Styl American Girl część VI - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-27, 12:11   #4411
LilyHoney
Zadomowienie

Dot.: Styl American Girl część VI

Okropna dziara...

Oglądam zdjęcia z wczoraj i wydaje mi się, że strasznie młodo wyglądam na swój wiek na pewno nie w stylu AG w każdym razie, trzebaby się trochę odpicować tylko jak? Maluje się, nie do przesady oczywiście ale tak dość wyraziście, oczy na czarno itp. z koloru włosów jestem zadowolona choć nie wykluczam eksperymentów z odcieniami ale chciałabym jednak blond może wy coś poradzicie? Zdjęcia w galerii
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 12:17   #4412
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytrynowa88, a jaki rozmiar nosisz
bo ja też zamowiłam te buciki w panterkę i boję się, że będą za małe
Mama ma mniejszą stopę, ale panterki chyba nie włoży
Stary 2008-12-27, 12:23   #4413
RapCandy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mraau Pokaż wiadomość
Hej. a CO myślicie o tym? Czy taki osobnik płci żeńskiej zaliczany jest do tzw pustaków ?
mraau super wygladasz masz moze wiecej zdjec swojej fryzurki?
RapCandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 12:46   #4414
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
Cytrynowa88, a jaki rozmiar nosisz
bo ja też zamowiłam te buciki w panterkę i boję się, że będą za małe
Mama ma mniejszą stopę, ale panterki chyba nie włoży
Zazwyczaj nosze rozmiar 37 i kupilam 37. Tak jak mowie sa troszke ciaszne no ale da sie chodzic, nie wiem jeszzce na jakie odleglosci
Zawsze mozesz wymienic w razie czego. Ale mi np. nie wymienia bo nie maja na magazynie juz rozmiaru 38 i oddadza mi pieniadze za ta druga pare ktora kupilam a mi nie przeslali.
Wiec jesli kupilas rozmiar taki jaki zazwyczaj noisz to noga ci wejdzie.
Ja mam tez szeroka stope to moze dlatego wydaje mi sie maly

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 12:47   #4415
tasiaaa
Rozeznanie

Byłam dzisiaj na zakupach i średnio jestem zadowolona Kupiłam dżinsy, ciemne , z rozszerzaną nogawką, fajnie leżą. Takie jak na załączniku mają dziewczyny Trochę za długie nogawki, ale to nic
Znalazłam świetną bluzeczkę a Butiku za 19,90 Czarna z nadrukowaną koroną, fajna, obcisła i jaka tania
Dostałam tą szminkę z Manhattana N29 faktycznie wysusza usta, ale ma fajny kolor więc pod nią dam jakiś krem nawilżający i będzie ok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6l0h7o5.jpg (51,6 KB, 242 załadowań)

tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 12:53   #4416
sigila86
Wtajemniczenie

megan fox ma sliczna buzie ale jej piersi nie podobaja mi sie wcale! ma je tak szeroko rozstawione a miedzy nimi...przepasc widac to zwlaszcza tu
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1230377873
sigila86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 12:54   #4417
icebaby21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tasiaaa Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj na zakupach i średnio jestem zadowolona Kupiłam dżinsy, ciemne , z rozszerzaną nogawką, fajnie leżą. Takie jak na załączniku mają dziewczyny Trochę za długie nogawki, ale to nic
Znalazłam świetną bluzeczkę a Butiku za 19,90 Czarna z nadrukowaną koroną, fajna, obcisła i jaka tania
Dostałam tą szminkę z Manhattana N29 faktycznie wysusza usta, ale ma fajny kolor więc pod nią dam jakiś krem nawilżający i będzie ok
Gdybym zobaczyła 3 takie cuda na ulicy to nie wiedziałabym na którą patrzeć Czasem sie zastanawiam czy ja nie mam jakiś homo zapędów bo za facetami tak się nie oglądam
Tłumacze sobie tym, że kobiety to płeć piękna a ja jestem estetką
Stary 2008-12-27, 12:56   #4418
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Okropna dziara...

Oglądam zdjęcia z wczoraj i wydaje mi się, że strasznie młodo wyglądam na swój wiek na pewno nie w stylu AG w każdym razie, trzebaby się trochę odpicować tylko jak? Maluje się, nie do przesady oczywiście ale tak dość wyraziście, oczy na czarno itp. z koloru włosów jestem zadowolona choć nie wykluczam eksperymentów z odcieniami ale chciałabym jednak blond może wy coś poradzicie? Zdjęcia w galerii
A ile masz lat? W blondzie fajnie wygladasz, mysle ze tutaj nie ma co za bardzo eksperymentowac z kolorami. Jednak zawsze mozna sprobowac innej fryzury.
Ja na twoim miejscu zapuscilabym grzywke na bok i przedzialek na bok. Bo masz wysokie czolo.
Jestes ladna dziewczyna w ogole

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 13:09   #4419
tasiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez icebaby21 Pokaż wiadomość
Gdybym zobaczyła 3 takie cuda na ulicy to nie wiedziałabym na którą patrzeć Czasem sie zastanawiam czy ja nie mam jakiś homo zapędów bo za facetami tak się nie oglądam
Tłumacze sobie tym, że kobiety to płeć piękna a ja jestem estetką
Haha Nie tylko ty tak masz Dzisiaj widziałam dziewczynę z długimi blond włosami do pasa Wyglądały bardzooo naturalnie Takie proste na dodatek Aż się obejrzałam

tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 13:31   #4420
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Okropna dziara...

faktycznie, też bym pokombinowała z fryzurką, by ukryć czoło.
może też więcej objętości? ;>

chociaż sama mam cienkie włosy i wiem, że to niekiedy niewykonalne
Stary 2008-12-27, 13:56   #4421
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
Zazwyczaj nosze rozmiar 37 i kupilam 37. Tak jak mowie sa troszke ciaszne no ale da sie chodzic, nie wiem jeszzce na jakie odleglosci
Zawsze mozesz wymienic w razie czego. Ale mi np. nie wymienia bo nie maja na magazynie juz rozmiaru 38 i oddadza mi pieniadze za ta druga pare ktora kupilam a mi nie przeslali.
Wiec jesli kupilas rozmiar taki jaki zazwyczaj noisz to noga ci wejdzie.
Ja mam tez szeroka stope to moze dlatego wydaje mi sie maly
no ja noszę 40, więc na wieksze mi nie wymienią. W środę już wysłali, więc może na pon będą, wtedy się okaże

Cytat:
Mnie się bardziej podobasz na tych zdjęciac, co na googlach są. Chodzi mi oczywiście o fryzurkę, bo tak to jesteś bardzo ładna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-27, 14:44   #4422
LilyHoney
Zadomowienie

Icebaby, ja mam to samo mi się o wiele więcej dziewczyn podoba oczywiście jestem hetero ale na Jenn & Sandrę patrzę zawsze z podziwem.

Cytrynowa, WhiteCherry, Tesiaczek, dziękuje

Grzywke mam taką do ust, zapuszczam ją w każdym razie ale muszę ją w tym czasie jakoś spinać czasem na bok czasem do góry bo jest jeszcze za którka żeby się tak trzymała bez niczego i przeszkadza mi. Jak mam rozpuszczone włosy to zawsze przedziałek na bok ale ponieważ muszę je prostować. Wolę nie robić tego codziennie zwłaszcza, że ostatnio farbowałam włosy, dlatego je spinam. Dziękuje za dobre rady i już niedługo mam nadzieję będę się cieszyć wymarzoną fryzurą

Aaa i mam 18 lat ^^
Stary 2008-12-27, 14:58   #4423
SaMa
Zadomowienie

dzień dobry, która chce ciepłe fryteczki?
LilyHoney, jaki masz teraz kolor włosów? pytam, bo sama chcę wrócić do blondu.
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 15:22   #4424
LilyHoney
Zadomowienie

Słoneczny blond L'oreal casting
Stary 2008-12-27, 15:30   #4425
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
Słoneczny blond L'oreal casting
ja mam zamiar nałożyć perłowy blond, ale najpierw muszę rozjaśnić włosy - jedno wiem na pewno, nigdy już nie kupię farby l'oreal excell .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-27, 15:53   #4426
eveline01
Rozeznanie

bosski tatuaz ..
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1230377551

sobie też niedlugo będę jakiś robic .. zastanawiam się nad tym miejscem co wyzej na zdjeciu , nad karkieiem lub nadgarstkiem .. i napewno będzie to coś malego. Jak myślicie ktore z tych miejsc bedzie najlepsze ??

a6w 8/42

bo dwie połowy razem znaczą idealny stann <3

eveline01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 16:16   #4427
LilyHoney
Zadomowienie

Sama, perłowy blond to zimny kolor i na rozjaśnianych włosach może wyjść szarawo lub nawet zielonkawo także odradzam może świetlisty blond, powinien wyjść neutralnie.

