|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zakorzenienie
|
a co to są te makówki???
bo może i takie się u mnie robi ale inaczej się nazywa ![]() ![]() Mój tż pracuje w wigilię aż do 15,30 taki urok służb mundurowych ![]() ![]()
![]() |
#3843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() P.S. a Rybulka pewnie z tz ranczo ogladaja ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-12-21 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
ała
![]() ![]() ![]() Mam teraz 4 dni wolnego i sie obijam jak milo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro rano ide do fryzjera podciac wloski a potem zaplacic moja suknie slubna bo na razie zaplacilam 400 zl a musze zaplacic teraz polowe a przy odbiorze reszte ![]() Musze tez ruszyc z albumem dla rodzicow bo jak tak dalej pojdzie to mnie odgwizda. Ale mam jakis slomiany zapal co do tego i w ogole nie moge sie zmobilizowac ![]() W wigilie ide do pracy na 18 do 6 rano - masakra. W ogole nie wiem co bede robic bo jest zero przyjazdow w ten dzien i beda nuuuuudy jak nie wiem. W tym roku jemy wigilie miedzy 13-14 bo ja musze zjesc i biegiem na pociag do katowic ;P suuuper ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie macie, ja żałuję, że nie jemy razem kolacji wigilijnej, ale za to potem od razu sie spotykamy ![]() ![]() Ja to bym mogła cała mise makówek zjeść ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam 3 siostry, więc razem z rodzicami jest nas 6. marzymy jednak, że kiedyś wszystkie będziemy spędzać Wigilię razem z mężami i dziećmi u rodziców. Rodzice żartują, że będą wtedy wyjeżdżli w ciepłe kraje odpocząć, a my będziemy klamkę całować ![]() Cytat:
Bułkę paryską kroimy na kawałki, maczamy ją w mleku. Układamy jedną warstwę tej bułki na drugą, rozdzielając jej masą zrobioną z maku ugotowanego w mleku z orzechami, migdałami i rodzynkami. Wierzch posypujemy kokosem. Jezuuu już mi ślinka cieknie ![]() TŻ może Ranczo oglądał, ale ja nie spędziłam z nim wieczoru. Po tym jak ja kuiłam mu na Mikołajki pierwszy sezon serialu, TŻ poprosił o sezon drugi na Święta, więc moi rodzice mu go kupili. Będzie miał co oglądać ![]() Sambuś, współczuję, że Twoja Wigilia będzie taka pogoniona... ![]() ![]() Mhm, z tego co wiem do kutii dodaje się ziaren pszenicy, ale jeszcze nie jadłam. Na Śląsku jest jeszcze moczka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez jest taki kompot i zupa piernikowa też ble
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do narzekania-kiedy i gdzie? ![]() ![]() Z dekoracją jest tak, że ja chcę inną niż oferuje sala ale moja mama mówi, że szkoda kasy a ja własną nie dysponuję więc nie mogę kupić innej. A chciałabym grube, kremowe świece w takich szklanych kloszach, które są już na sali, złoty tiul na stołach i wielką, podłużną wiązankę z lilii i eustom, więc to trochę kasy jest. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U nas nie ma makiełek- a jak raz były, to nikt nie chciał ich jeść ![]()
![]() |
#3850 |
Zadomowienie
|
a u mnie podstawą są pierogi z kapustą i grzybami,barszcz czerwony,sałatka jarzynowa.Dziewczyny przez 2 tyg nie będę miała neta i nie będę mogła pisać z wami.Może u koleżanki czasem zajżę.......
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-12-21 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja pamiętam jak łzy cisły mi się do oczu jak pierwsze święta spędzaliśmy bez brata bo był już po ślubie i u teściowej spędzał je Cytat:
Cytat:
Cytat:
no a kutie robi moja kochana teściowa ![]() ![]() Cytat:
u nas też barszczyk z uszkami mniam już mi ślinka cieknie, pierogi z kapustą i grzybami, karp, a na pierwszy dzień świąt zawsze jest kaczka mniam ach zaraz chyba nie wytrzymam do wigilii i tych rarytasów
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3852 |
Zakorzenienie
|
u mnie w rodzince nie robi sie tego maku i kutti , bo nikt tego jesc nie chce.
Aczkolwiek przedwczoraj slyszalam przepis na te makielki, ale na chalce robione. Uwielbiam chalke na melku wiec mniammmmm mi to brzmialo. ihihih Dzisiaj moja przegladarka inetrnetowa odmawia posluszenstwa, nie chce produkowac polskich liter ![]() ![]() Oczywiscie stoje z robota kucharska, ze szok. ![]() Najwyzej bede siedziec dzis i jutro do nocy w kuchni ;] Mam dzis ambitny plan ![]() Zrobic rybe po grecku, galaretke z drobiu, wstawic schab do upieczenia i ugotowac warzywa na salatke jarzynowa. ehe ;] A na 16.40 ide na paznokcie ![]() Tz mi ladnie pozmywal w weekend podlogi i lazienkce - choc musze ja poprawic troszke ![]() W zasadzie mieszkanie jest w 3/4 czesci gotowe. Jeszcze sdalon trzeba ogarnac bo przeciez rodzice moi beda tam spac. ![]() Marza mi sie takie lniane sciereczki do pieczywa ![]() Dzis dzien w pracy do 16, wiec mam duzo czasu by powysylac inetrnetowe kartki swiateczne. jupik zapraszam po swietach, jak moi rodzice wyjada, zebyscie mieli gdzie spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
juz lepiej uuffff http://finanse.wp.pl/kat,106076,titl...l?ticaid=172fa czytajcie kurde szef przyjechal
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2008-12-22 o 22:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3855 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Z racji tego, że wujek ma małe dzieci to jeszcze 3 lata temu Mikołaja na wigilii mieliśmy, mówie Wam było śmiesznie, musiałam się jak dziecko starać żeby prezet dostać ![]() Martucha z całego serca Ci życzę by następne Wasze święta były spędzone w tak licznym gronie i z najważniejszym darem, czyli maleństwem w brzuszku ![]() u nas babcia robi pyszne makiełki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !!!!
Ale naprodukowałyście tu tych posów , resztą nie mam sie co dziwić bo nie było mnie tu z 2 dni! A to wsszytsko przez szkołe i pracę.... co za głupek nam wymyslił 3 zjazdy pod rząd i na każdym po 2 egzamniny!!!! Z fizykoterapii z egzaminu pisemnego dostałam 4 ale poszłam do Pana odpowiadac i mam 5 na semestr ![]() A i 5 z pedicure z sansa na celujący na koniec roku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Staż muszę przerwać bo jest likwidacja mojego miejsca pracy , co prawda mam dziś rozmowę ale nie wiem co z tego będzie ![]() Cytat:
![]() Ale jak byłam z TŻ kiedys na mieście to mi powiedział że na pierwsze Święta w naszym domku kupi mi prawdziwą choineczkę ![]() ![]() Ja nigdy nie miałm kutii ![]() Cytat:
![]() Polska wódka - TZ mówi że to shit... wyborowa, sobieski , bols Luksusowa to trochę drogie a znajoma nam mówi że może warto postawić na Gorzką żołądkową czytsa??? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zakorzenienie
|
ja chciałam kupować żółądkową de lux, bo jest pycha dużo ludzi chwali
![]() także postaw na czystą de lux ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za radę
![]() A co do tej rozmowy o pracę to zjednej strony chciałabym ja mieć bo była by kasa a z drugiej tak średnio bo to u mnie na osiedlu ... i tak dziwnie, znajome babki-klientki , a jak im coś nie będzie pasować albo co??? To takie trochę dziwne... |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Zakorzenienie
|
zawsze i wszędzie znajdą sie niezadowolone klientki, chociaż byś się starała wszystkim nie dogodzisz, taka jest prawda i na to się trzeba nastawić. Osiedle tu nie gra roli, naprawdę. Powodzenia, myśl pozytywnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Baja
![]() aaa zapomniała bym... Zielony _Motylku obrączki super też takie chcemy z TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli mają zdrożeć to jeśli kupię wcześniej to kupując 100 butelek zaoszczędzę 100zł to i tak na pewno ktoś na wesele moje nie przyjdzie więc zapłacę jedną osobę mniej to wyjdzie na to samo mi a do września ja nie mam gdzie trzymać tyle wódki więc niestety w tym roku kupować jej nie będę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3864 |
Zakorzenienie
|
Ja to ją gdzies upchnę u mnie w domu
![]() Może do szafy wsadzę??? Bo u TŻ to kiepski pomysł z wiadomych względów... |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
![]() Jestem tak zabiegana, że szkoda gadać ![]()
#3866 |
Zakorzenienie
|
Agnusek
![]() Witaj ja tez na nic nie mam czasu, dopiero teraz w pracy mogę byc na forum ![]() puk puk halo co to za cisza???
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-12-22 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
CZESC
![]() my właśnie mamy gorzką czystą. Trzymamy ją w szafie i w wersalce ![]() W ogóle to zmieniłam kolor włosów, na ciemny brąz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuu to jestes daleko posunieta z robota ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas nie ma zadnych makowek ani moczek ani nic z tych rzeczy ![]() ![]() ![]() Wlasnie dzwonili do mnie z pracy ze jade w styczniu na 2 szkolenia: na jeden dzien do Warszawy i na 2 dni do krakowa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Zakorzenienie
|
Scio ile płaciłaś za ta wódke i gdzie ja kupowałas ???
Samba dzięki za słowa otuchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
Ostrzegam, elektroniczne kartki z onetu nie dochodza
![]() Wyslalam na próbę do dwóch adresatów jednoczesnie [do siebie i do Tż] o 8 rano! i ciągle czekam. ![]() ech. a miało być tak pięknie. nudty w pracy takie, że bym zdazyla w domu wszytsko porobic, i nikt by nie zauważyl ze mnie w pracy nie bylo. bosh. Tak jak w szkole powinny byc ferie w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.