|
|
#1651 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)
Chergui.
|
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Envy Me.Dziś mija rok odkąd je kupiłam
|
|
|
|
#1653 |
|
Raczkowanie
|
Hot couture
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś resztka Fou d'Absinthe. Dwa dni siedziałam u rodziny męża i dzisiaj wróciliśmy do domu. Gospodyni obwąchała dokładnie cały pokój i przedpokój, zanim trafiła, że to ja pachnę
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Globalnie Gloria, na lewej ręce Jette By Night, które ostatecznie chyba będą moim substytutem Glorii
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Jette by Night piękne są
Jakbym się niczym nie wypachniła. Smutno mi, bo bardzo mi się podobają ale perfumować się czymś czego nie czuję ja ani otoczenie na mnie, to straszny zawód![]() Czemu ach czemuż mnie to spotkało?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na sobie Kenzo Amour (mam EDP) czuję nie tylko ja sama, ale też komplementują je osoby w moim otoczeniu. Na mnie ten zapach jest piekielnie intensywny i trwały, z cudnym ogonem, bez względu na to czy psikam nim włosy, skórę czy ubrania, Moze to moja flaszeczka jest jakaś szczęśliwa?
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." Edytowane przez Camila1983 Czas edycji: 2008-12-27 o 23:36 Powód: błąd |
|
|
|
|
#1658 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
ja też Kenzo Amour
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przymierzałam się do własnej buteleczki, ale wobec tej sytuacji to bezsens kupować coś, co na mnie nie pachnie: Machałam włosami - nic. Nawet szalik nie pachniał ( Naprawdę mi żal. Na szczęście nie wszystkie perfumy są takimi "niewdzięcznikami" na mnie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1660 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Miałam podobną, ale nie taką samą sytuację z Magnetismem ![]() Kochałam ten zapach miłością szaloną, obok Flowerbomba i Hypnose Elixir był moim ukochanym zapachem. Niestety był. Pewnego dnia zaczął pachnieć wstrętnie, metalicznie. Myślałam, że po prostu te moje się zepsuły. Powtórzyłam testy w perfumerii - to samo. Miałam kilka próbek od kilku wizażanek - to samo ![]() Nie wiem co się stało, nie umiem tego wyjaśnić. Co najgorsze wydaje mi się, że pachnie tak tylko na mnie, bo kiedyś poczułam go w windzie na jakiejś dziewczynie i był przepiękny. Więc wiem jak to jest kiedy zapach odmówi współpracy
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak piszę - nic to - nie można mieć wszystkiego, a tak jak napisałam - są inne perfumy, które są na mnie "mocarne"![]() A wiesz - że ja miałam tak, ale z... mleczkiem Powitanie z Afryką Przy początkowych aplikacjach czułam cudowny cynamon, zapach był ciepły, słodki, a z czasem zaczęłam też wyczuwać jaką metaliczną, gorzką nutę. Balsam się nie zwarzył, więc to nie wina specyfiku. Po prostu zaczęła wychodzić ta nuta i koniec. I tak jest zawsze, z każdym opakowaniem. Pierwsze kilka-kilkanaście aplikacji OK, a potem zapach odbieram jako metaliczny - ale i tak go lubię
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-28 o 00:20 |
|
|
|
|
#1662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda, że na Tobie Amour tak słabo pachnie ![]() Addict + dym papierosowy i to połączenie niekoniecznie mi się podoba, ubrania już się wietrzą na balkonie...
|
|
#1663 |
|
BAN stały
|
Caly dzien z Escada Collection
![]() Agio, tak to ja prosilam o porownanie Vanille Coco mi osobiscie bardzo sie podoba, Vanille Abricot tez wiec bananki chyba tez sprawdze Dziekuje za Twoje wrazenia
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu, ale mnie przez głowę, ani na moment, nie przeszło, że z twoją odlewką, może być coś nie teges
![]() Po prostu moja skóra przyjęła ( a raczej zassała ) tak, a nie inaczej, te perfumy I tak, czy siak nadal mi się podobają same w sobie![]() Pachnę balsamem oliwkowym z Avonu(seria SPA) - jak chcą to potrafią wyprodukować porządny produkt
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-28 o 00:41 |
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę spać....
ide poczytać książke..... ......a pachnę chanel 5 elixir.........
|
#1666 |
|
BAN stały
|
Ten, który powinien już od dłuższego czasu zalegać za oknem
![]() Btw - min. dlatego lubię śnieg - nie widać tego całego "syfu" To jest klontfa Dopóki nie odpiszesz przemiłemu sąsiadowi na świąteczne życzenia, dopóty perfumy uciekać z Ciebie będą
|
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pachnę dziś Nature Millenaire
|
|
|
#1668 |
|
Konto usunięte
|
Podyzurowo Amarige Mariage i zmykam pospać.
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie Etra.
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Midnight Poison do pepka
Cos bardzo go ubywa we flakoniku
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co sie dzieje ? Narazie niczym ale zaraz cieply prysznic ,balsam EC i EC za uszkiem. Kota buziak
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Buziak NEO!!!
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Ewus zakochalam sie w wodzie perf Prada.Co prawda mam szklany flakonik ale...Mialam w reku 3 fioleczki po 20ml ,wsadza sie jedna do metalowego atomizerka-piekny,ciezki chrom. Atomizerek jest odlotowym bryloczkiem bardzo designerskim...juz negocjacje trwaja aby ktos przyslam mi to cudenko z Irlandi
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tiaaaa, akuuuuuuuurrraaaaaaaaaaaa attttttt Będzie Hypnotic Poison
|
|
|
|
#1675 |
|
Konto usunięte
|
GUCCI II
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Gaiac.
Miłej niedzieli. |
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak jakoś smutno mi się zrobiło...... dzisiaj jest l'eau de jatamansi
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie... będzie najpewniej Dzongkha.
Potrzebuję łyku powietrza. Dawno nią nie pachniałam. edit: pięknie
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2008-12-28 o 13:24 |
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Testuję Lolitę edp.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

Jakbym się niczym nie wypachniła. Smutno mi, bo bardzo mi się podobają ale perfumować się czymś czego nie czuję ja ani otoczenie na mnie, to straszny zawód