|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)
|
|
|
|
#1322 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestem chora,zakatarzona,kaszląc a itd więc do żadnego zapachu mnie dzisiaj nie ciągnie.Pachnę tylko kokosem,bo robię kokosanki.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1323 |
|
Zadomowienie
|
Zazdroszczę. Mnie w Tych Okolicznościach pasowałby Yvresse, ale przeoczyłam moment, kiedy flakon stał się pusty. W zastępstwie raczę się aromatyczno-drzewnym Magotem. Też pogodny, świąteczny, choć w inny sposób.
Miłych przygotowań Wszystkim życzę
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz bedzie Funny
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Mandarine Mandarine SL.
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dziś miotam sie po kuchni w przedwigilijnym amoku.
Na tę okoliczność, żeby nie czuć się jak podrzędna kuchta, tylko bogini kuchenna wypachniłam się Boudoir. Paznokcie mam w pięknym kolorze buraczków ćwikłowych. ![]() Kropko - jaka Ty ostatnio monotematyczna jesteś
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Wybrałam na dziś Shalimar edt.
|
|
|
|
#1328 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Masz na sobie i tak bez ekspresji, ni grzeje ni ziębi... ![]() Cytat:
___ Apres L'Ondee z umiarem już, niebezpiecznie szybko schodzi jak żaden zapach do tej pory. Później będzie Prada. |
|||
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Pachnę Palisandrem i będę tak pachnieć, zamiennie jedynie z Kyoto, aż do soboty. Wczoraj przyjechałam na święta do rodziców i teoretycznie nie muszę robić NIC. Praktycznie jednak pracoholizm kazał mi zabrać laptopa i tekst do poprawy, który funkcjonuje obecnie jak wyrzut sumienia. Wniosek: najbardziej unieszczęśliwiamy się sami
|
|
|
|
#1330 |
|
Zadomowienie
|
Nadgarstkowo testuje kyotopodobne Tumulte PH.
|
|
#1331 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A ja nie mam ochoty pachnieć, nie mam czym.
Do wczoraj miałam świetny humor, zaczęłam czytać "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" (polecam) i było ok. Ale się z kimś spotkałam z kim miałam się nie spotykać (dostałam różę, byłam w kinie...) i dzisiaj znowu źle. Nękają mnie, żebym robiła uszka, ale nie mam ochoty. Mam ubrać choinkę, ale nie mam ochoty. Poszłabym spać, ale długa kąpiel w olejkach i książka może poprawią mi humor... Także nie pachnę. Wszystkim chorym - dużo zdrowia. Ja wyleczyłam się syropem Herbapect, Rutinaceą, magnezem z B6 i tabletkami do ssania, mimo że mówić nie mogłam. Także antybiotyki są zbędne. PS. Życzę wszystkim, którzy obchodzą, udanych i spokojnych świąt, bez kłótni, a w przyjaznej atmosferze; natomiast tym, którzy nie obchodzą, udanego odpoczynku. I Sylwestra to juz (chyba) wszystkim życzę wystrzałowego i lepszego roku 2009, oby wszystko poszło po waszej myśli I może jakieś marzenia się spełnią Buziaki dla was.
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2008-12-23 o 14:55 |
|
|
|
#1332 |
|
BAN stały
|
Kremowy golf i Kenzo Amour.
I nawet usta pomalowałam na jakiś dziwny różowołososiowy kolor. No jak nie ja ![]() Zrobiłam dwie sałatki i spadam niedługo do lekarza. Miłego popołudnia wszystkim ![]() edit: ahhh a miałam już nic nie pisać Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2008-12-23 o 15:18 |
|
|
|
#1333 |
|
BAN stały
|
Czasem sa na Allegro, ja zaluje, ze przegapilam okazje bo na moim TZ pachnie bosko. Testowalam najpierw na sobie, ale to nie to. Ale przynajmniej na nim bede sie rozoszowac jak juz upolujemy oczywiscie.Pachne Flowerbomb Extreme. Ta bombka jest pozycja obowiazkowa w Nowym Roku. Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-12-23 o 15:34 |
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na wczorajsze popołudniowe zakupy wypachnilam się Still J. Lo i do tej pory pachnę
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Lekko i nieinwazyjnie - Hypnose Eau Legere, akurat do krzątania się przy piecu
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Bvlgari Black na długi wieczór
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Bright Crystal, po kąpieli będzie Code na wieczorne wyjście
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
W dalszym ciągu OI
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Flowerbomb Extreme
Jednak zostanie ze mną
|
#1340 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Czekam na wieści z frontu walki z katarem. Cytat:
Najśmieszniejsze jest to, że przez Ciebie chyba lubię OI. Nie sam zapach. Lubię te pozytywne emocje, które zawsze do niej dorzucasz i to rozserduszkowane skojarzenie, jakie mam z tym zapachem dzięki Tobie. ![]() Cytat:
![]() Przykro mi okropnie, że jesteś chora. Mad, nie wiem, czy pocieszy Cię choć odrobinkę to, że ja po chorobie przezywam renesans zapachowych fascynacji. Wszystko mnie cieszy i zachwyca już sam fakt, że coś pachnie. ![]() Zdrowia życzę. Cytat:
Proszę choć o dwa zdania. Pliiizzz... Cytat:
![]() Pachnę Trzecim Archetypem z kolekcji IHP Smoke znanym również pod mylącym tytułem: Ogień z niebios. Jaki ogień?!
|
|
#1341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wycieczka do Q była a co do spotkania - taaaaaakkk!!! ![]() Cytat:
foch. pomarańczowy przecież! a dzisiaj The Parfum. koleżanka obwąchała i powiedziała, że ładnie ino mam zawsze problem z tym jak wymówić nazwę. Z angielska? Tak mi dziwnie brzmi...
|
||
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miło mi, nawet bardzo ![]() Cieszę się, od razu jakoś tak cieplej na serduszku mi się zrobiło
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na sobie- zniknęła teraz co prawda pod chmurą L`Instanta ( testowałam w przelocie, w ramach oswajania się ze słodkościami.... ale nie, jednak nie, ratunku
, zmywałam już dwa razy po przyjściu do domu) ale jeszcze trwają resztki Eau.Więc- nie widzę różnicy między Eau a wersją Light- może siłą sugestii tylko w początkowej chwili- Eau zdaje się być mniej cytrusowa. Na oba reaguję chęcią natychmiastowego posiadania!!!!
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda?
I jak?
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Zainspirowana recenzją Truskawy przypominam sobie Le Feu. I na fali przypominania na drugim nadgarstku FdB.
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ramach odmiany sięgam po Euphorię i Angel'a, czasem jeszcze Czarną Coco, ale to raczej z obawy aby OI nie stała się chlebem powszednim niż jakiejś wielkiej miiłości, chociaż nie powiem - sentyment i słabość są. Do nowych pachnideł mnie nie ciągnie, żadnego niszowca nie pragnę, większości posiadanych zapachów albo nie używam, albo robię to baaardzo sporadycznie. A OI jak na złość coraz rzadziej na allegro
|
|
|
#1348 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pachne Irysową Pradą...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-12-23 o 18:53 |
||
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabb, skrobnij słówko o Onyx Sage Single, już kiedyś pisałam w tej sprawie, ale mój post zgubił się w gąszczu innych ![]() A jakies inne roll-on tej marki też miałas przyjemnośc poznać ?
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Neonatura Cocon
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

jak juz upolujemy oczywiscie.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)