![]() |
#961 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :)
nieeee nooo ja chybaa nie mam szczęściaa..gadałam z nim...;/
FaYnie..;(( nie będe Wam zanudzaĆ... ale ja mam normalnie zwyczajnegoo pecha...;/;/;/ /!!!
![]() |
#962 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zadomowienie
|
Mów.
![]() |
#964 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
odważyłaś się? opowiadaj. moje trzymanie kciuków przydało się jakoś?
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
SaaaaarkaaaaaFeeaat. poowiedz.
daciaaaaaa, a co ci się dzieje z fbl? ogólnie to zaczęłam się bać. żadnego znaku życia od pana em. a ja tu tęsknię, siedząc dwie ulice dalej. zobaczę co w kościele jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Raczkowanie
|
SaaaaarkaaaaaFeeaat MÓW ;**
daciaaaaaa ja też, jedynie to żeby nie był brzydki. i żeby był fajny i żeby mnie kochał i w ogóle ahh <3
#968 |
Zakorzenienie
|
do ja dołączam do kręgu samotniczek
![]() i na nas przyjdzie czas. przecież nie zamierzamy wstąpić do klasztoru prawda? ![]()
#969 |
Raczkowanie
|
no, a u mnie sprawy sercowe prezentują się tak, że zabujałam się na maxa w kolesiu z równoległej klasy.. zaczęło się od tego, że moja best mówiła mi, że on się na mnie gapi. no i potem ja na niego tak inaczej spojrzałam, potem mi się przyśnił i zauroczenie murowane. no i tylko jest 'czesc', czasami cos zagadam z nim, usmiechne sie i to wszystko. ale nie wiem co jest z jego strony. moja kumpela mowi, ze tez mu wpadlam w oko, ale wez tu jej wierz, kiedy ona nie chce mi psuc humoru i podejrzewam, ze mowi to , co ja chce uslyszec.. teraz zachwycam sie jego fotami na nk, mam jego numer fona, ale jakos nie moge sie odwazyc, zeby do niego napisac, bo boje sie, ze wyjde na idiotke, albo pomyśli, że mu się narzucam.
a wy co myslicie o mojej sytułejszyn? |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
Nooo więc...Tak...
Oczywiście przyszedł po mnie i poszliśmy na ten ziąb...(sama głupia nalegałam)na spacerek.. Najpierw zaczęłam go wypytywać co u niego itp(bo dawno się nie widzieliśmy).Potem zapytałam o tą Dziewczynę z którą go widziałam..(przez nią ta zazdrość i pobudznie moich uczuć do Niego).. A ON powiedział że z nią jest.. że się poznali nie dawnoo ale nie zła z niej Laska...szczęka mi opadła..zmieszałam się.. Pomyślałam noo już po mnie..ALee on popatrzył i powiedział ..uwaga Cyt. : " AnQ Ja Cię znam i dobrze wiem że nie po to chciałaś się spotkać..widzę po Twojej minie że coś się stało..powiesz mi o co chodzi?" (no mniej więcej coś takiego...xDD)..No too jaa wkońcu się odważyłamm i zaczęłam się aż jakać i plątać w tym co do niego mówie.. nigdy się tak nie działo..(ja taka zawszee rozgadana a tu Nicc..)powiedziała mu że chyba po ostatnich wydarzeniach zrozumiałam to co czuje..i że właśnie to coś między nami to nie jest przyjaźń tak jak to wcześniej uważałam..ale że nie wiem czy On coś daljej do mnie czujei że zrozumiem jakby mnie odrzuciał..i spóściłam zwrok.. On się fest zmieszał nie wiedział co ma robić..ja zresztą też..i nawet mi się wydawało że się zarumienił..xD była chwila ciszyy.. ja żeby ratować sytuacje chciałam już zmienic temat ale mi przerwał..i powiedział że czekał na mnie tyle czasu..i teraz gdy ma swoją EWELINKĘ.. Myślał że jestt prawie szczęśliwy(powiem że to jedna z najładniejszych Lasek z mojej sQl)...alee to prawiee różniłao się tymm że brakowału mu czegoś.brakowało mu mnie ..Jak to powiedział miałam łzy w oczach dosłownie.. alee potem załamał głos i dopowiedział że nie może złamać serca Ewelince.grrrrrr (Jej nie możee Boo coo a mi to złąmał doszczętnie...) i że nie chce jej zostawić..?? Ja się na niego zdeczka dziwnie popatrzyłam..;/ i juz miałam szczelić focha i sobie pojść..złapał mnie za rękę, pocałował w czoło i powiedział żebym poczekała do 26 stycznia (ee to data moich urodzin!!!) jak spytałam dlaczego i o co chodzi uśmiechnął się( o boshh jak on się bosko uśmiechaaa..)i powiedział że musi iśc.. noo i ja poszłam do domu z łzami w oczach........ Bo nie mam pojęciaaa o co chodzi...wiem że naplątane...ale sama nie wiem o co chodzi... jestem tak zmieszana że SZOK...poszłam do domu z łazami w oczach..JEjuu jakie To dziwne... wieciee o co mu chodzii??Bo ja nie mam pojęcia... jestem zdesperowanaa i załamana..;/ niekoncząca się opowieśc normalnie...Jeśli on nie chcę złamać serca Ewelinie...( bo on nigdy nie był taki że się bawił uczuciami)...To chyba ja zostane na lodzie;(( Jak będzie się wma chciałoo to czytać to fajnie.. a jak niee no to truudnoo...zasmucę się samaa...;/
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
SaaaaarkaaaaaFeeaat - Kochanie będzie dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() agattee - no jesli do klasztoru bysmy mialy wstapic, to chyba tylko po to, zeby gorszyc zakonnice. xD innej opcji nie widzę ;P |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zadomowienie
|
SaaaaarkaaaaaFeeaat - Maleńka. Chłopak woli Ciebie. Na tej całej Ewelince mu aż tak nie zależy, ale martwi się o Nią. A może w dniu Twoich urodzin przygotuje dla Ciebie jakąś niespodziankę?
![]() Powiesz nam co się wydarzyło. Teraz to mam ochotę ryczeć. ;/
![]() |
#973 |
Raczkowanie
|
alex1231 ehh ...xD Tylko że on jest takii że raczej nie łamie serc dziewczyna tylko one jemu...xD a Z tej Ewelinci niezłe ziółko... maa tyle kolesi na sumieniu..;/
a i dziękuje wam wszystkim za trzymaniee kciuków.. kocham waS...;* <3
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
Domiiniisiia noo właśnie się boje o co mu chodzi z moimi urodzinami..xDD
nie płaczz ;*** widziszz Tylee nass nieszczęsliwych samotnychh ale damyy sobie radę;** <3
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
będzie dobrze kochanie
![]() możesz wiedzieć, że ja trzymam kciuki. ja się nigdy nie odważę. Dominisiu, skarbie, dlaczego? Edytowane przez niewieotymnikt Czas edycji: 2008-12-27 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zadomowienie
|
Tak. Coraz częściej myśle, że nie jestem stworzona do miłości.
Ten, którego kocham [ nadal ] mnie nie chce. Nie pamięta mnie. Nie pamięta tego wszystkiego co było. A tak cholernie mi go brakuje. A ten, który jest mi obojęty, do którego nic nie czuje - chce mnie. Tylko wiem, że ta moja obejętność się nie zmieni.
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
SaaaaarkaaaaaFeeaat ;p ja tam bym sie cieszyła...i to bardzo
![]() ![]() ![]() a ten twoj....ja ci gratulujeee!! i trzymam kciuki bo kazdy zasługuje na milość ![]() a jeszcze takie male pytanie: ile on ma lat? (nie zeby poderwac;d ale zaimponowal mi po Twoim opisie jego....bardzo dojrzaly MĘŻCZYZNA a nie taki wypierdek) ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
już nic. właśnie oto on: http://www.photoblog.pl/maybeimcrazy macie konta to zapraszać ;p powoli bede dodawac zdjecia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję, ale ja tak nie potrafię . . Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
niewieotymnikt Jaaa też myslałam że się nie odważe...ale pod namową moich wizażystek kochanych.. pomyślałam że jak będę stać bezczynnie to tym bardziej mnie będzie bolał widok jego i Ewelinki..
a teraz przynajmniej wiem że jak się nie uda to że próbowałam ... więC odwaga nie jest niczym strasznym...xD Domiiniisiia zobaczysz miłość Cię kiedyś zanajdzie..ja też myslałam że taka nieszczęśliwa i w ogóle że nikogo nie znajde..A w ten czas moja miłośc była tak blisko mnie zawsze....Tylko że nie zauważyłam..xD a teraz o nią walczę.. więC kochana nie łam się będzie dobrze ..xDD Jeszcze raz wam dziękuje że mie namówiłyście żebym pogadała..trochę to wyjaśniło sprawę chociaż nie dokńca.. 26.01.2009r. ![]()
![]() |
#981 |
Raczkowanie
|
agattee witamy Cię w naszym kręgu
![]() ![]()
#982 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
racja alex1231
gorszyć zakonnice ;P nawet by mnie tam nie wpuścili, za dużo grzechów mam na swoim koncie ;> Madziiks a witam witam, z chęcią dołączam do kręgu ^^
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2008-12-27 o 20:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() odwaga nie jest straszna, mój charakter jest straszny, wielkość mej nieśmiałości jest straszna. bo tak strasznie się boję jego reakcji. za dużo o nim słyszałam już. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Wtajemniczenie
|
Madziiks się z wami żegna i mówi wam dobranoc
![]() ![]() a ja ide przelaczac kanaly na kablowce, moze na cos wpadne fajnego ![]() papa kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
Bardzo dobra reakcja! ;D
Będzie dobrze. Wszystkie 3mamy kciuki i wgl. Czekaj do 26 stycznia, czekaj. Na pewno będzie dobrze, prawda? Nie załamuj się mi tylko ;* Bardzo ładnie się zachował ![]() A wierzę, ze się tyczy ;* Alex To sytuacja prawie jak moja. Zakochać się w chłopaku, tylko dlatego, że koleżanka powiedziała Ci, ze on się na Ciebie patrzy. I witam w gronie singli. Nie chciałam Michała oszukiwać, ani stawiać się w niekorzystej sytuacji, skoro większą uwagę zwracam uwagę na chłopaka, który tylko się na mnie patrzy. No cóż, nałożyło się trochę to, ze przestaliśmy się dogadywać. Cudownie. Będę żałowała pewnie. Jestem sama i podoba mi się chłopak, który ma dziewczynę i jedynie od czasu do czasu do mnie zagada. Cholera ![]()
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Raczkowanie
|
agattee - no ja też dużo grzechów mam na koncie, ale nad tym mocno nie ubolewam ;p trzeba szalec. ale jak juz to bysmy musialy sie mocnoo maskowac, zeby nas wpuscili do tego zakonu.. ^^ xD
SaaaaarkaaaaaFeeaat - ja wiem, że będzie dobrze i tyle! ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Raczkowanie
|
Agamalina skarbkuU ;**
on jest najlepszym facetem po słońcem.. bo to było tak że ja się juz z nim znałam długo...znamy się od podstawówki.. przyjażnimy tak bardziej od 2 lat... i znamy się bardzo dobrze..on zna moje wszytskie minki , omijanie tematów itp...a że ja jestem taka że raczej nie wierze w siebie i wszystkich traktuje jak Qmpli. jego też,,chociaż mi juuż wczśniej wyznał..że mnie kocha...xD nom.. alee go olałam ..powiedział że będzie czekać..hehe... On jest bardzoo wyrozumiałyy...i nie bawi się dziewczybami.chociaż nie powiem lecą na niego fest,,,[nawet mmmmoje Qmpele to wyznały.]..nom.. Ja mam 15 lat...on 17... ;**
![]() |
#989 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tu nagle - koniec. I niestety, ale nic zrobić. Eh.
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
kee - no to pragne powitac w klubie. no ja sie boje, ze jak ja bede taka smiała, to wyjde na idiotke w jego oczach, albo pomysli,ze sie narzucam i sie wystraszy... z reszta pelno czarnych scenariuszy w mojej glowie.. a tak bym chciala puscic to wszystko do przodu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.