|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część V
Cytat:
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
U mnie jest Boska pogoda, napadało śniegu, trzyma lekki mróz, świeci słoneczko i zaczeło troche sypać śniegiem- jak w bajce
. mam nadziej że taka aura utrzyma sie też przez święta![]() .Luccy- zmykaj do domku Ciekawe czy do Winniii dotarł mój śnieg ![]() .
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziusia jesteś WIELKA
Pamietałaś o wszystkich i ach brak mi słów - |
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Kochane moje cosmitki i ja zmykam do domku. Nareszcie
Jeszcze raz wszystkim CUDOWNYCH ŚWIĄT
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
... obiecuje, że wszystko (40 stron ) ...nadrobię A teraz, chciałabym z samej głębi mojego serca podziękować za to, że jesteście i w ten szczególny czas życzyć ... Spokoju Szczęścia Zrozumienia Wybaczenia Życzliwości Miłości Przyjaźni Ciepła Bliskości i Zdrowia... |
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziwczyny
alez sie tych watkow narobilo... fiu fiu ja tez z cosmelanu jestem zadowolona, choc plamy calkiem nie zeszly. ponawiam zabieg za pare dni, bo mi zostalo polowe maski z ubieglego roku. mam nadzieje ze sie teraz polepszy. mam zamiar trzymac cosmelan 8 godzin a po 2 godzinach nalozyc jeszcze raz strikte na plamy maske a potem to juz pewnie powtorka z rozrywki czyli kilka dni wyjete z zycia, czerwona opuchnieta buzia, ale mam nadzieje ze wywabi to te okropne (aczkolwiek duzo mniej) plamiska. pozdrawiam i uciekam z powrotem do kuchni ![]() zycze wszystkim pogodnych, zdrowych, cieplych swiat spedzonych w gronie najblizszych |
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
To ja Wasza buczanta
Zdrowych,Szczesliwych Swiat chce Wam zyczyc Aniolki moje kochane I napisac,ze Was kocham Wesolych Swiat
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
BUCZUŚ
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Natalko Mam nadzieje,ze bedziesz miala cudowne Swieta
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
MADZIUSIA- KRÓLEWNO ŚNIEŻKO ty NASZA
piękne życzenia dla Wszystkich. Tobie życze radosnych Świąt,a za rok w Nowym Domku żeby już były Łamie się z Wami opłatkiem,bo jesteście moją nową dużą rodziną, WESOŁYCH ŚWIĄT Będe w padać na chwilke,a nóż ktoś przyjdzie |
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja przyszłam na chwilke
Juz po jednej wigilii a zaraz jazda na druga ufffffff ufffffff umrę z przejedzenia tzn juz padam łykne unicum i moze dam radę na drugiej. Wesołej gwiazdki i superowych prezentow (hmmmmm tu akurat jestem zadowolona) |
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Lepiej póżno niź wcale
Życzę wszystkim Wesołych Świąt Wszystkiego,wszystkiego i jeszcze więcej.Więcej miłości,zdrowia,pięknych chwil,uśmiechu,zadowoleni a z siebie i rodziny.................. . Domcio dziękuję za piękną kartę i życzenia Jutro się poprawię choć mam gości i obiad na głowie.Dzisiaj nie chcę cię już budzić I jak smakuje sex po tak długim rozstaniu ![]() Przejadłam się Wątroba się zbuntowała
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Skarby!
Ja tak na chwilkę w świąteczny poranek, żeby choć życzenia złożyć. Wszystkim życzę cudownie spędzonego świątecznego czasu. Zdrówka, pieknych buziek , słonecznka na zewnątrz i w serduszkach, no a w Nowym Roku spełnienia marzeń. Madziusia, dla Ciebie specjalny Dziękuję!![]() Wesołych Świąt! |
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Wszystkim w ten świąteczny czas
![]() U nas spokojnie i powoli, jak na Święta Bożego Narodzenia przystało. Wydaje mi się, że panująca tu cisza wskazuje na to, że u Was jest tak samo. Kochane życzę Wam miłości, życzliwości, zdrowia i magii pod jemiołą, przy blasku ozdób choinkowych, przy stołach, w obecności najbliższych Wczoraj otrzymałam przesyłkę prosto z Częstochowy! Aż mi się ciepło na sercu zrobiło, byłyście ze mną przy stole Wigilijnym... Kamilia powiedziała, że to co nam się udało zbudować jest niezwykłe i to jest prawda. Całuję Was z całego serca |
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Ale się działo było ...świątecznie.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Wesołego jajka!
Oj,to nie ta bajka, przepraszam pomyłka, miała być choinka. Więc...życzę karpia smacznego, Mikołaja bogatego, szczęścia i radości, prawdziwej miłości i uśmiechu od ucha do ucha. I mnóstwo całusków dla wszystkich |
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Meg
![]() Sex po tak długim rozstaniu jest euforyczny...jednak bliskość Jego ... powala mnie jak zawsze na kolana ... jestem wtedy taka ... bezpieczna ... ...a by było śmieszniej i weselej ... dostalam pod choinkę ... Fregatę ![]() Pamietacie mój dylemat którą klacz wybrać. Zdecydowałąm się wówczas na Marantę ... a Gwiazdorek spełnił moje niewypowiedziane marzenie i ... mam je obie. W ten oto sposób zacznę chyba sypiać w... stajni ![]() Kocham Was i obiecuje, że się poprawię i będę częściej I tak mam Was w sercu codziennie |
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Meg w Bukowinie otworzyli baseny termalne koniecznie musisz tam pojechać
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
... na razie doczytałam o planowanej wizycie u mojej żony -więc prostuje, że już teraz to ja dwie klacze muszę ze sobą zabrać ![]() A ponieważ jeszcze ie iwem kiedy planujecie ten wypad... chciałabym poinformować, że Maranta będzie niebawem zaźrebiana, więc będę ja, ciężarna Maranta i nieciężarna Fragata ![]() Mam tylko dylemat, ponieważ Maranta jest dziewicą, czy jej zorganizować pierwszą randkę i real sex, czy jak sugeruje weterynarz - kupić SPERMĘ ogiera HH ... drogą wysyłkową ![]() ... a co do grupy krwi to ja mam też jak moja żona i Winylek - 0Rh+ Anturek - hurraaaa i gratulacje dla Malego Mistraza Judo !!!!! Edytowane przez dome Czas edycji: 2008-12-25 o 21:01 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie ,słonecznie, świątecznie
Cudne święta i jeszcze nikt się nie pokłócił rodzinka jak z obrazka, prezenty trafione wszyscy zadowoleni nawet ja dostałam prezent![]() WESOŁYCH ŚWIĄT DUŻEGO MIKOŁAJA SUPER ZABAWY
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Dome ty matko polka
widzę że rodzinka się powiększa dużego całusa daj dla TZ na te święta i nie wypuszczaj go z ramion.Ane druga maska przecież ty już nie masz plam też bym tak na basen termalny skoczyłaNatalio jak tam świeta ![]() jestem zachwycona tą postawą![]() |
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
cassi ... ja tak jakoś czułam, że jak z jednym koniem zaczniemy ... to się wszystko na głowie wnet postawi
...napawam się zapachem i bliskością mojego Tż, Jego głosem i dotykiem Noveczek i Masi - ale macie fajnie Madzia ... Ty konie malujesz
Edytowane przez dome Czas edycji: 2008-12-25 o 21:32 |
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Domciu śpiesz sie z tym zaźrebieniem bo ci koło nosa przejdzie, a sama wiesz ile konik nosi żrebaka w brzuszku
Dzięki serdeczne za zaproszenie, ciasto sama moge ci dostarczyć, baw się dobrze i namiętnie, niezapominaj o magii
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.. no tak, ciąża to ok.340 dni . Chciałabym by oźrebiła się w marcu 2010r.A mój TŻ, przegląda właśnie projekty stajni
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Dome mam ochotę zadzwonić ale w święta dam ci spokuj
obiecałam dla TZ że nie odbieramy telefonów to czs tylko dla nas, ale że jestem nałogowcem musiałam dzisiaj włączyć komputer bo bym cudnych chwil z TZ naciesz się nim do granic możliwości Pa kochane jeszcze raz Wesołych Świąt
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam dodać że mój dom nie jest ekologiczny i wygląda jak u "Grizwoldów"
|
|
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cassi - musimy się spotkać |
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Casi 25 tys. lampek ? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

. I fajnie sie bawiłyście i drinkowałyscie

) ...nadrobię 

Jutro się poprawię choć mam gości i obiad na głowie.Dzisiaj nie chcę cię już budzić
I jak smakuje sex po tak długim rozstaniu

Wątroba się zbuntowała
Dziękuję!