Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-23, 14:54   #4021
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Dziękujemy
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 15:05   #4022
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny.....podbudował yście mnie.Są świeta.....nie ma sensu się dręczyć.A tak wogule to chciałam wam wszystkim złożyć najserdeczniejsz życzenia z okazjii świąt BOŻEGO NAROCZENIA i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.Dziś lecę i nie będę miała neta w Polsce.Muszę już kończyć.Trzymajcie sie i do zobaczenia za 2 tyg.Całuski pa
Dzięki i nawzajem. Wesołych Świąt
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zilony motylek dobra jesteś
sasas czasami mi sie tak zdarza

prezencioch spakowany zaraz przyjedzie TŻ i jedziemy do niego obmyśleć z jego mamą jakby to tu jutro zrobić, żebym i ja mogła być na 2 wigiliach i TŻ'ta siostra (bo też potem, albo najpierw idzie do swojego TŻ'ta) no i trzeba to jakoś tak pochytać żebyśmy wszyscy moglibyć tam gdzie chcemy
Stary 2008-12-23, 15:16   #4023
basia100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość

Basia to Ty mloda jesteś masz tyle lat co ja i masz dzidzię
Hmmm ja też bardzo marzę o takim małym bąblu a TŻ to mnie jeszcze nakręca że może się zdarzyć jak go ładnie poproszę
Jak zareagowali na to Twoi rodzice i rodzice TŻ ??? Czy baaaardzo bolał poród??? Wiem , że to głupie pytania ale przeraża mnie sama myśl porodu , krew i cała reszta...
Cześć, dziewczyny. Daysy, to nie są głupie pytania, ale nie będę Cię czarować: boli jak jasna cholera.
Moi rodzice początkowo mieli watpliwości, teraz moja córcia jest ich oczkiem w głowie, a teściowa to ma kompletnego fioła na Jej punkcie

Mój poród wspominam niezbyt miło, też ze względu na sposób podejścia do pacjentki. Hurtowo. Jeśli się jeszcze zdecyduję na dziecko, to tylko w prywatnej klinice, gdzie płacę i wymagam.
basia100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 15:21   #4024
Daysy85
Zakorzenienie

Basia a Ty płaciłaś za poród???
moje koleżanki płaciły z tego co wiem ... 300-500 zł i traktowanie było nooo w miarę dobre.
Ja to chyba najbardziej bała bym się albo krempowła lewatywy... ale chyba lepiej to niż pod siebie w momencie porodu...
Stary 2008-12-23, 15:26   #4025
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Pokaże Wam coś ostatnio TZ odrysowywał mi stopki, bo chcę zamówić buty przez net i oto co dziś znalazłam:
ale slodkie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Chyba jutro zamówię suknię
jaka??

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
raz jeszcze Ci powiem, że super w niej wyglądasz
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Samba, też się powtórzę, super kieca
dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
samba senkju
zilony motylek dobra jesteś
nie ma za co

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Dzięki i nawzajem. Wesołych Świąt

sasas czasami mi sie tak zdarza

prezencioch spakowany zaraz przyjedzie TŻ i jedziemy do niego obmyśleć z jego mamą jakby to tu jutro zrobić, żebym i ja mogła być na 2 wigiliach i TŻ'ta siostra (bo też potem, albo najpierw idzie do swojego TŻ'ta) no i trzeba to jakoś tak pochytać żebyśmy wszyscy moglibyć tam gdzie chcemy
hehe Moj Tż też jest mistrzem w pakowaniu prezentów Wszystkie popakowal - dla mojej rodzinki i dla jego Tez mialam wyzwanie zeby opakowac jego prezent ale udalo sie heheh

Daysy a jak tam rozmowa o prace wczoraj?? Bo albo sie nie pochwalilas albo cos przegapilam

A my juz z mamcia skroilysmy prawie cala salatke, mieszkanko juz prawie posprzatane, takze juz powoli do przodu Teraz krotka przerwa Tak sie najadlam sernikiem ze nie wiem czy obiad zmieszcze

A w ogole to juz obwiescilam Tżtowi zeby jutro po kolacji wigilijnej przyjechal do mnie do hotelu zeby mi sie nie nudzilo az tak bardzo
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 15:29   #4026
basia100
Raczkowanie

Cytat:
Basia a Ty płaciłaś za poród???
moje koleżanki płaciły z tego co wiem ... 300-500 zł i traktowanie było nooo w miarę dobre.
Ja to chyba najbardziej bała bym się albo krempowła lewatywy... ale chyba lepiej to niż pod siebie w momencie porodu...
Ja rodziłam w publicznym szpitalu, nie płaciłam, i NIGDY WIęCEJ.
A lewatywy się nie bój. Też nie chciałam, nawet napisałam oswiadczenie, że sobie nie życze, ale położna mnie przekonała że to dobre dla mnie i dla dziecka, i nie było tak strasznie, naprawdę.
basia100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 15:36   #4027
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Twin co u Ciebie? napisz
Cześć Gold obecnie zajmuje mnie moja magisterka, z którą nie moge ruszyć ale wkrótce musi. po Nowym Roku wybieram się na poszukiwanie sukni ślubnej, bo zostało mi 8 miesięcyTż mówi, że to kupa czasu...
Stary 2008-12-23, 15:37   #4028
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
lepiej odpuść sobie to sprzątanie. A na świeta rodzice przyjeżdzają?
No raczej bede musiala poczekac ze sprzataniem az do sylwka... :/ Rodzice niestety nie przyjada. Dzis dostalam od nich pocztowke z oplatkiem, na samo wspomnienie o tym pojawiaja mi sie lzy w oczach.

Wczoraj przez goraczke nie dalam rady zasnac. Dzis tez nie jest najlepiej ze mna. Pytanie, jak ja jutro pojde do dziadkow na Wigilie? Nie chce ich zarazic, bo i tak z jednej choroby pasuja sie ostatnio w kolejna... Do tego chyba i TZ mi sie rozklada.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 15:39   #4029
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć Gold obecnie zajmuje mnie moja magisterka, z którą nie moge ruszyć ale wkrótce musi. po Nowym Roku wybieram się na poszukiwanie sukni ślubnej, bo zostało mi 8 miesięcyTż mówi, że to kupa czasu...
a do tej pory nie szukałaś? bo wiesz, ze do końca roku ceny sukien spadają często o połowę, a nawet więcej. po Nowym Roku będzie drożej

Wczoraj TŻ pojechał do mojej mamy i oprawiał jej choinkę ale był z siebie dumny, że musiał rąbać pień siekierą bo nie mieścił się do stojaka wrócił i powtarzał non stop: masakra, no masakra z tą choinką ale widziałam że czuje się męsko

mam pytanie: czy Wy będziemy rozwozić zaproszenia po rodzinie i znajomych? Tak myślałam, a tż mówi, ze da swojej mamie i ona przekaże ciociom
na co ja mówię, ze powinno się osobiście, no chyba że mieszkają ileś tam kilometrów dalej. No wkurzył mnie, mówi, że u niego taki zwyczaj

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2008-12-23 o 15:44
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 15:39   #4030
Daysy85
Zakorzenienie

Samba tylko Ty pamietałas o mojej rozmowie
Niby wsio ok ale dobrze było by gdybym poszła najpierw tam na staż, dziś muszę donieśc Cv i powiedzieć tej Pani co się dowiedziałam w biurze pracy. Ogólnie ja stażu moge mieć jeszcze 9 mcy więc ok. a z tego osiedlowego salonu odchodzą 2 dziewczyny. Jedna będzie uczyła w szkole a druga zakłada swój salon ... więc jest nadzieja
Poszło mi dość dobrze Pani bardzo sympatyczna, coraz bardziej mam ochotę iśc tam do pracy... ale jest jeden problem nie za bardzo lubię robić henne ... kurdę wolę 10 oczyszczań twarzy jednego dnia niż 2 henny!!!!
Uwielbiam makijaże i pazury...a tak swoją drogą to oglądała mi ta Pani moje paznokcie powiedziała że sa ładne i musze jej skrócić jak bym tu przyszła... hmmm czyli jest nadzieja, chociaż ja jej powiedziałam że mogę zupełnie zdjąć

Basia
No właśnie moja Pani , która mnie uczyła w szkole anatomii długo pracowła na położnictwie i mówi że nie raz jak dziecko sie rodziło a nie zdążyły lewatywy zrobić albo źle była zrobiona to kał wydostawał sie jednoczesnie z glowką dziecka a dziecko rodzi się twarzą w dół czyli .... nooo prasto w to.... więc jest ułamek sekundy aby przykryc serwetą ewentualny problem... yyyy no tak dziwnie i baaaarzdo krempująco....

Muszę je mieć !!!!! moje wszytskie buty przemakają mi jak jest mokro a te są suuuuuuuper!!!!
http://www.allegro.pl/item509339262_...e_fiol_40.html

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2008-12-23 o 15:42
Stary 2008-12-23, 15:40   #4031
agnusek22
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki

Ja nie miałam prawie 24h prądu!!!!! Niedawno go nam włączyli...masakra
Oczywiście znów nie mogę się za bardzo rozpisywać, bo czas mnie goni, ale wypowiem się o dzidziusiu, bo widzę, że temat was wciagnął Ja w zeszłym tygodniu najadłam sie strachu za wszystkie czasy...spóźniał mi sie okres i w koncu zrobiłam test - rodzicami nie bedziemy póki co. Gdybym teraz zaszła, to urodziłabym krótko przed ślubem albo trzeba by bylo go przekładać. Poza tym, oboje jesteśmy na 5 roku, czyli w czerwcu czeka nas obrona. I kolejny argument na "nie" jeste taki, że nie mamy jeszcze stałej pracy. Tż pracuje narazie na umowę zlecenie a ja szukam. W ciąży nikt by mnie nie zatrudnił...Dlatego zaczęłam znów brać tabletki. Nie chcę się stresować...a po slubie też nie chcę zachodzić od razu, ale wtedy nie będę już brać tabsów. Piszę chaotycznie, za co z góry przepraszam, ale mama mi tu krzyczy, że mam coś jej przynieść

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 15:43   #4032
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
a do tej pory nie szukałaś? bo wiesz, ze do końca roku ceny sukien spadają często o połowę, a nawet więcej. po Nowym Roku będzie drożej
Nie, nie szukalam myslałam, ze to za wcześnie
Stary 2008-12-23, 15:47   #4033
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

cześć dziewczyny

twin--maidnie martw się ja też nie mam sukienki narazie

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 15:47   #4034
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie szukalam myslałam, ze to za wcześnie
To może idź po Świętach, od razu. Ja przymierzyłam już wiele sukienek w cenie 1200 , ale nie znalazłam tej jedynej.

zadałam wczesniej pytanie....

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2008-12-23, 15:48   #4035
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

twin--maidnie martw się ja też nie mam sukienki narazie
Ja się nie martwię, bo mam jeszcze trochę czasu tylko zmartwiła mnie gold tym, ze do końca roku ceny maleją a potem rosną:/

Cytat:
mam pytanie: czy Wy będziemy rozwozić zaproszenia po rodzinie i znajomych? Tak myślałam, a tż mówi, ze da swojej mamie i ona przekaże ciociom
na co ja mówię, ze powinno się osobiście, no chyba że mieszkają ileś tam kilometrów dalej. No wkurzył mnie, mówi, że u niego taki zwyczaj
Ja na pewno będę sama rozwozić, bo to mój ślub i ja zapraszam. nie słyszałam o takim zwyczaju, ze rodzice mieliby przekazywać zaproszeni rodzinie

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-24 o 09:39 Powód: po raz kolejny proszę nie pisać post pod postem!
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 15:51   #4036
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Niby wsio ok ale dobrze było by gdybym poszła najpierw tam na staż, dziś muszę donieśc Cv i powiedzieć tej Pani co się dowiedziałam w biurze pracy. Ogólnie ja stażu moge mieć jeszcze 9 mcy więc ok. a z tego osiedlowego salonu odchodzą 2 dziewczyny. Jedna będzie uczyła w szkole a druga zakłada swój salon ... więc jest nadzieja
Poszło mi dość dobrze Pani bardzo sympatyczna, coraz bardziej mam ochotę iśc tam do pracy... ale jest jeden problem nie za bardzo lubię robić henne ... kurdę wolę 10 oczyszczań twarzy jednego dnia niż 2 henny!!!!
Uwielbiam makijaże i pazury...a tak swoją drogą to oglądała mi ta Pani moje paznokcie powiedziała że sa ładne i musze jej skrócić jak bym tu przyszła... hmmm czyli jest nadzieja, chociaż ja jej powiedziałam że mogę zupełnie zdjąć

Basia
No właśnie moja Pani , która mnie uczyła w szkole anatomii długo pracowła na położnictwie i mówi że nie raz jak dziecko sie rodziło a nie zdążyły lewatywy zrobić albo źle była zrobiona to kał wydostawał sie jednoczesnie z glowką dziecka a dziecko rodzi się twarzą w dół czyli .... nooo prasto w to.... więc jest ułamek sekundy aby przykryc serwetą ewentualny problem... yyyy no tak dziwnie i baaaarzdo krempująco....

