|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "10.000 tarzań" czyli...uczestnicy wątku egzaminacyjnego "na każdy temat" :)
Jakie alimenty i jaka babo?
![]() Obowiązek alimentacyjny można mieć z tytułu: -pokrewieństwa -powinowactwa -małżeństwa O ile mi wiadomo nie jesteśmy rodziną ![]() No chyba, że o czymś nie wiem ![]() Zresztą mój adwokat przyjmuje interesantów dopiero po Nowym Roku
|
#902 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: "10.000 tarzań" czyli...uczestnicy wątku egzaminacyjnego "na każdy temat" :)
Cytat:
![]() No to zglaszam sie po nowym roku |
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą po nowym roku, to kto inny Cię oczekuje-ortodontka w gabinecie ![]() Pamiętaj-6 stycznia
|
|
#904 |
|
Konto usunięte
|
Dobryyy
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10228418]Dobryyy
A może by tak coś dorzuciła do tego przywitania?
|
#906 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkich… mam nadzieję, że miło spędziliście święta.
Pawil masz rację. Internet był okupowany przez 10-latka. Teraz go „wyrzuciłem” to znowu nie mogę zamieścić wpisu…. Jednym z gości w moim domu w tym roku była ciotka. Ma prawie 90 lat i uwielbiam ją. Oto 3 (moim zdaniem) zabawne sytuacje z tegorocznej Wigilii. Wszystkie z udziałem cioci. Moja mama chodzi pomiędzy kuchnią a pokojem (gdzie mamy zamiar zjeść kolację wigilijną). Wchodzi z kolejnym talerzem i mówi: M (Mama): O cholera zapomniałam o burakach. Nie wiem, co się ze mną dzieje. Demencja starcza czy co???? C (Ciotka): Nie martw się kochana, w naszym wieku to normalne. Ciotka jest zapalonym grzybiarzem. Opowiadała jak w październiku zgubiła się w lesie, który zna od 40 lat. Przeszła ponad 10 km dokładnie wzdłuż drogi i nie wiedziała, gdzie jest. M: Powinna sobie ciocia sprawić taki specjalny telefon komórkowy. Ciotka jest przeciwniczką telefonów komórkowych. Za Chiny nie da się jej nakłonić do zaopatrzenie się w komórkę, uważa, że wtedy będzie musiała nosić w jednej kieszeni telefon, a w drugiej okulary do pisania smsów. C: A na co mi telefon komórkowy? M: Bo teraz są takie telefony komórkowe, które nawet pokazują drogę. Taki mają system, że ciocia wie, gdzie jest… C: Mówisz o GPS-ie, moja droga… Ciocia z racji wieku jest trochę… głucha… Nosi co prawda aparat słuchowy jednak nie zawsze go włącza (takim malutkim przyciskiem przy uchu). Ciotka siedzi w fotelu w pokoju, czeka na swój serial (Moda na sukces) i krzyczy do mojej mamy (mama jest w kuchni). C: KTÓRA GODZINA??? Mama odkrzykuje: M: 17.00 Ciotka nie słyszy… C: PYTAM, KTÓRA GODZINA? Mama krzyczy z kuchni: M: 17.00!!! Ciotka w tym momencie reflektuje się, że ma wyłączony aparat. Włącza go i jeszcze raz krzyczy do mamy. C: KTÓRA GODZINA? Mama wchodzi do pokoju, nachyla się nad ciocią i krzyczy: SIEDEMNASTA!!!!! Ciotka do mamy: C: Co się tak drzesz???? Przecież nie jestem głucha… Papryka, zobaczyłem avatar pawila jak ubiera choinkę. Fajny, mi się podoba. Świąteczny… później zobaczyłem Twój awatar i dopóki nie przeczytałem prawie wszystkich wpisów zastanawiałam się, dlaczego zamieściłaś swój awatar, jak się chowasz za paprotką???? Ani on świąteczny ani jakoś do tematu nie pasuje… Martini, już kilka dni temu napisałem do Ciebie na PW i cisza… „0” odpowiedzi. |
|
|
|
#907 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mój avatar...Tak czułam, że ktoś weźmie Jacka Sparrowa za mnie ![]() ale nie sądziłam, że będziesz to akurat Ty ![]() Ale gwoli ścisłości-nie mam wąsów ani brody włosy mam krótkie, proste i jasny blond i nie jestem piratem a już na pewno nie nazywam się Jack Sparrow ani Johnny Depp
Papryczki wróciły!!! Edytowane przez papryka85 Czas edycji: 2008-12-27 o 19:02 |
||
|
|
|
#909 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10229000]No wiesz, ten ciemny włos i ten wąs. Toż to identyko druga papryka
[/quote]Zwłaszcza ten wąs IDENTYKO!
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No więc tak, coś mi się kojarzy, ale niestety, tytułu nie pamiętam (ja mało się wciągam, jak już pisałam tu ostatnio). Natomiast mam 2 koleżanki fascynatki serialowe, więc będę próbowała się od nich dowiedzieć. Jak to nic nie da, to się poddam . Ale dam z siebie wszystko Nie mogę się skoncentrować na czytaniu Chyba zasiądę do wszystkich innych rzeczy, a w pon zabiorę się na poważnie za tą moją mgr śmieszną. O matko...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś nic nie robię, na jutro mam postanowienie skończyć pracę z biologii mojej sis, bo już zaczyna mnie naciskać, żebym kończyła
|
|
#913 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
avatar jeszcze kilka dni i zniknie a co do neta to moj mlodszy brat go okupuje ale do czasu kiedy sie wydre na niego;p Gdzie spędzacie sylwestra ????
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
I tu się mylisz-ten avatar będzie dłuuuuuuugo, bo bardzo mi przypadł do gustu
Napatrzeć się nie mogę wręcz ![]() Tak że przyzwyczajajcie się, że wraz ze mną po forum będzie wędrował mój uroczy pirat Sylwester w domu, na wizażu
|
#915 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobry wieczór wszystkim .Max piękne te historie z ciocią Ja mam dziś drugi dzień pod rząd gości w domu. Jutro trzeci dzień - i goście też będą A w poniedziałek do pracy ... Na razie tyle, jakoś natchnienie do pisania mnie opuściło .
|
|
|
|
|
#916 |
|
Zadomowienie
|
ja też chyba na wizażu go spędze razem z Wami i moim kolegą
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
No toż mówiłam, że szykuje nam się tutaj impreza sylwestrowa
![]() Ktoś wymyślił "piżama party" ![]() Wybacz, że nie odzywam się na gg, ale właśnie się zbieram z komp
|
#918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pwoiedz jeszcze ze komorka Ci padła bo na sms nie odp![]()
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Znaczy się na jaki sms? Na wszystkie zawsze odpowiadam
|
|
#920 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10220134]Późno już widać jest, przewidzenia jakieś, coś
Ze zmęczeniem i taką jazdą nie ma żartów. Niby tak się, że łoo co to jest wsiądziesz i pojedziesz, ale człowiek zmęczony na dodatek daleka droga...nie ma żartów [/quote]Cytat:
Cytat:
Cieszę się, że mnie popieracie, i nie myslicie sobie, ze jestem jakiś nieziemski tchórz... Boidudek ...
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego wszyscy śpią, kiedy ja muszę pracować
Hę? Tłumaczyć się proszę!
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i już wiem na pewno, że sylwka spędzam tu z wami, bo wczoraj byli u nas znajomi, z którymi co roku coś kombinujemy na ostatnią chwilę, ale okazało się, że tym razem wykombinowali coś innego sobie (czyżby z nami im się nie podobało )mam w ten wieczór wolną chatę, tak więc zapraszam ![]() kino wczoraj zaliczone, solarium nie, bo jak wracalismy to już wszystko było pozamykane. mąż się na mnie obraził, że nie posprawdzałam jak działają te przybytki ![]() wieczorem przyjechał mój brat, przywiózł mi obiecany płyn zimowy do spryskiwaczy i żółtą (!) skrobaczkę do szyb, oczywiście z gumową końcówką po czym udzielił mi kilku cennych rad i wskazówek, jak dbać o auto i co robić, gdy zapali się silnik
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2008-12-28 o 09:30 |
|
|
|
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie chcieli wrobić w bycie szoferem sylwestrowym, ale nie dam się Cytat:
![]() Aaa no to skorzystamy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Jest w tym jakaś prawda, ale i tak mi się to nie podoba
![]() Margo to impreza u Ciebie w tym roku
Edytowane przez martini. Czas edycji: 2008-12-28 o 11:26 |
|
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#926 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To super że kino zaliczone, a solarium też może kiedyś uda się odwiedzić .Wskazówki brata jak dbać o samochód mogą się przydać Zawsze rady doświadczonego kierowcy bywają cenne (no chyba że dotyczą rzeczy baaardzo oczywistych) .Cytat:
Miałaś prowadzić malucha, volvo siostry czy jeszcze inny samochód w Sylwestra? |
||
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;10235845]
Miałaś prowadzić malucha, volvo siostry czy jeszcze inny samochód w Sylwestra?[/quote] Nie no malucha nie Volvo siostry, a bardziej szwagra i wieźć 4 wypitych kierowców nad ranem do domu, z czego dwóch facetów-kierowców zawodowych-już czuję pouczanie ![]() Nie ma szans. Poza tym może napadać śniegu, a to będzie na wsi-górki, zakręty...Nie daj Bóg, bym się gdzieś zakopała lub nie wyrobiła gdzieś na zakręcie. Nie nie, szkoda mojego stresu. Żeby to było moje auto, to jeszcze spoko, ale tak to nie chcę
|
#928 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Marna przyjemność, wcale się nie dziwię że się nie zdecydowałaś na prowadzenie w takich warunkach .Znikam póki co |
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie czekam na propozycje
![]() a póki co - wracam do czytania instrukcji obsługi pandy - to dopiero jest lektura!
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2008-12-28 o 12:07 |
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale kupiłam książkę o Clio z tego rocznika, coś jak podręcznik. Do tej pory sprawdziłam tylko szerokość opon i moc akumulatora , jakoś mi nie po drodze .Niech mnie ktoś zagoni do roboty, please!!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

[/quote]
)