![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: Scent Bar VI
mnie tam zawsze pupa bolała, jak jeździłam. Nawet nie od "klapen sie dupen", które rzadko się przytrafiało, tylko chyba te mięśnie intensywniej pracują przy jeżdżeniu.
![]()
#4952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem chora. To znaczy się nadal mam temperaturę i pocę się okrutnie, ale poza tym nic mnie nie boli. Nie mam pojęcia co to za licho się przypałętało. Zmetamorfozowałam się i jednak grzywki nie dla mnie ![]()
![]() |
#4953 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rany Julek - nie poznałam cię! Musiałam spojrzeć na nick ![]() Ja to bym chciała musieć wstawać na 6.00 ![]() Mam dziś podły humor, normalnie idę coś skopać, bo mnie zaraz szał zaleje ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
grozi wypollizowaniem
|
Alez tu pustki, widać, że wszyscy już na urlopach- nikt w robocie nie siedzi i nie Scentuje!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Ja nie urlopuję się. Chociaż za chwilę zbieram się na bus i śmigam na Wigilię firmową.
Ulewa straszna za oknem, godzinę temu tylko trochę padało a ja miałam nadzieję że przejdzie, a tu jeszcze gorzej.
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
i jakaś łysowata jesteś, Vesenko.
![]() A co to za samochód, w którym siedzisz? i cóż to za strój jest? ![]() ![]()
#4957 |
Zakorzenienie
|
Vesenko, cóż to za przystojne, męskie wcielenie?
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
grozi wypollizowaniem
|
Przypomina mi nieco tego od niedawna sławnego na wizazu boksera, tylko w lepsiejszym wydaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie mam znów auta- akumulator odmówił współpracy, muszę kupić nowy ![]() Pogoda się polepszyła nieco, co mnie cieszy, bo muszę po pracy skoczyć do Rossmanna po jakieś ostatnie prezenty. Plecy mnie dobijają, podejrzewam, że przeziębiłam sobie korzonki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | ||
Zakorzenienie
|
to przez te ciągłe eksperymenty z włosami...
![]() Cytat:
![]() ![]() Jason Statham ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=HYa1QMEXB10
![]() |
#4961 | ||
BAN stały
|
To nie wypada
![]() Piękności ![]() Cytat:
![]() ![]() Chłop w Klubie Piękności? ![]() ![]() Nie smuć się Madziku, do wakacji jeszcze trochę czasu ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Przyłączam sie do wszystkich marudzących na pogodę. Przepi... przewiało znaczy się mnie porządnie ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Uffff, myślałam że to już. Zdążę jakoś się psychicznie przygotować
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do skopania - eeee tam, szkoda na niego mojej energii. Nawet tej złej ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przyjdzie mi zrobić trzecie podejście do piernika. Pierwszy tak próbowaliśmy z TŻ-tem, że nie wiadomo w jaki sposób się zdematerializował. Drugi pochłonęły koleżanki, które wpadły na chwilę na kawkę i po pierniku został talerzyk ![]() ![]() Dobrze,że robi się go ekspresowo, bo nie mam dziś siły do siedzenia w kuchni.
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-22 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
Skoro Gryxio uważa, że ona jest bardzo ładna i jednoczesnie widzi podobieństwo do Ciebie, to znaczy, że i Ciebie uważa za bardzo ładną i tego się trzymajmy. ![]() Gryxio! Teziak na jeża?! Czy Ty aby nie świntuszysz strasznie? ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do pytania - przeciez to się nie wyklucza. ![]() No... Khe khe khe... Bardzo się zmetamorfozowałaś. ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-12-22 o 15:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie śwntuszy - no chyba, że ten jeż ma żelazne wypustki
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Madzik, jeż z wypustkami? Aż się zaczerwieniłam ![]() ![]() I nawet wyprzystojniałam...aż się potajemnie ślinię na swój widok ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
Oj. Na widok Statham'a to można się zaślinić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() biję się z myślami. idę jutro do pracy. I nie wiem czy nie ostatni raz... dostałam wieczorną zmianę w sylwestra, powiedziałam, że nie przyjdę, a kierownik ponoć ma plan za to zwalniać. więc wolę się sama zwolnić. chociaż z drugiej strony... wiecie jak to jest... gadają, żeby nastraszyć, a jest duża szansa, że nic nie zrobią... więc sama nie wiem... siedzę i się zastanawiam... aż musiałam się tu wypisać w tej sprawie ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-12-22 o 18:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4970 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | |
BAN stały
|
Będziesz tęsknić?
![]() Eee... Sądząc po szybkości owej "dematerializacji", proponuje porcję poszóstną ![]() ![]() Sabb, czy Ty nie ufasz moim pedagogiczno - wychowawczym "kompetencjom"? ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiecie co - na razie mam tylko perły, nie mogę znaleźć różowej garsonki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zakorzenienie
|
No ba!
![]() Cytat:
Skombinujemy ci ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie to zrobiłam z podwójnej porcji i mam nadzieję,że chociaż jedną blaszkę uda mi się zawieźć rodzicom ![]() Taka Taka, jak Wam poszło pieczenie? Jakie znowu rzeczy? Posadził Teziaka na jeżu i jeszcze filozofię do tego dorabia? ![]() Cytat:
W samych perłach zapewne wyglądałbyś jeszcze bardziej interesująco niż w perłach i garsonce ![]() A okulary i grzywkę masz?
![]() |
#4974 |
grozi wypollizowaniem
|
Favkes i madziczka! Widze że odkryłyście jakieś tajne opcję w taaz!
![]() A cała reszta!- nie świntuszyć mi w adwencie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
To już wyższy poziom wtajemniczenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |
BAN stały
|
Będziesz sobie puszczać Leonę i myśleć o mnie...
![]() Cytat:
![]() ![]() Przepraszamy Pani Katechetko Polly ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-12-22 o 21:33 Powód: błond ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
grozi wypollizowaniem
|
No tak, moja tępota nie pozwoli mi nigdy osiągnąć waszego mistrzostwa
![]() Mam kolejne intelygentne pytanie - jak się robi takie cuda jak macie pod kreską? ![]() O matko! samo wyjszło jak mnie tu nie było! Cuda, cuda świąteczne już się dzieją ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-22 o 21:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polly - w Ustawieniach masz opcję podpis, otwiera ci się okienko, takie jak przy pisaniu postu. Wpisujesz tam, co ci się żywnie podoba, dajesz zatwierdź, czy tam OK i gotowe. A jak się wkleja linki z muzyką czy filmikami to może niech wytłumaczy, kto ładnie tłumaczy do "kupy" ![]() Taaak, Gryksiu - a Bleeding Love to będzie "nasza" piosenka ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-22 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
grozi wypollizowaniem
|
właśnie poszłam sobie ,wracam, patrze i jest...bo to taka adventowa piosenka miała być
![]()
#4980 | ||
Zakorzenienie
|
A kto tu świntuszy
![]() ![]() ![]() a na długo wybywasz? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.