznę szalec pielęgnacyjnie
no proszę
Cytat:
Właśnie! za dużo rzeczy kusi, a niedługo wejdą jeszcze kolekcje wiosenne do sklepów
no właśnie, ajjjjjjjj zaboli kieszeń

Cytat:
Piękne włosy Paulinko
dziękuję

Ja mobfocę chyba w styczniu swoją kolekcję i potem zamknę zakupy kolorówkowe [/quote]
Ja totalnie nie wiem co się najbardzej połaca z EDMu ale to sie powzoruję na Wasbardzo bym chciała kilka pędzli
Stary 2008-12-21, 11:13   #1468
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że gdyby chciał, żebyś wiedziała to napisałby bilecik. To może byc zarówno obiekt westchnień jak i ktoś zupełnie inny. Ja bym zadzwoniła i juz w pierwszym zdaniu podziękowałabym za kwiaty, ale też szybko dodała, że mógł się podpisac, jeśli on to się przyzna, a jak nie on, to przynajmniej wzbudzisz w nim niepokój, że masz kogoś kto przysyła Ci kwiaty, a Ty masz niewinne usprawiedliwienie, że myślałaś, że to podziękowanie za pierniczki
Tak to widze

Dobra myśl. Dzięki.
Stary 2008-12-21, 11:16   #1469
ukrycior
Zakorzenienie

Jeny, mam dzisiaj lenia-giganta...

Asieńko, oni w ogóle są fantastyczną rodziną, ogromną, z mnóstwem dzieci, wnuków, a tu kolejne pokolenie dorasta. I cała rodzina muzykalna jak diabli.

Paulinka, cudna fryzura!!!

Edytowane przez ukrycior
Czas edycji: 2008-12-21 o 11:17
Stary 2008-12-21, 11:23   #1470
m-habibi
Zakorzenienie

GG do m-habibi

Cytat:
Cześć Moni
Super, to prawda. Jeszcze jestem pełna wrażeń i emocji.

Co robić?

Kubuś fajny, prawda? Maciek też fajne ciasteczko. I tak słodko wypowiadał się o żonie i córeczkach. Urocze.
Kubus fajny
Moze on chce, zebys sie domyslila, ze to on, bo tak jak pisze Tanyia, gdyby chcial od razu, zebys wiedziala, kto to taki, to dolaczyl by bilecik ale... raz mialam taka sytuacje, ze bilecika zapomnieli dolaczyc w kwiaciarni

Cytat:

Jeny, mam dzisiaj lenia-giganta...
czesc Ukryciorku
Len gigant dosiegnal dzis rowniez mnie i leze w lozku klikajac sobie a robota czeka
m-habibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości