Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-20, 16:14   #4591
gastone
Raczkowanie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Takie maziaki hih Pomaziane
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia!
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 16:55   #4592
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefretari Pokaż wiadomość
oj Ineczka
powiedzcie dziewczyny jakie sałatki robicie na świeta? wszyscy tradycyjne jarzynową? moi rodzicew to tradycjonaliści niereformowalni i jarzynowa być musi. tata to chyba nie spojrzy na inną, dlatego zawsze TŻ jakos stara sie urozmaicić, a to jakaś fasolkę dorzuci, a to jakiegos pora czy cusik innego
no i za każdym razem troche inna w smaku nam wychodzi
Może pozielicie sie swoimi sałatkowymi świątecznymi przepisami, a la miezy wierszami poszukam natchnienia???
my z mama i siostra bedziemy robic rozne slatki. Ja robie z tunczykiem(tunczyk, makaron muszelki, sos czosnkowy, kukurydza i chyba w tym roku dodam jeszcze jajko ) uwielbiam ta salatke i jak robie imprezy to zawsze ja robie i znika w mgnieniu oka

Gastone- super pierniczki
Daria- przeladalam Twoj blog kulinarny i pierniczki tez mnie zachwycily i jeszcze wiele innych rzeczy

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 19:01   #4593
GOśka T.
Zakorzenienie

bo w Ineczce jest seeeksss gorący jak lawa
padłam nie powstane Ty lachonie jeden

gastone jakie urocze smakowite pierniczki
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 19:12   #4594
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Wrocilam ze swiatecznych zakupokow, zmeczona padam na ryjka
No jutro bedzie chwila prawdy- jest ser czy go nie ma ;]] duzo polakow, szybko schodzi z polek :PP
Wiecie co nakupilam duuzo jedzenia, nie wiem kiedy ja to zjem i pytanie do Was
kupilam kaczke, chcialabym ja upiec
ktos ma jakis przepis dobry(slyszalam, ze z jablkami dobra) ??? Chetnie bym go wykorzystala ;]] nie robilam nigdy kaczki, nie chce jej spie-pszyc :PP
wyrwalam sobie brwi;]] zawsze taka zarosnieta, teraz jakos tak inaczej;]
i dzis sie z mojej suszrki zadymilo, zabulgopotala i zakonczyla swoj zywot;]]
kupilam w wklepie najtansza za 12 f, patrze na allegro 140-170 zl :O, ale zdzieraja...;/
Tz oczisce gra, ja mysle czego mi brakuje o salatki warzywnej ;]

Gastone jakie macie w domu ogrzewanie :PP?? mamy elektryczne kaloryfery, weszlam do pokoju ktorego nie uzywam i nie bylam w nim ok 3 tyg i patrze a tu taki grzyb ;O
ba-otwieram szafe,, a moje ciuchy w ,,mchu,,;/ wkurza mnie to,,, w domu tak zimno ze sie nie da wysiedziec, grzejemy butla gazowa, do tego grzyby, trzeba kupic farbe i wymalowac to wsyztsko;/
wLASNIE skonczylam wiazac cukieray na chionkkk jako ta swiateczniej:P
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 19:54   #4595
nice6irl
Zakorzenienie

Ineczka, super wyglądasz w tym gorsecie. Fajny, taki czarny. Kurcze, chyba też muszę się na taki skusić
Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
piekne wyszly I ile zabawy przy zdobieniu
Świetne pierniki. Bardzo smakowicie wyglądają, u mnie w domu długo by nie poleżały. Ja będę miała sklepowe

Cytat:
nice chyba musisz spytać o dokładny przepis na te pierogi dla takich pierogowych maniaków

powiedzcie dziewczyny jakie sałatki robicie na świeta? wszyscy tradycyjne jarzynową? moi rodzicew to tradycjonaliści niereformowalni i jarzynowa być musi. tata to chyba nie spojrzy na inną, dlatego zawsze TŻ jakos stara sie urozmaicić, a to jakaś fasolkę dorzuci, a to jakiegos pora czy cusik innego
no i za każdym razem troche inna w smaku nam wychodzi
Może pozielicie sie swoimi sałatkowymi świątecznymi przepisami, a la miezy wierszami poszukam natchnienia???
Spytam babci, jak ją zobaczę, bo ona wie najlepiej, w końcu to przepis od niej

A my też w domu będziemy mieli tradycyjny szałot, czyli tą sałatkę jarzynową, za którą średnio przepadam. No i może moją ulubioną z mintajem ala łosoś w słoiczku. Mniam, pychotka i z rybką, więc może podejść pod świąteczne danie

Wróciłam z promocji, jestem zmęczona, ale zadowolona, bo ostatnio żyję na maksymalnych obrotach i dobrze mi tak. Przynajmniej mam mniej czasu na rozmyślanie nad swoim niewdzięcznym żywotem.
Jutro jadę po Gekona Będzie uroczy i zrobię mu tysiąc zdjęć
Stary 2008-12-20, 22:34   #4596
Ponura
Wtajemniczenie

Babsztyle, co Wy tak cicho ?

