|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)
Cytat:
Sama Twoja uroda już by wystarczyła, ale w połączeniu z tym "czymś" co niewątpliwie posiadasz musi czynić cuda. Piękny avatar - z wielką klasąJa się zadowolę (z konieczności ) samym wdziękiem i pięknym zapachem Pachnę Ekstraktem Must Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2008-12-22 o 20:59 |
|
|
|
|
#1262 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Źle to, czy dobrze? ![]() ---------------------- Pachnę Myrrhe Ardente. Piękna! Piękna! Piękna!
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dobrze! pieknie! nie moglam sie oderwac od lektury...
dziekuje (mysle ze nie ja jedna)
|
|
|
|
#1264 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dzisiaj męczyłam się z próbką Menarda L'eau de Kasaneka.Dobrze,że mam katar,więc przynajmniej przeżyłam ten dzień
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
![]() No. Pochrzanione jak jasna cholera! Ale wiesz co, Tulipku? Dobrze, że w ogóle jest! (alem się wyfilozofowała )Nie pachnę, bo nie czuję. Pierwszy raz w życiu mam tak zapchany nos, że nie czuję niczego i mam wrażenie, że jem papier. Wszystko jest bez smaku .Nawet Cirrus nie pomaga ( a zawsze pomagał ), krople podbierane dziecku też nie pomagają. Cholibka, jak odetkać zatkany, zakatarzony nos? No, ludzie, przecież tak się nie da żyć!![]()
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
A moje ukochane to mexx ice touch
) dla mnie cudne
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1268 | |
|
Zadomowienie
|
Sabbath - proponuję kompromis: wdzięczna osobowość
?Cytat:
Wiem, że komplementów się nie domagasz, bo doskonale wiesz, że i uroda jest Twoją mocną stroną. Uwielbiam takie poczucie humoru na własny temat.
|
|
#1269 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Całe szczęście, że nie podzieliła losu kuzynki (puszczałem je w świat razem) Wnioskuję, że sie podoba? ![]() To ja dziękuję za TAKIE recenzje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tak, tak, tak A Ty wolisz swoje pierwsze, czy drugie? Ja zdecydowanie drugie, pierwsze jest mi "obce, urzędowe"
|
||||
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze imponowały mi Takie Kobiety...eteryczne,z klasą, duchowo piękne... ![]() Pachnę HC Givenchy.Zimą tylko słodkości albo szyperki...Właśnie czekam na trio Sisley Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2008-12-22 o 22:08 |
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Pachnę Flowerbomb Extreme ![]() Dziś chwilke bylam na powietrzu bylo tak pięknie słonecznie ale niestety trzeba pracować więc tkwie w tym po dziurki w nosie..balayaguje non stop aż braknie mi sił. Pozdrawiam : Angel k-n E Kota noseknosek Mariosiasl blue tymenka homyk Kagan Sabbath
Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2008-12-22 o 22:20 |
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie owoce tak smierdziały. Równie dobrze mogłam jesc zgniłe i zepsute jedzenie, bo i tak nie czułam! Trwało to rok ,póki nie odbudowały sie wszystkie kupki i kosmki smakowo-zapachowe!!! To był koszmar, a tego kataru nie zapomne do końca zycia![]() Sprubój Sudafed! |
|
|
|
|
#1273 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Trzymaj się! wiem, że katar potrafi dobić, choć wszystkim się wydaje że to nie choroba |
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, biedna jesteś... |
|
|
|
|
#1275 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rok?! ![]() Dobra, to jeszcze nabedę Sudafed. W ogóle nabędę co każecie, tylko niech mi węch i smak wracają. Najlepiej zaraz. Natychmiast! No, dobra, od jutra (jak już to wszystko kupię i uzyję )Cytat:
Nie przeszło, cholerstwo!
|
|
#1276 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Czasem mam wrażenie, że piszę w kosmos i nikt tego nie czyta... Tak więc, dobrze wiedzieć, że do kogoś trafia sposób, w jaki widzę, odbieram zapachy.Dziękuję. Jeśli tak sobie życzysz. ![]() Cytat:
Po mnie zawsze możesz się spodziewać najgorszego. ![]() Neoniu Cytat:
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki nieznajoma Mirro
Cytat:
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Kropla Black Cashmere na noc, stęskniłam się.
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Przedawkowałam Britney Spears Fantasy ...
dziewczyny się w pracy skarżyły <dobrze to napisałam?? > ... hehAle nie mogłam się powstrzymać, i się dopsikiwałam ...
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Poeme EDT
|
#1281 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja i mój av dziękujemy Cytat:
Miłe takie Muzyczne wymiany myślowe ![]() Cytat:
... Cytat:
Daffodilko, ja też bardzo mam ochotę Ciebie poznać. Styczniowego zlotu nie odpuszczę, choćby się waliło i paliło Cytat:
* * * Black Magic Woman Santany, Habanita i czuję się Blonde Medżik Łomen
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
|
|
|
#1282 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz przynajmniej wiem, że nie ma się na co napalać. Spodziewałam się chyba jakiejś nowej ciekawej odsłony jabłek, a tu... ot, jabłko ![]() Myślałam, że może tu na forum już gdzieś coś wspominałaś o tym zapachu wcześniej - z forum nie jestem na bieżąco, ale na Twój blog wpadam co najmniej raz dziennie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Niemniej spadek nastroju zdarza się każdemu przecież.Powodzenia w walce z katarem - potrafi on być naprawdę nieprzyjemny i uciążliwy. Ja chodzę zakatarzona od pięciu tygodni, a od jakiegoś tygodnia od wydmuchiwania zaczęła mi krwawić jedna część nosa (czy to mogą być popękane naczynka czy coś w tym stylu?). Generalnie każda próba wydmuchania to krew na chusteczkach, nie wspominając już o bólu Oby przeszło to paskudztwo jak najprędzej.Pachniałam In Black, a na noc będzie Clean Baby Girl |
||||
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Delicious night wciaz i wciaz... I przez to, ze jest na mnie non stop, to go juz nie czuje i musze sie psikac kilka razy dziennie - az uczulenia na szyi dostalam
Co ta perfumowa mania robi z czlowiekiem
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matkoświęta, Agia, pięć tygodni?! A może zapodaj jakiś silniejszy specyfik, przecież się zamęczysz, Bidulko. Joasiak przypomniała mi o BC. Może by tak sobie też na sen zapodać... Tylko po co?
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Aj, czego nie upichciłam ...
![]() --------------------------------------------------- Po prysznicu D&G The One edt
|
|
|
|
#1286 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj bardzo delikatnie zachowawczo lacoste dream of pink
|
|
|
|
#1287 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ale tak serio przyznaję się, że i ja czytając Ciebie miałam przekonanie, że jesteś eteryczną, wielkooką blondynką. Może to ten porcelanowy nick? Może spokój? Może jakaś aura delikatności? Chociaż przyznaję, że czasem kiedy oglądam Wasze awatary, przeżywam wciąż od nowa zadziwienie, że gatunek ludzki jest tak piękny... ![]() Cytat:
A teraz jesteś piękną kobietą o niebanalnej osobowości do tego. To chyba jeszcze lepiej, nie? ![]() Cytat:
Katar trwający pięc tygodni to nie jest katar. To naprawdę może być coś poważnego. I w coś jeszcze poważniejszego może się nieleczone przerodzić.
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i łączę się w bólu krwawiącego nosa. Nie mam wprawdzie regularnego kataru, ale rano, po wstaniu z łóżka następuje u mnie atak smarkania, przechodzi po ok pół godzinie.Myślałam że to uczulenie na roztocza, albo inne stwory, ale latem tego nie mam, tylko co jakiś czas przez parę tygodni Ale nos krwawi, jakbym co najmniej jakimiś używkami go raczyła ![]() A dziś pachniałam reszteczką Kyoto
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Wtajemniczenie
|
Angel czyli jak eiri została herbatnikiem maślanym
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Halloween
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.

Sama Twoja uroda już by wystarczyła, ale w połączeniu z tym "czymś" co niewątpliwie posiadasz musi czynić cuda. Piękny avatar - z wielką klasą

.

Rok?! 
> ... heh