![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Ja może tak nie światecznie ale znalazłam buty na studniówke wreszcie!
![]() co prawda nie lakierkowe jakie chciałam ale są.
#2942 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, życzę Wam- standardowo- zdrowych, spokojnych świąt w rodzinnym gronie i przede wszystkim: odpoczynku przed maturalną walką
![]() Dawno mnie tu nie było, muszę się pochwalić,bo po trzydniowej walce z "Przedwiośniem" dotrwałam do końca i je przeczytałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
u mnie też zaczął padać śnieg
![]() poczytam chyba "Granice", potem "Kevin sam w Nowym Yorku" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Konto usunięte
|
i po kolacji. ale mi brzuch wywaliło :| masarka jakbym w ciazy byla. siedze w szlafroku od mamy żebym wiecej "z gołym tylkiem po domu nei biegala" hehehe ale ejstem zła bo nie am motylka do cwiczeń a sama sobie nie kupie;/
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ mi wyszło 65D . czyli w sumie ok ale teraz nosze 75C i fakt za luźne. ale ledwo trafiam na 70. laski powiedzcie gdzie można taki sklep znaleźc zeby było 65? nie chce przez interret. a nawet na allegro nie zalazłam;/ najlepiej gdzies w łdz bo ja z niedaleka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Pani Buka
|
no ja też już po kolacji... i spóźnione życzenia ode mnie dla Was wszystkich
![]() niestety w kwestii staników nie pomogę... co do prezentów, w tym roku jest dużo wydatków (studniówka, studia, CAE), więc z góry wiedziałam, że nie mogę się spodziewać niewiadomo czego, ale dostałam parę fajnych kosmetyków, bluzkę, sweterek, kolczyki, pończochy, zielone rajstopy (<3) i czerwone koronkowe majteczki ![]() a mama (a co za tym idzie cała rodzina) dostała wagę elektroniczną, bo nie mieliśmy ![]()
#2946 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Konto usunięte
|
laskii ja jestem down. nie umiem znaleźc na wizażu forum o sylwku.
gwałt u rety nie ammy planów z TŻ. mam andzieje zę we FLow albo w Heaven będą ejszcze miejsca. wole Flow. ale mam strój bardziej na heaven. co mam isc na hip hop w małej czarnej??;] macie coś na łdz? przecież nie rpzesiedze przez tv;/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
ja poczytałam "Granicę".. a teraz siedzę i czekam do 23:30 bo wychodzę na pasterkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam planów na sylwestra chyba pójdę do TŻta i tak oboje nie pijemy więć sobie posiedzimy;P
#2950 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem jak wytrzymam do pasterki (a jak na pasterce
![]() ![]() Dostałam fajny prezent z okazji Świąt - @. ![]() ![]()
#2951 |
Zakorzenienie
|
ja z TŻ też planów na sylwestra nie mieliśmy, już sie oswajałam z wizją siedzenia w domu przy filmach, no ale się okazało, że prawdopodobnie jednak będziemy mieli do kogo iść.
ale mi się spać chce ![]() Paula to widzę, że Mikołaj orginalny nie jest, bo ja dostałam to samo ![]() Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2008-12-24 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
A propos - jak to u Was jest, prezenty pod choinką przynosi Gwiazdka, Mikołaj czy jeszcze ktoś inny (Aniołek?
![]() Bo ciągle słyszę, że w Święta Mikołaj przychodzi, nawet rodzice się przebierają dla małych dzieci, a u nas mówi się, że to gwiazdka przynosi prezenty. ![]() ![]() PS Przeczytajcie sobie dzisiejszą notkę na blogu Artura Andrusa http://arturandrus.bloog.pl/?ticaid=67337 Świetne. ![]()
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2008-12-24 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Pani Buka
|
u mnie jest ogólnie Mikołaj
![]() ![]() ![]() w ogóle mam wrażenie że święta znowu zrobią się fajne kiedy będę je sama organizować dla swoich dzieci ![]() ![]() ja też spędzam sylwestra z TŻ-tem, ale na szczęście jedziemy do Zakopca... ale gdyby ten wyjazd nie wypalił, to niewykluczone że też skończyłoby się podobnie.. ps. Renia, podziwiam Cię... ciągle coś robisz, a to lektura, a to czegoś się uczysz, a ja nadal nie zmobilizowałam się do niczego ![]()
#2954 |
maszyna, nie człowiek
|
U mnei w krk przychodzi mikołaj. Ii rpzyniósł mi fajne kolczyki + bransoletke (z?)
![]()
#2955 |
Zadomowienie
|
U mnie Gwiazdor przychodzi
![]() Tzn przychodził, bo teraz jesteśmy z siostrą za stare, żeby w to wierzyć. Pamiętam jak 2 lata temu było fajnie, bo przyjechała 4-letnia kuzynka i specjalnie dla niej był załatwiany Gwiazdor. My mieliśmy kupę śmiechu jak nam kazał mówić wierszyki i dawać buziaka, a mała się bała ![]()
![]() |
#2956 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Eee nie. U mnie jest Aniołek. Mikołaj był 6 grudnia- ostatni raz rok temu. Mam 18lat to już przestał przychodzić :P
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
ja dopiero dzisiaij, ale święta nadal trwają, więc życzę wam wszystkiego najlepszego z ich okazji
![]() ![]() A mój mikołaj trafił w tym roku w prezenty jak mało kiedy:P dostałam małą wieżę(w końcu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
U mnie Mikołaj przynosi, no bo jak to tak jacys Gwiazdorzy czy Aniołki?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój Mikołaj się też spisał ![]()
That's the way it's for me, love Takes just a little to give me life That's the way its for me, love Takes just a touch to drop a stop On the top of the world. Wakacje ![]() Edytowane przez Neszikaa Czas edycji: 2008-12-25 o 09:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry w poranek Bożonarodzeniowy
![]() na Podkarpaciu przychodził Aniołek ![]() ![]() ![]() Jeeejku, ale się wczoraj objadłam ![]() ![]() Będą dzisiaj jakieś fajne filmy w TV? ![]() ![]() ![]()
#2962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Haha...ekspres polarny? :P
![]() |
#2963 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() Tez dostalam @ ;/ Boli mnie brzuch, kregosłup, a na widok jedzenia mam ochotę od razu nadać mu adres zwrotny. Auaaaa ![]()
![]() |
#2964 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny, obudziłam się po 10 i tak stwierdzilam, że poleniuchuję, trafiłam na ten wątek, trochę przeczytałam (no nie da się wszystkiego tak od razu). mam swoich pare uwag.
zwrocilam uwage na lirangel. rozmiar stanika nietypowy, przyznam. ja dostalam pod choinke od TŻ wlasnie komplet bielizny. sama sobie wybierałam i powiem Ci, że cieżko było mi cokolwiek znaleźć... a mam 75B czyli klasyczny rozmiar. jak chcecie to potem Wam pokaze nabytek ![]() ![]() no dobra dziewczyny, zdaję na podstawie polski, angielski i historię. wybieram się zaocznie na studia. ale mam problem z prezentacją.. w ogole zero zorganizowania. miałam jakieś pomysły na realizację tematu, ale zwyczajnie mi się nie chce... (temat: język twoich rówieśników)... myślałam o tym by nagrać rozmowę znajomych.. ale mówiąc szczerze to nie wiem, o czym mam pisać... szukałam czegoś w necie.. lipa.... odpiszcie coś.. bo siedzę i się nudzę - takie święta Edytowane przez claoodja Czas edycji: 2008-12-25 o 11:24 Powód: niedomówienie ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak np. u moim znajomych Mikołaj zawsze przychodził w nocy z 5/6 a u mnie zawsze 6/7... Najlepiej mówic "pod choinkę" ![]() ![]() też się zbieram do kościoła A propos prezentacji: robicie taką samą słowną czy jakieś efekty specjalne dajecie- obrazy, filmik itp?
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2008-12-25 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
O Aniołku faktycznie też słyszałam, ale u nas jednak rządzi Gwiazdka.
![]() ![]() ![]() Ja korzystając ze Świąt oglądam te filmy, których nie zdążyłam przez cały rok. ![]() Po tej pasterce wstałam po 11 dopiero. ![]() I śnieg pada. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2967 |
Raczkowanie
|
ja czekam do 14:30 bo na polsacie będzie Edward Nożycoręki.... ;p
jak byłam mała to myslałam, że ten człowiek naprawdę istniał
#2968 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też już jestem najedzona, a obiad tuż tuż ![]() ![]() Cytat:
tzn. obrazy na pewno u mnie będą, bo temat mówi "bla bla bla w literaturze i sztuce". Więc chcąc nie chcąc - trzeba ![]() Czy ktoś jeszcze ma całkowite NIC na prezentację ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj widziałam "polowanie na czerwony październik" i tez mogę polecić ![]()
![]() |
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10198546]mamo kup wage do domu bo nie ma -daj spokój ja nie chce wiedzieć ile waże no i ja też niewiem bo nie mam wagi :| hehehehe[/quote] Mam to samo. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też wstałam po 11, a na pasterce myślałam, że zasnę w czasie kazania. ![]() Co do prezentów, u nas Mikołaj przychodzi i 6.12 i w Wigilię. Ale to tylko oficjalna wersja, bo często prezenty sami sobie wybieramy, a w 1 dzień świąt zawsze sobie opowiadamy, jakie kombinacje były stosowane, żeby ktoś (zwykle nasi rodzice) nie domyślili się, co dostaną. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Raczkowanie
|
a polowanie na czerwony październik to znam i też polecam
![]() wczoraj widziałam notting hill, prawie się popłakalam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.