Z życia Ponurej:

- zakupiłam taki gorste jak Ineczka, ale zamierzam go jednak nosić zgodnie z zaleceniami producenta, a nie odwrotnie.

- Przeziębionam nieludzko Ponura jest chora pierwszy raz od lat, proszę zrozumieć, Ponura cierpi!

- Obejrzałam znów "To właśnie miłość". Nie wiem, czy mi pomogło, czy zaszkodziło

- Dokonałam heroicznego wysiłku i kupiłam prezenty! Hah!

A co u Was ?

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 23:17   #4597
adrijah
Zakorzenienie

ja cierpię z powodu @ i nadchodzącej choroby więc udało mi się zwlec z łózka po 13

pół dnia grzebałam w książkach, potem 3h ozdabiałam pierniczki (a brat siedział i mi przeszkadzał zamiast pomagać ozdobił aż jednego ) i obejrzałam film z bratem
generalnie się opieprzam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-21, 00:20   #4598
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Babsztyle, co Wy tak cicho ?

Z życia Ponurej:

- zakupiłam taki gorste jak Ineczka, ale zamierzam go jednak nosić zgodnie z zaleceniami producenta, a nie odwrotnie.

- Przeziębionam nieludzko Ponura jest chora pierwszy raz od lat, proszę zrozumieć, Ponura cierpi!

- Obejrzałam znów "To właśnie miłość". Nie wiem, czy mi pomogło, czy zaszkodziło

A co u Was ?
rozumiem ze sie nam zaprezentujesz w gorseciku?
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
ja cierpię z powodu @ i nadchodzącej choroby więc udało mi się zwlec z łózka po 13

pół dnia grzebałam w książkach, potem 3h ozdabiałam pierniczki (a brat siedział i mi przeszkadzał zamiast pomagać ozdobił aż jednego ) i obejrzałam film z bratem
generalnie się opieprzam
moja @ na szczescie juz sobie poszla Kurcze no bracia sa po to zeby przeszkadzac, czyz nie tak?

my wlasnie wrocilismy od znajomych i idziemy spac Oczywiscie musze sie obudzic przed rodzicami i przejsc do drugiego lozka rano Zawsze sa szopki z tym zwiazane Mieszkalismy razem, jestesmy ze soba od 3 lat ale u rodzicow musimy udawac ze spimy oddzielnie Zabawne to

Edytowane przez RosesAreRed
Czas edycji: 2008-12-21 o 00:37
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 08:35   #4599
nefretari
Raczkowanie

ehhh no i zaczęłam się niedziela
mój TZ jeszze śpi, a ja juz od rana zdąrzyłam masę rzeczy zrobić, no ale niech sobie pośpi
Roses rzeczywiscie to dziwne i dość śmieszne z tym Waszym spaniem, swoją drogą ja bym nie chodziła do łóżka TŻ-a, coby z nim spać, a później spacerować po nocach, on by musiał do mnie przychodzić No, ale rodzie juz tacy są, ja w sumie mam dosć tolerancyjnych i nigdy z tym spaniem niebyło większych problemów
Daria współczuję nadchodzącej choroby, jeszcze teraz w okresie świątecznym, jak człowiek chory to go nic nie cieszy

U mnie po śniegu zostały białe kupki I takie szarości znów za oknem, ze się wszystkiego odechciewa. Kolejny dzień z serii ponurych...
nefretari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 10:04   #4600
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
oj Ineczka pokusiła i mnie na ogladanie aukcji gorsecikowych, japierw jednak będę się musiała dośc dobrze pomierzyć, bo nie wiem ile mam w biuście
hm, moja mama wczoraj przymierzała mój gorset, ma w biuście 94 i powiedziałąbym że też jest na nią jak najbardziej ok, więc tak sobie myślę, żeby na czuja brać ale pomierzyć się nie zaszkodzi

