|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Daję cynka o polowaniu na wyprzedaże.
Byłam dziś w CH Forum w Gliwicach, ale tylko w H&M (przecen wcale nie tak dużo jakby się mogło wydawać. oczywiście na przecenach same starocie, tzn nic z nowych kolekcji czy nawet z tych jesiennych, oprócz jednych czy dwóch rzeczy), Cubusie (wszystkie jeansy prawie przecenione, sweterki rózne i parę kreacji Sylwestrowych) i KappAhlu (cienko, cienko, dwa obrotowe wieszaki, mi tam od pewnego czasu ich ciuchy nie pasują, bo takie bezkształtne jakieś...). Ja kupiłam tylko spodnie w H&M rurkowate szare (były takie bardzo rozrywane fioletowe, zielone, czarne na jesieni za 79,90zl) 50% taniej więc zapłaciłam 39,90 bodajże ![]() Ale tłumy okropne, zwłaszcza w tym H&M. A na parkingu miejsc nie ma w ogóle i parkowałam na zewnątrz, na ulicy obok centrum ![]()
#4802 |
Zakorzenienie
|
Alez Dziewuszki nadziobałyście przez te kilka dni
![]() juz po Świętach i jakby ich nie był ozaraz tzreba wracać do rzeczywostości nie mówie ze to źle bo przyznam teśknić zaczynam za dzieciakami i wogóle tym "schematem" dnia codziennego ![]() ![]() a ja sobie nie robie ządnych planów , postanowień na 2009 rok bo i tak z doświadczenia wiem ze sie nie spełnia nic a nic..a poza tym czas tak szybko leci że hoho ie zdążyłam sie obejrzęc a tu już anstepny sylwek i jak zwykle nachodzi mnie na podsumowania a tu nie am co podsumowywać wprawdzie dopiero od niedawna coś sie "ruszyło"u mnie zę tak powiem ale co to było w porównaniu z całym długaśnym rokiem tak więć zyczyć mogę sobie jedynie wytrwałosci i cierpliwości ![]() a te wyprzedaże to też niby mają być ale i tak nie chce sie iść niegdzie b ojak wiadmo wszędzie tłumy beda i "wyrywanie sobie rzeczy w sklepach ![]() Edytowane przez GOśka T. Czas edycji: 2008-12-27 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
a ja zaraz ide odpoczac od świąt z kumpelami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jestem strasznie podniecona hih Wyobrazcie sobie polowalam na jeden plaszz w Debenhamsie od roku.Ale w sklepie gonie bylo tylko na stronie internetowej brytyjskiej a oni do IRL nie wysylaja.Wczoraj sprawdzalam o zniknal.Dzis jestem w Debenhamsie a tu moj plaszcz!!! i to za jakacene!Ze 100 na 24 euro ![]() ![]() ![]() No i brzuch boli 5 dzien, a @ nie ma.. zrobilam test ale w ciazy nie jestem...chyba.. ![]()
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jak przychodzi co do czego, to albo wymyślam sobie, że jestem przeziębiona, za bardzo się wstydzę, albo kostiumu nie ma... blablaa. ;d jak się nie ma mobilizatora przy sobie, to strasznie trudno wziąć się za siebie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet jak jest mobilizator to też cieżko, ja właśnie też nie chcę straszyć cielskiem na basenie, chociaż powiem wam, że jak byłam kiedys to normalnie są kobiety naprawdę niesamowicie otyłe i pokazują sie w stroju kąpielowym |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
ja nie umiem tak od TERAZ bo to nie dziala u mnie- wiem z autoobserwacji
![]() ![]() a dzisiaj napierda****m ![]() ![]() ![]() i wydrukowalam sobie lowne haslo motywacyjne ktore powiesze na szfie :d hjaslo to pochodzi z podpisu ganty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
melduję się i idę dalej drapać się do łóżka mam alergię po szczepionce a jeszcze 2 tury mnie czekają
#4809 |
Zakorzenienie
|
malinka co to za szczepionka?