Muszę je mieć !!!!! moje wszytskie buty przemakają mi jak jest mokro a te są suuuuuuuper!!!!
http://www.allegro.pl/item509339262_...e_fiol_40.html
Na pewno dziewczyny też pamiętały tylko tyle jest przed świętami roboty, że zapomnialy spytac Ja "pytalam" od rana bo co siadlam do kompa to mi z glowy wylecialo
No to fajnie by bylo, gdyby Cię tam przyjeli Moze sie uda od razu na umowe, a jak nie to dobry i staz, bo przynajmniej bedziesz robic to co lubisz i nabierac doswiadczenia
A co w tym salonie się głównie henne robi czy jak? Czy to by bylo Twoje glowne zadanie?? Pewnie ktos tam z henna przyjdzie, ale beda tez inne "przypadki" takze nie ma sie czym martwic A paznokcie tez tam robia?

uuu niby takie kalosze teraz sa hipermodne ale jakby mnie Tż w nich zobaczyl to by mnie przegonil On to uwaza za obciach total
Stary 2008-12-23, 15:53   #4037
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na pewno będę sama rozwozić, bo to mój ślub i ja zapraszam. nie słyszałam o takim zwyczaju, ze rodzice mieliby przekazywać zaproszeni rodzinie
że niby spoko, mama przekaże

powiedziałam mu to samo, to mój ślub i albo sami to zawieziemy albo nie zaprosimy. Powiedział, że rozdamy osobiście mojej rodzinie i jego najblizszej, a reszcie wyśle

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2008-12-23, 15:53   #4038
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nie martwię, bo mam jeszcze trochę czasu tylko zmartwiła mnie gold tym, ze do końca roku ceny maleją a potem rosną:/

e tam, damy radę

Daysy85 --> na poprawiny te kalosze ? Bardzo fajne

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2008-12-23 o 15:55
Stary 2008-12-23, 15:54   #4039
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
ja zaraz sie biore za sprzatanie a potem zaczynami z TZ (jak wróci po 18) gotowanie. wczoraj wymyslilismy sobie co bedziemy robic na wigilie (bedzie tylko we dwoje) i dzis trzeba to zrealizowac

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 15:56   #4040
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
że niby spoko, mama przekaże

powiedziałam mu to samo, to mój ślub i albo sami to zawieziemy albo nie zaprosimy. Powiedział, że rozdamy osobiście mojej rodzinie i jego najblizszej, a reszcie wyśle
pierwszy raz się z czymś takim spotykam

Cytat:
e tam, damy radę

Daysy85 --> na poprawiny te kalosze ? Bardzo fajne
jasne, ze damy radę

Daysy85 moja siostra chodzi w takich kaloszach
Stary 2008-12-23, 16:00   #4041
Daysy85
Zakorzenienie

Samba może i kalosze to obciach ale ja jestem zrezygnowana bo wciąż przemaja mi buty i te ze skóry za ponad 200 zł też!!!!
A takie ozdobne kalosze to może być bardzo modny dodatek.... ja tego nie uzgadniałam jeszcze z TŻ ale co tam to ja w nich będe chodzic nie on... a gdyby mi te aukcje i pomysł wpadły wcześniej do głowy kupiłabym je sobie wcześniej i mamie pod choinkę bo temat butów u nas jest wciąż żywy bo my mamy jakieś królewskie stopy albo nie wygodne buty, albo obcierające albo przemakają , a tam były od tego sprzedawcy też kalosze czarno białe w pepitkę więc moja mama mogła by w takich chodzic

Zaproszenia Będziemy rozwozić sami, tam gdzie możemy a tam gdzie nie to wyslemy pocztą np. do Białegostoku gdzie mieszka moja koleżanka z dzieciństwa z mamą i myślę że było by im miło dostać zaproszenia
Albo do mojej cioci, która będzie w Rzymie ... do brata do Londka itd...., sis ciotecznej do Krakowa... tam gdzie będziemy mogi dojechać to dostarczymy sami.

Emilia głupolu do chodzenia po błocie, kałużach i wtedy kiedy tylko będzie mokro :P a poprawin nie robię :P

nie obraź się za głupola bo to taki "sympatyczny" głupol :P

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2008-12-23 o 16:02
Stary 2008-12-23, 16:02   #4042
jaga_2001
Zakorzenienie

My zaproszenia dajemy osobiscie. Dla mnie dawanie zaproszen przez kogos jest ignorancja i okazaniem braku szacunku dla gosci, ktorych sie zaprasza.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 16:03   #4043
Emilia211
Zakorzenienie

twin--maid wielkie dzięki za życzonka.