Cytat:
p.s. czy Wy sie już bierzecie za świąteczne wypieki?
Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
ha! Najwiecej zabawy mial tatus.Zachowywal sie jak male dziecko
A co do wypiekow to w poniedzialek ruszam do boju.Karpatka, makowiec, sernik.Bede piekla jeszcze schabik do chlebka.Wtorek wiecorkiem barszczyk bede gotowala, a w wigilie rano salatka i rybka.Pierogi , uszka i paszteciki juz w zamrazarce. Jeszcze upieke chlebek jakis smaczny i ugotuje kompocik z suszu. Myle ze jakos sprawnie mi to pojdzie zwarzywszy ze jestesmy sami wiec nie mam cisnienia.
A nie wiem czy wam juz mowilam ze moj TZ wybral sobie w tym roku 10 kilowego indyka.Ja normalnie padne.Zamierza go zjesc przez swieta! Pieke indyka z pomaranczami, orzechami, natarty ziolami i oblozony bialymi kielbaskami.Podaje z sosem chrzanowym, zurawinami i swierzymi pomaranczami.Pycha! Jak bylam w ciazy nie jadlam cale swieta nic a moj maz wtedy wlasnie wpierdzielil calego 7 kilowego.Ciekekawe czy da rede teraz?
Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Wiecie co nakupilam duuzo jedzenia, nie wiem kiedy ja to zjem i pytanie do Was
kupilam kaczke, chcialabym ja upiec
ktos ma jakis przepis dobry(slyszalam, ze z jablkami dobra) ??? Chetnie bym go wykorzystala ;]] nie robilam nigdy kaczki, nie chce jej spie-pszyc :PP
wyrwalam sobie brwi;]] zawsze taka zarosnieta, teraz jakos tak inaczej;]
i dzis sie z mojej suszrki zadymilo, zabulgopotala i zakonczyla swoj zywot;]]
kupilam w wklepie najtansza za 12 f, patrze na allegro 140-170 zl :O, ale zdzieraja...;/
Tz oczisce gra, ja mysle czego mi brakuje o salatki warzywnej ;]
aaa, mnie przerażają wszystkie potrawy o których piszecie, w ogóle nic nie planuję gotować, co najwyżej mamie pokroję warzywa na sałatki

nie planuję bo nie umiem pewnie jak zacznę mieszkać z tżem na swoim to będzie szybki kurs normalnego gotowania

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
bo w Ineczce jest seeeksss gorący jak lawa
padłam nie powstane Ty lachonie jeden
nie śmiać się ze mnie :P

tak w ogóle, jak już jesteśmy przy tym temacie, to czuję się wygłodzona

ale to się jutro zmieni

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Ineczka, super wyglądasz w tym gorsecie. Fajny, taki czarny. Kurcze, chyba też muszę się na taki skusić
:
dzięęękuję

no ja już planuję zakupienie za jakiś miesiąc następnego, ale najpierw - staniki.

Cytat:
Z życia Ponurej:

to nie były zalecenia tylko delikatne sugestie :P jako wolny człowiek mogę go nawet nosić tył na przód :P

Cytat:
głask
no to sio do lekarza w poniedziałek, to na środę poczujesz się lepiej :P

Cytat:
mnie by zaszkodziło
chyba ukradnę nowe csi

Cytat:
a ja nie, ha! żadnych prezentów!
w tym roku prezent dostanę ja, kupię sobie stringi
a w styczniu prezent dostanie tż, dołożę mu się do play station 3

Cytat:
my wlasnie wrocilismy od znajomych i idziemy spac Oczywiscie musze sie obudzic przed rodzicami i przejsc do drugiego lozka rano Zawsze sa szopki z tym zwiazane Mieszkalismy razem, jestesmy ze soba od 3 lat ale u rodzicow musimy udawac ze spimy oddzielnie Zabawne to
ja miałam takie szopki wcześniej, teraz myślę, że jakby w domu było jakiekolwiek dwuosobowe łóżko poza ich małżeńskim to by nie było problemu (i jakby tż w ogóle ich odwiedzał ze mną ). A jak nocowałam u jego rodziców z nim to chyba jego rodzice nie mieli nic przeciwko, że z nim spałam, i jeszcze jego mama przyniosła mi szlafrok z rana
To jest najpierw kwestia wieku (przed 20 mojej mamie nie pasowało, że mam się seksić pod jej dachem, co i tak robiłam, no ale pozory trzeba było zachować), potem miałam młodszego chłopaka, więc znowu zachowanie pozorów, no a teraz jak już są plany kupna mieszkania dla mnie i tż-a i takie tam, to chyba by nie kombinowali.
Ale nie było udawania że ogólnie śpimy oddzielnie, mama jasno mówiła 'róbcie sobie poza moim domem co chcecie, u mnie śpicie na osobnych łóżkach', cóż, jej dom jej zasady.
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 10:14   #4601
Ponura
Wtajemniczenie

