![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapachy, pielęgnacja i kolorówka - do wymiany lub oddania w dobre ręce :-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapachy, pielęgnacja i kolorówka - do wymiany lub oddania w dobre ręce :-)
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
silencio, odp Ci, ze nadal jestem chetna na ten tusz diora
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
- Lacoste Pour Femme, EDP, 50 ml, nowa w foli, kupiona osobiscie w perfumerii
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4152 - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Chloe,
Przepraszam, ale nie zdecydowalam sie na wymiane tuszu na cien a Ty nic innego u mnie nie znalazlas na dokladke do podkladu, wiec uznalam, ze tym razem nam sie nie uda wymienic... Moze jeszcze w przyszlosci bedzie okazja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki za propozycje. Jakos wczesniej nie myslalam o dalim, ale sprawdze zapach i dam znac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Kenzo d'Ete?
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Dokladka zapachowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
interesuje mnie
- Krem do stop Neutrogeny, nowy - Casting Creme Gloss (bez amoniaku do 28 myc) nr 565 burgund (do ciemnych wlosow) - pedzelki WeMa - do rozu, do cieni większy, do cieni dwa ciensze - jeden sciety polokraglo a jeden ukosnie - uzyte zaledwie pare razy - maseczka oczyszczajaca Dr Hauschka, w saszetce 10 g (Cleansing Clay Mask) - Sephora, Metaliczna szminka do ust, kolor nr 90 (vivid red pearl), intensywna czerwień z drobinkami, kolor wyprobowany lekko na dłoni - Bonne Bell, Squizy Lip Smacker, Błyszczyk do ust o smaku truskawkowo-limonkowym, raz wypróbowany
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystko do oddania, ale musze jeszcze namierzyc szminke Sephory. Nie moge jej znalezc, wiec musze przekopac szuflady (od jakiegos czasu walcze z poremontowym balaganem ;-). W razie czego zaproponuje cos innego ![]() Dam znac jak tylko dojde do czegos ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety przyznaje ze wstydem, ze szminki nie znalazlam. Prawdopodobnie oddalam ja jakiejs kolezance, albo wymienilam i zapomnialam wykreslic z watku. Na "zastepstwo" moge zaproponowac: - niedawno kupiona, otwarta i dwukrotnie przetestowana szminke Yves Rocher Luminelle Rouge Glossy w kolorze 80 Peche dore (zlocista brzoskwinia) - dwukrotnie testowana szminke w plynie Bourjois Rouge Pop Chic w kolorze 1 Violet Pigmente - jeszcze jeden pedzelek WeMa nowy - w ksztalcie miotelki (do omiatania twarzy, jak sadze ![]() - opalizujacy sypki cien do powiek APC nr 6 (taki zloto-miedziany), raz minimalnie przetestowany - miniaturowa kredka Max Factor czarna (kohl pencil 020), nowa, nieuzywana - cien Earth Spirits Max Factor 110 onyx, kolor przetestowany delikatnie - Yves Rocher Lavande Essentielle, krem dezodorujacy 12H, 50 ml, nowy, wazny do 02.2009 - Yves Rocher płyn dwufazow do demakijazu oczu z wyciagiem z blawatka, otwarty dwa dni temu i dwukrotnie uzyty, wazny do 02.2009 Mam nadzieje, ze czyms Ci zrekompensuje te szminke ;-) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
za miniaturke Eau de Givenchy i fioletowy cien Clarinsa
interesuje mnie: - Krem do stop Neutrogeny, nowy - Casting Creme Gloss (bez amoniaku do 28 myc) nr 565 burgund (do ciemnych wloso pedzelki WeMa - do rozu, do cieni większy, do cieni dwa ciensze - jeden sciety polokraglo a jeden ukosnie - uzyte zaledwie pare razy - maseczka oczyszczajaca Dr Hauschka, w saszetce 10 g (Cleansing Clay Mask) - dwukrotnie testowana szminke w plynie Bourjois Rouge Pop Chic w kolorze 1 Violet Pigmente - jeszcze jeden pedzelek WeMa nowy - w ksztalcie miotelki (do omiatania twarzy, jak sadze - cien Earth Spirits Max Factor 110 onyx, kolor przetestowany delikatnie ![]() to mnie wiec inreesuje ![]()
![]() |
#75 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-12-17 o 00:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za escade i nine ricci/
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Chetnie przejelabym Envy me
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli na cien Nouba nie ma szans, to moja propozycja wymiany za miniaturke Eau de Givenchy i fioletowy cien Clarins jest taka: - Krem do stop Neutrogeny, nowy - Casting Creme Gloss (bez amoniaku do 28 myc) nr 565 burgund (do ciemnych wloso pedzelki WeMa - do rozu, do cieni większy, do cieni dwa ciensze - jeden sciety polokraglo a jeden ukosnie - uzyte zaledwie pare razy - maseczka oczyszczajaca Dr Hauschka, w saszetce 10 g (Cleansing Clay Mask) - jeszcze jeden pedzelek WeMa nowy - w ksztalcie miotelki (do omiatania twarzy, jak sadze - cien Earth Spirits Max Factor 110 onyx, kolor przetestowany delikatnie - Bonne Bell, Squizy Lip Smacker, Błyszczyk do ust o smaku truskawkowo-limonkowym, raz wypróbowany Daj znac, czy to Cie satysfakcjonuje? Jesli tak zapraszam na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() a może coś u mnie za - Moschino Cheap & Chic, 23/50 ml? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() U Ciebie ewentualnie: LRP Nutritic cały, nowy, nieotwierany! 40 ml, bez pudełka LRP Effaclar M, cały, nowy, nieotwierany, BEZ PUDEŁKA! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Up! Moze jednak ktos cos jeszcze sobie wezmie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie słoń, w zamian mogę zaproponować Sensi nowe, w kartoniku, 30 ml, plus jakieś miniaturki, odlewki, lub np Trussardi jeans 20/50 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
podobaj mi sie kozaki (moge prosic no fotke obcasa?)
lacoste femme torebka gran (jakie wymiary) kredkadobrwi-czy to najciemniejszy odcien?
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem zainteresowana Sensi ![]() Tymczasem sciskam swiateczno-noworocznie ![]() Si |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
a moze cos u mnie ?
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kredki juz nie mam - oddalam kolezance. Wymiary torebki i zdjecie butow wkleje po powrocie z urlopu ![]() Tymczasem sciskam swiateczno-noworocznie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam zapytac na początku, która to woda, bo poluję konkretnie na LOVE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem zainteresowana Sensi za Slonia Kenzo. Jak mowilas jest to nowe 30 ml? Gdybys sie zgodzila, zebym sobie zostawila odlewke ok 10 ml Slonia (wciaz probuje sie do niego przekonac) to juz bym Cie nie ograbiala z tego Jeans ;-) ale chetnie bym przygarnela jakas fajna miniaturke albo probki nieznanych mi zapachow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
- Nina Ricci Les Belles (zielone), zostalo ok 18/30ml, kartonik nieco sfatygowany
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=982 - Escada, Lily Chic, woda toaletowa, 30/50 ml znajdziesz u mnie cusik? oddam cały wątek i jeszcze więcej:p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.