|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Czesc Kochane!!
Ja juz za chwilke spadam na obiadokolacje wigilijna po 16 mam pociag do katowic a na 18 do pracy takze w tym roku kolacja o 14 na szczescie mamy juz wszystko prawie gotowe Teraz tylko maluje paznokcie i robie sie na bostwo hehehe Nie wiem co ja tam dzis w nocy bede w tej pracy robic bo mam dyzur 12 godzinny a przed moim urlopem czyli 4 dni temu nie bylo na ten dzien zadnych rezerwacji. Tylko 1 pokoj byl zajety ale to juz od kilku dni. Takze sie wynudze za wszystkie czasy bo nie sadze aby zbyt wiele sie zmienilo przez te 4 dni. A ja tam nawet nie mam wizazu ani netu bo prawie wszystkie stronki poblokowane ![]() Życzę Wam jeszcze raz zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze oraz szczęśliwego Nowego Roku ![]() Pojawie się tu najprawdopodobniej dopiero kolo 29.12 takze mam nadzieje ze nie bede musiala nadrabiac 500 stron i dalej bedzie ten watek a nie juz nowy
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do Celinki to jej jednak daleko
|
|
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my chcemy Elvisa i nie wiem czy znajdzie sie taki smiałek, który nam to zaśpiewa
|
|
|
|
|
#4114 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was w wigilijny, zimny i deszczowy dzionek
![]() Cytat:
dobra orkiestra to podstawa Cytat:
Cytat:
![]() Mężowie bójcie się Cytat:
Dziękuje za wszystkie życzenia świąteczne i sama chciałabym złożyć Wam najcieplejsze i najserdeczniejsze życzenia Słyszysz jak wiatr życzenia niesie? Hula po polach i szumi w lesie, Jak stuka w okna, wchodzi w kominy I obserwuje dziecięce miny? Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy, Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy. Poczuj makowca zapach wspaniały. Zobacz za oknem, świat cały biały. Już karp się smaży, kompot gotuje, Mróz znów na szybach kwiaty maluje, A ty radosny z iskierką w oku, Szukasz Gwiazdora, czekasz do zmroku. Teraz, choć wiosen trochę przybyło, To wiatr ten sam, szumi nam miło. Ja razem z wiatrem ślę ci życzenia, Niech ci się spełnią wszelkie marzenia, A pierwsza gwiazda świecąc o zmroku Niesie ci radość w tym Nowym Roku. |
||||
|
|
|
#4115 |
|
Wtajemniczenie
|
Już się nie mogę doczekać wigilijnej kolacji...wszystko tak pachnie..
Oj, obrosnę w tłuszczyk chyba
|
#4116 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam przed chwilą link do generatora wigilijnych życzeń
oto jakie życzenia mam dla Was moje kochane![]() Już gotowy jest karpik i bigos, błyszczą gwiazdki i waza z kompotem. Świąt Wesołych moi drodzy amigos życzy Basia wraz z chłopem i kotem. http://debergerac.blox.pl/2008/12/Ge...gilijnych.html |
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. moi oboje rodzice dzisiaj pracują . Ale popieram, nie ma to jak szybkie tempo wspominać .Uciekam robić dalej słatkę i ciasteczka .
|
|
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Baja fajne to
:Okna błyszczą, umyty motocykl, sztućce także już na stole leżą. Jak najlepszej wigilijnej nocy życzy Ania z rodziną (bez zwierząt). |
|
|
|
#4120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mamy ślub w parafii św. Ducha, na Skarpie, a wesele w sali Amore, na Maszewie. Zamówiliśmy wódkę, 170 butelek, wina 60 butelek, no i mamy jeszcze barmana, będzie robił drinki. Wesele na 120 osób, razem z poprawinami, mam nadzieję, że starczy, w sumie mamy trochę dzieci na weselu. Panny Młode 2009 życzę Wam wszystkim pogodnych, wesołych świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnej atmosferze, śniegu (w Płocku go nie ma!!! ), góry prezentów pod choinką, smakowitej kolacji wigilijnej, pachnącej choinki, no i oczywiście żeby Wasze śluby i wesela udały się !!! Wesołych Świąt !!! |
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj sosik, tu karpik a krem tu,
pachnie kompot, błyszczy gwiazdka złota. Pod choinką tysiąca prezentów od Dominisia, jej chłopa i kota. Okna błyszczą, każdy łazi radosny, dziś słuchamy muzyki Baroku. Świąt Wesołych, choinki jak sosny od Dominisi i kumpli spod bloku. Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-12-24 o 14:17 |
|
|
|
#4122 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już uciekam. Trudno... najwyżej dostanę później burę od dyrektora
Życzę Wam Drogie Wizażowe Gaduły 2009, żeby te Święta były niezapomniane, cudowne i magiczne. wklejam Wam jeszcze link do wywiadu który mnie urzekł http://partnerstwo.onet.pl/1517828,3...a,artykul.html Buziaki |
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tu tylko na chwilkę.
Chciałam życzyć Wam, moje kochane Gaduły, spokojnych, zdrowych świąt Bożego Narodzenia. Nigdy nie gasnących iskierek w oczach, żeby wokół Was byli sami życzliwi ludzie. Mnóstwa miłości i aby rok 2009 (nasz rok) był jeszcze lepszy niż się zapowiada. No i żeby nadmierna ilość jedzonka nie weszła w biodra ![]() Tego życzę Wam (i sobie też )Scio i moj TZ Mariusz |
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bardzo dziękuję w swoim imieniu za piękne życzenia
Cześci z Was wysłałam życzonka na Naszej Klasie, a całej reszcie składam tutaj: Życzę Wam, kochane PM 2009, aby te Święta spędzone były w prawdziwie rodzinnej atmosferze, w zdrowiu i radości, oraz abyście nie przegapiły ich niepowtarzalnej magii
