|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Poszukuję zapachów Sage Single, np. Onyx, Pearl, Coral, itd. oraz Monyette Paris.
W zamian odwdzięczę się czymś ze swoich zapachów, ewentualnie próbkami kosmetyków pielęgnacyjnych.
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
A ja Amour Indian Holi
![]() W zamian coś ode mnie, czym chata bogata ![]() ![]()
#603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
W podpisie jest link do odlewek, może coś z nich, a jak nie to będę szukać
![]()
![]() |
#605 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy któras z Was sie orientuje,czy dostane skoncetrowane perfumy J'adore
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Zadomowienie
|
Joasiu, ja mam. Nieduża. Chętnie oddam
#608 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki, od jakiegos czasu usilnie poszukuj perfum dolce & gabbana by, te w panterke. wiem ze linia jest nie kontynuowana ale moze ktoras ma jakies namiary?
usilowalalm sie przestawic na inne zapachy, niestety wierna jednemu, no moze jeszcze kenzo flower, ale znowu on niekoniecznie podchodzi mezowi, nie umiem sobie znalezc zastepcy wdzieczna za informacje bede ogromnie |
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#612 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
888, Burnt Sugar (tych mam maleńko) Berberiades Extreme (też kapka) Comptoir Sud Pacifique Matin Calin La Maison de la Vanille Vanille Fleurie de Tahiti WYMIENIĘ: Les Parfums de Rosine Diabolo Rose 2 ml (oryginalna) Sublime Vanilla Lily Prune ok. 1 ml Serendipity 3 Serendipitous Diptyque Olene Comme des Garcons Skai Becker.eshaya Golden Amber Givenchy Oblique Play ? edit: Agio! Krolestwo za flakon Serendipitous ![]()
![]() Edytowane przez Paulinka_S Czas edycji: 2008-12-28 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Zakorzenienie
|
Aktualizuję liste
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
Przypominam się
![]() Poszukuję: przede wszystkim zapachów Parfumerie Generale ![]() ![]() Mam: Guerlain Shalimar EDT Tom Ford Black Orchid CK Obsession DK: Black Cashmere, Wenge Cartier: Le Baiser Du Dragon EDP, ekstrakt Bvlgari Black Dior: Pure Poison L. Biagotti: Roma Clarins: Par Amour CdG: Woodcoffee, CdG 2, Calamus, Sequoia, Palisander l'Artisan: Passage d'Enfer, Dzongkha, Safran Troublant, Tea for Two, Ambre Extreme, Voleur de Roses, Mandarine Tout Simplement, Fou d'Absinthe Etro: Etra, Shaal Nur Gucci: Gucci Pour Homme Burberry: Brit Red Stella McCartney: Stella Sheer '08, klasyczna Stella V&R: Flowerbomb edp Hermes: Terre Agent Provocateur edp Armani Onde Extase, Mystere, Vertige Ginestet: Le Boise Dior Dune, Addict, Pure Poison Serge Lutens: Serge Noir, Gris Clair Lubin Idole Narciso Rodriguez edt Cacharel Gloria Trussardi: Inside Sephora Orange Vanilla etat libre d'orange: rien un the au sahara PG L'Ombre Fauve, Iris Taizo, Cadjmere, Coze
#615 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() CB I Hate Perfume: Revelations (mało) Tauer: l’Air du Desert Marocain S. Lang: Red Ginger Lutens: Mandarine Mandarin Demeter: Mulled Cider Les Parfums de Rosine Diabolo Rose 2 ml (oryginalna) Sublime Vanilla Lily Prune ok. 1 ml Serendipity 3 Serendipitous Diptyque Olene Comme des Garcons Skai Becker.eshaya Golden Amber Givenchy Oblique Play za Micallef Note Ambree La Perla Eclix Demeter Creme Brulee, Brownie Etat libre d'orange Vierge&Torreros, Putain des pala ces, Don’t get me wrong baby V&R: Flowebomb extreme (mało) CdG 888, Burnt Sugar (maleńko) Berberiades Extreme (też kapka) Comptoir Sud Pacifique Matin Calin La Maison de la Vanille Vanille Fleurie de Tahiti Mazzolari Alessandro. Co Ty na to? Paulinko bierz proszę pod uwagę moją lokalizację, wysyłka tylko do Liverpoolu ![]() Za Serendipitous interesowały by mnie najchętniej jakieś inne perfumy z Luckyscent, ewentualnie końcówki lub odlewki czegoś ciekawego. Na końcu tego postu wypisałam co mnie aktualnie interesuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
Przybyło mi co nie co, więc aktualizuję.
ODDAM: (alfabetycznie) o - oryginał r - robiona - AA Pampelune - r. - ARMANI, Code - r. - ARMANI, Emporio She - r. (mogę zrobić odlewkę) - DEMETER: Cinnamon Bun, - r. - DIESEL, Fuel for Life - r. Jeśli kogoś interesuje mogę wymienić na próbki nowe opakowane ubranko dzinsowe na 50 ml. - DIOR, J'adore L'absolu - o. nowe 2 szt. - GUCCI, Eau de Perfum II - o. - HERMES, Elixir des Marveilles - r. (mogę zrobić odlewkę) - HERMES, Ogródek Śródziemnomorski - r. (mogę zrobić odlewkę) - KATE MOSS, Kate edt -r. - KENZO, Flower by Kenzo - o. - LANVIN, Jeanne - o. - PG, Coze - r. - SEPHORA, Wanilia z... : wanilią, karmelem, manoi, mango, czekoladą, pomarańczą, paczulą. - wszystkie r. - SERGE LUTENS: Serge Noire -r. ,Fleur d'Oranger - r., Chypre Rouge - r., Arabie - r. - YSL, Cinema - r. - YSL, Nu edp. - r. SZUKAM: (podkreślone najpilniej, chętnie przygarnę odlewkę) - GUCCI PH (odlewka) - CdG: Avignon, Zagorsk, Ouarzazate, Jaisalmer. - Lutens: Five o'clock..., Borneo... - Etro: Etra, Magot, Patchouly, Messe de Minuit - L'artisan: Tea for Two, Ananas Fizz, Timbuktu - Les Belles: żółte i zielone - Theorema Leggero - Yvresse, YSL - Eau d'Italie: Sienne l'Hiver - Magie Noire, Lancome - Chanel no. 5 eau premiere, no. 19. - Spellbound Lancome Proszę o znak na PW, gdybym nie zauważyła odpowiedzi w wątku ![]() Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2009-01-24 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#617 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
za Serendipitous chyba raczej nic nie mam ![]()
![]() |
#618 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Piszę pw z adresem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Zadomowienie
|
Lady Poison, mam jedynie zwykłe Midnight Poison, jeśli by Cię interesowało...
#620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
potrzebuje kropelki SL Douce Amere w zamian mogę użyczyc Dzing,EC,Gloria i inne
#622 |
Zakorzenienie
|
lady_poison, chętnie wymienię 5 ml Dzondhka na 5 ml Cedre SL.
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Raczkowanie
|
tylko (aż) l'eau guerriere odrobinę?w zamian może jakąś nowinkę: Chembur, Pulp...niestety wyszukiwarka pokazuje tylko "poszukujących"
|
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Zadomowienie
|
czy któraś poratuje Pure Wish? nie chciałabym kupować w ciemno, a cena i opis kuszą, oj, kuszą...
![]()
#626 |
Zakorzenienie
|
Princessko, mam próbke Butterfly
![]() Oprócz tego chętnie pozbędę się: CK Eternity Anna Sui Sui Love K.Minoque darling Just Cavalli Her Cabaret de gres Tempore Donna Laura Biagotti Escada Signature Miracle so magic Armani Biała Mania Dior Addict Smoczy Ekstakt Hugo Boss edition męski baby doll Versace Tommy Girl L'or Black Cashmere Ambre et vanille e.coudray Hot couture Chętnie przyjmę: -Kenzo Słonik -Kenzo Tygrys -Angel -Kenzo Indian Holi -Crystal Noir edt -Cristobal -Alchemie -Jil sander ( oprócz Sensations) -Allure edt -Flowerbomb extreme -YSL Elle, Elle intense -Armani Diamonds Intense -Escada Collection - i inne ![]() Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2009-01-03 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#628 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny moja mum obchodzi na początku lutego okrągłe 50 urodzinki.
Z tej racji chciałbym jej zrobić prezent a mianowicie dużą butlę Chanel 5 eau premiere. Nie chcę się do końca zdradzić z niespodzianką i gnać na testy do perfumerii. Może któraś z was posiada większą ilość i odstąpi kapkę na jeden, góra dwa teściki. Odwdzięczę sie czym chata bogata... ![]()
#629 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Rozpaczliwie poszukuję... wszystkiego czego nie znam
![]() Chętnie się podzielę: Vicolo Fiori Etro Diabolo Rose Les Parfums de Rosine Shanti Micallef HC EDT Vanille Exquise Miss Dior Cherie Splendor Palazzo Rose Kashmirie Oscar Violet Sun Delight Surrender Just Me Ciel Time to Play Cinnabar Ogródek Śródziemnomorski Aroma Tonic Histoire d'Eau Aromacare Soothing Tartine et Chocolat Le Feu Infusion d'Iris Daim Blond Pi Obsession Sheer Snow Loukhoum Aimez Moi L'Artisan Fleur de Narcisse
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2009-01-06 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.