|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie"
Cytat:
Roxi jak się czujesz przed godziną zero? Nie masz ochoty na odwrót?
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam czasem chwile, że się boję tego, co będzie (nie porodu, tylko "nowego" życia), ale generalnie staram się myśleć: "kto da radę, jak nie ja???" ![]() Mam mieć CC, najpóźniej ok. 12-15.01 - tzn. 1.01 odstawiam leki, które biorę na skurcze i... czekam. Jak się coś zacznie dziać to kierunek szpital, jak nie to 12.01 na oddział A czuję się coraz gorzej, typowe dolegliwości 9 miesiąca - lekkie obrzęki, pobolewanie podbrzusza, plujące siarą termity w cyckach , bolesność brzucha przy ruchach juniora... mało to wszystko przyjemne, ale wszystkim tu obecnym tego SZCZERZE życzę
|
|
|
|
|
#3003 |
|
Zadomowienie
|
aaassssiiiikkkk(Asia, 26lat)~~~@ 18.09 / lodz aankaa78 (Anna, 30 lat)~~~~~@ 18.12 agabil1 (Agnieszka, 32lata)~~ @ 29.11 / Łodź Anciaahk (Ania, 28 lat)~~~~~ @08.12/ Mazury asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~ @ 13.09 / lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~~@ 04.12 / Dublin biedroneczkaolga (Olga, 25 lat)~~ @ 17,12/ Bydgoszcz cellaris (Ola, lat29 )~~~~~ @29.11 Katowice Dafreen (Anna, 32 lata)~~~~~ @07.12/ Warszawa Darianna25 (Daria, 30 lat)~~~ @ 12.10 / Croydon U.K. DDosiek (Dorota, 24 lata)~~~ @ 06.12 / Biala Podlaska cykl 2 Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~ @02.12 / Wlkp Evuncia (Ewa 28 lat)~~~~~~~ @05.12/ Irlandia Fiona (Madzia 25lat)~~~~~~@03.11 Joannao08 (Asia, 26 lat) ~~~~ @ 09.06 / ok. Ciechanowa Kachula27 (Kasia, 28 lat)~~~~ @ 02.12 / lubuskie Karenina19 (Kamila, 25 lat)~~ @ 15.07 / Braunschweig terapia ENATONE ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~@ 27.11 /Londyn Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~~~~~~@20.11/ Świnoujście kobra913 (Agnieszka, 23lata)~~~@08.12/ Szczecin 1 cykl Konczita ( Marzena, 24 lata)~~ @ 18.12 / Śląsk kropka75 (Sylwia, 33 lata)~~~~@ 18.12 Madziwnia (Magda, 24lata) ~ @ 01.12 2msc.tabsów (jeszcze 4)/ok Darłowa Mahora (Monika 27 lat)~~~~~ @ 11.10 / U.K Marta8117 (Marta27)~~~~~~~~ @06.12 /Dolny Śląsk Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~ @ 30.11 / Königsbach Mikant (Gośka, 33 lata)~~~~~~@ 14.12/ małopolska 1 IUI ![]() Miramej (Jola, 32 lata)~~~ @ 22.10 / Trójmiasto ModzioZ (Madga 35 lata)~~ @ 01.11 /Warszawa Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~ @ 07.12 / Kraków Olunek (Aleksandra, 29 lat)~~ @ 08.10 / Gliwice Ryba82, (Iza, 26 lat)~~~~~~~~ @06.12 /Częstochowa Sonia 1981 (Sonia 27 lat) ~~ @ 07.12 (m-c przerwy) Storczyk83 (Marta, 25 lat)~~~ @ 11.11 Symbio ( Agnieszka 32 lat)~~~@ 04.12 Syla (Sylwia 29 lat)~~~~~~~~~@ 26.10 / Norwegia Tarasia (Agata, 25 lat) ~~~~~ @ 18.12/ Krynica Tequillla (Gosia, 28 lat) ~~~~ @ 18.12/ Warszawa 1 IUI ![]() Zuziunia (Zuzia, 22 lata)~~~~~ @ 07.12 / lubelskie Są dwie kreski II... obecnie: 