|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Nie chcę mówić
Przepraszam za rozbicie nas na kawałki Wtedy on otworzył drzwi i wprost wyszedł z mojego życia Dziś pokaż swą miłość Życie jest za krótkie, więc zabierz czas i doceń Zagmatwana w swoich przemysleniach Musisz żyć dla zabawy Szaał takiej mnie nie widziałeś... odkrywam siebie
|
|
#4202 |
|
Raczkowanie
|
I D E A L N Y !
zabieram oczywiście, dziś pasuje do mnie jak żaden inny `Chodź ze mną, po szczęście albo po szaleństwo `walczy z życiem i cóż.. cały poobijany.. `noc, czas kiedy większość w snach odpływa.. `wspomnienia smak zbyt słodki.. `kiedy odchodzą szybko ci, którzy żyli tak niewinnie ` za mało odwagi by wprost coś powiedzieć `chodź ze mna po krętych losu ścieżkach
|
#4203 |
|
Raczkowanie
|
a macie cos o tym,, ze jestem na pasterce;> zeby ustawic jak bede ??xD
ode mnie: moja. i twoja. nadzieja. czerwonokrwiście. zbieram kwiatki dla Cb. kochanie!Czy ty aby na pewno jesteś tym jedynym?! |
|
|
|
#4204 |
|
Raczkowanie
|
a tu takie moje ulubione
1) Popatrz na mnie tak, jakbyś pierwszy raz zobaczył mnie... Chce zostać w Twoim sercu i oku na zawsze... 2) Najbardziej kochamy tych, dla których nie istniejemy... 3) Widząc Ciebie żyję marzeniami, może nasza bajka w końcu zacznie się... 4) Moje życie bez Ciebie nie jest życiem,mój sen bez Ciebie jest koszmarem 5) "lubiła tańczyć, pełna radości tak.." =) 6) znajdziesz mnie w co 5 kinder niespodziance ) ![]() 7) czasem, aby coś pokochać, wystarczy pomyśleć, że można to stracić.. 8) Gdybyś był łzą, to bym nie płakała, bo bałabym się, że Cię stracę.. 9) Ja wiem, że lepiej byłoby nie czuć nic.. albo cofnąć czas.. 10) Książe z bajki? Mam go w dupie... zostanę niezależną księżniczką ![]() 11) Zacznę nową bajkę. Ciebie w niej nie będzie... 12) Pójdę do piekła, uwiodę szatana i razem będziemy rządzić światem... :p 13) Nie żyć, nie myśleć, nie być, nie istnieć, na chwilę zgubić się.. 14) Każda chwila z Tobą to szczęście, którego nie oddam NIKOMU ;* 15) Trzeba coś stracić, by coś docenić. Żeby odzyskać, trzeba się zmienić.. 16) Nie chcę już wierzyć w cud... Bo wiem, ze szkoda czasu [!] 17) Niebo mnie nie chce, a piekło boi się, że nim zawładnę.. xDDD 18) Po co Ci kłopoty, po co Ci serce jakiegoś idioty...?? 19) Kiedy na kimś Ci bardzo zależy to znak, że nigdy z nim nie będziesz... 20) Nie mam już siły walczyć o Ciebie... Odejdź i zostań wspomnieniem... 21) MożemySięPożegnać,JeśliTy lkoChcesz BoWidziszJa-JużNiePotrzebujęCię )22) Miłość to piękne uczucie.. zwłaszcza, gdy jej nie ma...23) Bo Chciałabym Kiedyś Ufać Ci Tak,By W Twoich Rękach Zostawić Mój Świat 24) wiara-tak, nadzieja-być może, miłość?? Skądże znowu! 25) życie zyskuje smak tylko wtedy, gdy masz dla kogo żyć... 26) Nie słońce dało mi taką radość, tylko kawałek Twego Serca we mnie.. <3 27) Jeżeli ja i Ty to sen... to mnie nie budźcie! ;* 28) jesteś moich marzeń spełnieniem, ich prawdziwym odzwierciedleniem =** 29) - puk, puk - kto tam?! - Miłość! <3 - spier***aj! ;-) mam nadzieję, że się komuś spodobają ;-)
|
#4206 |
|
Rozeznanie
|
A ja nie lubie kopiowanych(tzn takich "gotowców" że tylko kopiuj i wklej
), wole sama wymyślać, albo szukać w piosenkach ;>
|
|
#4207 |
|
Raczkowanie
|
___chociaż pachniesz mną
___nie będziesz mój. ___Daj znak, a zostanę. ___Przez moment chce mieć Cie tylko dla siebie. ___chcę namalować myśli me. ___marzenia me czekając na spełnienie. ___zagubiona i dumna. chain our hearts together. // skuj nasze serca łańcuchem we're halves that don't match. // jesteśmy połówkami, które się nie łączą
|
|
#4208 |
|
xoxo
|
Każdemu się wydaje,że trawa jest bardziej zielona tam gdzie nas nie ma.