Eveline, mi osobiście nie podoba się ani to miejsce ani tatuaż, karg i nadgarstek za to jak najbardziej
Stary 2008-12-27, 16:17   #4428
plotkara0804
BAN stały

Cytat:

Aaa i mam 18 lat ^^
o kurcze naprawde?? ja dałabym ci 21 lat spokojnie . moze to przez ta opalenizne.. i te kształty mysle ze cie nie uraziłam postarzajac. sama mam tyle lat co ty i wiele osob mi daje duzoooo wiecej. takie zycie
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 16:25   #4429
LilyHoney
Zadomowienie

Nie no co Ty heh sama nigdy nie dałabym sobie tyle lat ale przyznam się, że zaskoczył mnie Twój argument, że to może przez kształty... Tyka ze mnie to nie jest, ale figury np. J.LO czy Kim na pewno nie mam, zresztą nie chciałabym

Edytowane przez LilyHoney
Czas edycji: 2008-12-27 o 16:31

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-27, 16:34   #4430
Miśka84
BAN stały

Byłam dziś na zakupach szukać sylwkowej sukienki i nie znalazłam NIC Całkiem ciekawie wyglądała tylko tunika w orsayu z duzą cekinowa kokardą, ale musiałabym do niej dokupić jeszcze mini, i szkoda mi było dawać 80 zl za zwykły trykot
Ale wyprzedaże całkiem spore, zwłaszcza w bershce i stradivariusie - dziki szał I wszędzie masakryczne kolejki do przymierzalni i korki...
Ale na pocieszenie kupiłam sobie w zarze dłuugą tunikę z krótkim rekawkiem i dekoltem w szaro-czarno panterkę za 20 zł i panterkową czarno-biało-srebrną chustę w cubusie za 15 zł

Ten sylwek już mnie dobija, bo ani nie mam co ubrać, ani nie wiem wciąż gdzie idziemy, mamy sporo zaproszeń, tylko że ludzie się poobrażają, jak nie pójdziemy akurat do nich (zwłaszcza że z każdym wstępnie "tak na wszelki wypadek" się umawialiśmy) A ja nie wiem, gzdie było najlepiej, na kazdej imprezie może być za***iscie lub może być lipa, a ja chcę się dobrze bawić....

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2008-12-27 o 16:36
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 16:50   #4431
eveline01
Rozeznanie

Lily wlasnie nad tymi dwoma miejscami zastanawiam się najbardziej .. tylko które wybrac .. to jest dopiero dylemat bo bardzo powaznie do tego podchodze dla mnie tatuaz to nie jest takie hop siup , muszę się powaznie zastanowic , w koncu bedzie mi towarzyszyl przez reszte zycia

Miśka wklej zdjecia tuniki w panterke , z opisu wyglada na ciekawą

a6w 8/42

bo dwie połowy razem znaczą idealny stann <3

eveline01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 16:50   #4432
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
Sama, perłowy blond to zimny kolor i na rozjaśnianych włosach może wyjść szarawo lub nawet zielonkawo także odradzam może świetlisty blond, powinien wyjść neutralnie.

Eveline, mi osobiście nie podoba się ani to miejsce ani tatuaż, karg i nadgarstek za to jak najbardziej
wiem, wiem, ale miałam już ten kolor na rozjaśnianych włosach i wyszedł ładnie, raczej jak ciemny blond i nie był zielony ani nawet zimny - a na takim ciemniejszym blondzie mi właśnie zależy. więc mam nadzieję, że tym razem też się uda.. nie wydaje ci się, że ta farba bardzo szybko się wypłukuje? wiem, że niby jest to szampon koloryzujący do 28 myć, ale u mnie po kilku już jest ogromna różnica.
teraz się załatwiłam, bo - jak już tu wcześniej pisałam - zimny lodowy blond z excell10 wyszedł na moich włosach bardzo ciemno i z blondem nie ma nic wspólnego. chciałam ciemny kolor, ale blond. liczyłam się, że wyjdzie ciemniej niż na próbniku, ale nie myślałam, że aż taki będzie :|. włosy są po prostu w kolorze brązu i to nie jasnego.