|
|
|
|
#4127 |
|
Rozeznanie
|
Ja już u TŻ'ta, za godzine Wigilia część I, a o 18 u mnie
objem się za wszystkie czasy heheh baja dobre te życzenia, mnie się podobają od pilota, czołgisty itd: Świecą świece, karp już dawno nie żyw, dzisiaj wszyscy umyjemy nogi. Wigilijnej, radosnej wieczerzy od Natalii i całej załogi. zmykam jeszcze raz wesolych świąt
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2008-12-24 o 15:22 |
|
|
|
#4128 |
|
Zadomowienie
|
Moje kochane wizażanki
zagladam tu do was tylko na chwilkę, bo zapewne każda z was szykuje się do kolacji wigilijnej...u mnie kolacja dziś o 18, mam więc troszku czasu...zatem moje drogie życzę wamNiech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią!! Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć Wesołych Świąt
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dziś zaczynam wigilię o 18, jestem juz gotowa praktycznie, za niedługo z wszystkim potrawami,prezentami zaczniemy się do babci przenosić. Ach ale jestem głodna...
|
|
|
|
#4130 | ||
|
Zakorzenienie
|
ojj bedzie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
my tez araz zaczynamy jesc ale wpadlam zeby napisac wszytkiego najlepszego pamietajcie to ostatnia wigilia w stanie wolnym.. zycze wam abyscie mialy duzo duzo sily i cierpliwosci w tym przelomowym dla nas czasie
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za zyczenia i słowa otuchy !!!!!
Ja juz jestem dawno pooooooo obiedzie wigilijnym z tego względu, że mój tato poszedł na 24h do pracy o 15 a bart pojechał do swej dzewczyny .... Świąt radosnych, przeżyć wzniosłych, w zdrowiu, szczęściu i miłości. Niech Swięta radością wypełnią Wasz dom A Nowy Rok blasku doda Waszym dniom. haha do stałam od Gwaizdki : Super fioletową tunikę ciepłą ale taką kamizelnkową więc musze mieć cos z długiem rękawem, podkład z revlonu jest suuuper to od brata z Londku ![]() 2 kremy z johnsona i clearasila i 2 pary cuudownych rajstop we zworki i bluzke na sylwka ![]() Jetsem mega szczęśliwa juz dawno nie dostałam tylu prezentów
|
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh... fajnie fajnie ![]() ja tez z zyczeniami, troszke pozno, ale jednak ![]() Zycze wam laseczki przede wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt i zebyscie odpoczęły sobie troszke
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
wszyscy odpoczywają
cisza w końcu święta ja zmykam TŻ ma na obiad przyjść
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i świeczki które jak zapalisz zmieniają kolory wosku wiec w tym roku full wypas ![]() a ja dziś u tz na obiedzie.. on czyta książeczkę a jak zaglądam co tu słychać;d
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-12-25 o 12:17 |
|
|
|
|
#4135 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Świąt śnieżnych, mrozem malowanych.
Prezentów tylko takich niezapomnianych. Sylwestra skąpanego w szampanie, w tańcu szalonego, póki ranek nie nastanie edit: i jak tam mijaja swieta?? Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2008-12-25 o 15:14 |
|
|
|
#4137 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, dziewczynki, jak tam Wasze święta? Dla nas to pierwsze wspólne święta z naszą córeczką
Buziaki
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu wy macie pierwsze swieta z córeczką a ja mialam z TZ pierwsze w spolne i samotne swieta. ale nie było tak źle. choc przy opłatku sie popłakałam ale potem sie nieźle trzymałam
![]() TZ dostał ode mnie spodnie a ja od niego bluzeczke, swterek, szalik i płaszczyk czarny na zime |
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
No nie ja jestem od Was uzależniona
![]() Święta mijają mi dość spokojnie, byłam dziś w kościółku , nasza parafia obchodzi 50 lecie istnienia i z tej okazji mamy żywa szopkę ![]() Mam sporo wolnego więc myślę że odpocznę ... nareszcie, TŻ spisuję się dość dobrze chociaż mają tu taką tradycję z kumplami że w wigilie wieczorem dzielą się... wódką i tak tez było wczoraj ale nie sponiewierał się tylko tak nooo w miarę delikatnie... Zamawiamy wódkę i chyba w końcu postawimy na tą Polską bo tak też tato podpowiada. a TŻta przekonał wczoraj kolega że to dobra wódka, pomóżcie co lepsze Żołądkowa de lux czy ta Polska??????? |
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
a my z TZ własnie wstawilismy do piekarnika łososia (w winie bedzie) i ziemniaczki zapiekane w bułce tartej
![]() no.. a co do wódki to moja mama chciała juz ja kupic w tym roku ale zadzwoniła do TZ rodziców a ci powiedzili, ze za wczesnie wiec powiedziała, ze sama sie nie bedzie wychylała ech...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

po 16 mam pociag do katowic a na 18 do pracy takze w tym roku kolacja o 14 

i dalej bedzie ten watek a nie juz nowy 

kurcze to macie chyba super wokalistke, a słuchaliście już jak spiewa???

bo dostalismy płyte od jednego zespołu i podoba nam sie jak gra. Jest 5ciu kolesi,nie fałszuja, wszyscy spiewaja i graja "kultualnie". Juz tyle przesłuchaliśmy tych zespołow -ten ma wolny termin więc po świetach mowe podpiszemy prawdopodobnie
,pomoglam mamie zrobic salatke i ide spac.