Witam wszystkie piękne z rana Zaczynam myśleć, że mam zapalenie płuc

Co do zdjęć w gorsecie --> jeszcze nie znacie efektu, a już byście chciały oglądać ? Zobaczymy, zobaczymy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-21, 10:45   #4602
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Oczywiscie spalismy w 1 lozku i oczywiscie nie zdazylam wstac przed rodzicami Mama na mnie rano z usmieszkiem spojrzala to jej powiedzialalm ze nie bede szopek odstawiac i od teraz nie bede robic nocnych migracji z lozka do lozka tylko po prostu bedziemy sie kladli razem A ona na to "a czy ja cos mowie?"
Stary 2008-12-21, 11:04   #4603
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Oczywiscie spalismy w 1 lozku i oczywiscie nie zdazylam wstac przed rodzicami Mama na mnie rano z usmieszkiem spojrzala to jej powiedzialalm ze nie bede szopek odstawiac i od teraz nie bede robic nocnych migracji z lozka do lozka tylko po prostu bedziemy sie kladli razem A ona na to "a czy ja cos mowie?"

No widzisz ?

Moja Droga, Ty mi powiedz, jakżeś te 3 kilogramy zjechała ?

Btw. jakie są objawy zapalenia płuc ?

Stary 2008-12-21, 11:07   #4604
istari
Paul's girl

Cytat:
No widzisz ?

wysoka gorączka (39-41st.), bolesny kaszel. gdybyś miała zapalenie płuc to nie mogłabyś siedzieć przed kompem a co dopiero pisać
istari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 11:11   #4605
Ponura
Wtajemniczenie

Uspokoiłaś mnie Zmierzę sobie potem temperaturę, a teraz hopsiup do gorącej kąpieli (Spokojnie, temperaturę zmienię jak już ochłonę po kąpieli )

Tak to jest- jak ktoś nie choruje to potem paluszek boli = paluszek złamany

Stary 2008-12-21, 12:15   #4606
synesthesia
Zakorzenienie

A mnie chyba coś zaszkodziły wczoraj orzechy...
Miałam dziś coraz rzadszą biegunkę (ale wzięłam lek na biegunke i spokój jest), został mi tylko ból brzucha ;/ I jest mi zimno mimo zamkniętego okna i bluzy na sobie ;/
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 13:15   #4607
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość
Miałam dziś coraz rzadszą biegunkę (ale wzięłam lek na biegunke i spokój jest), został mi tylko ból brzucha ;/ I jest mi zimno mimo zamkniętego okna i bluzy na sobie ;/

Uuuuuu bidoku, na 100% zatrucie Pamiętaj, najważniejsze przy zatruciu to dużo pić

Aha - a teraz na serio: ostatnio jak było mi niedobrze to za radą taty wypiłam szklankę bardzo bardzo zimnej wody - pomogło!

Stary 2008-12-21, 13:22   #4608
madzia_g
Zakorzenienie

Dzien dobry Laski!!
Ja sobie dziś wstałam o 12.30 nocowałam u Tżta nawet już sie mamy nie pyta tyko po prostu u niego zostaje ;p ale niedługo wracam do domu- w koncu swieta ida i pomimo tego ze juz wysprzatane to pewnie bede musiala cos pomagac.. choc chyba sie nie zanosi na gotowanie dzisiaj. No i wpada do mnie przyjaciolka na kawke. Druga(kiedys o niej tu pisalam) juz chyba przyjaciolka nie jest. nie odzywa sie(czy nie odpisuje ma smsy, nie odbiera telefonow, nie oddzwania nawet jak dzwonie, nie ma czasu sie nigdy spotkac, dodam ze mieszka w bloku obok a jej 2 miesiace nie wiedzialam ) no w sumie tyle u mnie :P
ps. Ponura mojego Tzeta tez jakies chorobsko rozklada :/

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 13:33   #4609
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
ps. Ponura mojego Tzeta tez jakies chorobsko rozklada :/
To nie ja. Rączki przy sobie. To nie byłam ja.