Kolejny dzień staram się pozbierać, Od tamtych chwil miasto pachnie Tobą Pamiętam jak wszystko oszalało wciaż siedzisz mi w głowie -ty się zakochałaś ? -aż tak widać ? bo taki chłopak jak ty nie chodzi z taka dziewczyna jak ja ;(
|
#4209 |
|
Raczkowanie
|
WSZYSTKIE Z WIZAZU:
![]() bo tak naprawdę kiedyś mi na tobie zależało. You are. When I'm sad. When I'm happy. Always. // Jesteś. Kiedy jestem smutna. Kiedy jestem szczęśliwa. Zawsze. Kimkolwiek był, dla niej był ważnym, wręcz niezbędnym do pewnego momentu jej życia człowiekiem. tylko wtedy dam sobie radę kiedy Ty będziesz ze mną * I thought I'd seen everything - till i saw you... myślałam, że widziałam wszystko - dopóki nie nie zobaczyłam Ciebie Dobrze wiesz jak na mnie działasz... bądz ze mną gdy jest ciemno bądz... bo ja bede napewno Nigdy nie jest za mało miłości, Więc nie bój się że dasz jej za wiele I would die for you.. [Chcę umrzeć dla Ciebie..] umieramy na samą myśl o miłościach Pustki po Tobie nie zapełni mi nikt. "Jesli odejdziesz, zabierz odech... bez ciebie jest mi niepotrzebny" "Nic złego się nie stanie dopóki trzymamy się za ręce" "najbardziej nienawidzę tego, że Cię kocham." Bo było to co dawno a będzie to co będzie. I nigdzie nie ma ciebie i jesteś ciągle wszędzie. Uwierz w anioly..Ty dla mnie jestes jednym z nich...jedynym "Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu." Mimo, że nie jest twoją rodziną, wyjawiasz mu prawdziwe sekrety. Mimo, że zawsze może odejść, opowiadasz mu o swoich marzeniach. Mimo, że nie jest z tej samej krwi, nie traktujesz go jak obcego przybysza. Czujecie do siebie coś więcej, niż zwykłą znajomość. < 3 Jestem za mała by spojrzeć w Twoją stronę. Nawet na palcach nie dorastam Ci do pięt. To czego pragnę to tak niewiele. *Płaczesz? - Ja nie płaczę, połykam łzy. To chyba najgorsze, co może być Nie móc wydobyć, z siebie już nic. *Pachniesz... zimnym wiatrem. - To samotność, moja skóra tak pachnie. *Patrzysz na mnie z takim niesmakiem... - Nie na Ciebie wcale Wybacz ale w głowie mam teraz same pretensje i żale *Do kogo? - Do świata. Że mi za mnie życia niepoukłada i zszarganych nerwów nieposkłada. *Ciągle zaciskasz zęby - Bo mam już dość otaczającej mnie biedy. I chcę by było jak kiedyś. *A co było wtedy? - Moje oczy miały kolor. Teraz smutek się w nich mieni Bo nie mogę nic zmienić... *Co chcesz zmieniać? - Chcę wyjechać i nigdy nie wracać *Chcesz uciekać? - Nie, pojechać tam gdzie uśmiech wraca na twarz a oczy odzyskują blask. *A Ja? - Nigdy Cię nie zapomnę. "Chcialem Ci tylko napisac, ze Cie kocham..." "To właśnie jest najgorsze w chodzeniu z kimś. W jednej chwili ten ktoś jest ci bliższy niż ktokolwiek inny na świecie, a już w następnej mówi, że trzeba ?odpocząć od siebie?, ?poważnie porozmawiać? albo ?może ty...?, i potem już nigdy go nie zobaczysz, i będziesz musiała przez następne pół roku wyobrażać sobie rozmowy, w których on cię błaga o powrót i wybuchać płaczem na widok jego szczoteczki do zębów." - Bridget Jones inne będą nasze dni, adresy, telefony... kiedyś, po latach spotkasz mnie, idąc na przykład z żoną. kiedy się ukłonisz, no to spojrzę uśmiechnięta. twoja żona spyta: `kto to?