|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
|
|
|
#3152 | |
|
Rozeznanie
|
dziękuje
![]() Cytat:
![]() ale fajnie .Ja dziękuje za życzenia i jako, że nie lubię składać życzeń, to życzę tylko Wesołych Świąt. U mnie jakoś rodzinnie nie jest - ja, moja mama i jej facet. Nie jestem fanką świąt, lubię tylko jedzenie wigilijne .Idę robić pierogi z kapustą i grzybami
|
|
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Włosomaniaczki!
Pochłonęło mnie życie i nie mam czasu, aby z Wami regularnie plotkować, jednak pamiętam o Was i dalej dbam o włosy ![]() Szczególnie teraz, bo okazało się, że jestem w ciąży (bardzo wyczekiwanej i chcianej), zatem ten czas jest dla mnie bardzo szczególny . Poza tym praca, praca, praca...Ściskam Was mocno Życzę Wam, aby aby serdeczna atmosfera wigilijnego stołu oraz zdrowie i szczęście zawsze gościły w Waszych domach. Wesołych Świąt! Mariola
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt
Włosków zdrowych, długich, pięknych
|
|
|
|
|
#3155 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Wszystkiego dobrego z okazji swią, duzo mazideł, pięknych kładkłow na głowie i ewentualnie na rzęsach, duzo milosci i docenienia tego co jest dookoła. Pozdrawiam i zycze smacznego!
Wszystkim i kazdemu z osobna
|
|
|
|
|
#3156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest znakomity ![]() ![]() - na Nowy Rok ugotuję już sama ![]() Cytat:
![]() ![]() Jestem tylko przelotem, ciągle coś pichcę z mamą w kuchni Dzisiaj kochane tymczasowo znikam z wątku, bo nocleg już w mieszkaniu Jutro wpadniemy po moje klamoty do domu, więc może jeszcze coś napiszę.Ściskam Was mocno kochane, trzymajcie się |
||
|
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, za wszelkie życzenia dziękuję Każde z Was życzę szczęśliwych, ciepłych i rodzinnych Świąt(nawet Tobie, Olu! ), aby w tym specjalnym okresie spełniły się wszystkie Wasze najskrytsze marzenia, góóóóry niesamowitych i zapierających dech w piersiach prezentów , oczywiście wszystkiego włosowego, wszelakich mazideł i żeby włosy rosły Wam długie, piękne i gęste A teraz trochę prywaty ![]() Atsence życzę, aby wszystkie sprawy z TŻ'em wyjaśniły się i żebyś wreszcie chodziła uśmiechnięta od ucha do ucha Virce życzę pociechy z małej Myszy, mnóstwo miłości w związku i powodzenia w pracy Jolie, żeby nie przepracowywała się za bardzo(aj, zazdroszczę takiej pracy ) i częściej z nami była Estelle, jak największej liczby podróży ![]() Blonndee, Izusi mojej zakochanej, życzę oczywiście powodzenia z Piotrem Xyoko, żeby operacja się udała I mnóstwo miłości w związku Porcelainnn, wszystkiego pachnącego i żeby coś się urodziło z tego związku(?) z miłym Panem Milce, żeby częściej do nas wpadała( bo będzie ) Karli, powodzenia w szkole, żebyś nie zamęczała się tak nauką Lanessie, daje kopniaka na szczęście, żeby jej się udało w tej Norwegii ![]() Eynie, tak jak Milce, żeby przychodziła częściej, bo jej wieki nie widziałam ![]() Mirelce, zdrowia, bo za często choruje Evangeline, będę się powtarzać, ale życzę powodzenia na nowej drodze życia Heroldin, mnóstwo szczęścia w objęciach Laluni, z kotami na kolanach Paprif, powodzenia na maturze Oleczce, celująco zdanych egzaminów na studiach Marioli, gratuluje dzieciaczka! Kogo pominęłam, bardzo przepraszam i podwójnie życzę wszystkiego, co najlepsze Wesołych Świąt!
