|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Wciąż rozmyślasz. Uparcie i skrycie, Patrzysz w okno i smutek masz w oku. Przecież mnie kochasz nad życie Sam mówiłeś przeszłego roku. Śmiejesz się, lecz coś tkwi poza tym, Patrzysz w niebo, na rzeźby obłoków. Przecież ja jestem niebem i światem Sam mówiłeś przeszłego roku. Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2008-12-26 o 22:50 |
|
|
|
#4412 |
|
BAN stały
|
nie wie nikt za co eccentriic i przerysowna dostały bana stałego?
_ Zawsze sądziłam, że to, co czasopisma dla kobiet wypisują o wyrzucaniu facetów z pamięci, otwierania butelki wina i omawiania na wesoło płci brzydkiej to jakieś cholerne brednie. Ale gazety mają rację. |
|
|
|
#4413 |
|
Raczkowanie
|
* chcę mieć coś swojego. coś co będę kochać. bo ja tak naprawdę najbardziej w życiu chcę kogoś kochać.
* czułam się przy nim tak wyróżniona i tak jedyna, jak przy nikim innym na świecie. * do jutra, jeśli pozwolisz. * dlaczego wszyscy mnie zostawiają.? dlaczego.?! znajdź mnie dzisiaj. tak jak przed rokiem. proszę, znajdź mnie. uratuj! * gdyby zakochanie trwało zbyt długo, ludzie umieraliby z wyczerpania, arytmii lub tachykardii serca, głodu lub syndromu odstawienia snu. * gwiazdy się przecież wypalają. * i przyjdzie dzień radosny.. * ile smutku i bólu można opowiedzieć w ciągu niespełna dwóch minut.? * jazz to zemsta Murzynów na białych za niewolnictwo. * jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości.. * jestem pijana. od wina tylko trochę. najbardziej od wspomnień. * jest taki moment, kiedy ból jest tak duży, że nie możesz oddychać. to jest taki sprytny mechanizm. myślę, że przećwiczony wielokrotnie przez naturę. dusisz się, instynktownie ratujesz się i zapominasz na chwilę o bólu. boisz się nawrotu bezdechu i dzięki temu możesz przeżyć. * jeżeli nie wiesz co powiedzieć, mów prawdę. * jedynie konfrontacja z fobią jest metoda na fobię. * jakby miał dwa serca zamiast dwóch płuc. [/quote] KOCHAM <33 Samotność w sieci<333333333333 |
|
|
|
#4414 |
|
Raczkowanie
|
i znów zaniedbałam
kilka stron do przejrzenia, ale jak zawsze cudowne opisy! ;*opisy: zawsze byłam dużą dzielną dziewczynką.. buduję na skale i kamieniu a niszczę kamieniem skalanego serca.. to będzie nasza prywatna jesień a Ty nadal będziesz daleko.. daj zapomnieć o tęsknocie, co odbiera siły.. wiesz, tęsknota ma różne kolory.. pukam do otwartych drzwi.. uzależniłam sie kochany od twoich słów, choć czasem gorzko brzmią, zadają ból.. wycięłam dla ciebie serce z modeliny.. kurz posklejał wspomnienia.. twój oddech na szyji.. policzone na palcach łzy szczęścia.. dla niej wszystkie dni były jednakowe. A wszystkie dni są takie same wtedy, kiedy ludzie przestają dostrzegać to wszystko, czym obdarowuje ich los, podczas gdy słońce wędruje po niebie.. codzienność, która odziana była w Twój zapach przyprawiała mnie o motyle w brzuchu.. szczęście, które budziło się w naszych oczach, w każdej minucie coraz intensywniej powodowało, że powietrze stawało się bardziej przejrzyste.. muskający mnie wiatr i Twoje usta, dreszcze przechodzące przez moje ciało.. krople deszczu, huśtawki, autobusy, tymbark, zdrowe jedzenie, ławki.. nowe miejsca, cudowne słowa, ciepłe gesty.. ja w Twoich ramionach niczym małe dziecko, taka bezpieczna.. słońce, które wpadało w moje oczy, słodkie pocałunki i gwałtowne śmiechy.. tak bardzo Cię kocham, że chciałabym Cię tu zatrzymać.. tęsknię. a wiesz że dzisiaj próbowałam namalować niebo. . musiało mieć głębie.. dobrze, że pamiętam twoje oczy.. było mi łatwiej.. bądź moim niegrzecznym chłopcem, bądź moim mężczyzną, bądź moim weekend'owym kochankiem, ale nie bądź moim przyjacielem! |
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
badz zawsze blisko mnie, na dobre i na złe.
nie mówmy o marzeniach, to niebezpieczny temat. -mówiłaś przecież .. -tak wiem mówiłam, że się nigdy w Tobie nie zakocham. - a jednak.. nigdy nie mów nigdy. Ile popłynęło łez zanim los przywrócił sens, Ile pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil, Dlaczego kiedy widzisz słońca blask podnosisz dłoń, osłaniasz twarz i czemu gdy do Ciebie ktoś coś mówi udajesz że nie słyszysz boisz się by nikt Cię nie zranił wolisz nie . boję sie, że kiedyś gdy obudzę się pozostaniesz tylko snem . pokaż mi którędy muszę iść jak długa droga wiedzie do Twojego serca oddam Ci wszystko to co mam a wtedy odnajdziemy razem klucz do szczęścia . już nikt mi nie odbierze tego co w sercu mam a Ty na zawsze będziesz tam.
|
#4416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Twoich opisów nie da się nie kraść Cytat:
nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że ja też często podbieram Twoje ;p Cytat:
co do prośby: lubię jak ten promyk słońca mnie otula. i każdy dzień będzie dobry, jeśli tylko sobie postawię! wpatrzona w niebo i nic mnie nie obchodzi zdajesz sobie sprawę z tego jak błogo można żyć? nie interesują mnie na chwile obecną żadne problemy. mimo, że zima, to ja rozkwitam! ___________ nawet mnie wkurza ironia w moim głosie. -szczęściu trzeba pomóc! -ale ja chcę mieć samodzielne szczęście. dochodzę do wniosku, że w życiu jest inny sens, niż dążenie do własnych celów. uwierz, że można za Tobą nie tęsknić bez większych emocji mogę wypowiedzieć jego imię najlepiej myśli się na parapecie z kubkiem kawy. spróbuj moja ambicja zaczyna mnie przerastać z satysfakcją wypisaną na twarzy. wcale nie muszę być Twoją ozdobą! i nie będę.
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2008-12-26 o 23:21 |
|||
|
|
|
#4417 |
|
Raczkowanie
|
|
#4418 |
|
Raczkowanie
|
Mam psa na niebie. Wychodzę z nim na spacer pośród gwiazd Siedzę na tęczy. Frunę do księżyca :) Czy ludzie naprawdę chcą wiedzieć, jak się czujesz, kiedy mówią : "Jak się masz ?" A może tylko próbują być uprzejmi ?
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#4419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co więcej.! mam ich jeszcze sporo. ![]() * płakać trzeba w spokoju. tylko wtedy ma się z tego radość. * po kokainie przeżywa się sny o potędze i jest się dzieckiem znacznie lepszego Boga * po pewnym czasie smutek był tak wielki, że nie mogłam sobie poradzić ze wstawaniem rano. * prawda to bardzo ogólne pojęcie. * on zawsze był, zawsze, gdy potrzebowała. nigdy nie chciał nic w zamian. po prostu był. * przypominaj mi nieustannie, że jesteśmy tylko przyjaciółmi. chyba że i Ty się zapomnisz. jeśli tak, to mi nie przypominaj. takie zapomnienie może zdarzyć się nawet najlepszym przyjaciołom. * poranki są najgorsze dla ludzi dotkniętych depresją. * po prostu położył sobie dłoń na sercu i zniknął z mojego życia. * płacz przez cierpienie lub radość musiał być pierwszą umiejętnością ludzi. zanim jeszcze nauczyli się mówić. * samotnym jest się tylko wtedy, gdy ma się na to czas.
|
|
|
#4420 |
|
Raczkowanie
|
`słowa, których tak bardzo brakuje..
`wszystko się nagle zmienia kiedy się uśmiechasz `te wszystkie dni bez Ciebie, godziny minuty..
|
#4421 |
|
Przyczajenie
|
*Hej kobieto i po co ten płacz
*Po raz kolejny okazujesz delikatność tępego topora *Obojętność i lekceważenie często wyrządzają więcej krzywd niż jawna niechęć. *Zagłuszanie bólu na jakiś czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą. *Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni. *Co ma być, to będzie, a jak już będzie, to trzeba się z tym zmierzyć. *Jeśli chcesz poznać człowieka, patrz, jak traktuje podwładnych, a nie równych sobie. *Byłeś dla mnie tylko czworokątem papieru.... *Z tęsknoty pisze się wiersze *Wśród ludzi jest się także samotnym *Jedenaście minut i po wszystkim *Każdy człowiek na kuli ziemskiej ma skarb, który gdzieś na niego czeka. *Usta zamykają się wtedy, gdy mają do powiedzenia coś ważnego. *Zanim umrę, chcę walczyć o życie. Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę. *Wolność to stan ducha nie krzyczcie, że dołączyłam! ((;
|
#4422 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki moje kochane <333
mam misję! ![]() nasza kochana eccentriic ma BANA STAŁEGO.. właśnie rozmawiałam z nią na gg, i wiecie co jest najlepsze? ONA nie wie za co.. adres ip jej kompa jest zablokowany, więc kochanym administratorom [ buahahahahha ] wizażu możemy podziękować! bana stałego dostaje się po kilku ostrzeżeniach <?> , ona miała jedno i już dostała bana! tak więc.. kurcze brzmi smuutno, ale prawdopodobnie NIGDY nie ujrzymy jej opisów.. nawet nie może wejść sobie na wizaż i poczytać, co tutaj się dzieje.. tak samo jest z przerysowaną ![]() dziewczyny wyobrażacie to sobie? wizaż bez nich? ja jakoś nie bardzo.. tak więc napisałam co chciałam.. jeszcze w sumie może tak trochę ironicznie, ale uważajcie na słowa [ buahahaha ] bo jak widać, może któegoś wieczoru chcąc wejść na wizaż, pokaże wam się wiadomość, że jest to niemożliwe ;]] dziękujemy WAM KOCHANI ADMINISTATORZY! { ups, czy po tej wiadmości mogę się spodziewać bana? } hihi w razie czego, miło było poznać dziewczynki **
|
|
#4423 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie czytalam ich watki
to jest po prostu nie do pomyslenia! zakladasz watek a zaraz wszyscy na ciebie najezdzaja i administracja blokuje ehhh szkoda ![]() `znam juz ten ból `gdy z tyłu nie ma już nic, trzeba iść do przodu, na przekór życiu `witam po tej drugiej złej stronie tęczy.. ` Nie zamierzam Cię truć, pigułkami ze słów.
`Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą` Edytowane przez turkusek Czas edycji: 2008-12-27 o 00:54 |
|
|
|
#4424 |
|
Zadomowienie
|
* Od zawsze. Na zawsze. Tylko twoja <3.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#4425 |
|
Raczkowanie
|
Dobraa dziewczynyy Chyab opisujemyy dalej... możee sie wyjaśni...xDDBo to jestt Forum z opisami.. chyba nie chcemy żęby następna dostała BAna?? Bo jesteściee świetne...<3
|
|
#4426 |
|
Raczkowanie
|
wilgotne usta przy spotkaniu. wilgotne oczy przy rozstaniu.
