Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;) - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2008-12-21, 13:30   #811
Milunia150
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 645
Dot.: Dziennik zapuszczania w³osów - czyli przed i po

Wiêcej fotek tej pani
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg vi__4.jpg (61,6 KB, 170 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg vi__3.jpg (41,1 KB, 154 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg vi__2.jpg (42,8 KB, 215 za³adowañ)

Milunia150 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-21, 13:35   #812
serduszkoiz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 642

Cytat:
Napisane przez Milunia150 Poka¿ wiadomo¶æ
Wiêcej fotek tej pani
oprocz tego ze ostatnia fotka wyglada jak z RINGU ( film) to i tak pieeeekne

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-21, 13:38   #813
La Canela
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 456

¦wietne w³osy.
Ale nie chce siê wierzyæ, ¿e to w 100% natura.

Edytowane przez La Canela
Czas edycji: 2008-12-22 o 12:20
La Canela jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-21, 13:38   #814
dontknow
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 292
GG do dontknow

o jezu, jezu, jezu. nie wierzê w³asnym oczom! ;o
Stary 2008-12-21, 14:22   #815
angela__
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 552
GG do angela__

piêkne !
Stary 2008-12-21, 14:31   #816
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 412

A ja powiem szczerze, ¿e mnie siê te w³osy ¶rednio podobaj± - bo ja lubiê w³osy, które wygl±daj± jak w³osy, a nie jakie¶ sztuczne co¶, podrasowane w PS
Stary 2008-12-21, 14:40   #817
carlo_rossi
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 678

Zgadzam sie. Na ostatnim zdjeciu w³osy wygladaja ak nie w³osy tylko nie wiem co :P materia³ czy cos ale tak sztucznie albo jak z filmu the ring Ale na 1 zdcieciu to

ciekawe jaka pielegnace stosuje ta dziewczyna ze udalo jej sie zapuscic takie dlugie i zdrowe wlosy. hmm

Edytowane przez carlo_rossi
Czas edycji: 2008-12-21 o 14:44 Powód: dopiska
carlo_rossi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-21, 14:46   #818
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 412

Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Poka¿ wiadomo¶æ
Zgadzam sie. Na ostatnim zdjeciu w³osy wygladaja ak nie w³osy tylko nie wiem co :P materia³ czy cos ale tak sztucznie albo jak z filmu the ring Ale na 1 zdcieciu to
Masz 100% racji 1 zdjêcie - super, ostatnie - plastik fantastik
Stary 2008-12-21, 17:45   #819
kosmarka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 218

Takie piêkne a¿ ma³o wiarygodne tak jak z piêknymi paniami na ok³adkach gazet .
Je¶li nie zobaczê na ¿ywo to nie uwierzê

kosmarka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-21, 19:22   #820
justyna_dt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 128

Piêkne, piêkne...
Carmen - cudowne jak uzupe³niê tusz w drukarce, to wydrukujê i powieszê na ¶cianie

W³a¶nie pisa³am na w±tku pokrzywowym, ¿e siê dziewczynom trafiaj± motywuj±ce komplementy, zazdroszczê...
Bo ja dzisiaj by³am u fryzjera.
Fryzjerka tak mi dowali³a, ¿e my¶la³am, ¿e siê rozp³aczê. A najgorsze jest to, ¿e mia³a zupe³n± racjê!
Wiecie jak to jest. Dbacie o swoje w³osy, u¿ywacie wszelkich olejków, od¿ywek, masek, balsamów, za¿ywacie suplementy, pijecie zió³ka... A fryzjerka Wam mówi, ¿e tak popalonych w³osów dawno nie widzia³a, o ile w ogóle za³amka po prostu. Zastanawiam siê, co by powiedzia³a, gdyby zobaczy³a moje w³osy sprzed, powiedzmy, 2-3 miesiêcy. Albo z sierpnia. Wtedy by³a katastrofa, wiêc jak teraz jest a¿ tak ¼le, to jakby okre¶li³a to, co by³o przedtem?
Z tego wszystkiego zaczê³am powa¿nie rozwa¿aæ ¶ciêcie ich ca³kiem na krótko. Teraz z d³ugo¶ci nie rusza³am, tylko z objêto¶ci - z konieczno¶ci, nie dlatego, ¿e chcia³am, ale musia³am siê tego wstrêtnego siana pozbyæ. Teraz jest du¿o lepiej, tylko wkurza mnie to, ¿e s± takie przerzedzone. Niby to modne, ale mi siê dawno przesta³o podobaæ Zobaczymy, jak bêd± wygl±da³y po samodzielnym wyschniêciu, bez prostownicy albo wysuszone tylko na szczotce "po mojemu", bo "po fryzjerskiemu" to takie piórka Jak dalej bêdzie ¼le (choæ chyba nie mo¿e byæ gorzej ni¿ by³o...), to mam w nosie i ¶cinam.

Jestem kompletnie za³amana
Nawet siê zastanawiam, czy jest sens i¶æ i sobie pokrzywê zaparzyæ :/ w sumie posmakowa³a mi bardzo, ale mam ochotê w ramach jakiego¶ durnego buntu wyrzuciæ wszystkie pokrzywy i specyfiki

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-21, 19:31   #821
vinga9669
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 222

Cytat:
Napisane przez kosmarka Poka¿ wiadomo¶æ
Takie piêkne a¿ ma³o wiarygodne tak jak z piêknymi paniami na ok³adkach gazet .
Je¶li nie zobaczê na ¿ywo to nie uwierzê
Te¿ siê zastanawiam czy takie w³osy s± autentyczne? Swoj± drog±, to nigdy takich nie spotka³am...
vinga9669 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-21, 19:33   #822
domi7ks
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 141

Justyna rozumiem Twoje rozterki pomysl sobie:"guuupia" fyzjerka i tak za pare miesiêcy bêdê mieæ cudne, zdrowe w³osy
Ja te¿ mia³am piórkowate...ba nadal mam cienkie, ale to ju¿ nie to samo, co kiedy¶. To co mia³a¶ ¶ci±æ ju¿ dzi¶ siê pozby³a¶ a kolejne ¶ciêcia nic nie wnios± nowego, je¶li chcesz mieæ d³ugie. Potrzeba czasu na odrost, ale warto odczekaæ te pare miesiêcy, rok czy dwa i staraj siê ich nie maltretowaæ piankami, suszarkami i innymi szkodnikami, tylko poprostu postaraj sie znale¼c jak±¶ fryzurke na zwi±zane w³osy i tak przeczekaæ ten okres odrostu
A pokrzywe id¼ zaparz i wypij, efekty ju¿ nied³ugo siê pojawi±. Ja te¿ kiedy¶ pi³am, ale rzuci³am to, bo nie lubie
A poza tym nie bierz do siebie tak s³ów fryzjerki, one nie wszytskie sie znaj±

domi7ks jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-21, 19:44   #823
weegirl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 072

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Poka¿ wiadomo¶æ
Piêkne, piêkne...
Carmen - cudowne jak uzupe³niê tusz w drukarce, to wydrukujê i powieszê na ¶cianie

W³a¶nie pisa³am na w±tku pokrzywowym, ¿e siê dziewczynom trafiaj± motywuj±ce komplementy, zazdroszczê...
Bo ja dzisiaj by³am u fryzjera.
Fryzjerka tak mi dowali³a, ¿e my¶la³am, ¿e siê rozp³aczê. A najgorsze jest to, ¿e mia³a zupe³n± racjê!
Wiecie jak to jest. Dbacie o swoje w³osy, u¿ywacie wszelkich olejków, od¿ywek, masek, balsamów, za¿ywacie suplementy, pijecie zió³ka... A fryzjerka Wam mówi, ¿e tak popalonych w³osów dawno nie widzia³a, o ile w ogóle za³amka po prostu. Zastanawiam siê, co by powiedzia³a, gdyby zobaczy³a moje w³osy sprzed, powiedzmy, 2-3 miesiêcy. Albo z sierpnia. Wtedy by³a katastrofa, wiêc jak teraz jest a¿ tak ¼le, to jakby okre¶li³a to, co by³o przedtem?
Z tego wszystkiego zaczê³am powa¿nie rozwa¿aæ ¶ciêcie ich ca³kiem na krótko. Teraz z d³ugo¶ci nie rusza³am, tylko z objêto¶ci - z konieczno¶ci, nie dlatego, ¿e chcia³am, ale musia³am siê tego wstrêtnego siana pozbyæ. Teraz jest du¿o lepiej, tylko wkurza mnie to, ¿e s± takie przerzedzone. Niby to modne, ale mi siê dawno przesta³o podobaæ Zobaczymy, jak bêd± wygl±da³y po samodzielnym wyschniêciu, bez prostownicy albo wysuszone tylko na szczotce "po mojemu", bo "po fryzjerskiemu" to takie piórka Jak dalej bêdzie ¼le (choæ chyba nie mo¿e byæ gorzej ni¿ by³o...), to mam w nosie i ¶cinam.

Jestem kompletnie za³amana
Nawet siê zastanawiam, czy jest sens i¶æ i sobie pokrzywê zaparzyæ :/ w sumie posmakowa³a mi bardzo, ale mam ochotê w ramach jakiego¶ durnego buntu wyrzuciæ wszystkie pokrzywy i specyfiki
Nie za³amuj siê Mnie tak fryzjerka przez ponad rok mówi³a, mia³ racjê, bo mia³am okropnie popalone w³osy (dekoloryzacja plus prostowanie), ale ja jej da³am tylko ¶ci±æ sobie koñcówki parê razy i zaczê³am intensywn± pielêgnacjê, no i teraz sama siê dziwi, ¿e mam takie ³adne w³osy nie ¶cinaj w³osów na krótko, bo przez parê miesiêcy pewnie bêdziesz tego ¿a³owa³a. Kiedy¶ i tak podetniesz te zniszczone koncówki
weegirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-21, 19:44   #824
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 137

Ka¿da fryzjerka tak gada, gdy zobaczy zniszczone w³osy. Ale ona tak naprawdê nie zna Twojej historii, nie wie jak kiedy¶ wygl±da³y. Nie za³amuj siê tym co ona mówi bo ona nie widzia³a nic przedtem. Od¿ywiaj, pij i ³ykaj. My wiza¿anki jeste¶my najlepszymi fryzjerkami, bo jestesmy na bie¿±co i lepiej wiemy. Wiêc g³ówka do góry, a ja bym atkeij an z³osc zrobi³a i przysz³a do neij tak za 2 miesiace, miesiac i zobaczy³a co zrobi

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-21, 19:51   #825
Dori1981
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 484

justyna_dt ju¿ parê razy opisywa³am jak by³o z w³osami u mnie, wiem ¿e najlepiej ¶ci±æ zniszczone w³osy i zapuszczaæ zdrowe.Od lutego do wrze¶nia co miesi±c podcina³am koñcówki u fryzjera ,¿eby ¶ci±æ popalone w³osy.
Kryzys minie i zobaczysz ,¿e by³o warto ¶ci±æ ,One odrosn± ZDROWE
Dori1981 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-21, 19:52   #826
vinga9669
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 222