Ja życzę WSZYSTKIM DUŻO MIŁOŚCI i wytrwałości By nigdy nie zabrakło Wam szczęścia. Niech każdy dzień będzie piękniejszy od poprzedniego

Daysy85 ja Ci dam głupolku

spoko te kalosze

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2008-12-23 o 16:07
Stary 2008-12-23, 16:06   #4044
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
My zaproszenia dajemy osobiscie. Dla mnie dawanie zaproszen przez kogos jest ignorancja i okazaniem braku szacunku dla gosci, ktorych sie zaprasza.
Zgadzam się poza tym, to duża frajda sama w sobie

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 16:14   #4045
gold-fish
Zakorzenienie

I jeszcze powiedzaiał: to powiedz to mojej mamie

odpowiedziałam, że nie ma sprawy... nie kumam czemu jego mama miałaby coś przeciwko rozwożeniu zaproszeń że niby z jego siosrą też tak było

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2008-12-23, 16:15   #4046
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Samba może i kalosze to obciach ale ja jestem zrezygnowana bo wciąż przemaja mi buty i te ze skóry za ponad 200 zł też!!!!
A takie ozdobne kalosze to może być bardzo modny dodatek.... ja tego nie uzgadniałam jeszcze z TŻ ale co tam to ja w nich będe chodzic nie on... a gdyby mi te aukcje i pomysł wpadły wcześniej do głowy kupiłabym je sobie wcześniej i mamie pod choinkę bo temat butów u nas jest wciąż żywy bo my mamy jakieś królewskie stopy albo nie wygodne buty, albo obcierające albo przemakają , a tam były od tego sprzedawcy też kalosze czarno białe w pepitkę więc moja mama mogła by w takich chodzic
mnie tam się nawet takie kalosze podobaja chociaz nie wiem czy bym w nich chodzila Ale u kogos innego mi nie przeszkadzaja No ale moj Tż to uwaza za obciach i jak mu kiedys pokazywalam w sklepie, ze to najnowsza moda to niezle sie usmial A ze obecnie mieszkamy razem i prawie wszedzie chodzimy razem to nie moge miec takich butow, bo Tż by mi non stop dogryzal Zreszta mi nie zalezy na takich, bo jakby mi bardzo zalezalo to bym sobie kupila i miala gdzies co o tym mysli...
Stary 2008-12-23, 16:30   #4047
Emilia211
Zakorzenienie

papatki

Stary 2008-12-23, 16:57   #4048
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaże Wam coś ostatnio TZ odrysowywał mi stopki, bo chcę zamówić buty przez net i oto co dziś znalazłam:
ale się uśmiałam

Cytat:
Jakie nieszczęście? ! to naturalne i całe szczęście że pragniesz dziecka, bo dzieki temu na Świecie pojawi się kolejny kochany i szczęśliwy człowiek np. ja od najmłodszych lat bardzo często słyszałam, że byłam wyśnionym, wymarzonym dzieckiem. Nigdy tego nie zpaomnę, to cudowne uczucie dla dziecka gdy to słyszy.
Nawet ostatnio się zastanawiałam, że spróbuję ,,poczekać " na TŻ-ta. Dopóki on nie zacznie wspominać że chcciałby mieć dziecko. Pewnie będzie cieżko ze ślubem nie wytrzymałam

a co do oczekiwania na dziecko to masz rację, ja jestem zdania, że prawdziwie szczęśliwym dzieckiem może być tylko takie, które było wyczekane i świadomie zaplanowane.

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny.....podbudował yście mnie.Są świeta.....nie ma sensu się dręczyć.A tak wogule to chciałam wam wszystkim złożyć najserdeczniejsz życzenia z okazjii świąt BOŻEGO NAROCZENIA i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.Dziś lecę i nie będę miała neta w Polsce.Muszę już kończyć.Trzymajcie sie i do zobaczenia za 2 tyg.Całuski pa
Wesołych świąt

Cytat:
Rzadko się udzielam u Was ale zyczenia Wam złożę

Życzę każdej z Was zdrowych, spokojnych, rodzinnych w miłej atmosferze Świąt Bożego Narodzenia. W Nowym Roku wszelkiej pomyślności i aby wszystko co związane ze ślubem szlo po Waszej myśli Bezrobotnym znalezienia dobrej pracy.
dziękujemy I Tobie również życzymy najpiękniejszych świąt i wszystkiego co dobre w nowym roku

Cytat:
No raczej bede musiala poczekac ze sprzataniem az do sylwka... :/ Rodzice niestety nie przyjada. Dzis dostalam od nich pocztowke z oplatkiem, na samo wspomnienie o tym pojawiaja mi sie lzy w oczach.

Wczoraj przez goraczke nie dalam rady zasnac. Dzis tez nie jest najlepiej ze mna. Pytanie, jak ja jutro pojde do dziadkow na Wigilie? Nie chce ich zarazic, bo i tak z jednej choroby pasuja sie ostatnio w kolejna... Do tego chyba i TZ mi sie rozklada.
pech, że akurat teraz sie rozchorowałaś

Cytat:
Wczoraj TŻ pojechał do mojej mamy i oprawiał jej choinkę ale był z siebie dumny, że musiał rąbać pień siekierą bo nie mieścił się do stojaka wrócił i powtarzał non stop: masakra, no masakra z tą choinką ale widziałam że czuje się męsko

Cytat:
na początek za to, że nie zdałaś relacji! No fakt zapomniałąm w tym całym przedświątecznym zameiszaniu spytać jak ci poszło. teraz trzymam kciuki żebyś dostała tam pracę

Cytat:
Ja życzę WSZYSTKIM DUŻO MIŁOŚCI i wytrwałości By nigdy nie zabrakło Wam szczęścia. Niech każdy dzień będzie piękniejszy od poprzedniego
dzięki i wzajemie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 17:14   #4049
Ana***
Zakorzenienie

Troche czasu mnie tu nie było

Cytat:
Napisane przez basia100 Pokaż wiadomość
15 sierpnia 2009. Nie mogę się doczekać

Dzięki, trochę mi minął atak paniki

W ramach przygotowań do ślubu: rzucam palenie (stopniowo, a przynajmniej się staram...), odżywiam się zdrowo, dbam o skórę i włosy, łykam witaminki Zastanawiam się nad aparatem ortodontycznym, miałam nosić jak byłam mała i nie nosiłam, nie wiesz przypadkiem, czy te 7 miesięcy by wystarczyło? Szukałam na forum o aparatach, ale jest straaaasznie długie.
7 miesięcy raczej nie starczy Miałam aparat. Mój ortodonta zakładajac mi go mówił, że ściągnie po "pewnym" (tutaj podał za ile miesięcy) czasie, ale to wszystko przedłużało się i minęło jeszcze sporo czasu zanim naprawdę to zrobił. Ostatecznie miałam i tak bardzo krótko, bo ok. 1,5 roku .

Daysy85, Basia100 macie 20 lat?
Daysy po Twoim nicku myślałam, że jesteś rocznik 85 .

Cytat:
Słodkie, hehe
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 17:29   #4050
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
hehe Anthea terner ? dobre... ale wiesz co mój brat ze 2 tyg temu z angli przyjechał i gówno go to obchodzi , że narozwalał mi tu rzeczy i nie mogę nic zrobić i posprzątać bo tu są jego szpargały które tarasują mi dojście do wszytskiego!!!!!
Dzis zrobiłam porządki w szafie zciuchami i tyle...
ja bym zrobiła taka burzę, że od razu by to posprzątał

Cytat:
(...)
ale by było super z tą pracą
co do moczki to raz w życiu próbowałam, była nawet niezła, chociaż nie wygląda zbyt apetycznie, taka breja trochę
Mnie zawsze błoto przypomina U nas juz jest gotowa Śmiałam się , że w przyszłym roku będę wisiała cały czas na telefonie przed Świętami i pytała mamę co terz robic

żabcia, ostatnia fryzura podoba mi sie .

Basiu100, nie chwaliłas się , że masz córeczkę

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
U nas też taka na słodko właśnie Bardzo smakowa, choc tak jak baja mówi dla kogoś kto widzi pierwszy raz może nie wyglądać apetycznie, bo wygląda jak taka brązowa gęsta zupa
(...)
To chyba podobna robicie jak my A wlewacie tam też kompt? Bo my nie i przez to nasz moczka jest bardzo gęsta.

Cytat:
Przesłodkie

Jaguś, ogromnie współczuje chorubska Mam nadzieję, że jutro nabierzesz sił

Cytat:
(...)
My na bank będziemy sami rozwozic zaproszenia Zgadzam się ze zdaniem Jagi:

Cytat:
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości