|
|
#181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman - część IV
Cytat:
z kryciem to nie wiem. Taki jakiś dziwny chyba jest potestuję jak będę opalona ;pCytat:
Edytowane przez mOna01 Czas edycji: 2008-12-26 o 18:00 |
||
|
|
|
#182 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba się oprę tym promocjom
|
|
|
|
#185 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Po wstępnym przejrzeniu gazetki nic ciekawego nie wypatrzyłam
|
#187 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#188 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
ja dzis kupilam maskare Bourjois Ultra Black + kredka do oczu khol & contour za 38 zł
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
[1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;10224566]Treść usunięta[/QUOTE]
Mam takie samo zdanie na temat pudru , tyle tylko ,że ja mam IVORY, fakt, że za mocno nie kryje, ale przynajmniej jest bardziej naturalny kolor niż te z essence, bo z Ess.. mam też najjaśniejszy i wpada troszkę w marchewkę Najbardziej mi się podoba to,że skóra jest po nim taka gładziutka i jak na razie mi jej nie wysuszył a mam suchą
|
#191 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#192 |
|
BAN stały
|
ja kupiłam krem lilliputz i tusz maybelline z promocji, ale wkurzało mnie to, że laski oglądając tusze je odkręcały i odkładały na półkę.
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w Rossmanie i zaopatrzyłam się w kilka najpotrzebniejszych rzeczy: farbę do włosów L'oreal Recital Preferences, szampon do włosów L'oreal i dwa odświeżacze powietrza Ambi Pur z serii Winter Dream o zapachu ciasteczek i gorącej czekolady. Pachnie obłędnie
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
bylam w rossie i chcialam kupic szampon timotei z bambusem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ea-butter.html i w ogole go nie bylo! ani malego, ani duzego
kupilam szampon nivea jakis regenerujacy i zel pod prysznic isana.
Зачем мы давим на тормоз, не на газ? 'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.' /Terry Pratchett/ Edytowane przez lir391 Czas edycji: 2008-12-27 o 17:18 |
|
|
|
#196 |
|
BAN stały
|
tydzien temu kupilam sobie maskare Meyberlline . Kupowałam poprzednio tez w rosmanie identyczna i było ok. a ta jakby mi sie wydawała pusta!! ale jak ja udowodnie że była pusta ? juz dupa. na drugi raz sprawdze.
|
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#198 |
|
BAN stały
|
ja potrafie wyczuc czy szczoteczka wchodzi normalnie czy jak w pustke
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odzywka z tej serii, nie wiem, co sie stalo z szamponem - sprawdze pozniej w innych rossach.
|
|
#200 |
|
DOMator
|
U mnie szykują się malutkie zakupy (i dobrze, bo wyprzedaże ciuszków się zaczynają). Kupie tylko krem do brodawek (czyli do ust i rąk jak dla mnie) i pomadkę alterra. No może na ambi pur świąteczny sie skuszę, tylko napiszcie jakie dokładnie są te zapachy, to takie naprawdę ciasteczkowe i czekoladowe, czy tylko "luźna wariacja na temat zapachu ciasteczek"?
|
|
|
|
#201 |
|
Konto usunięte
|
a ja się napaliłam na perfumy i lecę jutro z rana do Rossa.
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W najbliższych tygodniach rezygnuje z części mniej potrzebnych kosmetyków na rzecz wyprzedaż ![]() Co do zapachu Ambi Pur, o który pytasz, to mnie bardzo się podoba Ma słodki, ale nie duszący zapach, jak dla mnie dominuje w nim wanilia z delikatną domieszką mlecznej czekolady. Naprawdę bardzo ładny. U mnie był w promocji za 11.99, chociaż pani na kasie chciała mi oczywiście nabić cenę 14.99, ale nie poddałam się tak łatwo
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#204 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ten ciasteczkowy zapach..liczyłam,że bedzie pachniał czekoladą,ciasteczkami a pachnie tak zwyczajnie
może czuć trochę wanilię ale z ciasteczkami moim zdaniem nie ma nic wspólnego.Zresztą na opakowaniu jest napisane,że to zapach inspirowany ciasteczkami...jedynie inspirowany. Szkoda,że nie było jabłka i cynamonu ..ten pachnie tak jak się nazywa
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to bo nie w temacie
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam sobie balsam do ciała Lirene
Zobaczymy jaki będzie
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
odświeżacz Ambi Pur z serii zimowej inspirowany świątecznymi ciasteczkami
|
#210 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na pocieszenie kupiłam tonik Garniera dla wrażliwców, Syrenkę (ale taką zwykłą, wzięłabym i antycel, ale nie było), rossmannowską tarkę do stóp i gumy Orbit zielone. ![]() a, i wczoraj przy okazji innych zakupów w R. kupiłam tonik Eveline, oczyszczający i kojący, taki zielony. już go kiedyś miałam, mocny jest skubany, ale czasem mi takiego potrzeba. w ogóle moja cera jest ostatnio w strasznym stanie. ciągle jakieś ropne gule, zaskórników pełno. pod choinką znalazłam krem Garniera dla wrażliwców, mam nadzieję, że on załagodzi chociaż zaczerwienienia. ![]() muszę pochwalić maseczkę oczyszczającą Palomy- całkiem ładnie sobie radzi z wągrami. na razie użyłam tylko jednego opakowania, ale kiedyś jeszcze ją kupię. na razie zaopatrzyłam się w jakąś maskę oczyszczającą w tubce 75ml za 10 zł firmy Himalaya. całkiem fajnie i naturalnie wyglądają ich kosmetyki, do kupienia w aptece, a nie w Rossmannie, wybaczcie offtop.
Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2008-12-28 o 13:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

z kryciem to nie wiem. Taki jakiś dziwny chyba jest
potestuję jak będę opalona ;p

odzywka z tej serii, nie wiem, co sie stalo z szamponem - sprawdze pozniej w innych rossach.