|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Cytat:
![]() |
#4232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj niemasz czego zazdrościc...naprawdę:nie : u Tz sie interesują, pytaja, a umnie to jak nagle wyskocza z jakimś hasłem to szczeka opada ![]() A z mama po sukienke nie pojde, bo po pierwsze jesli mialabym z nia iśc. to jak juz pisalam kupilabym z kolekcji 1996 za 200 zł a poza tym moja mama uważa, że na wszytsko jest za wcześnie, czyli nawet jej nie powiem, że ide w styczniu ogladac sukienki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie sytuacji, że rodzice płacą i wszystko musi być tak jak oni chca. Jak chcą płacić, to ok, tak powinno być, ale ślyb jest nasz, nasz wymarzony dzień, prawda? Chodzi mi o to, że nasze mamy, zamiast ciągle op****, mogłyby się zaangażowac, cieszyć się z nami...
![]() |
#4234 |
Wtajemniczenie
|
zrób jak ci mówię a skoro nawet wtedy nie bedzie chciał to wyjdź ze znajomymi sama zobaczysz jak sie wtedy poczuje a wydaje mi się że nie bedzie chciał wyjść głupio przy znajomych. Druga sprawa z tym kinem to dobry pomysł a jak nie bedzie chciał isć to powiedz że bilety sie nie zmarnuja i pójdziesz np. z kolezanką albo siostrą. A skoro chce się zachowywać jak stary dziadek to proszę bardzo ty jeśteś młoda i chcesz korzystać z tego że największych obowiązków jeszcze nie masz ( mówię tu o dzieciach ) Zacznij sama wszystko organiziować ja tak robie i narazie OKi sam nawet zaczol wymyslać różne wypady a to na basen albo jedziemy razem umyć nasze samochody, albo poprostu wypozyczamy fajny film robimy popcorn i siedzimy przytuleni przed telewizorkiem pijąc zimne piwko z sokiem imbirowym. Nawet organizujemy sobie wypady do pobliskiej knajpki na grzańca w niedzielę ze znajomymi. Także skoro on taki zapracowany to ty przejmij pałeczkę a zobaczysz że później sam bedzie chętny organizowac jakieś wypady i na to napewno znajdzie siły
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
do kina go wyciągam ale i tak marudzi że bilety drogie i nigdy nie możemy iść na komedie jeśli już pójdziemy ostatnio byliśmy w kinie zasypiałam i budziły mnie tylko strzały pistoletu w filmie taki nudny Cytat:
my chcemy wydatki typu orkiestra fotograf alkohol zapłacić na pół a za gości każdy za swoich by później nie było pretensji czemu TŻ rodzice mają płacić więcej a my mniej bo moja sknerowata teściowa jest skłonna do chaji Cytat:
jeszcze za nie nie zapłaciła a już wypomniała trzy razy i się nie zdziwię jak do wesela jeszcze chaja będzie bo czy dla was to jest normalne że sale szukaliśmy by było najtaniej z noclegiem jak ona sobie życzyła ( a teraz niby mają wszyscy w domu goście spać ) na 100osób wesele sukienkę poszukam używaną jak nie dam rady to jakąś do 2000zł pojechac chcemy autem a nie jakimś porschem a ona mi mówi że my chcemy wesele z pompą !!! normalnie myślałam że się zapłaczę jak słucham jej bredni
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-12-27 o 15:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
A u mnie fest...zapłaca obie strony za sale i to jest i tak połowa kosztów. Reszte my musimy wytracic ze swoich oszczędności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
też sądzę że jak już płacą to za wszystko prócz ubrań pary młodej
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() u nas tez rodzice placa za wszytsko ale na szczesie kompletnie sie nie wtrącaja. jedynie cos podpowaidaja, szukaja jakis pomysłó (moi rodzice, TZ rodzice stwierdzili, ze to nasze wesele i to my mamy wszytsko ustalic a oni sie na wszytsko zgadzają ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny.nie mam czasu czytac co tam naskrobalyscie ,tyle mamy spraw na glowie.okazalo sie ze zamykaja restauracje w ktorej mamy miec przyjecie
![]() ![]() edit.ale tu dzis pustka ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2008-12-27 o 17:59 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej plus taki ze on sie rownie w to angazuje jak ja ![]() ![]() Cytat:
wlasnie przywiozlam rodzicow ze spotkania z rodzicami tz.. probowali wodke weselna i sie scioprali ![]() ![]() ![]() jutro zapytam jak bylo bo my ich tylko zawozilismy (ale po ich stanie widac ze dobrze) bo oni juz sie znaja i czesto spotykaja wiec nietrzeba im bylo naszego towarzystwa.. ale co wazne wodka im smakuje ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
niestety martucha ale przykre to
![]() ![]() ![]() acha dodam, że na ta orkiestre zaplace ja narazie z mojej kasy, ktora mialam przeznaczone na sukienke a dzis znalezlismy kamerzyste i tez ze swojego stypendium ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w zyciu kieruja sie zasada ktora kiedys kiedys powiedziala mi moja ukochana babca.. jesli ty jestes dobra dla ludzi to spotkasz w zyciu sama dobroc.. i co.. zawsze uczynna mimo ze nieraz po dupie dostalam mam swoj najwiekszy skarb tz ktory dba o mnie troszczy sie nawet glosu na mnie niepodniesie.. wszyscy na okolo mowia ze taki facet to chyba w czaise sie przeniosl bo niemozliwe zeby na tym swiecie taki zyl... do tego takze dobry dla innych wiec pewnie przez nasza dobroc spotakmy jeszze wielu wartosciowych ludzi.. moze to naiwne ale ja w to wierze... bo skoro wykrzadzone zle wraca do nas po strokoc silniejsze tak i dobro procentuje..
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej smutno mi jeszcze bardziej, jak czytam, co piszesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tylko jak byliśmy ostatnio w anglii to harowaliśmy po 14 godzin dziennie przez 7 dni w tygodniu i nieraz pisałam do domu, że już nie wytrzymujemy, jest ciężko, schudliśmy, męczyliśmy sie z lokatorami....i fakt faktem powinni to docenić jakoś ![]() u mojego Tż nie maja pieniedzy wogole, ale jego tato wezmie pozyczke czy kredyt zeby chociaz ta sale oplacic połowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Raczkowanie
|
Czesc gadulki moje kochane! Stesknilam sie za wami. Nie mialam ostatnio za bardzo dostepu do komputera wiec mnie nie bylo. I jeszcze nie nadrobilam zaleglosci w czytaniu.
Mam nadzieje ze dobrze spedzilyscie swieta. U mnie bylo fajnie- moj mezulek pierwszy raz spedzal swieta w Polsce z moja rodzinka i bardzo mu sie podobalo ![]() Dzis bylismy z moimi rodzicami na zakupach i kupilam buty na slub ![]() ![]() ![]() domi7ks dopiero przeczytalam co pisalas. Strasznie mi przykro ze twoi rodzice tacy sa. ![]() Edytowane przez Zottel Czas edycji: 2008-12-27 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
cudownie w niej wygladasz
Cytat:
dziewczyny witam po swietach biore sie za odchudzanie !:! ![]() ps.. jak nadrobie was to wroce :d hehe
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 | |||||
Zakorzenienie
|
no wiem
![]() swietne maja rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tylko jeszcze nie wiem skad je wezme ![]() no wiem ze banki to dobry pomysl ![]() ![]() Cytat:
![]() na poczatku dziwnie na mnie patrzyli jak im rozdawalam te banki ale efekt byl swietny !! ![]() jeszcze jak jest sloneczny dzien ehhh cos pieknego ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
atomufka zgodnie z prawem wlasciciel sali powinien zwrócić Ci Twoja zaliczkę plus drugie tyle
![]() zabcia na pewno masz znajomych co mają działkki ![]() ![]() No ale nawet taka zwykła róża kosztuje 3zł - w hurtowni czy na giełdzie pewnie jeszcze mniej, a wiele ich nie potrzeba przecież. Tak żeby 6 rożków zapełnić. domiks ![]() ps. która miała rocznicę zaręczyn? Bo znaleść ni mogę ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-28 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() kochana masz cudownego konia... przepiekny.. i pamietaj odchudzanie z umiarem ![]() Cytat:
tez tak myslalam o tym odszkodowaniu ze powinien jej zwrocic zaliczke i jeszczez raz tyle..
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() Długo mnie nie było i tęskniłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4250 |
Wtajemniczenie
|
Daysy gdzie kupilaś te zaproszenia
![]() No niestety rozchorowałam się ![]() ![]() Jutro znowu do pracy a co najgorsze w środę też i to do końca ![]() kurcze pokóciłam się dzisiaj z TŻ no tak mnie wkurzył że hej, zamiast spedzić sobie ze mną niedziele to on wczoraj poszedł o 8 rano naprawiać kłada z kolega z pracy do 16 a dzisiaj wyszedł o 8:30 pojechał na giełdę z tym samym kolega i jeszcze go nie ma a ja siedzę w domu i się nudzę przyjechałam do mamy troszkę pogadałam , czekam aż przyjedzie bo może do tego kina pojedziemy albo gdzieś i chociaż jestem chora to nie mam zamiaru siedzieć w domu i marnować niedzielę
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Wtajemniczenie
|
Jesli chodzi o moich rodziców to nawet Ok trochę ojcieć sie wtrąca ale ja mam wiekszą siłę przebicia no i moja nieszczęsna tesciowa ona to dopiero daje mi popalić.
ja miałam rocznicę 24 grudnia i25 oficialną ale jakoś tego nie obchodziliśmy nie wiem dlaczego chociaz pametalam
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
taaa ja w święta przytyłam 2 kg i w sumie ważę teraz 63.1 ![]() ![]()
![]() |
#4254 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystkie mi sie podobają ![]() Aha sukienki w MS od 1990 wzwyż a moim No Name od 500zł!!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
witam was kobietki
![]() ale sie rozleniwiłam. własnie wyszłam z łózka dopiero ![]() ![]() co do rocznicy zareczyn to my z TZ mamy swoja pierwsza juz za 2 dni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o do jedzonka to moze salatki, krokieciki itd.. zeby bylo szybko i tanio ![]() a o zabawach pomysle ![]() ja tez mam takie odczucia.. czasem nawet astanawialam czy z nami wszystko w porzadku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak wogole to mam dzis z tz 3 lata i 3 miesiace... ![]() ![]() ![]() a jutro przedszkole ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-12-28 o 12:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Raczkowanie
|
Cześć, dziewczynki.
Właśnie wróciliśmy z naszego pałacu... i jestem zachwycona! Pałac jest jak z bajki, a mogę sobie tylko wyobrażać, jak będzie wyglądał w środku lata. Niestety, to jest jednak 40 km ![]()
#4258 |
Zakorzenienie
|
Martucha ja tez uwielbiam leniuszkowanie u boku TZ. jest booosko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas rodzice się zaparli że będą płacić za wesele moja mama się nie wtrąca a teściowa jak usłyszała cenę za osobę za dwa dni 170zł to powiedziała że jej koleżanka z pracy miała 60zł za osobę a teściu ją wyśmiał że chyba tylko na obiad przyszli Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4260 |
Wtajemniczenie
|
Daysy a gdzie konkretnie jest ten sklep??? tzn. na jakiej ulicy bo ja nie wiem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.