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
nooo nie ! skandal po prostu. ;/
że tak powiem, brak słów. ale dziewczyny jestem z wami. [rękami, nogami i czym tylko można. ] szkoooda, wielka szkoda. ` ![]() ps. a bananowalaska za co jest zablokowana? wie ktośś? DOBRAANOC.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2008-12-27 o 01:22 |
|
|
|
#4428 |
|
Raczkowanie
|
'kiedy spadnie deszcz, nauczę się przechodzić między kroplami.'
|
#4429 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=299176&page=5 <---- za to BAN
Edytowane przez Saandra Czas edycji: 2008-12-27 o 08:46 |
|
|
|
|
#4430 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja Twoje biore jak leci ![]() Cytat:
![]() co do opisów to to tylko jeden przychodzi mi do głowy: Trójkąt? Że MY i ONA?? Nieee... ![]() Nie wiem chyba nie pomogłam , ale rano weny brak...PS: Fajne opisy masz ![]() PPS: A TiS za co zbanowali?? ;( Edytowane przez Saandra Czas edycji: 2008-12-27 o 08:42 |
||
|
|
|
#4431 |
|
Zadomowienie
|
STAŁEGO?!
Ja dostałam ostrzeżenie. * Będę ział nienawiścią do tych, co odnaleźli swoje skarby, bo ja sam nie dotarłem do mojego. I zawsze będę dbał tylko o tą odrobinę, którą posiadam, bo jestem za maluczki by mieć cały świat. * Prawie już o Tobie nie myśle. * Czasem dzwonisz w nieważnej sprawie.
|
|
#4432 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny bez oburzenia, zapewniam Was że administrator wie co robi, a za teksty w stylu "buhahaha dziękujemy wam kochani moderatorzy" też można dostać ostrzeżenie.
Mnie osobiście te bany nie dziwią, ich wątki przeglądałam dopiero teraz, nigdy wcześniej, ale nawet ostatnie ich rozmowy na TYM wątku doprowadzały mnie do szału. Bardzo dobrze, że ktoś na tym forum dba o porządek i nie pozwala na szerzenie się kretyńskich pyskówek i przedszkolnych rozmów w stylu "zgwałcę cię, bo my się gwałcimy 24/7". Nie każdy ma ochotę to czytać, zwłaszcza na wątku "Wasze opisy na gg", a jak się zwróci uwagę to oburzenie dziewczyn i atak ze wszystkich stron. Tyle z mojej strony na ten temat. Każdy ma swoje zdanie w tej sprawie, tylko dobrze Wam radzę dziewczyny- powstrzymajcie się od tej ironii w stronę moderatorów. _______________ I opisy: księżyc obiecał mi, że ujrzę cię we śnie. miłość. nienawiść. krucha granica. wieczór rozważań bezsensownych. stwórzmy nowe tomy, zapisane strony. na bukietowej łące będziemy ściskać świat jak najmocniej. kiedyś odpowiesz za każde słowo. wirują we mnie jakieś euforie i zapały. zawsze mi było dobrze w zawieszeniach, w wyborach czynności nieważnych. słabość wszelkiej mnie. nie pozwalaj takim ustom na bezczynność.
|
|
#4433 |
|
Rozeznanie
|
.Silne kobiety placzą tylko w deszczu.ze szczescia.
.poprosze o ludzką depresje z instrukcją obsługi. .zapachniało mi tu gnojem z Twoich ust . .i szeptałam, że to jego kocham najmocniej. .Żeby po niedzieli była sobota a po sobocie niedziela . .a dziś w lustrze przestraszyłam się swojej dorosłej twarzy. .Przybiję wielkie lustro na przód swojego ciała i zawsze stać będę naprzeciw Ciebie, by nosić Cie w sobie. |
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#4435 |
|
BAN stały
|
W ciągu tych kilku godzin zdążyła przemyśleć tak wiele.Przechodziła wiele stanów. Skrajnych, głupich istrasznych. Przez moment nawet płakała, bo czasem warto zapłakać. Chwilę później obdarzyła go winą za te łzy. Potem zdążyła sobie nawrzucać, że to jednak jej wina, żeby zaraz potem wyklinać go najbardziej wymyślnymi przekleństwami. Kiedy już jej przeszło zaczęła - współczuć sobie, jemu. (..) Zasnęła ze łzami na policzkach. Ulepię bałwana ze śniegu i nazwę go twoim imieniem. usłysz mój krzyk, gdy przechodzę obok Ciebie milcząc. Myślała zatem o nim, nie chcąc o nim myśleć im bardziej o nim myślała, tym większą czuła wściekłość, a im większą czuła wściekłość, tym bardziej o nim myślała doprowadzając się do takiego stanu, że nie mogła już tego znieść zatraciła poczucie rozsądku. Między tym czego pragnę, a tym co jest. Szła przez życie z opuszczoną głową.. Ale szła - nie poddawała się. I teraz wiem, że nie wszystkie marzenia są warte takiego poświęcenia. spójrz. gdybym wcześniej to zauważyła nie straciłabym okazji do szczęścia. i jego też bym nie straciła..
Edytowane przez exceptiional Czas edycji: 2008-12-27 o 11:11 |
|
|
|
#4436 |
|
Raczkowanie
|
Czuję ją w palcach Czuję ją w stopach Miłość, która jest wszędzie dookoła mnie I uczucia, które dojrzewają To jest zapisane we wietrze Jest wszędzie, gdzie idę Więc jeśli naprawdę mnie kochasz Chodź i pokaż to Wiesz, że cię kocham, zawsze będę Moje myśli podporządkowane są uczuciom Nie ma początku, nie będzie zakończenia Bo na mojej miłości możesz polegać Widzę cię naprzeciw mnie Kiedy leżę w łóżku Nie mogę myśleć o tym, Co mi powiedziałaś Dałaś mi swoje słowo, ja dałem ci moje Że potrzebuję kogoś przy mnie we wszystkim, co robię Może coś sie spodoba. Śliczna pieśń . Dziękuje K.;-*
|
|
#4437 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rowniez takie teksty nie znacza o przedszkolnosci, to ze niektorzy na typowych zartach sie nie znaja to bardzo mi przykro, ale zeby od razu za takie cos bana stalego? O.o A co do tych trzech opisow, to kradne. Ekhem. Ile razy mam ci mowic, zebys zniknal?
Mowilam: bedziesz zalowal. Mowiles: nie. Znow klamales. Zaklamani faceci gowno warci. xF I co? Nie wychodzi ci z nia, to teraz wracasz do mnie? Spaadaj. ![]() |
|
|
|
|
#4438 |
|
Rozeznanie
|
Co zrobiłbyś gdybyś się nie bał?...
Dzień dobry, kocham Cię już posmarowałem Tobą chleb...Hej, hej jak nazywa się Twój Bóg? Na imię ma zgiełk, przypadek czy przepaść?
|
#4439 | ||
|
Zakorzenienie
|
bioree
![]() Sabiiina Maggie93 aah^^ _Anusia_ uwielbiam abunee cudnaś fajny ^^ mm lubię Cię Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() _ jesteś głupi i wcale cię nie lubie! wypowiedz zaklęcie. ogrzej mnie. mojej duszy potrzeba znacznie więcej. cudowna kłótnia w pół urwana. chcę mieć gorączke! pana trzeba przebadać. świat przygląda się nam. niewidzialni dla świata i ludzi. stan podgorączkowy. w twoich oczach zdumienie. tuż za progiem są cuda. mam niezybt czyste sumienie gdy patrze na ciebie.
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2008-12-27 o 11:59 |
||
|
|
|
#4440 |
|
Raczkowanie
|
nieliczylamwcalesie świetne masz opisy <3 podkradne sobie kilka
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

kilka stron do przejrzenia, ale jak zawsze cudowne opisy! ;*

to jest po prostu nie do pomyslenia! zakladasz watek a zaraz wszyscy na ciebie najezdzaja i administracja blokuje
ehhh szkoda