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
MANIACZKI kochane- dziekuję za życzenia- od siebie życzę Wam żebyście się dzisiaj nie przepracowywały, nie przejadły
i żeby te Święta minęły Wam w miłej i ciepłej, rodzinnej atmosferze. Zyczę Wam także dużo uśmiechu, radości i spełnienia wszystkiuch marzeń-tych małych i tych wielkich
|
|
#3159 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Bardzo dziękuję za życzenia które były kierowane także do mnie i również życzę Wam pogodnych, radosnych świąt Narek - ślicznie wymyśliłaś życzenia dla każdej z osobna Tak się fajnie to czytało Heroldin - gratuluję barszczyku! Powodzenia na nowej kucharskiej drodze życia ![]() evangeline - gratuluję nowego mieszkanka! Napewno jest śliczne. mariolasl - Gratuluje dzidziusia. Świetna nowina! Powodzenia! oleczka, Porcelainn - śliczne nowe avatary. Ale z Was "przystojne" kobiety No i się żegnam. Wracam do obowiązków. Wesołych Świąt P.S. Pozwoliłam sobie edytować posta usuwając zbędne informacje. Teraz się z tego śmieję. Pewnie wasze pozytywne fluidy zadziałały bo wszystko obróciło się w odwrotną stronę! Opowiem Wam wszystko kiedy indziej. Uciekam do rodzinki
Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę 💖 http://instagram.com/through_the_world_ Edytowane przez atsenka Czas edycji: 2008-12-24 o 19:42 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3160 |
|
|
NIkt o mnie nie pamieta to sie ide upic czekolada z orzechzami
![]() Dziewczyny! Wystrzałowego Sylwka |
|
|
|
|
#3161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czekolada ![]() jeszcze raz Wesołych Świąt! zmykam bo w moim oknie jakaś gwiazdka świeci a i niedawno śnieg zaczął padać cuda! |
||
|
|
|
|
#3162 | |
|
|
Cytat:
Drogi Tygrysku ![]() Duzo szczescia i milosci, tylko oddanych przyjaciół, zdorwia ciała i duszy, długaśnych piękłnych kłaków ![]() Teraz czas na prezenty ![]() Mow mi tu zaraz jak na spowiedzi jakiego typu na włoski i dawaj adresa na PW ha! |
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu Atsenko mam nadzieje, że wszystko się ułoży
NapewnoMariolu gratuluje z całego serca Justynko zyczę powodzenia na "nowej drodze życia" Olu Narku dziękuje za takie osobiste życzenia ) i troche odpoczynku od tej szkoły, żebyś mogła do nas częsciej zaglądacŻycze Wam wszystkim cudownych, rodzinnych, pogodnych świąt, spędzonych z najbliższymi, miłości, zdrowia, szczęscia, pomyślności, uśmiechu, radości, optymizmu, nadzieji, odpoczynku, spełnienia marzeń, i wszystkiego co najlepsze Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2008-12-24 o 17:05 |
|
|
|
|
#3164 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mi wychodzi dzisiaj jedzenie już uszami. Zaraz przyjdzie TŻ, będziemy oglądali Kevina i wymieniamy się prezentami (ja mam dostać od razu taki urodzinowy, bo mam za 1,5 tygodnia urodziny) .
|
||
|
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się na chwilę ![]() Co też właśnie z radością czynię ![]() Sweet Jelly, czy ja dobrze wyłapałam, że ufarbowałaś włosy? ![]() Cześć Atsenka! Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-12-24 o 21:19 |
|
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiiitam
![]() Chciałam Wam tylko złożyć serdeczne życzenia spokojnych Świąt oraz ,żeby nadchodzący rok był szcześliwy i pełen miłosci, ciepła,a włoski rosły, gęstniały i błyszczały jak szalone. ![]() Nie mam czasu na wizaż. Smutne. Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
W tym tygodniu pewnie mi się nie uda bo święta ale może w przyszłym uda mi się wprosić do brata, żeby sobie troszkę powizazować - stęskniłam się za Wami jak diabli!
Dowiedziałam się, że w poniedziałek będą zapisy do endokrynologa na przyszły rok więc mam nadzieję, że jak pojdę tam odpowiednio wczesnie czyli o 7 to może uda mi się załapac na początek stycznia albo przynajmniej na pierwszą połowę bo mogę się załozyć, że część terminów jest już zarezerwowana przez krewnych i znajomych królika ![]() Pozdrawiam serdecznie i nie przejedzcie się za bardzo Mnie to grozi jesli chodzi o budyn bo ostatnio mam straszną fazę i mogłabym go jeść codziennie -co też bezwstydnie czynię
|
|
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie! Wieki Cię tu nie widziałam! ![]() Jak tam prezenty, Dziewczyny? Ja właśnie ślinię się do kalendarza z półnagimi siatkarzami(nie będę mogła spać w nocy ) i leżę ze śmiechu dzięki mojej cioci(różowa piżama we wróżki+rajstopy+ "Kalendarz wyższego seminarium duchownego księży pallotynów" Przy okazji mój żołądek wręcz pęka i czekam, aż się łazienka zwolni
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko przelotem na chwilkę wpadłam podziękować za wszystkie życzenia
Kasi H szczerze gratuluję pierwszego pysznego barszczyku Marioli nie mniej szczerze gratuluję cudownego stanu jakim jest ciąża Idę spać objedzona po kolacji, miałam czekać na pasterkę, ale chyba się nie doczekam Powiem Wam jeszcze, że jestem niezmiernie dumna z Myszy , bo tak super dzisiaj kolędowała ze wszystkimi, że aż coś się robiło (sama nie wiem skąd Ona tyle kolęd zna )Miłej nocy po wielkim obżarstwie
|
|
#3170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też stałam się dumną posiadaczką kalendarza z półnagimi siatkarzami prezent mały i niepozorny, ale chyba mnie najbardziej ucieszył Ale księża pallotyni wymiatają ![]() Oprócz tego od mojego wszechwiedzącego brata dostałam nową płytę Comy
|
|
|
#3171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoła, chłopak , ale... o włosy nadal dbam! ![]() Chociaż korci mnie ,zeby je obciąć, czy co. Prezenty, hmm. w sumie zadowolona żem. Dostałam śliczny album do zdjęc z Kubusiem Puchatkiem i trzeci tusz do rzęs w tym miesiącu. Nie jestem tylko zadowolona z kosmetyków pure zone, ale już próbuję je wymienić na Targowisku. Jak dobrze,że jest Wizaż! Dzisiaj do babci, juz czuje jak mój brzuch błaga o litość ![]() Miłego dnia, bez obżarstwa
||
|
|
|
|
#3172 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy ta twoja ciocia to tak na powaznie czy zartownisiowy chochlik? ![]() U mnie gotuje kucharz z ekskluzywnej ¨restauracji,syn faceta mamy xDD I powiem- takiego zarcia dawno nie jadlam, mniam! Cytat:
Cytat:
![]() Olus! Jakie fajne zyczenia To ja Ci walne po norwesku, sprobuje ![]() Jeg onsker deg; mye helse, alltid smil po leper og penge- som mye du vil eller trenge. Ogsa lenge, fin har. Zycze ci; duzo zdrowia, zawsze usmiechu na ustach, pieniedzy-tyle ile chcesz lub ci trzeba. Rowniez dlugich, fajnych wlosow. Obawiam sie ,ze pelno bledow, bo bez norweskich znakow i slownika, heh Bylo tyle prezentow pod choinka...jak nigdy w zyciu. Bylo nas piec, ja ,mama siostra, facet mamy i faceta mamy syn xD I bylo naprawde fajnie. Synowi faceta mamy xDD Zrobilismy uroczodziwny prezent. Otoz, byl wielki karton, pieknie opakowany. W kartonie drugi karton, w kartonie dwa razy wiekszy od tego na rysunku czajnik! udekorowany piekna wstazka i kwiatem. zobaczyl, mine mial przednia- dostal stary czajnik! Coz, smielismy sie jak glupki. I mowimy mu, ze niech zdejmie z czajnika pokrywke i lapa zanurkuje w czajnik- tam byly prawidlowe prezenty. Dostalam piekny obraz z wilkami slicznie oprawiony. Wlasciwie obrazek. Brisingr (Eragon, czesc trzecia) po angielsku, Narnie film, czesc druga, statuetke elfa z metalu, urocza. Chyba na tyle wazniejszych przentow. A teraz, na 16, do domu mamy faceta jest zaproszonych 20 polakow ale na razie nikogo nie ma ))Caluje! |
|||
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
hej Maniaczki
jak brzusie ja dzisiaj doprawiłam sobie i ledwie się ruszam- ehhh święta![]() Marioli gratuluję stanu błogosławionego
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko, ciocia tak na serio, bo to taki nie do końca zmoherowany moher
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Życzę miłego drugiego dnia Świąt I jeszcze chciałam się pochwalić, że Mysza dzisiaj zarobiła swoje pierwsze pieniądze na kolędowaniu Ależ jestem z Niej dumna
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Włosomaniaczki ! Żyjecie jeszcze ?! Tylko żeby mi tu za parę dni nie było słychać jęków : o rany, ale jestem gruba, muszę zacząć się odchudzać !