Edytowane przez SaMa
Czas edycji: 2008-12-27 o 16:52
Stary 2008-12-27, 16:58   #4433
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
Buty doszly, rzeczywiscie sa troszke ciasnawe jak Natural mowilas. Ale niestety nie bylo rozmiarow w gore. Kupilam w ogole dwie pary, doszla jedna. Ale z jednej strony dobrze bo ta druga byla na moja siostre a one bylyby za male. Wiec oddadza mi pieniadze. A te na mnie calkiem fajnie wygladaja

Miska chyba cie wykorzystam wiec zaloze watek na szafowym i powklejam ciuchy. Moze uda ci sie stworzyc choc jeden zestaw Oj byloby mi bardzo milo
Jasne Zakładaj
Stary 2008-12-27, 17:06   #4434
LilyHoney
Zadomowienie

Sama, skoro wypróbowałaś i jesteś zadowolona to co innego a co do obecnego koloru to myślę, że Ci spłowieje skoro farbowałaś tylko raz. Nie wiem jak mi się mój będzie trzymał na pewno zafarbuje jeszcze raz przed studniówką na ten sam kolor. Interesują mnie jeszcze właśnie świetlisty, miodowy i bursztynowy blond oraz złocisty miód, skoro ta farba się wypłukuje to tym bardziej można popróbować różnych odcieni ja nie wiem bo farbowałam raz i to trzy dni temu
Stary 2008-12-27, 17:18   #4435
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Nie no co Ty heh sama nigdy nie dałabym sobie tyle lat ale przyznam się, że zaskoczył mnie Twój argument, że to może przez kształty... Tyka ze mnie to nie jest, ale figury np. J.LO czy Kim na pewno nie mam, zresztą nie chciałabym
wiesz pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to CYCE no kurde ale ja mam wiele kumpeli co maja rozmiar ledwo A no i wtedy to jak 15latki wygladaja
po za tym ubierasz sie elegandzko. Pewnie w dresie wygladałabys na jaka 15stke tez
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 17:23   #4436
LilyHoney
Zadomowienie

Dziękuje bardzo

Ale po pierwsze nie mam jakiegoś wielkiego biustu, 70C no czasem D Nie jest może najmniejszy ale też bez rewelacji. A co do eleganckiego ubioru to też bez przesady, no ale w dresach, polarach itp. to nie chodzę zazwyczaj coś jeansowego na dół a na góre teraz w zimie jakiś sweterek właśnie czy żakiet. W każdym razie duży miło mi, że tak mnie właśnie postrzegasz
Stary 2008-12-27, 17:25   #4437
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez eveline01 Pokaż wiadomość

Miśka wklej zdjecia tuniki w panterke , z opisu wyglada na ciekawą
Wklejam
Podoba mi sie ta tuniczka z zary, bo ma dekolt na zatrzaski Oprócz tego chusta z cubusa i mój wczesniejszy zakup - kopertówka tally weijl ( w realu wygląda ładniej, bo kamyczki są błyszczące). Za dużo nie kupiłam, ale chociaż jestem zadowolona z tego, co kupiłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg STP61191.jpg (58,4 KB, 186 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg STP61196.jpg (114,6 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg STP61198.jpg (77,1 KB, 54 załadowań)
Stary 2008-12-27, 17:28   #4438
LilyHoney
Zadomowienie

Fajna tunieczka, super się na Tobie prezentuje
Stary 2008-12-27, 17:41   #4439
XS-ka
Zadomowienie

Miśka a patrzyłaś może w stradivariusie na te skórzane kurteczki ?
Stary 2008-12-27, 17:46   #4440
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
Miśka a patrzyłaś może w stradivariusie na te skórzane kurteczki ?
Skóry wciąz są za 249 Za to w bershce są za 169
A w stardivariusie pojawiły sie różowe, zamszowe skóry za 199
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości