![]() |
#4981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Też wam życzę dziewczynki wesołych
![]() ehh, jak byłam mała, to uwieliałam Boże Narodzenie, nie tylko ze względu na prezenty, ale te święta były takie magiczne. A teraz?Wigilii nie było, choinki nie mamy, tylko lampki się świecą na balkonie, żeby sąsiedzi widzieli ![]()
#4982 |
po prostu Em :)
|
pam, no to wracaj, wracaj!
![]()
![]() |
#4983 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
to ja też dziewczyny życzę wesołych Świąt, a tym, którzy ich nienawidzą/nie obchodzą/albo jeszcze jakieś inne "nie"
![]() dziękuję Wam, że jesteście! ![]() wiecie, że większość z nas zna się już od 2006 roku? ![]() jak nienawidzę śniegu, tak teraz cieszę się, że pada. lubię siedzieć w domu, z kubkiem cynamonowej herbaty i patrzeć jak za oknem sypie śnieg. ![]() dzisiejszy dzień upływa mi pod znakiem szeroko pojętego lenistwa i relaksu. ![]() ![]() ![]() szkoda tylko, że TŻ tak daleko.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
U mnie nie pada własnie :/
Zielono i słonecznie jak w wielkanoc. Zazdroszczę Wam na południu ![]()
![]() |
#4985 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | |
|
Cytat:
![]() Kurcze, rzeczywiście, strasznie długo już się znamy.. ![]() Ja dziś obudziłam się o 14, byłam na obiedzie u dziadków, właśnie wróciłam i mam zamiar.. ee.. no nie wiem. Zapalic świeczki, zrobic sobie herbatę i oglądnąc fajny film. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Konto usunięte
|
Dziękuję Wam za zyczenia i składam moje spóźnione - Wesołych świat
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4988 | |||
|
Cytat:
![]() czasem widzę plusy mieszkania na południu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale co tam, moje plany dot. zrelaksowania się i tak zrealizuję. ![]() właśnie zaparzyłam sobie moją ulubioną ostatnio herbatę = Irving, Raspberry Glade - czarna, malinowa i bardzo aromatyczna. ![]() ![]() ![]() Durga, pisz co u Ciebie. ![]() EDIT: dziewczyny, macie jakieś postanowienia noworoczne? ![]() ![]() Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2008-12-25 o 19:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio byłam z dziewczynami ze szkoły na kawie i one oczywiście palą i wybrały knajpę, w której można palić. I wszystkie mi paliły przy stoliku. Nie miałam żadnej przyjemności z tego spotkania i już wiem, że nigdy więcej z nimi nie pójdę, niestety. Mój stan "po" nie jest tego wart. (Jak długo przebywam w towarzystwie osób, które przy mnie palą, lecą mi łzy, mam mdłości i potwornie boli mnie głowa). ![]()
![]() |
#4990 |
|
Właśnie piję czarną, malinową, bardzo aromatyczną herbatę.
![]()
![]() |
#4991 | |
|
Cytat:
dobrze, że jestem tam zaledwie kilka razy w roku. Irving? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4992 |
Konto usunięte
|
Mogę śmiało powiedzieć że mimo wszystko dobrze
![]() Wiecej o sprawach osobistych wczesniej pisałam w innym miejscu bo na wizażu niestety znalazłam 2 znajome... Postanowienia noworoczne mam, jeszcze nie do końca ogarnięte i ostatecznie ukształtowane ale chcę zmienić siebie i swoje życie ![]() Ogólnie mówiąc planuję sie rozwijać. Też mam problem z dymem papierosowym... nienawidzę jego zapachu, odrazu dostaję mdłości i nie potrafię przy nim jeść. Odrzuca mnie od osób które palą, nie mogłabym być z palącym mężczyzną. Ale znam osoby które są nałogowcami a nigdy nie czuć od nich papierosów, są pod tym względem tak czyści i zadbani, nie wiem jak to robią. Moi rodzice palą neistety, ale nigdy przy mnie, tzn albo wychodzą z pomieszczenia w którym jestem albo mówią mi zebym wyszła, u mnie w pokoju nie wolno im tego robić. Czytacie może Bluszcz? (nasz wątek ruszył ![]() ![]() Edytowane przez 201707171556 Czas edycji: 2008-12-25 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
|
Nie.
![]() Ja kupiłam jeden numer, ten w którym był tekst J. L. Wiśniewskiego "Łóżko" (to mój ulubiony autor), ale jeszcze nie zdążyłam przeczytac całej gazety. ![]() Kurcze no, moja przyjaciółka się gdzieś pałęta po rodzinnych obiadkach, a ja nie mogę jej złapac w domu. Chcę jej wszystko opowiedziec, a tu nie ma jak!!! ![]() ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2008-12-25 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zakorzenienie
|
Też nie znoszę dymu papierosowego. I strasznie mnie wkurza, że wszyscy palą, bo po przyjściu z imprezy/bary mam wszystkie ciuchy do prania, bo nawet jak nikt nie pali przy mnie, to i tak ubrania przesiąkają
![]() Też sobie może obejrze jakiś filmik, tylko zajrze jeszcze na inne wątki
#4995 |
Zadomowienie
|
a mnie tez wkurza jak śmierdzą ciuchy po imprezie
![]() albo co gorsza włosy ![]() I mam postanowienia noworoczne, napisze o nich 31 grudnia jak beda już taki dopicowane ![]()
#4996 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Em, Krówko: Wiem,ze jesteście fankami Jeżycjady i musze się pochwalić, dostałam wszystkie tomy od tż!! Wszystkie z uwzględnieniem Sprężyny, jestem w szoku i wiem, że tż wydał fortune na to i tak mi głupio teraz... ![]() Pam: Pisz koniecznie co u ciebie!! Fuksjo: Eh właśnie zdałam sobie sprawe jak bardzo jestem przywiązana do wizażu, to moja skarbnica wiedzy i znalazłam tu tyluwspaniaych ludzi, zaczełam się interesować mnóstwem rzeczy... wiele zawdzięczam wizażowi ( takie troche rozczulające ![]() Za to postanowień noworocznych jak narazie nie mam, ale pewnie coś wymyśle ![]() Byłam u rodzinki, obdwiedziłam mojego małego szkraba, spotkałam się z znajomymi i własnie wróciłam do domu. co do dymu papierosowego to również mam strasznie wrażliwe oczy i nawet dzisiaj znajoma paliła przy mnie, ale cóż mogła, była w miejscu dla palących... |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za tak miłe przyjęcie ponownie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie.. hm.. nawet nie wiem co napisać.. z TŻtem wszystko wspaniale ![]() ![]() ![]() w szkole.. hm.. mam prawie same dziewczyny na roku i wolę chyba jakby były odwrotne proporcje.. bardzo fajne sympatycznie jest, ale jednak dziewczyny jak to dziewczyny potrafią wkurzać i drażnić.. nauka? nauki masa.. jest wiele rzeczy kóre mnie interesuje na tej uczelni, ale też jest masa rzeczy które są mało interesujące a szalenie potrzebne.. styczneń zapowiada się strasznie.. milion kolokwiów, zaliczeń, egzaminów.. mam taką ochotę przeczytać normalną książkę, ale czasu brak na wszystko :/ a w styczniu idziemy do prosektorium ![]() święta u mnie strasznie dziwne w tym roku.. czuję tak jakby nei było świąt.. strasznie smutno i dziwnie.. eh.. nie chce mi się o tym pisać.. nie wiem co jeszcze napisać.. ja niestety wydzielam ten dym ktry Wam tak przeszkadza.. próbowałam rzucić we wrześniu, ale w październiku znów zaczełam.. :/ em ten cytat co jest u Ciebie na blogu ["łóżko"] to on jest z książki "samotność w sieci" wiśniewskiego? Nigdy nie czytałam książek tego autora, choć jego książki już stoją w kolejce do przeczytania u mnie na półce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Zadomowienie
|
Pam
![]() ![]() ![]() Dowiedziałam się ze mamy zaliczenie-test z ekonomii.. uhh ulżyło mi, wiem że zdam. ![]()
#4999 |
Zakorzenienie
|
A ja się dowiedziałam, że mamy odrabiać wykłady z filozofii. Nie wiem jakim cudem, ale babka naliczyła ich 5
![]() ![]() Oczywiście będą się odbywać 3,5 godziny po ostatnich zajęciach i muszę czekać w Kato, bo wrócić do domu nie dam rady. Wykłady co prawda nie są obowiązkowe, ale ciężko widzę zdać egzamin (jest ustny, a ja nigdy nie rozumiem, o co pyta), więc liczę, że obecność będzie się w jakiś sposób liczyła ![]() Kto zakłada kolejną część ![]()
#5000 | ||||
|
Cytat:
![]() a co do postanowień, to chętnie poczekam, bo coś czuję, że zapowiadają się duże zmiany. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fakt, to musi być ciekawe, ale ja bym chyba nie dała rady. ![]() Cytat:
![]() moderator. ![]() ale najpierw musi zamknąć tą część. EDIT: widzę, że napisałam 5000 posta. ![]() ![]() Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2008-12-26 o 12:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Zakorzenienie
|
No ładnie, to ja też jeszcze napiszę, żeby się załapac!
![]() Szybko całkiem poszło ![]()
![]() |
#5002 | |
|
Cytat:
![]() oby tak dalej!. ![]() a ja już umieram z nudów .. ![]() ![]() ![]() potem trochę poprasuję, przejrzę notatki i literaturoznawstwo, poczytam coś, może obejrzę jakiś film (bez lektora, żebym nie zapomniała przez te wolne jak się po angielsku mówi. ![]() ![]() ![]() inna sprawa, że pół nocy przegadałam z TŻem przez telefon, no ale.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5003 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
brzuch mi pęka.. jednak znów się przejadłam w te święta.. ja też chyba zrobię sobie porządek w ciuchach. Od września mam szał chodzenia po lumpach i tyle mi się ciuchów nazbierało, że musze je jakoś uporządkować.. a narazie idę dalej się kuć, bo jutro na jakieś wesele jadę.. fuksja też coś ostatnio mam z bezsennością.. tak jak nigdy.. dziś poszłam spać o 5 i wstałam o 15. Dziś wezmę od babci jakieś proszki na sen by usnąć choć o północy.. Edytowane przez pamelija Czas edycji: 2008-12-26 o 16:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5004 |
Zadomowienie
|
Marta widze ze tez dziś zaczęłaś a6w
![]()
#5005 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podziwiam Was za determinację, ja to albo jem, albo śpię, albo czytam jakieś lekkie i przyjemne książki o niczym ważnym.
![]() ![]() No dobra, czekamy na następną część ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
|
coś czuję, że nie zapowiada się żebym szybko usnęła..
![]() ale przynajmniej skończyłam prezentację na speaking. ![]() co by tu teraz porobić.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę spać, bo jutro rano jedziemy z koleżanką na wyprzedaże ![]()
![]() |
#5008 |
Rozeznanie
|
Myślalam, że już nowa część jest
![]() Skończyłam rozmawiać z Tż przez tel. bo padł [telefon ![]() widzę, że nietylko ja nie mogę spać. pooglądałam stare fotki i teraz wizażuję.. A jutro rano chciałam wstać i lecieć do Rosmana po balsam brązujący, yhy już to widzę moje rano wstać ![]() fuksjaa jakie olejki polecasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#5010 |
Zakorzenienie
|
aaa jaki ruch na wątku!!
![]() co do dymu papierosowego to też nie cierpię.. nie pieką mnie od niego oczy ani nic, jestem przyzwyczajona bo mama i babcia palą, jedyne czego nie mogę znieść to zapach który zostaje na wszystkim.. dlatego np na imprezach czy w pubie staram się nie siadać obok osób palących ![]() uczycie się w ogóle? ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.