|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Cytat:
![]() no banki mydlane ![]() slicznie to wyglada teraz jak bylismy w pazdzierniku w Polsce na slubie siostry TZeta to przywiozlam ze soba 60 malych buteleczek baniek mydlanych i rozdalam gosciom pod Kosciolem ![]() ![]() i jak wyszli z Kosciola to polowa gosci rzucala groszowkami a polowa bankami mydlanymi slicznie to wygladalo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://weddingshop.theknot.com/weddi...avors(KnotShop) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jakie Ty buteleczki ludziom przywiozlaś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wlasnie mialam Ci pisac ze jak bys miala problem z kupieniem to moge Ci wyslac , ale widze ze nie bedziesz miala takiego problemu ![]() nie nie w sklepach tez sa np w Wal Marcie ( ja tam kupilam ) , Party City . KMarcie , AC Moore , sa tez specjalnie sklepy z takimi rzeczami na sluby wiec jak tam wchodze to jestem w 7 niebie ![]() ![]() ![]() ![]() ja kupilam te najzwyklejsze co sa po 3.99$ za 24 sztuki ![]() ![]() http://weddingshop.theknot.com/weddi...notShop)&cTypF= jak by chrzesna miala jakies problemy z kupnem to pisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też mi sie te z kokardkami spodobały, sliczne i takie pomysłowe ![]() żabcia a co Tobie jeszcze wpadło w oko, powiem w razie czego cioci ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zawsze mozesz wybrac jaki chcesz kolor np pod dekoracje sali czy cos w tym stylu ![]() ojj kochana mi to tam wszystko pada w oko ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2008-12-26 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Zakorzenienie
|
Sliczne te rzeczy sa, taki słodkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no swietne sa ![]() ciocia napewno nie bedzie miala problemow ze znalezieniem jednego z tych sklepow ![]() ciesze sie ze spodobal ci sie moj pomysl z tymi bankami ![]() i ze moglam jakos pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4208 |
Zakorzenienie
|
ja tez na tej stronce co Ty żabcia mam konto fajne maja tam rzeczy
![]() cześć ![]()
#4209 |
Zakorzenienie
|
A ja nie ma nikogo w ameryce i nie będe miała takich cudek
![]() a tak w ogóle to cześć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak wogóle to witam po świetach ![]() ![]() ![]() ![]() Ze spraw ślubnych to zrobilismy wczoraj z TŻ'tem projekt zaproszeń, (tzn narazie tylko na kompie) ![]() ![]() aaa no i wogóle od dziś jest równo pół roku do Naszego ślubu ![]()
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2008-12-27 o 09:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na allegro widziałam bańki w kształcie tortu http://www.allegro.pl/search.php?str...&category=1454
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-12-27 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
domiks ja pod kościołem będę miała żywe płatki kwiatów
![]() ![]() Z działki ![]() ![]() ![]() zabcia super pomysł z tymi bańskami ![]() ![]() Na allegro sa takie: http://www.allegro.pl/search.php?str...&category=1454 jupik kurdeee no rodzice to potrafią zepsuć i odwrócić kota ogonem. Grrrr Szkoda że nie rozumieją Ciebie i nie szanują Twojego zdania. Bo to w końcu Twój ślub ![]() ![]() Głowa do góry, może skumają i się opanują. Nasze świeta zakręcone. jest tyle jedzenia że ja nie wiem kto to skonsumuje, a już i tak zamroziłam połowę. Mama na 1 dzień świąt wieczorem po spacerze dostała gorączki i dreszczy, Tż mama na 2 dzień świąt wylądowała w szpitalu pod kroplówką, bo po rybach czuła się bardzo źle. W ogóle wrażliwy ma ulład pojkarmowy. Poznali się w końcu nasi rodzice, wypili brudzia ![]() ![]() ![]() Pokazałam rodzicom kościół w którym będziemy ślubować z zewnątrz wieczorową porą, więc był super oświetlony ![]() sala niestety była w piątek wieczorem zamknięta, a dziś po śniadaniu pojchali do siebie więc, salę zobaczą dopiero na ślub ![]() ![]() ![]() Tata naprawił nam zegar lekko zabytkowy - cho nie wygląda - i ładnie co pół godzinki sobie bimba dwa razy ![]() Zajrzę może później ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-27 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zadomowienie
|
no ja nie wiem, czy bańki to dobry pomysł... nie zostawiaja plam na ubraniach? na zwykłej bluzce atłasowej jak się wodą czy perfumami chlapnie to zostaje ślad, a co dopiero po bańkach.....
#4214 |
Zakorzenienie
|
jupik... ja nie wiem co jes z twoimi rodzicami... jakby sie to niepotoczylo pamietaj ze to bardzo cie bolalo i ze ty swoim corka czy synom tak nezrobisz... ja przyjelam walsnie taka taktyke wszytko co niepodoba mi sie w moich rodzicach czy tz zapamietuje i wiem ze tak swoim dzieciom robic niebede...
czasem sie niedziwie ze dzieci olweaja na starosc swoich rodzicow skoro za zycia ci starsi nimieli za grosz szacunku do mlodych... ja nie wiem jakby sie moi zachowywali... jakby oni placili.. mysle ze nie az tak zle bo rodzice iwinki i olka robili jej takie jazdy ze sukienka brzydka bi nieiala ze welonu nie ma ze sala nie taka ze alko wybieraja ze swiadkow z dala bo to obcy ludzie i wogole wogole kogo ma zaprosic a kogo nie.. wiec mowilam o tym mojej mmie o ona to krytykowala ze niemona tak dzieciom robic... wie juz wiem ze ona by tak nierozbila no ale.. ludzion rone rzeczy odbijaja... ja napisze jescze raz.. pogadaj z nia powiedz co niepasuje nawet jakbyscie sie mieli poklocic.. co cie boli ze to cie rani...moze to cos da.. bardzo mocno cie przuylam... mocno.. Scio zadzwon i powiedz ze hcesz sie upewnic czy jest tak jak chcialas.. i tyle.. a jak ci glupio to wlasnie zapytaj o wolny termin na ten dzien.. a mamie powiedz ze kupiliscie obraczki i moze cie to nieinteresuje ale ty jestes szczesliwa.. i e bedziesz z mariuszem tak czy inaczej i ijej fochy tego niezmienia.. iec niech go zaakceptuje bo to bedzie twoj maz i ojciec waszych dzieci... ja nprawde nie wiem co sie dzieje na tym swiecie... rodzice naprawde sa czasem beznadziejni..
![]() |
#4215 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z miasta z pierwszych oględzin Sukien Ślubnych
![]() Byłam z mama w MS Moda w 2 salonach ![]() Kolekcja na 2009 jest pięknaaaaa i mam teraz problem bo podoba mi się dużo sukien ale w sumie w szczególności to 2 ... nic nie przymierzałam i zdjęć w MS nie można robić. ale chyba na przełomie styczeń luty już zabiorę się do tego na poważnie z przymierzaniem ![]() Wpadłam na chwilkę uciekam zjeść zagrzać się i trochę na TV |
![]() ![]() |
![]() |
#4216 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj w nocy spadłam u Tz ze schodów, uderzyłam się w głowe i ubiłam łokieć, mysleliśmy, że złamałam rękę
![]() Ja po Nowym Roku tez ide ogladac sukienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Powiedzcie mi jedna rzecz bo moja teściowa to mnie tak wkurzyła w święta że myślałam że jej oczy wydrapie. popierwsze chce zaprosic na wesele swoją swatową tzn. mojego TŻ brata tesciową, oczywiście powiedziałam obsolutnie to nie jest dla mnie żadna rodzina ona teraz wszystkich najmniej ważnych osób zapraszac bo nie ona płaci za sale tylko moi rodzice. Po za tym powiedziała że mam dać wódkę orkiestrze na weselu żeby dobrze grali OK jedna tak nie wiecej a ona powiedziała że im bedzie dawć to powiedziałam jej że klucze od pokoju gdzie będzie stała wódka będzie miał tylko mój ojciec i on bedzie o tym decydował. W końcu jak jej powiedziałam że ma również tak samo jak moja mam pare rzeczy przypilnować to powiedziała że ona to idzie na wesele do syna a nie pilnować kucharek czy kelnerek. W końcu powiedziała że jak ma tak być to ona może wcale nie przyjść a ja jej " proszę bardzo..." Do tego powiedziała że przyjdzie na wesele z facetem którego w życiu nie widzieliśmy na oczy. Więc TŻ najechał na nią że obcego faceta na jego wesele nie bedzie zapraszać.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Zakorzenienie
|
heh...laseczki masakra...
![]()
#4219 |
Zakorzenienie
|
widze, że same problemy mamy
![]() ![]() ![]() Moj ojciec sie wku***il czego ja mam niby zaliczke wplacic, wiec sie z nim poklocilam i powiedzialam, że w ogole kasy nei wezme w takim razie od noch jak stwarzaja takie prblemy. Dodam, że u nas rodzice maja zaplacic przede wszytskim sale, reszte rzeczy z Tz sami zaplacimy sobie. Poza tym u mojego Tz rodzice tak pieniedzy nie maja u mnie mozna powiedzieć, że maja i w innych normalnych rodzinach normlani rodzice to pewnie cale wesele zafundowaliby swojemu dziecku ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4220 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tez tak mialam powiedziałam to TZ i nic on nic takiego nie zauważa w końcu sama zaczełam wymyslac a to wypad do sklepu po pracy a to dzwoniłam do znajomych zeby wpadli do nas nawet jak nie miał ochoty poprostu dzwoniłam i nic mu nie mówiłam , czasmi mówiałam że tak mnie brzuch z głodu boli a nie mam siły nic gotować to szybko pakujemy się do samochodu albo na pizzę albo do jakiejś knajpki. Dzisiaj np. mam ochotę iść do kina a potem może jakieś piwko ze znajomymi. Zaraz biore telefon i dzwonię on nawet o tym nie wiem. Dowie się dopiero jak przyjdzie i ktoś z znajomych do niego zadzwoni i zapyta na którą godzine sie umawiamy.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak nie chce, to niech nie przychodzi. W końcu od tego są rodzice młodych, żeby się zaangażować we wszystkie sprawy związane z weselem, wesele jest dla gości. Nie daj się zjeść tesciowej. Moja też pewnie będzie miała problem ze wszystkim, a że za duzo wydajemy na wesele, albo że idę w białej sukni ślubnej TYLKO do cywilnego. Ale my sami płacimy za wszystko, więc nie pozwolę się nikomu za mocno wtrącać, ani mojej mamie, ani Tżta. Możesz też dla świętego spokoju przytakiwac i robić swoje, ale to nie zawsze skutkuje... Najważniejsze, ze masz Tżta po swojej stronie, gorzej by było jakby stał po stronie mamusi.
![]() |
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-12-27 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano dokladnie...
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Wtajemniczenie
|
TŻ coraz częsciej daje mi do zrozumienia że bardzo ważne jest dla niego moje zdanie i że skoro ja takl mówie to muszę miec racje czasami mi tylko podpowiada że on jednak by zrobił to tak albo inaczej i jego pomysły tez są świetne ale teściowej NIE i nic mi się nie podoba co mówi. Np. mam miec diadem jej pierwszej synowej bo ona jej kupiła go a ja powiedziałam że mi sie to wogóle nie podoba i tego mieć nie będę, druga sprawa suknia że powinnam mieć jakieś bolerko najlepiej zakrywające wszystko to jej powiedziała że mam dwa welony jeden bardzo długi i drugi podejrzewam bedzie mi przykrywał ramiona, druga sprawa że mam miec rękawiczki bo jej sie to bardzo podoba i kapelusz do kościoła więc jej powiedziałam że nie ma problemu jeśli mi za to zapłaci bo ja nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na głupoty, w końcu zrezygnowała.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
tylko, ze jak jest juz rozmowa to ciagle slysze, bo jestem zmeczony, bo rano do pracy trzeba, a w weekend to on by sie wyspac chciał, wiec jak nie urok to ***
ja tez pracuje, mam szkole ale chetnie bym tez gdzies wyszla...jak kiedys, kiedy jeszcze przeszkoda nie byla praca...szkola.... hehe do kina juz sie dwa razy wybieralismy...az film skonczyli wyswietlac ![]() nic, 1 stycznia wchodzi madagaskar 2 ![]() ![]()
#4229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też mało wychodzimy, ale wiesz, my mamy dziecko. Faktycznie chyba musisz Go zmusić, bo jesteście za młodzi żeby siedzieć przed telewizorem.
![]() |
#4230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem u mnie jest w tym, że my z Tż mamy załozone dwa konta (on swoje i ja swoje) i tam mamy po kilkanaście tyś wpłacone. Tylko, że to jest lokata na 18 miesiecy. Dodatkowo jak sprzedawalam funty to 2 tyś zostało mi tak "na czysto" wiec, żeby nie kusiło mnie, żeby to wytracic dałam mojej mamie, żeby wpłaciła mi na swoją książeczke. I ostatnio jak wplacalismy zaliczke za sale to tato dał mi 1 tyś zł. Teraz poprosiłam go, zeby mi tyko dał na orkistre te 500 zł, to mi mówił, że to ma Tż zapłacic. a my nasze konta roziwązemy na wiosne, bo teraz nie ma sensu. Uwierz mi, że dal nich te 500 zl to naprawde nie jest porblem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.