|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
coś u mnie za złotą kostkę Too Faced?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
#302 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
Cytat:
Trudno mi powiedzieć, ale jak prasowałam cień Cinema to zużyłam jakieś 3/4 zawartości pojemniczka Cytat:
Odezwij się jak będziesz wiedzieć co i jak P.S - czy w Londynie mają zapachy Romea D'Ameor ? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
powiedzieć co mogłabym doradzić...Cytat:
|
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
Super byłabym bardzo zainteresowana gdyz mam tych sypanców troszkę i fajniej byłoby używac ich w palecie..Ponieważ puderek Dianne Brill troszeczke więcej kosztuje-może masz jakies odsypki pigmentów Mac-a które byłabyś w stanie wymienić??Ja osobiście posiadam troche tych pigmentów ale nigdy mało..
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#305 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, interesuję mnie paleta Givenchy, może coś u mnie Ci się spodoba?
|
|
|
|
#306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
mam Omnie Bvlgari, nowiutka, niewymacana
( foto w linku) 40 ml bez ok 5 psikniec, chetnie oddam za jakis zapach, jestes zainteresowana?
|
#308 |
|
Konto usunięte
|
[quote=Nevada87;8773655]
- Flowerbomb edp 100ml, tester, problem jest w tym iż jest to chyba stary tester, tzn zapach się zmienił, przypomina Flowerbomb, ale nie do końca. Tester jest oryginalny, ma kod na spodzie flakonika, wydaje mi się iż przeleżał w złych warunkach dlatego troszkę zmienił zapach jednak zapach jest przyjemny - flowerbombowaty;-) słodki,pudrowy, trwały. Zapłaciłam za niego ok190zł dlatego nie chcę wyrzucić go do kosza, tylko dlatego ,że zmienił zapach, ja mam dwie inne flaszki Flowerbomb i jeżeli ktoś ma chęć na wymianę przy takich okolicznościach byłoby fajnie, bo naprawdę zapach jest przyjemny. Nevadko znajdziesz coś u mnie za ten flowerbombowaty zapaszek ? Perfumy u mnie już niestety tylko ze średniej półki, ale za to gdybyś chciała poszło by nawet potrójnie pojemnościowo. Zajrzyj też do dokładki na koniec drugiej strony wątku. Zapraszam serdeczniehttp://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=297907 |
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Interesuje mnie u Ciebie Flowerbomb extreme. Z zapachów z Twojej wish listy mam Lolite Lempicką edp ok90/100.
|
|
|
|
#311 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Znalazłabyś coś u mnie może??
moge podzielić się odlewką OI, odleweczką Gris Clair 5ml z mojej flachy , odlac BC...- Flowerbomb edp 100ml, tester, problem jest w tym iż jest to chyba stary tester, tzn zapach się zmienił, przypomina Flowerbomb, ale nie do końca. Tester jest oryginalny, ma kod na spodzie flakonika, wydaje mi się iż przeleżał w złych warunkach dlatego troszkę zmienił zapach jednak zapach jest przyjemny - flowerbombowaty;-) słodki,pudrowy, trwały. Zapłaciłam za niego ok190zł dlatego nie chcę wyrzucić go do kosza, tylko dlatego ,że zmienił zapach, ja mam dwie inne flaszki Flowerbomb i jeżeli ktoś ma chęć na wymianę przy takich okolicznościach byłoby fajnie, bo naprawdę zapach jest przyjemny. |
|
|
|
#313 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie ?
|
#315 |
|
BAN stały
|
Burberry London, tester, ok80/100ml, z tyłu flakonu opis nut zapachowych.
- Burberry London, 30ml, ubytek ok7ml, kartonik. Za którąś z flaszeczek moze coś wypatrzysz u mnie - miałam sporą dokładkę zapachową |
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Pusta paleta na prasowane cienie + płyn do wyrobu cieni prasowanych/do prasowania cieni sypkich/pigmentów
cos u mnie???
|
#317 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za którąś z Flowerbomb??
- ok. 9/10ml flaszeczki Lutensa Daim Blond - The Parfum 25/50ml poza wątkiem moge zaproponować: - krem Vichy Normaderm z kwasem aha - tubka zużycie ok 15% 25ml wyjściowo - wode normalizującą Vichy z zestawu do mikrodermabrazji (tu również posiadam 1 saszetkę do mikrodermabrazji i 1 szaszetkę maski po mikrodermabrazji - starcza na 2 uzycia) - krem tubka Bioderma Sebium akn została ponad połowa z 30ml ważne do 09.10 z próbek mam: - 2 x 10ml odżywka i szampon Mleczko królewkie L'oreal Elseve - 2 x 1,5ml Vichy Liftactiv CxP na noc i na dzien - miniaturka Vichy Neovadiol Contours 3ml - balsam natłuszczający Vichy Lipikar Baume z wodą termalną 7ml - krem Atopra do skóey atopowej, wrażliwej, suchej 5ml może coś cie zainteresuje
Edytowane przez ivanna Czas edycji: 2009-01-03 o 16:03 |
|
|
|
#318 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przepraszam wszystkie wizazanki za brak odzewu, niestety mam ograniczoną ilość czasu, proszę o konkretne propozycje wymiany, jeśli coś mi się spodoba na pewno napiszę, dziękuję za wszystkie propozycje. Pozdrawiam serdecznie
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2009-01-03 o 16:26 |
|||
|
|
|
#320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jednak odlewka Vanilli tak, czy siak zrobiona, może coś jeszcze innego wykombinujemy?jak możesz, napisz mi proszę jakie odlewki od ciebie wchodzą w grę przepraszam, że tak późno ten mój odzew, ale trochę byłam zalatana a co do Romea D'Ameor, to chyba nigdzie się z nimi nie spotkałam, także nie mam pojęcia
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2009-01-03 o 18:57 |
|
|
|
|
#321 |
|
BAN stały
|
podziękuję za poświęcony mi czas . Upolowałam Londona u innej Wizażanki.
Pozdrawiam serdecznie Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2009-01-03 o 21:25 |
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
czy Coco Chanel jest sens oferować czy raczej nie?znim zacznę truć co mi się podoba
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
Baaardzo! mnie interesują:=Podkład w kompakcie Dianne Brill Fresh Water Pearl, kolor 06 =podkład w kompakcie Bobbi Brown oil-free even finish compact ZApraszam, zajrzyj
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-01-05 o 15:28 |
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
witaj interesuje mnie m.in dior show blush
pozdrawiam
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
proszę znajdź cos u mnie za
![]() - puder Chanel Cristalle - limitowany, transparentny jedwabisty puder nadający lekkie rozświetlenie, użyty kilka razy, ubytek znikomy, gąbeczka nowa jeszcze zapakowana w folię, kartonik.
|
|
|
|
#326 |
|
Wtajemniczenie
|
czy za flowerbomb chcialabys coco madmuasel lub angela violet?
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Moze za ktoras bombke chcialabys 2 zapachy Bright Crystal 48/50 plus CK IN2u 90/100 ?Mam tez Light Blue 70/100 i Pink Sugar 25/30
|
|
|
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
limitowanki z letniej kolekcji Isadora 2008, potrójne cienie 05 tropical paradise, 2 lakiery do paznokci lac beige i sundance, dwa błyszczyki sundance i sugar rose, wszystko NOWE - ZAFOLIOWANE.- cos u mnie?
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Co chciałabyś w zamian?
Serge Lutens Cedre ok35-38/50ml najbardziej mnie interesuje
|
#330 |
|
Piers do przodu
|
Nevado - może byś coś u mnie znalazła za:
- Givenchy Prismissime Mat&Glow, limitowana kolekcja : * 71 natural ???
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.

i spytam czy przypadkiem nie masz.
zastanów się, a ja jeszcze raz przetestuję edt, żeby się upewnić w swojej decyzji.

pozdrawiam serdecznie