` powiesz: `nie pamiętam..` Ty zawsze będziesz stanowić pewną część mojego życia.. Kiedy przestaniesz mnie kochac?.. -Pytasz kiedy umrę?.. - słyszysz? - nie (?) - ja tez.. - a kiedyś biło. ...W moim innym świecie jest inna prawda Tu ciebie nie ma to tylko wyobraźnia I może dobrze że los nie postawił na nas W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania... Uczyłam się żyć bez Ciebie A Ty nagle pojawiasz się Wystarczy jedna iskra, wystarczy jeden gest By wybaczyć Ci wszystko, by znów poddać się... teraz. kiedy przyszłam na twój świat. Może lepiej będzie jeśli już nigdy nie uśmiechniemy się w tym samym momencie... I przysięgam, że marzyłam o Tobie w te niekonczące się noce kiedy byłam sama... - puk,puk... - Kto tam? - Miłość... -Poczekaj. Teraz nie mogę. postanowiłam być twarda. Udało mi się. Ale być może jednak zrobiłam to wbrew sobie. Próbowałam od nazajutrz zapomnieć o nim i jakoś nie udawało mi się wymazać go z pamięci. Im bardziej starałam się nie pamiętać, tym silniej wracał w myślach, słowach, gestach. Mikołaju! proszę daj mi go w prezencie! "Niech Pani napisze jego imie 600 razy, z kazda setka odejmujac jedna literka az w koncu zniknie" czy ja kiedyś mówiłam Ci, jak bardzo lubię myśleć o Tobie? pewnie mówiłam, ale lubię także myśleć, że jeszcze nie mówiłam. dzisiaj myślałam o Tobie wiele razy. " genetycznie zmodyfikować cierpienie, by nie sprawiało bólu.. miłość, żeby zawsze odwzajemniona była.. - priorytetowe zadania dla naukowców XXI wieku.." może tak na prawdę nigdy cie nie kochałam. moze te nasze wspolne noce istniały tylko dlatego, ze nie potrafiłam odmawiać.?.. nie proś o to bym do ciebie wrociła. nie zrobię tego. oddasz za mnie zycie?.. czy ktos ci kaze?.. nie chce twojego zycia,nie potrzebne mi. tesknisz?.. za czym tesknisz?.. za ciagłymi kłotniami, za zazdrością, ciągłym sprawdzaniem, za zdradą?.. za tym tęsknisz?.. co powiedziałeś?.. a ktoż wie co dzis znacza te dwa słowa! moze tak naprawde znacza tyle co te kilkanaście lat spedzonych z tobą. nic. moze znacza tyle co moje łzy kiedy wyjeżdzałes. tyle co nasza młodośc. nie kocham Cie wczoraj znów zawiódł mnie ktoś z kim tak wiele mnie łączyło i dopiero teraz zaczynam rozumieć jak okrótne bywa życie i jak mocno może zranić miłość to że Go nienawidzę, nie znaczy, ze Go nie kocham *I ja Pana kochałam. Tamtego lata. Dawniej. z Ciebie wyleczyłam się.. I żebyś wiedział, co kobieta chce usłyszeć zawsze, gdy pyta: co mogę dla Ciebie zrobić? No co? Nic. Tylko mnie kochaj. 'Wiesz...wtedy świat nie obchodził nas w ogóle..." jest łał. jest przenajpiękniejszy na świecie. taki jest. Przyjaciel to ktoś, kto przychodzi, gdy cały swiat odchodzi .. ;* twoje metr osiemdziesiąt. uważaj. mogę nie zapomnieć co mi powiesz. Zauroczę Cię. Nie dziś, nie jutro, ale zauroczę.
|
#4210 |
|
Rozeznanie
|
*Kawą rozgrzewam kłęby myśli,muzyka zmysły uspokaja
* Jak ptak zraniony spadam na dno i z nową wiarą wciąż powstaje * Codzienność wydała owoc niepewności * Z każdym przebudzeniem odnajduje dziś.