31 munio (Iza, 25 lat) - t.p. ??.12.2008 r. ??? lub ??? *aurora* (Gosia, ?? lat) - t.p. ??.??.2008 r. ??? lub ??? siobhan1 (Joanna, 29 lat) - t.p. 05.01.2009 r. Martusia lub Pawełek pani z herbata (Bożena, 27 lat) - t.p. 08.01.2009 r. Polina freshona (Agnieszka, 33 lata) - t.p. 21.01.2009 r. Hania roxi1980 (Kasia, 27 lat) - t.p. 19.01.2009 r. Patryczek bezsenność (Basia, 24 lata) - t.p. 28.01.2009 r. Mateuszek martynnka (Justyna, 27 lat) - t.p. 28.01.2009 r. ??? lub ??? Gosiala (Gosia, 36 lat) - t.p. 02.02.2009 r. ??? lub ??? jukol (Justyna, 22 lata) - t.p. 02.02.2009 r. Aleksander AMILAMIJA (Ania, 29 lat) - t.p. 03.02.2009 r. Matylda anna1593 (Ania, 25 lat) - t.p. 14.02.2009 r. Hania lub Maksymilian niunieczek (Żaneta, 24 lata)- t.p.26.02.2009??? lub ??? zanka205 (Żaneta, 22 lata) - t.p. 03.03.2009 r.Filip ewccik (Ewa, 28 lat) - t.p. 21.03.2009 r. ??? lub ??? ancia19 (Ania, 28 lat) - t.p. 13.04.2009 r. ??? lub ??? gabriellao0 (Gabriela, 27 lat)- t.p. 22.03.2009 r. Olivka Zlota Jagoda(Ania, 26 lat) - t.p 14. 04. 2009 Joannalub ??? Anadun (Asia lat 34)- t.p. 5.04.2009. ??? lub ??? ikak (Ika, 27 lat)- t.p. 17.04.2009. Natalka Mediane ( Ewa 25 lat)- t.p. ??? Kathi75 (Kasia, 32 lata)- t.p.-01.05.2009. ??? lub ??? Sasha20 (Natalia 20 lat)- t.p.-15.05.2009. Laura lub Jakub Rumiankowa (Sylwia, 30 lat)- t.p.-15.05.2009 ??? lub ??? anulka (Ania, 24 lata)- t.p.-12.05.2009 ??? lub ??? Blondynka (Magda, 26 lat) t.p.29.05.2009 Michalinka lub Marcin Małgosia : ) (Małgosia, 23 lata t.p.11.06.2009Emilia lub Antos Cassandra 23 (Beata, 25 lata)t.p. 04.07 ??? lub ??? Truheart (Ola, 27 lat) t.p. 13.07 ??? lub ??? Ania0104(Ania 25 lat) t.p. 21.07 ??? lub ??? Adaikaka (Aneta 22 lata) t.p. 27.08.2009 ??? lub ??? Anusia_82 (Ania, 26 lat) t.p. 03.08.2009 ??? lub ??? |
|
|
|
#3004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przykro mi z powodu tych wszystkich dolegliwości Oj mam nadzieję, że Staraczki szybko tego doświadczą i będą tak samo marudne jak MyKasiu trzymam kciuki za szybkie i jak najmniej bolesne rozwiązanie
|
|
#3005 |
|
Zadomowienie
|
Witam Dziewczyny
![]() pozwolicie, że i ja powoli będę dołączać do Was (tylko muszę przestudiować ten wątek bo zielona jestem). Właśnie zaczynam/y staranie o dzidziusia .Osiem lat razem, ja 28 na karku, za miesiąc przeprowadzamy się na własne M, więc stwierdziliśmy, że czas najwyższy <jupi> Na początku stycznia idę do ginekologa. Dziś zajrzałam na Wasze forum i jak na razie wszystko wydaję mi się czarną magią, ale mam nadziej, że niedługo wszystko uda mi się ogarnąć. poradzcie mi proszę, jak znaleść wcześniejsze części tego wątku z góry dziękuję za pomoc i wyrozumiałość pozdrawiam
|
|
|
|
#3006 |
|
Rozeznanie
|
Rzadko się tu pojawiam, bo tez i coraz mniej siły i czasu na komputer, ale myślę ciepło o czasie spędzonym na tym wątku i jeszcze cieplej o osobach, które tu piszą, dlatego pojawiłam się z życzeniami.
