|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie"
CZESC DZIEWCZYNY...Właśnie dotarłam do pracy.Weeken caly wolny ale niestety sprztanie,gotowanie,piecz enie
naszczescie moj mezus mi pomagał choinka juz ubrana jeszcze tylko prezenty czyli to co misie lubia najbardziej.Wczoraj czułam bóle w lewym jajniku wiec chyba cos sie dzialo OCZYWISCIE CZASU NIE TRACILISMY...MOZE NA SWIETA ZDAZY SIE CUD
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
na razie wam nie dziękujężeby nie zapeszyć. Jadę przed 15 do gina.
|
|
|
|
#2943 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Olivko trzymam bardzo, bardzo mocno kciuki za powodzenie IUI
![]() ![]() ![]() Uda się!!
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mam nadzieję że się uda. Gin powiedział że macica idealnie przygotowana więc nadzieja jest. Pęcherzyk ładny, chłopaki męża też dobrze. Reszta w rękach BOga
![]() Zuzia pół kreski jeszcze nic nie znaczy.
Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-12-22 o 10:24 |
|
|
|
#2946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2948 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Miło mi słyszeć takie słowa, ale obiacałam sobie że postaram się nie nakręcać za bardzo. Chcę spokojnie czekać.
|
|
|
|
#2950 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jeszcze coś Ci zostało? ![]() Cytat:
Cytat:
Może ten Castangus tak na mnie działa? Badzo skąpa była... co jest grane?![]() i tak mocno
|
|
|
#2951 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam to.Cytat:
Ja już mam pierwszą ciążową sukienkę- kupiłam latem. Mam nadzieję, że kiedyś mi się przyda. Pochwal się fotką z nowymi włoskami Cytat:
i trzymam kciuki za powodzenie .
|
|||
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:kciuki też nie zaszkodzą!!! |
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Olivko, trzymam zatem kciuki....
wpadam na chwilę, wróciliśmy z banku, jesteśmy krok bliżej naszego wymarzonego domku, a teraz sprzątanie...będę zaglądać, ale naprawdę muszę sięsprężyć , rozumiecie... ja też lubię święta... ten gwar...to zamieszanie, te kartki od przyjaciół... i to ciepło w sercu i tą nadzieję, że oto nadchodzi czas cudów, miłości i pokoju. tego wewnętrzego pokoju mi właśnie trzeba i to chciałabym otrzymać w prezencie. z każdym dniem czujęsię lepiej, czujęsięsilniejsza i bardziej radosna, a jeśli kręci mi się w oku łza to z sentymentu... przecież wszystko będzie dobrze... całujęWas kochane...i wklejam mój wykresik bardzo ładny w tym cyklu w porównaniu do poprzedniego cyklu...
|
|
#2955 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze Nowy Rok zaczniesz od dobrej nowiny.Cytat:
|
||
|
|
|
#2956 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
podejrzewam brak owu w tym cyklu
http://www.wunschkinder.net/forum/za...63947/nummer=3 |
|
|
|
#2957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za IUI.Myślę, ze termometr sie potłuk w odpowiednim momencie. U mnie pojawiło się plamienie-krwawienie.Po 10 tygodniach.No zobaczymy co jutro wymyśli lekarka.Bo ja już mam swoja teorię ale angielscy lekarze są najmądrzejsi. Wybieram sie o 19.00 do Tesco 24h i mam zamiar wszystko kupić.Pewnie w kolejce bede stała z pół godziny no ale chce mieć to już za sobą. No a teraz ide sie zdrzemnąć przed wyprawą. |
|
|
|
|
#2959 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Olivko może to Twój czas, Święta to magia
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Wracam zakatarzona na maxa!! Na same święta chora - pewnie zaraziłam się od dzieciaczków w szkole ehhh![]() Ale nic to - dzisiaj przyszły testy owulacyjne -20 sztuk i testy ciążowe - 10 sztuk teraz się moge testować na maxa - hehehehe
|
#2961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może i pomysle o większym uaktywnieniu z mojej strony
|
|
|
|
|
#2962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2008-12-22 o 20:10 |
||
|
|
|
#2963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Evuncia, dzięki
Olivka- moje kciuki też zaciśnięte.... Cytat:
Cytat:
wow...ale masz testów.... ![]() Aga- myślę, że to normlane po poronieniu..mój też był bardzoooo dziwny po poronieniu. organizm wariuje...
Okruszek rosnie http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2008-12-22 o 20:15 |
||
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No podrzemałam i jade na zakupy. |
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Piszę to już dziś... bo jutro w zabieganiu , zamieszaniu i roztargnieniu napisałabym kilka szybkich słow, a tyle chcę powiedzieć....
* tym z Was, które planują starania o dziecko życzę rozsądnych decyzji, podekscytowania, miłości i owocnych starań... * tym z Was, które starają się o dziecko życzę , aby ten czas wypełniony był poczuciem wewnętrzego spokoju, wsparcia, nadziei i wiary w to, że marzenia mogą się ziścić, abyście już wkrótce poczuły w sobie drugie serce... *tym z Was, które muszą poddać się ważnym badaniom życzę, aby pomogły one znaleźć przycznę kłopotów i ją uleczyć, byście w jak najkrótszym czasie mogły cieszyć się owocami miłości, aby droga, którą musiałyście przejść - nieraz ciężka i długa, opłaciła się po tysiąckroć... * tym z Was , które noszą w sobie Nowe Życie życzę sił, zdrowia, uśmiechu i wielu pięknych chwil- aby ten czas stał się czasem radosnego oczekiwania, czasem spełnionej i wypełnionej do końca miłości, czasem rozkwitania, abyście już wkrótce ujrzały niebo w oczach swoich dzieci... *tym z Was, które straciły najcenniejszy okruszek życzę, aby wylane łzy rozpaczy zamieniły się wkrótce w łzy szczęścia, krzyk buntu w krzyk radości, depresja w euforię, strata w owoc, smutek w siłę... abyście spojrzały w niebo z uśmiechem, abyście znów oddychały lekko, abyście znów uwierzyły, aby wróciła nadzieja, aby znów rozkwitło w Was życie- zdrowe, silne i gotowe zmierzyć się ze światem... * życzę nam wszystkim, abyśmy mimo lęków, niepokoju, rozczarowań, smutku odnalazły w ten cudowny czas świąt wewnętrzny spokój, nadzieję i siłę. Życzę Wam pięknych Świąt , Dziewczęta. W wigilijny wieczór mimo odległości nas dzielącej, mimo, że nie znam Waszych imion, mimo, że nie rozpoznałabym Waszych twarzy w tłumie- pomyślę o Was patrząc w płomień świecy, pomyslę o Was ciepło, jak się myśli o Przyjacielu, którego się dawno nie widziało. Wesołych Świąt.... Nika
Okruszek rosnie http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2008-12-22 o 23:10 |
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno mnie tu nie było, podczytuję tylko, ale nie mogłam się powstrzymac..ślicznie Nika, poprostu cudnie, aż mi się łezka sturlała
Dziękuję bardzo
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynki, wiecie co faktycznie to był ból owulacyjny Nigdy wcześniej nie czułam takich rzeczy.Pan doktor życzył mi żebym to co trzymam w lodówce mogła wyrzucić do kosza- a trzymam dwie ostatnie dawki Gonalu, jakby się nie udało to na przyszły cykl będą jak znalazł. I żeby nowy rok zaczął mi się od dobrej wiadomości I że będę go odwiedzać ale już w innym celu![]() Hmmm tak myślę, mierzenie innym termometrem nie ma sensu ... pierniczę nie mierzę. Czekam spokojnie. Po co się niepotrzebnie stresować. |
|
|
|
|
#2968 |
|
okrutnica jakaś... |
Nikuś...aż mi się łezka zakręciła w oku...piękne życzenia
|
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Nikuś
Cytat:
|
|
|
|
|
#2970 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
_______________./\. _____________ >___< _____________Ѽ.\/ Ѽ ___________;->( ɕѼ Ҩ . ___________@.♥ '(█) ♥ *$ ________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥* _______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█) ____________>o*oѼ @.< _________o`-.♥.-@""-Q '♥~@' ______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.) ____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ __________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ _______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '* ___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o __.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`) _________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@ ____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥ ___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'. _(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█) ____________▓▓▓▓▓ Radosnych i rodzinnych Świąt ------------------------------------------------------------------------- Ja zabieram sie zaraz za sałatkę i choinkę...będę zaglądać. Tempka spadła znowu, lekarz jednak miał racje, raczej cykl bezowulacyjny...ale to nic... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

naszczescie moj mezus mi pomagał
choinka juz ubrana jeszcze tylko prezenty czyli to co misie lubia najbardziej.Wczoraj czułam bóle w lewym jajniku wiec chyba cos sie dzialo OCZYWISCIE CZASU NIE TRACILISMY...MOZE NA SWIETA ZDAZY SIE CUD

Ale jeszcze coś Ci zostało?