|
#4211 |
|
Raczkowanie
|
Wesołych Świąt dziewczynki ;***
please, stay with me, baby .. ;((( bo najważniejszaa jest ... ROZPUUSTAAA !! nie bój sięę. dotknij gdzie chcesz. oszukam czas...zapomne o złych ludziach,których znam. Nie pokocham Cie - nara. Wara - trzymaj się z dala. masz coś łobuzie? to pilnuj się. wyciagnij rece .. pokaz ze masz serce ... poświecasz wszystko, dostajesz tylko łzy. i życie kopie w dupe zbyt często za mocno. A na koniec życzyła wszystkim *******onych swiat...
|
|
#4212 |
|
Wtajemniczenie
|
wesołych świąt kochane!
Wiecie co? Mam problem z wyrażeniem myśli, bo wczorajszy dzień miałbyć strasznie głupi, a jednak tak nie było. Przyjechały siostry i było zawaliście. Macie jakieś opisy na taką sytuację? dziękuję z góry typu: moi ;*** co ja bym bez was zrobiła? Dopowiem jeszcze, że wszystkie tu jesteście fenomelnalne! Też bym tak chciała. ![]() ![]() A tu coś ode mnie: i ciągle w słuchawce głucho ...
myślę pozytywnie ![]() niepewność?! a co to? zupełnie inny karpik ![]() najlepsze prezenty ukryte są w sercach ... underneath the mistletoe,we'll kiss by candle light ![]() Lecz ty wiesz, że ja mogę Cię dotknąć tylko wierszem. haha you are dead ..!. ![]() radujmy się, weselmy się ... - mamo, mamo! - cooo? - nic. - Już nie jarajcie! - Gdzie? - W aucie. - Co?! - Ufo! / Jajco! / Alumferga! Silence! I'll kill you! - mogę mówić do ciebie rybciu? - tak. - a więc spływaj! ... i to by było na tyle. ![]() Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2008-12-25 o 10:47 Powód: coś mi do głowy wpadło :D |
|
|
|
#4213 |
|
BAN stały
|
anyszowska- cieszę się, że się podobają
Twoich kilka też ukradłam.peculiarity - jeju jesteś wielka <3 KaMa2704 - dziękuję i wzajemnie ![]() Miluuu - brak słów ![]() kamisha - cudoooooo ![]() societygirl17 - moja mała jak zwykle pokazała na co ją stać <3 ukradłam wszystkie ![]() przerysowana - cuudowneee Trzymaj się skarb, będzie dobrze : *3martyna3 - o jak dobrze, że już jesteś, brakowało mi Cię tu strasznie ![]() abunee, rOzunia, Kissable,Onax3, TiScatteroUnaFoto - moje homeless bitches kocham mocno moje guru <3i cała reszta o której zapomniałam, każdemu może się zdarzyć kogoś przeoczyć, więc wybaczcie nie ma chyba dziewczyny od której nie ukradłabym chociaż jednego opisu boskie jesteście wszystkie <3edit : agata1608 - po co dodajesz opisy, które jak sama napisałaś są z wizażu ? to nie ma sensu. Następnym razem dodaj coś od siebie, tak będzie lepiej Pozdrawiam ![]() ___________________ wiem, wybaczysz mi, że wszystko przeze mnie. I ja będę tęsknić za tobą, tak jak dziecko tęskni za swoim kocykiem. niebo nocą zrobione jest z gwiazd, a ja na co dzień z miłości do ciebie.. dziś wiem, że to zwykły żart, choć byłeś naprawdę blisko. Przepraszam, ale nie do końca rozumiem sformułowanie ''przykro mi''. Kiedy wzięła do ręki kalendarz, aby podsumować kończący się rok jej spojrzenie padło na kartkę z mocno wyrytymi serduszkami. Radosny deszcz krzywych, nie ładnych serc zdawał się krzyczeć jak piękne były tamte dwa dni. Przymknęła oczy. Tak - to właśnie za te dwa dni chciałapodziękować Bogu. I chociaż jej marzenie nie spełniło się, to przynajmniej przez te dwa dni poczuła jakie szczęście spotyka tych, których marzenia spełniają sięchociaż w 1/4. I jak to jest mieć jego tylko dla siebie... Edytowane przez eccentriic Czas edycji: 2008-12-25 o 10:49 |
|
|
|
#4214 |
|
Zadomowienie
|
To ten styl, ten flow, to ten rap, ten bit.
Ujednolicając niedoskonałość. bo jestem jedyną na świecie,której nie zastaniesz w domu. Nie chcę być dziewczyną,która wypełnia ciszę. Mam wyglądać klasycznie, doskonale czy zwyczajnie? Tyle różnych kierunków. Wyobraź sobie, co by się wydarzyło Jeśli moglibyśmy mieć wszystkie marzenia. Marzę, że ten moment byłby nasz.
|
#4215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawet nie wiesz jak mi milo No i oczywiscie kradnę ![]() siemisie.
Zaszokowales mnie. Ale w koncu w wigilie zwierzeta mowia po ludzku. ![]() Przez prawie pol godziny siedzialam i zastanawialam sie. Odpisac, czy nie. Troche za pozno, spiacy krolewiczu. ![]() Nieosiągalna. Dla ciebie. Czego ty do cholery oczekiwales?! Nie wiem jak u was wigilia, ale u mnie udana. ;-) Troche glowa boli, teraz wyjezdzam do rodzinki wiec raczej przez 2 dni mnie tu nie bedzie Ale moze uda mi sie jakos wbic. Pozdrawiam cieplutko Edytowane przez Miluuu Czas edycji: 2008-12-25 o 11:13 |
|
|
|
|
#4216 |
|
Rozeznanie
|
.Muszę być silna,by podnieść z podłogi serce, które rzuciłeś mi w twarz.
.Pewnego Dnia Nic Ze Mnie Nie Zostanie, a Ostatnim Oddechem Wyrzygam To Życie. .nie chciałam wiedzieć jak być boską s.uką . .i tak widzimy się rzadko . .Protect me from what I want . // chroń mnie przed tym, czego pragnę . .i jeszcze westchnienia i szepty bezwstydne . .Bez namysłu podam Ci truciznę . .Talentów poskąpił Pan. urody żałował też. .co noc od nowa przedstawial mi ksiezyc . .Dobrze, że nauczyłam się przewidywać |
|
|
|
#4217 |
|
Raczkowanie
|
Chcę wiedzieć jak całujesz bo dostaje świra
Jestem przy tobie i w tobie i w twojej głowie Czuję jak pulsuje twój krwiobieg Mogę cię złamać mogę obiecać Kobieca kobieta pełna kobiecości Chcę ustami omamić cię bez litości Kiedy tak patrzysz,czas zatrzymał się Ty i Ja - Królowa życia i Król Wesołych świąt wszystkim
|
#4218 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję. ;D wiesz .. po Tobie to mam.
xDjesteś na wyciągnięcie ręki, jesteś w każdym moim pięknym wspomnieniu. a mimo to, nie mogę Cię mieć. czuję jak cos mocno wgryza się w moje serce, gryzie je i próbuje posiekac na małe kawałeczki. sweter gryzący moje tłuste ciało i okulary. zaćpani koledzy i zarzygany kibel. wszystko jest jak z filmu. tylko, ze zakończenie bedzie inne. bo będzie złe. bo będa łzy i ból. nie moje łzy, nie moje, ja już łez nie mam. podobno mam depresję. podobno to miałam być chłopcem. ![]() pierwsze słowa i pierwsze wyznania .. look at me . look ! and ? ohh , look. I love you. < 3 ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta świata .. jej oczy niby nie winne, jej oczy to puapka. ;>
|
|
#4219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 3martyna3: i kradne ten : ..a w moim śnie spotykam Cię pod parasolem marzeń. no dobra.. inne też. ![]() _________ Każda piosenka jest o miłości, bo wlazł kotek na płotek i pieski małe dwa. ![]() _________ więcej opisów dodam później, bo teraz świąt cd. i biegne do babci ![]() [ wiecie, że jesteście cudowne? ![]() daleko mi do Was.. kurczę ]
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2008-12-25 o 11:47 |
|
|
|
|
#4220 |
|
Raczkowanie
|
`bywają w życiu człowieka chwile gdy nogi uginają się nagle,
jakby były z waty i jedyne, czego naprawdę się pragnie, to uciec nie oglądając się nawet za siebie` ` świat jest mały, ale należy do wielkich, choć zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy. na to z boku zerknij, oceń i idź dalej zgodnie z planem. wiesz szczęście bywa każdemu pisane. ` `otwieram oczy i niestety wciąż jestem tutaj i tylko marzyć może mi się świat płonący w uczuciach...` `Im więcej chce dobrego, choć wkładam w to serce, więcej słyszę złego` ` pamiętam momenty jak ze snu chwile, jest ich tyle nawet jeśli często sens ich mylę wspomnienia bolą, ale chyba nic poza tym ... ` ` moja odpowiedź czego szuka człowiek za ile powiedz sprzedali to co we mnie najlepsze niby cokolwiek, ale dziura w głowie nikt sie nie dowie oddychamy cięższym powietrzem ` ` pukacje ze mną w niemalowane drewno bo , czasami szczęście trwa tylko chwile dwie ` ` ile we mnie jest Ciebie, a w Tobie mnie ? ... ile w Tobie mnie jest ?... i dlaczego mimo wszystko komplikuję sobie życie, czemu skrywam wciąż przed Tobą, coś co pragnę Ci wykrzyczeć& czemu robię głupie błędy, mimo błędów świadomości czemu wikłam wszystko w sobie zamiast wszystko to uprościć` `chciałabym powiedzieć, że nie wierzę w proroctwa, franki, dolary, funty, euro na kontach, to nie Armani, a retro po kosztach ` `i cicho Cie proszę chroń przed ścieżką ciemną ! nawet najtwardsi maja chwile kiedy potrzebują klęknąć ` ` Pośród pustych twarzy, przeczekując życie przekreślając lepsze czasy . Mogę do przodu iść, olewając drogowskazy wszystko może się zdarzyć ` `nas bowiem wiatr , co śmiercią zdmuchnie w mgnieniu oka ! proszę, nie zapomnij spotkamy się w obłokach ` ` jedni kochają a nienawidzą drudzy i twe marzenia obracają w gruzy, ciężko jest wyjść z przepaści nałogów, będziesz miał kumpli tak samo jak wrogów ` ` nie jestem w stanie dać siebie więcej niż jestem- więc nie oczekuj więcej, oszaleć można przez presję ! mam tylko dwie ręce i cały świat stresów ! ` `w wyścigu o wszystko człowiek złamał wszelkie prawa - spisane na kamiennych tablicach przykazania ! mało kto przestrzega zasad - rządzi chciwość i zdrada ! człowiek niszczy, bije, zjada gwałci, okrada - nic dziwnego, że się zbliża ten dzień i ta zagłada... ` ` żeby mieć, trzeba mocno tego chcieć, to logiczne jak sieć, widzisz cel - wyciąg rękę i leć za nim, samo gadanie na nic, dla pewnego swego nie ma granic ` dokąd tak biegniesz? przecież wiesz, że przed sobą nie uciekniesz . Wyciągnij rękę! może wreszcie dostaniesz to co dobre i piękne ` `wstałam by później z hukiem spaść na ziemię, są rzeczy co cieszą i bawią i są takie co dręczą sumienie są we mnie sprzeczności, których nie potrafię zmienić, nie Zmienię, ulatują gdzieś i pozostaje po nich tylko wspomnienie . ` `tak bardzo chcę dotknąć cię . ja liczę każdą chwile, ja liczę każdy dzień . Tak bardzo chcę dotknąć cię chociaż jesteś tak daleko wiem że w końcu spotkamy się` ` nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili nie czekaj ani chwili dłużej życie to nie zawsze droga na niej róże . ` ` późno w nocy ściskam w ręku kilka kartek mogę tchnąć w nie życie, one wciąż są martwe to taka noc, kiedy dusza robi bilans a ja chwytam się wszystkiego byle do rana wytrzymać ` `tak wiem, można zmusić się do snu w małym pokoju ciemniejszym niż grób lecz co mam zrobić gdy się wszystkie zna cierpienia i rozkosze, które daje ten świat ` buduję upór do walki gdy nie mogę spać po nocach i nie po prochach - poznasz to po oczach . ten człowiek wierzy w siebie, wcale nie chce się poddać ` ` mało czasu, tyle do zrobienia, wiele marzeń zostało do spełnienia, setki słów do wypowiedzenia i swoi ludzie nie do zapomnienia ` _______________________ Cześć. Czy mogę Cię zjeść ? |