Moje kochane, życzę Wam radosnych Świąt Bożego Narodzenia: pięknych chwil z maluszkiem, tym które już mają dzieci obok siebie; szczęśliwych rozwiązań i jak najmniej dolegliwości oczekującym; a tym, które czekają dużo nadziei i ufności, że wszystko w życiu ma sens, nawet takie czekanie, choć czasem brakuje sił i cierpliwości Asia
|
#3007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
część 2: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181319 część 3: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=203826 część 4: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=228727 część 5: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=270332 część 6: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=279334 Witamy i życzymy krótkiego pobytu
|
|
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to pechowo jakoś naprawdę, ja w tym roku nie mogę narzekać. Tydzień temu kupiłam dwie rzeczy i obie już mam. Dokupiłam też coś małżonowi w czwartek, w pt. już do mnie wysłali, a w pon. była paczka, choć nie był to priorytet. Jestem pozytywnie zaskoczona w tym roku. |
|
|
|
|
#3009 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Jest taka noc, na którą człowiek czeka
i za którą tęskni. Jest taki wyjątkowy wieczór w roku, gdy wszyscy obecni gromadzą się przy wspólnym stole. Jest taki wieczór, gdy gasną spory, znika nienawiść... Wieczór, gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia... To noc wyjątkowa... Jedyna... Niepowtarzalna... Noc Bożego Narodzenia... xmas.jpg postaram się zajrzeć jeszcze po południu |
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Staraczki
![]() Zdrowych Świąt, przepełnionych wiarą i nadzieją na lepsze jutro. Wszystkiego dobrego. Niech się spełnią Wasze najskrytsze marzenia. |
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt wspaniałych, podarunków, dużych, małych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, pisząc wiersz pięknych wydarzeń. Może cicho bez hałasu Nie zważając na bieg czasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może siedząc przy kominie, tulić sercem swą rodzinę, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu wór napada, sypiąc bliskim pyłek życzeń, tego Wam dziś właśnie życzę.. .... i z całego serca zycze aby za rok nasze aniołki były przy nas na ziemi ... Wesołych Świat.....
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ruszył
Ale termometr odstawiony w kąt Nie mierze, i tak zmieniłam więc wykres jest mało wiarygodny, a poza tym co cię będę stresować, skokami lub spadkami. Co ma być to będzie
|
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje dziewczynki
życzę Wam zdrowych i pogodnych Świąt. Niech będą piękne, radosne, ciepłe i pełne miłości.
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2008-12-24 o 12:56 |
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
No to laseczki teraz ja:
Spokoju, miłości, zapomnienia od szarości codzienności, zdrówka dla wszystkich bez wyjątku i bez jakichkolwiek komplikacji w tej materii, jak najszybszego zaskoczenia przez fasolki i groszki i abyśmy w następne Święta spotkały się razem - na innym wątku, a w realu ze swoimi najbliższymi w składzie poszerzonym o te nasze wyśnione, wymarzone, wyczekane, ukochane, maleńkie istotki. Wesołych Świąt dziewczyny!
|
|
#3015 |
|
Raczkowanie
|
Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Was Pomyślnością,szczęściem,b obaskiem i rozwiazaniem problemów Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia.
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
a już myślałam, że tylko ja należę do szaleńców, którzy nie wzięli dziś urlopu
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim dziewczynom na wątku życzę Cudu Narodzin. To Święta Cudów... niech się spełni!
|
|
|
|
#3019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Niech te święta Bożego Narodzenia
przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... WESOŁYCH ŚWIĄT
|
|
#3021 |
|
Zadomowienie
|
http://28dni.pl/biedroneczkaolga/charts/2008-12-17
Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę marzeń spełnienia. Smacznego karpika, tłustego śledzika, barszczyku czerwonego, a pod choinką ( i w brzuszku) prezentu pięknego. Szczęścia zdrowia i radości, niech na Waszych twarzach uśmiech zawsze gości )
|
#3022 |
|
Zadomowienie
|
Niech się spełnią Świąteczne Życzenia,
Te łatwe i te trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku!!! jestem z Wami myślami i całym sercem... daf
|
#3023 |
|
BAN stały
|
Życzę Wam
wszystkiego co najlepsze, przychylności Wszechświata w realizacji Twoich planów, radości z najdrobniejszych spraw, jakie przytrafiają Ci się każdego dnia, dużo zdrowia, by móc w pełni korzystać z tego, co daje życie, życzliwych osób wokół Ciebie, nadziei i wiary... ...bo marzenia się spełniają! |
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
W ten wieczór wracają do nas wspomnienia Wpadamy w zadumę, w chwile wyciszenia Nie każdy wtedy ma uśmiech na twarzy Choć w duszy jak zawsze sobie marzy Niech los wyczaruje dusz pojednanie A czas wplecie do życia z bliskimi spotkanie Niech wszystkich marzenia spełnione będą By podzielić się opłatkiem i piękną kolędą Niech Boża dziecina w domach zagości Pełna ciepła, dobra i czułej miłości Niech nam błogosławi w każdej minucie By rozjaśnić nasze szare, codzienne życie Tak strasznie bym chciała aby każda z nas była najszczęsliwsza kobieta na ziemi!!!!!
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy,
filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki,pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami Wesołych Świąt!!!!! I aby kazda z nas w przyszlym roku miala przy sobie swoja upragniona dzidzie Tego nam zycze!!Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2008-12-24 o 14:06 |
|
|
|
#3026 |
|
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY chialabym kazdej z was osobioscie podziekowac za życzenia ale wiadomo ciężko.Dlatego tez chce podziekowac za życzenia wszytskim wam i kazdej z osobna.DZIEKUJE BARDZO
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to super.Będziesz miała więcej czasu na przygotowania. Mnie rano kłuli. Wizytę mam dopiero za 3 tygodnie, wiec będe juz po ponownym usg. Zrobilismy ostatnie świateczne zakupy, bo się okazało że nie mamy cebuli ani ziemniaków. Mąż kupił jeszcze córce ostatni prezent i teraz sprząta. Ja umyłam głowę i zrobiłam hennę, jeszcze pazurki zrobie i jestem piękna .No dziewczyny do jutra. Pochwalcie sie prezentami i zdjęciami. Wszystkiego najlepszego, dużo prezentów i radości. Aby spełniło sie to o czym każda z Nas marzy. |
|
|
|
|
#3028 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki!! Ja tak szybciutko, bo niedługo rodzinka przyjedzie
![]() Kochane, życzę Wam zdrowych, pogodnych, radosnych oraz rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz, zeby w nadchodzącym 2009 roku spełniły się nasze największe marzenia i kazda z nas dostapiła cudu macierzyństwa WESOŁYCH ŚWIĄT !! |
|
|
|
#3029 |
|
BAN stały
|
Ale życzeń...oby się pospełniały
Idę powolutku się szykować....poprasować... Niech ten wieczór będzie wyjątkowy!!!! Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-12-24 o 15:02 |
|
|
|
#3030 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
to dla Was
http://pl.youtube.com/watch?v=AWui1ThEOq4 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

a mieliśmy nic sobie nie kupować, pralka i odkurzacz były zakupem pod choinkę

.