![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ` Rocznik '93 . cz. VI !!! ;))
a ja jeszcze siedzę w piżamce
![]() ale idę się ubrać bo za 3o min wychodzę na trening.. ![]() bd po 20 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Wtajemniczenie
|
Malinowa, co za podpis!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Konto usunięte
|
Właśnie Malinowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zadomowienie
|
baciki
![]() ![]() wieceeej chce !! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Rozeznanie
|
nudzi mi się więc skorzystam
![]() ![]() ![]()
#1717 |
Zakorzenienie
|
malii wpadła w trans
![]() to i ja chcę bacikiem ![]() ![]() kurczę nudzę sie ![]()
#1718 |
Zakorzenienie
|
boże!!! :D:D:D:DD
tata mi kazał iść po opłatek do kościoła.... no to wysłałam esa koleżance, ale ona nie mogła iść ze mną bo jechała po prezent dla chłopaka... no to kurde sama mam leźć?? raz kozie śmierć - wysłałam smsa do D. :D:D hahahahaha ja: Ej masz kase na kom? bo mam pytanie a nie będę pisać jak mi nie odpiszesz xD on: Tak, słucham :-D ja: Idziesz ze mną ok. 16.30 do kościoła? xD inni nie mają czasu a opłatek muszę kupić :d chyba że pieczesz kolejne ciasto to nie przeszkadzam:p on: Ok dobra:-D tylko teraz jestem w mieście ale jak przyjade to dam znać:-D to wstępnie spotkajmy się ok 16:45 koło biedronki:-D ok? ja: Ok ale mam nadzieję że wiesz (wiecie? xd) gdzie tam trzeba iść żeby ten opłatek kupić bo ja nie mam pojęcia:d (to wiecie to chodziło o to że myslałam że on jest z przyjacielem;P) on: wiem:-D <po czasie> on: spotkajmy się za 5 minut przy biedronce od strony bloków:-D przychodzę i stoi!!:DD jee;D:D hahahah xD poszlismy najpierw do biedronki bo musiałam kupić liść laurowy ;F:F no i nie było, szukaliśmy i nie ma, to on sie zapytał jakiejś babki czy jest;DD: no ale nie było to poszlismy... szlismy do tego kosciola i gadalismy sobie x))) poszlismy do kancelarii parafialnej i tam jest taki domofon że trzeba zadzwonic do jakiegos ksiedza;DD no ale ja nie chciałam dzwonić;P:P i tak sie zastanawialismy;D ale on tez nie chciał dzwonić to poszlismy drugim wejściem do tej kancelarii;D no i kupilismy ten opłatek, wychodzimy... i dalej sobie gadalismy... on sie mnie pyta jak tam z kim sie trzymam w klasie;PP a ja mowie 'na pewno nie z tą której piszesz komentarze;P' a on 'aaaaaa! no wiesz trzeba czasem pobajerować..;D a czemu sie z nią nie trzymasz?', no ale ja powiedzialam ze nie bede obgadywać że to nieważne;P:D i później jakos zeszło na jego kolegę, i on sie pyta czy ja dalej z tamtym piszę. Ja mówię, że jak sie odezwie czasami to tak... i powiedziałam "no ale rzadko sie odzywa, tak jak Ty;>" a D. na to "Jaaa? No przecież gadalismy wczoraj <zaciesz>" a ja że wczoraj tak a wcześniej to co... i on na to zaczął się tłumaczyć że w ogóle rzadko wchodził na kompa bo musiał się uczyć i w ogóle taki zajęty;p:D a i jeszcze wczesniej on do mnie że mam fajne fotki na naszej-klasie, takie inne i widać elegancko sesja się udała;DD a ja no że pisał mi to wczoraj, i że on mógłby też dodać sobie jakieś fotki, on że ma dwie... ja na to 'no tamta jedna sie nie liczy (bo to jest jakiś rysunek;P) a ile można ciagle na to samo patrzeć:D" a on "ooo to ty wchodzisz do mnie dzień w dzień i patrzysz ,patrzysz?;>" a ja "nieee no bez przesady ale wiesz byś mógł sobie jakiegoś fotografa znaleźć"... on sie zaśmiał i dalej gadalismy o czyms innym;D:D no i później sie pyta gdzie ja mieszkam bo w sumie to on nie wie... a ja że no nie wie bo nie pytał nigdy;D:D a on "ooo nie pytałem no tak;D to gdzie mieszkasz?;>",... no to ja że zaraz dojdziemy.... dobra jestesmy juz pod moją klatką a on "tu?;> tak blisko mnie?:D" (on mieszka blok dalej)... no i on "dobra, to do zobaczenia.. i wesołych świąt" na co ja "no zobaczymy czy beda wesołe...." (mam problemy małe z rodzinką, ale nic mu o tym nie mówiłam;P).... aaa i jeszcze tam wcześniej ja do niego "fajne włosy masz;D" a on "no widzisz jak się postarałem;DD twoje też widzę niezłe, takie ułożone;D" hahahaha albo on do mnie "mało mówisz.. na gadu to normalnie taka inteligentna się wydajesz a teraz coś cicho.." a ja "pozory;>" i śmiech:D hahahahaha!! :D:D:D ładny jest... taką gładką skórę twarzy ma.. zero syfów..;D:D hahahahxD i jak szlismy to tak blisko siebie.. no tak jakos ocieralismy sie o siebie xD Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest Czas edycji: 2008-12-23 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
jejj super
![]() a nie było buzi na pożegnanie? ![]() ![]() nieno, świetnie ![]() ![]()
#1720 |
Zakorzenienie
|
haha bwtij jakie romantyczne
![]() a ja jestem zaganiana skończyłam robić pierogi, a zaraz idziemy ubierać choinkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zadomowienie
|
BWTIJ- Eksssstra !
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 | ||
Zakorzenienie
|
w sumie to nie było romantycznie ale było fajnie xD
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a i jak tam weszlismy po ten opłatek, to ksiądz coś tam do nas zaczął gadać "i życzę wam żeby nadal wszystko układało się WAM..." i normalnie myślałam że ten ksiądz wyskoczy coś o miłości, że myślał że my jesteśmy razem hahahaha, ale ksiądz zakończył "układało się Wam tak nie tylko w ten świąteczny czas ale i każdego dnia" ![]() a poza tym to trochę się boję że jak on gada z tą siksą z mojej klasy (co ja mu powiedziałam że trzymam się 'na pewno nie z tą z którą ty piszesz komentarze'), to że jej powie o tym;/ albo że sie zapyta jej czemu my się już razem nie trzymamy.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
aa i zapomniałam powiedzieć, że się spóxniłam
![]() ![]() on mi o 16:30 napisał że mam być za 5 minut pod biedronką, ja że ok i już wychodzę z d omu.... no ale jeszcze buta musiałam wyczyścić bo brudny, i tak jakos wyszło że z domu wyszłam o 16:37.. więc na miejscu byłam gdzies dopiero o 16:43... a on "widzę że masz niezłe wyczucie czasu" i śmiech ![]() aa i jeszcze co do tej głupiej siksy... D. do mnie "ona to chyba takie emo jest nie?" hahahaha ![]() ![]() Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest Czas edycji: 2008-12-23 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Rozeznanie
|
dopiero wróciłam, a i tak wszystkich prezentów nie kupiłam. wrr.
i widziałam taką łaaał tunikę, była boska, ale kosztowała 70 zł i na prezenty by mi nie starczyło :<<<
#1725 |
Raczkowanie
|
bwtij, super
![]() dasz linka do siebie na n-k? ![]() mój tatuś kupił kolędy biesiadne i teraz musi na mojej wieży je odtwarzać - Boże, mówię wam massakra ![]() Ta koleda ma taki tekst: 'czerwone róże są a fioletowe bzy... cuker ma słodki smak ale słodszy jesteś ty' ![]() Edytowane przez E l a t e Czas edycji: 2008-12-23 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, można się przyłączyć?
![]() ja też jeszcze nie mam wszystkich prezentów, ale mam nadzieje że zdąże .. bwtij - aż sie sama do siebie uśmiechałam jak to czytałam ![]() ![]() "na pewno nie z tą której piszesz komentarze;P" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Wtajemniczenie
|
witam dziewczęta ;D
bwtij- no ten D wydaje się bardzooo sympatycznym chłopakiem ![]() ![]() sallie- witamyy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Wtajemniczenie
|
Oliffko ładnie to tak odrazu bacikowac dziewczyne na powitanie?! :P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zadomowienie
|
BACIKI
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zadomowienie
|
wiece że na fotka.pl też są baciki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Wtajemniczenie
|
Na fotce peel to są nędzne podróby, na wizażu baciki są tró!
![]() Heloł, Sallie ![]() Sylwiaaaa, co za historia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
hej sallie
![]() ee brat przyjechał ![]() Mii nie pisze dzisiaj.. ![]() ![]() ysz,,
#1736 |
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/item506199649_apar...0_dodatki.html
ktoś chętny mi kupić? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Wtajemniczenie
|
malinowa kupiee Ci .. jesli ty mi kupsiz Lumia G1
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Zadomowienie
|
a nie mogę dać bacików w zamian?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
spełnisz mi moje marzenie (
![]() ![]()
#1740 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.