Justynko, nie martw siê tym, co mówi fryzjerka. Nie wiem czy czyta³a¶ w±tek: walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ II. Jak nie to polecam. Sama wdro¿y³am stamt±d kilka sposobów na pielêgnacjê i okaza³y siê bardzo dobre. Dobrze by by³o, gdyby¶ znalaz³a tak± formê pielêgnacji, która by³aby dla Twoich w³osów najlepsza i najkorzystniejsza. Wtedy, to zanim siê obejrzysz, bêdziesz mia³a piêkne w³oski.
vinga9669 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-21, 21:23   #827
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Poka¿ wiadomo¶æ
Justyna rozumiem Twoje rozterki pomysl sobie:"guuupia" fyzjerka i tak za pare miesiêcy bêdê mieæ cudne, zdrowe w³osy
Ja te¿ mia³am piórkowate...ba nadal mam cienkie, ale to ju¿ nie to samo, co kiedy¶. To co mia³a¶ ¶ci±æ ju¿ dzi¶ siê pozby³a¶ a kolejne ¶ciêcia nic nie wnios± nowego, je¶li chcesz mieæ d³ugie. Potrzeba czasu na odrost, ale warto odczekaæ te pare miesiêcy, rok czy dwa i staraj siê ich nie maltretowaæ piankami, suszarkami i innymi szkodnikami, tylko poprostu postaraj sie znale¼c jak±¶ fryzurke na zwi±zane w³osy i tak przeczekaæ ten okres odrostu
A pokrzywe id¼ zaparz i wypij, efekty ju¿ nied³ugo siê pojawi±. Ja te¿ kiedy¶ pi³am, ale rzuci³am to, bo nie lubie
A poza tym nie bierz do siebie tak s³ów fryzjerki, one nie wszytskie sie znaj±
Cytat:
Napisane przez weegirl Poka¿ wiadomo¶æ
Nie za³amuj siê Mnie tak fryzjerka przez ponad rok mówi³a, mia³ racjê, bo mia³am okropnie popalone w³osy (dekoloryzacja plus prostowanie), ale ja jej da³am tylko ¶ci±æ sobie koñcówki parê razy i zaczê³am intensywn± pielêgnacjê, no i teraz sama siê dziwi, ¿e mam takie ³adne w³osy nie ¶cinaj w³osów na krótko, bo przez parê miesiêcy pewnie bêdziesz tego ¿a³owa³a. Kiedy¶ i tak podetniesz te zniszczone koncówki
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Poka¿ wiadomo¶æ
Ka¿da fryzjerka tak gada, gdy zobaczy zniszczone w³osy. Ale ona tak naprawdê nie zna Twojej historii, nie wie jak kiedy¶ wygl±da³y. Nie za³amuj siê tym co ona mówi bo ona nie widzia³a nic przedtem. Od¿ywiaj, pij i ³ykaj. My wiza¿anki jeste¶my najlepszymi fryzjerkami, bo jestesmy na bie¿±co i lepiej wiemy. Wiêc g³ówka do góry, a ja bym atkeij an z³osc zrobi³a i przysz³a do neij tak za 2 miesiace, miesiac i zobaczy³a co zrobi
Cytat:
Napisane przez Dori1981 Poka¿ wiadomo¶æ
justyna_dt ju¿ parê razy opisywa³am jak by³o z w³osami u mnie, wiem ¿e najlepiej ¶ci±æ zniszczone w³osy i zapuszczaæ zdrowe.Od lutego do wrze¶nia co miesi±c podcina³am koñcówki u fryzjera ,¿eby ¶ci±æ popalone w³osy.
Kryzys minie i zobaczysz ,¿e by³o warto ¶ci±æ ,One odrosn± ZDROWE
Cytat:
Napisane przez vinga9669 Poka¿ wiadomo¶æ
Justynko, nie martw siê tym, co mówi fryzjerka. Nie wiem czy czyta³a¶ w±tek: walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ II. Jak nie to polecam. Sama wdro¿y³am stamt±d kilka sposobów na pielêgnacjê i okaza³y siê bardzo dobre. Dobrze by by³o, gdyby¶ znalaz³a tak± formê pielêgnacji, która by³aby dla Twoich w³osów najlepsza i najkorzystniejsza. Wtedy, to zanim siê obejrzysz, bêdziesz mia³a piêkne w³oski.
Dziêki dziewczyny za wsparcie no cholernie mi siê przykro zrobi³o, bo ja wiedzia³am, ¿e mam koszmarnie zniszczone w³osy, ale nie wiedzia³am, ¿e to a¿ tak widaæ i tak fatalnie wygl±da zw³aszcza, ¿e znam kilka dziewczyn, które na g³owie maj± ju¿ str±czki i je¶li one maj± mieæ w³osy lepsze ode mnie, to ja dziêkujê, wolê byæ ³ysa :/
No nic, pokrzywa wypita, teraz siê zastanawiam, czy sobie zafundowaæ co¶ na g³owê czy daæ dzi¶ spokój.