Pełne brzuchy świadczą, że jedzonko przednie było. Nie ma się czego wstydzić : świąteczne obżarstwo to nasza staropolska tradycja. Był w telewizorze program na temat zwyczajów świątecznych { z udziałem ś.p. Macieja Kuronia}. Usłyszałam w tym programie, że w zamierzchłej przeszłości w Polsce było aż 180 dni postu. Dlatego też nasi praprzodkowie folgowali sobie przy suto zastawionych świątecznych stołach. Tych dni postnych już nam tak wiele nie pozostało, ale tradycja folgowania w jedzeniu i okowity picia pozostała. Hołdujmy więc tradycji i nic w tym zdrożnego. Miałyście pochwalić się swoimi choinkami ... Chętnie zobaczę te arcydzieła. Załączniki : zdjęcie pierwsze : nasza świąteczna dekoracja; uważni obserwatorzy zauważą siestującą na podłodze naszą Akitę - też po świątecznemu obżartą ; na zdjęciu drugim : przyczyny, z powodu których nie mamy w tym roku choinki. Pozdrawiam i życzę smacznego. mariolasl - szczerze gratuluję ! To chyba najlepszy prezent, jakiego mogłaś sobie życzyć . |
|
|
|
|
#3177 |
|
Zadomowienie
|
Witam kochane
Muszę Wam powiedzieć że przez te święta nic nie zjadłam. Niewiem co mi się dzieje, to wszystko chyba przez stres. Tak strasznie mi smutno. Nie widziałam się z TŻem 6 tygodni a on przyjechał tylko na 1 dzień! Przyjechał wczoraj wieczorem a przed chwilą wyjechał Musiał wracać do rodzinnego miasta. Właściwie to byłam już pewna że mnie nie odwiedzi... Wiedziałam że ma problemy i musi je szybko rozwiązać a on jechał wczoraj 500 km żeby spędzić ze mną noc i poranek. No i oczywiście musiał wracać spowrotem 500km. To był najbardziej romantyczny czas w moim życiu. No i TŻ poznał moją rodzinę Początkowo był strasznie skrępowany ale szybko znalazł wspólny język z moim tatą.Mam nadzieję że Święta Wam się udały. Miłego drugiego dnia Świąt
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
to ja świątecznie ponarzekam, bo myslalam ze jak mi odrosną włosy poniszczone prostownica to będą godne pochwały, a tutaj widze ze między tymi juz nowymi włosami a tymi poniszczonymi to praktycznie żadnej różnicy, jak one mają tak wyglądac to juz mam dość
|
|
|
|
|
#3179 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Tobie i Gosi również w miarę bezbolesnej obrony ![]() ![]() Cytat:
O nareście koleżanka się zapisze. A już powoli traciłam nadzieje... Żartuje Mam nadzieje, że załapiesz się na jakiś w miare wczesny terminCytat:
U mnie choinka w miarę bezboleśnie dożyła końca świąt. Chociaż Mycha dał jej trochę popalić, a głównie świątecznym ozdobom znajdującym się w dolnych partiach drzewka. Btw. Narku dziękuje ![]() Pod choinkę Mikołaj przyniósł mi pomarańczowy, mega pluchowy szlafrok. Zauważyłam wzmożoną chęć przytulania się do mnie, kiedy mam go na sobie ![]() Na zdjciach Mycha i brat czekający na świętego. Swoją drogą najfajniejszy z całych tych świąt był brat Bardzo to wszystko przeżywał. Nie jedna łezka mu się w oku zakręciła, kiedy tata postanowił zapalić w kominku i w taki sposób pozbawił nas świętego MikołajaMiłego wieczorku wszystkim
Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2008-12-26 o 20:52 |
|||
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu H zewnętrzna dekoracja bardzo sympatyczna, a kociaki przeurocze
Emilko M ależ ta Twoja Mycha jest super ![]() Widzę świąteczny zastój na wątku, Maniaczki świętują na całego. Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

.

I mnóstwo miłości w związku
)