Stary 2008-12-21, 13:47   #4610
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

hahah Ponura rączki mogły być przy sobie
ha ja nocowałam u psiapsióły, piłyśmy grzańca na zimno hahah gadałyśmy o pierdołach oglądalyśmy odmużdzające filmy i dałyśmy sobie po prezentach

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 13:48   #4611
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
moja @ na szczescie juz sobie poszla Kurcze no bracia sa po to zeby przeszkadzac, czyz nie tak?
Ty chyba nie masz brata, co?
Dzisiaj mnie obudził i mi wyskoczył z tekstem "o której dzisiaj jedziesz do Warszawy?" powiedziałam, że jadę dopiero po świętach, a ten mi wciska kit, że przecież już minęły 2 tygodnie, jest styczeń i w ogóle podły gnojek

Cytat:
Daria współczuję nadchodzącej choroby, jeszcze teraz w okresie świątecznym, jak człowiek chory to go nic nie cieszy
ona tak od 2 tygodni nadchodzi i nadchodzi i dzięki gripexowi jeszcze całkiem nie nadeszła ale obawiam się, że mimo moich starań, nagle mnie dopadnie w najmniej odpowiednim momencie

Cytat:
U mnie po śniegu zostały białe kupki I takie szarości znów za oknem, ze się wszystkiego odechciewa. Kolejny dzień z serii ponurych...
u mnie zostały kałuże całą noc tak lało, że nie mogłam spać...

Mam choinkę
Stary 2008-12-21, 13:50   #4612
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
No widzisz ?

te 3kg latwo mi spadly, teraz jakos mi dieta nie idzie waga stoi w miejscu juz od 2tyg Jestem na diecie plaz poludniowych
Cytat:
ojojoj pij duzo wody kochana bo to zatrucie jak nic
Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
Dzien dobry Laski!!
Ja sobie dziś wstałam o 12.30 nocowałam u Tżta nawet już sie mamy nie pyta tyko po prostu u niego zostaje ;p
fajnie

My wlasnie wrocilismy z zakupow Taki spontaniczny wypad Kupilam tusz do rzes buciki i torebke, zaraz wrzuce fotki na modowy

Daria mam brata wiec wiem co mowie

Edytowane przez RosesAreRed
Czas edycji: 2008-12-21 o 13:51
Stary 2008-12-21, 14:02   #4613
synesthesia
Zakorzenienie

Juz dobrze sie czuje... jem wąłsnie sobie rosołek z ryżem
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 14:03   #4614
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Juz dobrze sie czuje... jem wąłsnie sobie rosołek z ryżem
nie lubie rosolku z ryzem ale skoro Tobie smakuje to zycze smacznego
Stary 2008-12-21, 14:47   #4615
Ponura
Wtajemniczenie

Rosół z ryżem, to tak można ?

Stary 2008-12-21, 14:53   #4616
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Rosół z ryżem, to tak można ?
znam i takich co ziemniaki do rosolu wrzucaja
Stary 2008-12-21, 15:08   #4617
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

z ziemniakami jest dobry rosołek haha z ryżem też lubię chyba pojadę dzisiaj do domu choć miałam jechać jutro czy jakieś 7 h godzin mnie zbawi?

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-21, 15:19   #4618
Ponura
Wtajemniczenie

Nie zbawi, jedź

Doszłam do wniosku, że jestem głupia, bo:

1. Siedzę i czekam na gorset (...)
2. Siedzę i czekam aż mi cycki wmigrują, co chwila sprawdzając, czy już to zrobiły (...)
3. Siedzę i oglądam staniki w necie.
4. Nudzę się!

Pytanie: co Ponura ma zrobić ze sobą?

Stary 2008-12-21, 15:24   #4619
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

A gdzie ci maja te cycki wmigrowac?

ide zmyc farbe z wlosow, ciekawe co za cudo mi wyszlo :d Wymieszalam resztki 2 farb farouka jakie mialam w domu Braz i braz z czerwonymi refleksami Ciekawe co z tego wyszlo I tak za miesiac zamaluje wszystko ciemnym brazem
Stary 2008-12-21, 15:36   #4620
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
Pytanie: co Ponura ma zrobić ze sobą?
napisz za mnie pracę magisterską, albo chociaż pare jej stron, bo jak dotąd to nawet tytułu nie mam
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości