![]() |
#2791 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Mnie też się dobrze chłopow czytało. Jedyna lektura oprócz Lalki, którą w tym roku przeczytałam...
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10165132]dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mini spróbuj na allegro.
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2008-12-22 o 07:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.... znowu wróciłam
![]() Aaach, mama zostawiłam mi całą listę rzeczy do zrobienia dzisiaj, jest cudnie, szykuje się pracowity dzień ![]() Prezenty w 90% skompletowane, więc chociaż tutaj jest ok. Tylko czekam jeszcze na 1 cholerną przesyłkę z allegro, i boję się, że nie dojdzie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
|
A ja mam dzis jeszcze godzine niemieckiego na korkach poza szkolnych.
Musialabym sie tez pouczyc ale mi sie nie chce. Lista zadan na dzis dluga: -kupic cerate do kuchni -mama chciala -dentyste odwiedziec -biblioteke i poszukac ksiazek do ustnej(polskiego) -isc do spowiedzi ![]() -chcialam kupic inne papiloty ![]() ![]() Musze wtracic swoje marudzenie ![]() Pada jest zimno a ja na niemiecki mam 3 km w jedna strone i znow bede miala spodnie mokre do kolan(mimo ze podwijam) ![]()
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2008-12-22 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 |
Zakorzenienie
|
Ja niestety nie będę robić żadnych zakupów bo z kieszonkowego do końca miesiąca zostało mi 5 zł
![]() Na szczęście sylwestra spędzę raczej z tż w domku,bo znajomi zaplanowali coś,co mi się nie podoba. Ogromna składka pieniężna i powrót do domu o 5 rano kawał drogi..Myślałam,że to z noclegiem,a do 5 nie wytrzymam.
#2795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Zakorzenienie
|
No ja też dzisiaj tylko na chwilkę na razie, bo lista zadań końca nie ma...
U mnie ani śladu sniegu, mokro i szaro, i taaaaaak mi się nie chce nic robić. Ale sprobuję się szybko uporać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2797 |
Zakorzenienie
|
A ja jadę dopiero coś kupić rodzicom.
![]() ![]()
![]() |
#2798 |
Zadomowienie
|
A ja ide zaraz na rynek z TŻ, pomóc mu z zakupami. Potem z koleżanką do księgarni po prezent
![]() miłego dnia ![]()
#2799 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() o matko, miałam koszmarny sen! zęby mi wypadały hurtowo, aż w końcu wszystkie wypadły ![]() zaraz idę piec z mamą ciasto(piernik albo bakaliowe), później wezmę się za pokój brata i chyba dopadnę moje biurko dzisiaj ![]() aa i zakochałam się w tej piosence http://www.youtube.com/watch?v=hpzR_...eature=related ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki
![]() Ja jeszcze w piżamce, siedze sobie na wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do brata, to ile on ma lat? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2803 |
Konto usunięte
|
zoastało mi na koncie 30 złoty z 200 :| ach te prezenty. a najlepsze ze ide pewnie pokłucić sie z mamą ze trzeba coś babci dziadkowi kupić i moze ją nakręce na coś dla moich 2 chrzestnych( tak tak mam 2 ojców crzestnych ;] ) no a będą u babci wszyscy to tak głupio nic nie dać . ale to musi być coś niedrogiego. jednemu kupie jakiś zestaw a drugiemu może kapelusz??
w tamtym roku kupiłam dziadkowi i chrzestnym po krawacie;] ale był śmiech. ale każdy był inny hehehe a pozatym to leje , musze odbębnić angielski , no ioczywiście za***iaszczo ejst z TŻ;/;/;/ edit. mam pytanie. to jest kiecka którą wybrałam na sylwka;] poprosze ciocie to mi ją troche skróci. ale chyba przydałby sie pasek szeroki co? tylkot eraz, srebrny czy czerwony? chyba wezme srebrny, bo mam srebrną torebke, buty czarne, a czerwone dam paznokcie i bran(z/s ?)oletke;] bo do tych czerwonych cekinów z tyłu Edytowane przez 1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c Czas edycji: 2008-12-22 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10169879] edit. mam pytanie. to jest kiecka którą wybrałam na sylwka;] poprosze ciocie to mi ją troche skróci. ale chyba przydałby sie pasek szeroki co? tylkot eraz, srebrny czy czerwony? chyba wezme srebrny, bo mam srebrną torebke, buty czarne, a czerwone dam paznokcie i bran(z/s ?)oletke;] bo do tych czerwonych cekinów z tyłu[/quote] śliczna sukienka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
Eee, ja bym nie skracała.
![]() A pasek... chyba faktycznie srebrny. Chociaż... ja się nie znam na dodatkach. :P Renia, dobry macie układ. ![]() Edytowane przez invissible Czas edycji: 2008-12-22 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Zakorzenienie
|
no no, też mi się podoba
![]() ok, u brata czysto.. zabieram się za moje biurko i szafkę z tonami zeszytów oh no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2807 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
bo ona sie tu podwineła. normlanie jest troche dłuższa. sama nie wiem;/ Dzięki , ja zawsze wolałam takie proste. ide odbębnić 8 min buns, i na miasto. znowu solarium. tym razem nie ide na te głupie lampy o nie! edit. no i oczywiscie nie mam stanika czarnego;/ choroba ajsna. przydałby sie push up. ale gdzie aj znajde 65D? nawet nie ma na allegro ;( chyba że wezme jakiś 70 C.. jak znajde:| Edytowane przez 1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c Czas edycji: 2008-12-22 o 11:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Zakorzenienie
|
Reniu, wypadające zęby to znak, ze uwolnisz się od problemów
![]() Lirangel, niezła laska z Ciebie ![]() Prezenty już kupione ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do Lirangel to się zgadzam ![]() ![]() ![]() w biurku porządek, jakoś szybko się z tym uwinęłam, szafki z zeszytami nie sprzątałam bo porządek nawet jest, a zeszytów segregować nie mam zamiaru bo po co, szkoda czasu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do stroju na studniowke nie mam jeszcze nic ;/ Myslalam o sukienkce z FREDZLAMI ![]() ![]() a teraz zabieram sie za porzadki chociaz mi sie tak starsznie nie chce ;(
![]() |
#2811 |
Pani Buka
|
taka sukienka z frędzlami kojarzy mi się z jakimś 'Tańcem z gwiazdami'... ja bym takiej na studniówkę chyba nie wzięła...
Renia, mi też czasem śnią się rzeczy, które nie wróżą najlepiej... ale póki co mam się całkiem ok ![]() ![]() przed południem skoczyłam do centrum handlowego po prezent dla TŻ-ta i... matko, ile ludzi było. w ogóle nie za bardzo miałam pojęcie, co mu kupić, w końcu wzięłam rękawiczki z reserved i kalendarz z ładnymi widoczkami gór ![]() ![]() zastanawiam się tylko co zrobić z misiem, którego kupiłam, bo mi się strasznie spodobał ![]() ps. któraś wspomniała o swoim last.fm, chętnie zobaczę ![]()
#2812 |
Wtajemniczenie
|
Lirangel bardzo fajna sukienka... Z tyłu taki myk i coś się dzieje...
Pasek raczej srebrny...
![]() |
#2813 |
Zakorzenienie
|
Zalatwione prawie wszystko dzisiejsze.
Drogeria nie jest az tak rewelacyjna(malo kolorowki ![]() Ale ceny niskie. A pozniej jechalam z kolezanka autem i ona parkowala i taki fajny koles machal nam ile jeszcze mamy cofnac do tylu ![]() Acha zebolog zamkniety..szkoda ![]()
![]() |
#2814 |
Zadomowienie
|
Lirangel ale figura
ładna z ciebie kobietka ![]() ja bym zostawiła bez paska no ja też bylam na świątecznych zakupach....prawie wszystkich kupiłam prezent a siostra mnie tak przegoniła po mieście, ze teraz nóg nie czuje :P
#2815 |
maszyna, nie człowiek
|
Właśnie miałam napisać, ze Lirangel, śliczna jesteś... Ile ja bym dała za taką figurę
![]() Bez paska wygląda fajne, szczególnie dlatego, ze ma te cekiny na "ramiączkach". Ja za to byłam u pani krawcowej (:P), w poniedziałek jadę po materiały. Największy problem jaki jest z sukienką to to, że przy ogólnie bardzo chudej *już nawet nie szczupłej ![]()
#2816 |
Konto usunięte
|
![]() dzięki ![]() kupiłam 2 paski... w pepco za 10 zł każdy ![]() i teraz jest problem bo srebrny ejst ale ciemny srebrny to go nie widać nie mogłam znaleźć takiego jasnego ;/ ale kuiłam też czerwony i chyba ten wezme;] fajnie wygląda czerń z czerwienią, troche klasyki będzie.czerwony pasek i paznokcie. torebka srebro, dodatki srebro. zrobie jutro foty torebki i paska to zoabczycie czemu niepasuje;/ buhaha ja robie plany strojów na sylwka a niewiem gdzie ide :| składam wszystko na karb TŻ'a |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Zakorzenienie
|
ja na dziś skończyłam.
mieliłam mak trzy razy i nieźle biceps wyćwiczyłam ![]() potem sama(co nigdy się nie zdarzało) 'ubierałam' choinkę bo nikomu się nie chciało ![]() zmęczona coś jestem więc posiedzę sobie na wizażu ![]() w między czasie kombinuję jakiś strój na sylwestra z moich ciuszków bo deficyt kasy doskwiera i nie mogę sobie pozwolić na nic nowego ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2818 |
Zakorzenienie
|
bosz, co ja dziś przeżyłam, tyle się nalatałam za prezentem dla TŻta że nie mogę się ruszyć z bólu nóg
![]() Myślałam że się porycze jak wracałam ![]()
#2819 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Książkę Clarksona,puzzle z naszym zdjęciem,herbaty i słodycze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.