![]() 15 minut temu wróciłam do domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: mam pijacką czkawkę ![]() ![]() Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-12-28 o 03:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja od dzis zaczynam oczyszczanie ![]() bede sie musiala do gina wybrac bo mimo tych lekow ktore mam z "porzedniej infekcji" to cholerstwo nie mija ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
a slyszalam ale za biedna jestem na setna wizyte i dostawanie tych samych prochow ktore mi zostaly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A dziś jakiś dziwny dzień jest, bo ja też wstałam "z rana" - o dziesiątej. ![]()
![]() |
#4815 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzień dobry ![]() Cytat:
poza słuchawkami od TŻta, które dostałam przed świętami. Mikołaj przyniósł bazę pod podkład, którą sama sobie kupiłam, bo mamie głupio było dać samą kopertę. W kopercie było troszkę kasy od mamy i babci, ale jak oddałam bratu dług (nienawidzę mieć długów) i kupiłam leki (bo się rozchorowałam w święta dość nieprzyjemnie) to za wiele mi tej prezentowej gotówki nie zostało. Cytat:
a co do pań Versace - to jakieś karykatury kobiet są, wyglądają okropnie, widać ślady po odsysaniu tłuszczu (które pewnie w wielkim świecie jest stosowane zamiast kremu na noc ![]() Cytat:
ale później z 'pensji' nie będę musiała na to wydawać i pójdzie na bieliznę ![]() Cytat:
znaczy właściwie z tym obżeraniem, zjadłam 3 małe kawałki karpia i nie mogłam się ruszać, a pół rodziny poobrażało się, że nie spróbowałam wszystkich potraw zrobionych przez babcię :/ Się przyzwyczaili, że co roku jadłam duuużo. Ale cholera, waga przed świętami pokazała 66, nie mogę tego zaprzepaścić. znaczy do 67 np. bym mogła, ale jakbym jadła tyle co kiedyś to pewnie po świętach zobaczyłabym 70 :/ A w wigilię od rana zaczęły mi się mało komfortowe problemy zdrowotne i święta bardziej przecierpiałam niż się cieszyłam czy coś, dodatkowo (mniej niż zwykle, ale zawsze) żarłam się z matką (a to jej nie pasuje, że nie ma prezentów niespodzianek, a to że cośtam, a to ze nie chcę nic poza kasą, a to że choruję i chcę kupić leki zamiast grzecznie cierpieć itd.) i ogólnie tak jakoś nieciekawie. Ogólnie rodzinne i spokojne święta to chyba jednak dla większości jakaś bajka jest, nie? dupa, na te babskie infekcje tez od jakiegoś czasu brałam sama, gdy zorientowałam się, że ciąglę dostaję te same leki na każdy typ infekcji :/ Teraz laski na łodzkim poleciły mi dobrych ginekologów to może ktoś mi w końcu porobi jakieś badania. AAALE, odkąd piję maślanki i kefirki w ilościach przeobrzydliwych wszystkie infekcje szlag trafił. Nie wiem jakim cudem, ale jest dobrze. W pierwszy dzień świąt TŻ zabrał mnie od rodziców (którzy mieszkają kawałek od Łodzi) i przywiózł mnie na 2 dni do siebie, było miło ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam was. Już się trochę lepiej czuje, tż wpadnie popołudniu na filmy to się rozerwę. EDIT: Ineczka, ja znam takiego jednego fotografa-amatora, który robi różne różniste zdjęcia także dziewczynom. Kilka lat temu był we mnie śmiertelnie zakochany, ale już mu przeszło, na szczęście. Teraz niedawno odnalazł mnie na naszej klasie i okazało się, że szwagier tż z nim pracuje. I ost szwagier się mnie pyta skąd ja go znam i czyżbym brała udział w jego jakiejś sejsi. Aż mnie zmroziło. ![]()
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-12-28 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
ja to juz chyba za dlugo w domu jestem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
Daria - uodparniająca 10 tabletek na turę - 3 tury... a HPV mam zamiar kupić... // na pijacką czkawkę nic nie pomoże
![]() Ineczko - ale serio serio ![]() ![]()
#4819 |
Raczkowanie
|
Ja sie tylo melduje, ze posty czytam, ale nie mam silyli pisac.Dostalam mega '@ .koszmar...
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
ja swiat nie lubie do dupa rosnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
Ja też dostałam ostatnio mega @, krawiłam jakby mi podcinali gardło. Ale ja akurat się cieszyłam, bo poprzednio coś z moim @ było nie tak jak trzeba.
![]() |
#4822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz rację, nic nie pomogło ![]() ![]() idę wywietrzyć płaszcz, chyba go na tarasie powiesze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odnosnie pepierosow w barach to lubie ten zapach fajek i jedzenia jak z baru wychodze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
ja to bym chciala dostac juz @
boli mnie zoladek i sobie zrobilam miete a mamuska do mnie, ze moze w ciazy jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
eetam 6 stycznia beda ukrainskie wiec pasuje :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Skoro obchodzisz
![]() ![]() Wkleje wam 2 fotki, które na szybciocha zrobiłam mojej Leokadii. Ale nie są zbyt wyraźne, bo Leo ciągle się rusza i ogólnie jest niespokojna, gdy nie pozwalam jej w dzień spać. Bo, jak może, niktóre z was wiedzą, są to jaszczurki prowadzące nocny tryb życia. Leo obudzona ze snu i włożona do pudełka.
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-12-28 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
o, a jakżeś to ten kalendarz przekształciła? chtnie podejrzę pomysł, bo też pasowałoby jakoś sie zabrać do rzeczyw, nie wiem czy nie umie czy bardziej mi się nie chce Cytat:
mimo wszystko na mnie działa niesamowicie uspokajająco, albo mi sie wydaje? ![]() ja dziś też wstałam dosć późno, bo około 11., to wtedy zdecydowalismy z TŻ-em , ze składamy w ońcu łóżko i bierzemy sie do życia tak naprawdę do życia wzięłam się dopiero popołudniu po wypiciu kawy (czyt. niedawno) i przed chwilą wyszłam z wanny, więc jko tako funkcjonuje, za to mój TZ nie za bardzo. Miał nas dzis odwiedzić masażysta rehabilitant żeby wymasować moją połowicę, najprawdopodobniej znów jakieś kręgi mu poszły i trzeba będzie nastawiać, bo ból w kręgosłupie nieziemski ma ponoć zaczynam sie o niego konkretnie martwć jeszcze dzis wybiera sie na basen na własną rękę, bo oczywiscie basen jest na to dobry, dobrze masuje wszystkie mieśnie, ale nie jestem co do tego dzisiajszego pływania przekonana ja oczywiscie zostaje w domu, mam zamiar poczytać ksiażkę, albo obejrzeć jakiś dobry film od jutra wraca pomalutku normalny codzienny kierat, muszę sięw końcu zacząć uczyc, a nie chce mi sie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jusssu od razu mi ciary przeszły i pomyślałam sobie jak by to było jakby mi taka Leokadia do łóżka w nocy wlazla może będziecie sie śmiać bo nie wiem za duzo o takich zwierzaczkach ale każda ego typu zwierzynka budzi we mnie grozę zaczynając juz od żab ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.