Stary 2008-12-21, 21:28   #828
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 137

jestem za zafundowaniem

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-21, 22:01   #829
zabkania
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 590

Cytat:
Dziêki dziewczyny za wsparcie no cholernie mi siê przykro zrobi³o, bo ja wiedzia³am, ¿e mam koszmarnie zniszczone w³osy, ale nie wiedzia³am, ¿e to a¿ tak widaæ i tak fatalnie wygl±da zw³aszcza, ¿e znam kilka dziewczyn, które na g³owie maj± ju¿ str±czki i je¶li one maj± mieæ w³osy lepsze ode mnie, to ja dziêkujê, wolê byæ ³ysa :/
No nic, pokrzywa wypita, teraz siê zastanawiam, czy sobie zafundowaæ co¶ na g³owê czy daæ dzi¶ spokój.
j aniestety tez musialam sciac popalone wlosy jednego dnia bylam 2 razy u fryzjera scielam sie na krotko ale teraz czekam az mi odrosna m-c uzywalam nisimu teraz przerzucilam sie na wax itp czyli znowu moja szafka zapelni sie kosmetykami do wlosow wiec justyna_dt glowa do gory
Stary 2008-12-21, 22:25   #830
justyna_dt
Zakorzenienie

Ok, ledwo mogê siê powstrzymaæ, ale dzisiaj jednak dam im spokój. By³y myte u fryzjera, wiêc nie chcê ich dodatkowo wysuszaæ. Chyba, ¿e... jak je tylko zmoczê, na³o¿ê Wax i potem zmyjê, to stanie im siê co¶?
zabkania - ja Ciê podziwiam za decyzjê takiego ciêcia, chocia¿ sama siê nad nim zastanawiam tylko, ¿e mnie ka¿dy odwodzi od tego pomys³u.
Idê po Skrzypovitê i zmyæ z czo³a pastê do zêbów

Stary 2008-12-21, 23:14   #831
serduszkoiz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 642

Nie scinaj akysz akysz zly duchu opusc Justyne
A teraz serio
Ta fryzjerka mogla miec zly dzien, okres i chciala ci dopiec
Nie zalamuj sie i dbaj dalej efekty sie pojawia
Jak zetniesz to raz ze sobie nie wybaczysz a dwa ze ostatnie kilka miesiacy ktore poswiecilas na poprawe pojd na marne a tego chyb nie chcesz

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-21, 23:27   #832
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, ledwo mogê siê powstrzymaæ, ale dzisiaj jednak dam im spokój. By³y myte u fryzjera, wiêc nie chcê ich dodatkowo wysuszaæ. Chyba, ¿e... jak je tylko zmoczê, na³o¿ê Wax i potem zmyjê, to stanie im siê co¶?
zabkania - ja Ciê podziwiam za decyzjê takiego ciêcia, chocia¿ sama siê nad nim zastanawiam tylko, ¿e mnie ka¿dy odwodzi od tego pomys³u.

Nie ruszaj ich nie mysl tyle o w³osach, daj im odsapn±æ, WAXa na³o¿ysz we wtorek, zalezy co ile myjesz g³oweco ile???Mam nadziejê, ¿e nie codziennie we¼ tylko Skrzypovitê i zmuj paste i id¼ ³adnei spaæ

Stary 2008-12-21, 23:40   #833
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Poka¿ wiadomo¶æ
Nie scinaj akysz akysz zly duchu opusc Justyne
A teraz serio
Ta fryzjerka mogla miec zly dzien, okres i chciala ci dopiec
Nie zalamuj sie i dbaj dalej efekty sie pojawia
Jak zetniesz to raz ze sobie nie wybaczysz a dwa ze ostatnie kilka miesiacy ktore poswiecilas na poprawe pojd na marne a tego chyb nie chcesz
Po tym "akysz" opu¶ci³a mnie, ale herbata - prosto na monitor :P Fakt, fryzjerka w ci±¿y i wy¿ywa³a siê na kole¿ankach z pracy, a¿ jej uwagê zwróci³y no mniejsza, sama nie mia³a piêknych w³osów (wiem, z³o¶liwa jestem, z³a ja )
Cytat:
Nie ruszaj ich nie mysl tyle o w³osach, daj im odsapn±æ, WAXa na³o¿ysz we wtorek, zalezy co ile myjesz g³oweco ile???Mam nadziejê, ¿e nie codziennie we¼ tylko Skrzypovitê i zmuj paste i id¼ ³adnei spaæ
Za pó¼no, jednak na³o¿y³am waxa ja myjê g³owê codziennie lub co 2 dni, bo nie mam co z w³osami zrobiæ, dlatego te¿ chcia³abym zapu¶ciæ, wtedy mo¿na przynajmniej jako¶ zwi±zaæ fajnie... 2 dni po myciu pod wieczór ju¿ mam t³uste.

Stary 2008-12-21, 23:40   #834
doomcia
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 611
GG do doomcia

Ja na pocz±tku stycznia ¶ciê³am siê na ch³opaka , potem w lutym (pod koniec)/marcu znowu ¶ciê³am -najd³u¿sze mia³y ok 3cm od tamtego czasu zapuszczam a¿ do dzi¶ ;] Moje w³osy maj± w tej chwili 16 cm Chcia³abym ¿eby za rok o tej samej porze mia³y oko³o 35cm jutro dam fotki ;]
Stary 2008-12-21, 23:44   #835
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Po tym "akysz" opu¶ci³a mnie, ale herbata - prosto na monitor :P Fakt, fryzjerka w ci±¿y i wy¿ywa³a siê na kole¿ankach z pracy, a¿ jej uwagê zwróci³y no mniejsza, sama nie mia³a piêknych w³osów (wiem, z³o¶liwa jestem, z³a ja )

Za pó¼no, jednak na³o¿y³am waxa ja myjê g³owê codziennie lub co 2 dni, bo nie mam co z w³osami zrobiæ, dlatego te¿ chcia³abym zapu¶ciæ, wtedy mo¿na przynajmniej jako¶ zwi±zaæ fajnie... 2 dni po myciu pod wieczór ju¿ mam t³uste.

postaraj sie co dwa, codziennie nie. Ja jestem jednak zdania, ¿e codziennie mycie niszczy sama osttanio bêd±c w Anglii my³am co 3 dni i zauwa¿y³am poprawe kondycji w³osów

Stary 2008-12-21, 23:47   #836
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
postaraj sie co dwa, codziennie nie. Ja jestem jednak zdania, ¿e codziennie mycie niszczy sama osttanio bêd±c w Anglii my³am co 3 dni i zauwa¿y³am poprawe kondycji w³osów
Dziêki ¶liczne za sugestiê, postaram siê w sumie czê¶ciej myjê co 2 dni ni¿ co dzieñ, ale jakbym tak mog³a doj¶æ do trzech...
Zw³aszcza, ¿e jak patrzê na Twoje w³osy...

doomcia - czekamy na foty

Stary 2008-12-22, 01:37   #837
bianka12345
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 83

Cze¶æ dziewczyny ja te¿ dalej dzielnie zapuszczam, i sledzê uwaznie ten watek, ale mam problem z koñcówkami. Moje wlosy maja w tej chwili licz±c od czubka glowy 48 cm. Uzywam szamponu seboradin z czarn± rzep±, balsamu seboradin regeneruj±cego, waxu polskiego do suchych i zniszczonych i ampulek seboradin. Poza tym pije pokrzywê, skrzyp i dro¿dze.. I w³osy sa czoraz lepsze ale koñcowki bardzo sie pl±cz± chociaz wcale nie sie porozwajane.. ale mam wrazenie jak po nich przejezd¿am palcami, ze s± suche jek pieprz.. jejku jak ja chcialabym co¶ co je tak maxymalnie nawil¿y.. serum z avonu siê nie specjalnie sprawdza, biosilk i inne jedwabie te¿ nie.. i to wszystko zawiera alkohol... czego uzywacie do koñcówek ? fotki wstawie niebawem, postaram sie jutro
bianka12345 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-22, 02:01   #838
weegirl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 072

Cytat:
Napisane przez bianka12345 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczyny ja te¿ dalej dzielnie zapuszczam, i sledzê uwaznie ten watek, ale mam problem z koñcówkami. Moje wlosy maja w tej chwili licz±c od czubka glowy 48 cm. Uzywam szamponu seboradin z czarn± rzep±, balsamu seboradin regeneruj±cego, waxu polskiego do suchych i zniszczonych i ampulek seboradin. Poza tym pije pokrzywê, skrzyp i dro¿dze.. I w³osy sa czoraz lepsze ale koñcowki bardzo sie pl±cz± chociaz wcale nie sie porozwajane.. ale mam wrazenie jak po nich przejezd¿am palcami, ze s± suche jek pieprz.. jejku jak ja chcialabym co¶ co je tak maxymalnie nawil¿y.. serum z avonu siê nie specjalnie sprawdza, biosilk i inne jedwabie te¿ nie.. i to wszystko zawiera alkohol... czego uzywacie do koñcówek ? fotki wstawie niebawem, postaram sie jutro
hmm... niektóre jedwabie nie zawieraj± alkoholu, np. jedwab Joanny (mój ulubiony). zazwyczaj jednak smarujê w³osy ODROBIN¡ oleju kokosowego inna rzecz, ¿e tê "odrobinê" nak³adam nawet kilka razy dziennie, zawsze, kiedy czujê, ¿e mam suche koñcówki. Jestem baaaardzo zadowolona z efektów- coraz rzadziej muszê u¿ywaæ oleju.
weegirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-22, 08:56   #839
ananonda191
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 354
Cytat:

o co chodzi z t± past± do zêbów?? Na co to pomaga?

Cytat:
Napisane przez bianka12345 Poka¿ wiadomo¶æ

Ja do koñcówek u¿ywam serum z gliss kura, nie ma alkoholu a mnóstwo silikonów, które akurat na koñcówki s± korzystne, bo je sklejaj± i zabezpieczaj±. Ale i tak mi siê cholernie rozdwajaj± Mo¿e dlatego, ¿e ciagle noszê rozpuszczone??? No ale w kitce wygl±dam jak debil

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2008-12-22 o 13:41 Powód: Pos pod postem, proszê korzystaæ z opcji multicytowania i edycji.
ananonda191 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-12-22, 12:26   #840
Narek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 882

Cytat:
Napisane przez ananonda191 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja do koñcówek u¿ywam serum z gliss kura, nie ma alkoholu a mnóstwo silikonów, które akurat na koñcówki s± korzystne, bo je sklejaj± i zabezpieczaj±. Ale i tak mi siê cholernie rozdwajaj± Mo¿e dlatego, ¿e ciagle noszê rozpuszczone??? No ale w kitce wygl±dam jak debil
Mam nadziejê, ¿e chodzi o sklejanie wizualne?
Bo, jak ca³y czas jest powtarzane, nic nie jest w stanie naprawiæ na sta³e rozdwojonych koñcówek

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.