|
|
|
#4221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zerwania wielkiej miłości. Nic, prócz jej braku. 2.Wiek? nie jest tu ważny... 3.Pomiędzy nami duża różnica wieku i jeszcze większa miłość. 4.Miłość o wiek nie pyta się Przychodzi nieproszona. takiee z wizażu. ![]() Kama2704 ![]() ![]() peculiarity okradam.. ![]() iiiiii moje zboczuchyyy! I LOVELOVELOVELOVE WAS! ![]() -------------------------- 1.Patrzenie na pustą ścianę prawie wcale nie boli... 2.nie szukamy nikogo oprócz ludzi. nie potrzeba nam innych światów. |
|
|
|
|
#4222 |
|
Raczkowanie
|
agata1608 - piękneeeeeeee ! a te dialogi są beautiful !! i te dłuższe teksty
niestety nie pasują do mojej sytuacji. ( może masz coś w takim stylu, ale bardziej wesołe, o szczęśliwej miłości ? )Miluuu - piękne !!Plotkaraaa, peculiarity, powinnam, przerysowna, 3martyna3,anyszowska. mmm. ubóstwiam! a macie właśnie jakieś dialogi, dłuższe teksty (chociaż krótkie też) o szczęściu, że jest mi z Nim dobrze.? Szukałam takich, ale niestety nie mogłam nic znalźć (_________________________ ________________________ Widziałem Twoje oczy, gdy płakałaś w nocy, przyżekałaś mi, że to tylko szczęścia łzy.! Nauczyli nas regułek i dat, Nawbijali nam mądrości do łba, Powtarzali, co nam wolno, co nie, Przekonali, co jest dobre, co złe. Odmierzyli jedną miarą nasz dzień, Wyznaczyli czas na pracę i sen. Nie zostało pominięte już nic, Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć. Nie ufam nikomu Kocham tylko tych co na to zasłużyli (...) W każdą chwilkę wbijam szpilkę Jak pineskę w deskę Życie jem jak Milkę Bowiem wiem że jestem lśnieniem I okamgnieniem Że będę wspomnieniem (...) Łapię chwile ulotne jak ulotka Ulotne chwile łapię jak fotka (...) Z każdym dniem łapię chwile Ulotne jak motyle (...) Raz łapię chwile Te słodziutkie choć krótkie Innym razem te Bezpowrotne i ulotne (...) Ponieważ to jest gorzko-słodka symfonia, to życie Spróbuj związać koniec z końcem Spróbój znaleźć kogoś, zanim zginiesz Zabiorę cie na dno, tylko tą drogą, którą zawsze spadałem Znasz tego, który cię zabrał do tych miejsc Gdzie spotykają sie wszystkie myśli
|
|
#4223 |
|
Zadomowienie
|
TiScatteroUnaFoto, eccetriic [kochanie, a skąd masz ten cytat o 2 dniach , za które 'ona' chciala podziękować Bogu?- genialny
] , abunee i love Youuu. <33martyna3 NARESZCIE! ![]() skromnie dziś. ale zamulona jestem ^^; Nie sztuką jest mieć przystojnego chłopaka. Sztuką jest mieć chłopaka, z którym umie się rozmawiać. [hahha a ja mam i przystojnego i potrafie z Nim rozmawiać - zyc nie umierac ]gdy odwiedzi Cię szczęście zaoferuj mu najwygodniejszy fotel. behindblueeyes opisów Ci nie dam, bo szukać mi się nie chce ![]() ale chciałabym Ci powiedzieć, ze to czy miedzy Wami jest 2 , 5 , czy 20lat różnicy , to nie ma znaczenia. najwazniejsze jest to co Wy czujecie do siebie. tak samo żadne kilometry nie pokonają Was jeśli sie kochacie. tylko musicie w to wierzyć... bo WIARA JEST SIŁĄ
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2008-12-25 o 12:51 |
|
|
|
#4224 |
|
Raczkowanie
|
Z wiekiem czas zaczyna nam odbierać różne rzeczy. Cieszę się, że żyję. Jego oczy. Chcę, żebyś dokonał wyboru. Zasady można łamać, tak ja ludzi. Łatwiej niszczyć niż tworzyć. Patrz ale nie dotykaj. Dotykaj, ale nie próbuj. To trudna lekcja okrutnego świata.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#4225 |
|
Rozeznanie
|
TiScatteroUnaFoto- kradnij, kradnij, po to dodaję
![]() .bo Ty dobrze wiesz ,że gdy chwycę Cię za dłoń , znów bedą za nami wołali - paranoja . . W pokoju przeterminowanej romantyczki ... .czasem się uśmiechasz, oczy me głaszczesz współczuciem . |
|
|
|
#4226 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Jestem tu nowa Podziwiam Wasze opisy - jesteście genialne w tym co robicie Od dawna czytam forum ale jakoś nie miałam odwagi napisać;pNo to może na początek i ja coś dodam ![]() Chciałabym móc zamknąć swoje usta playboya. Kontrolować Twoją truciznę kochanie. Jestem psychotycznie zahipnotyzowana Weź to wszystko i zbuduj z tego życie, które warto przeżyć )Wiem, ze skromnie ale może się jeszcze rozkręcę ![]()
|
|
|
|
#4227 |
|
Raczkowanie
|
carmenkaa i tak chyba codziennie Cie okradam
anyszowska <3 wesołych Wam !;*
|
#4228 |
|
Zadomowienie
|
eccentric - Chciałam coś zmienić w swoim życiu i postanowiłam, że będzie to nr. gg haha.
Nie miałam nawet czasu żeby się odezwać z nowego, ale to sie zmieni..jeszcze dziś napiszę. Cieszę się, że ktośza mną tęsknił. ;* Kocham Cię. <3carmenkaa - Kradnij, kradnij. ;* Kocham. <3... ..lecz czegoś ciągle brak, czegoś wciąż brakuje nam. Przestań to odwlekać, od dawna niecierpliwe na to czekam.. Jeśli dziś nie powiesz kilku ważnych słów, nigdy się nie dowiesz co znaczyły.. ..bo moja muzyka to Ty. ;* Bo wiesz..trudno jest żyć według czyiś marzeń. To wszystko, co zdawało się niemożliwe, od kiedy jesteś przy mnie spełnia się.. ..i łatwiej lęk ukrywać, niż pokonać go. Jest tyle różnych dróg i chociaż chcę, wszystkimi nie da się pójść.. Nie mogę zostać, nie zatrzymuj dłużej mnie.. ..lecz nawet w moim śnie kocham Cię w słońcu i we mgle. Lekko dłonie Twe dotykają mnie.. ..i nawet nie wiem czy to są sny, czy to prawdziwy Ty. Znów polecieć z Tobą w jasność chcę! ;* Jak dobrze słyszeć Twój głos, zaklęcie na długą noc.. Echo nocy i Twoich słów zamienia w dobre to, co złe.. Świt zaczyna się naszym chłodem, słowa nie ranią, gaśnie żal.. Marzenia kryję w ciepły szal.. Bezszelestnie otoczył mnie świat złożony z tych słów.. Jak dobrze słyszeć Twój śmiech, talizman na ciemny dzień.. Czy Ty też czujesz to, że powietrze dziś inne jest, że się głębiej oddychać dzisiaj chce? Właśnie w taki dzień wszystko może zdarzyć się..
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-12-25 o 12:51 |
|
|
|
#4229 |
|
Raczkowanie
|
Mężczyźni to takie świnie ! Mózg zwisa im między nogami ! To dopiero początek. Rozsądek gdzieś uciekł. Miłość jest trudna. Kocham tego człowieka. Nie ma nic trudniejszego od czekania. Bronić się przed namiętnością, czy ślepo ulec. Wszystko się skończyło. Jak każda kobieta marzyłam o księciu z bajki, który się ze mną ożeni, da mi dużo dzieci, będzie się o nas troszczył. Jak większość kobiet zakochałam się w mężczyźnie, który nie mógł mi nic z tego dać, ale za to spędziłam z nim niezapomniane chwile.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#4230 |
|
Przyczajenie
|
Ja jestem pytaniem Ty jesteś odpowiedzią
Ty zawsze będziesz stanowić pewną część mojego życia..." miłość to nie włącznik lewo prawo on i off |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

) 
)

dziękuję z góry 

Ale moze uda mi sie jakos wbic. Pozdrawiam cieplutko