|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
* Zabrakło mi w nocy twego ciepła. Kolejny raz.
* Podchodzisz i nie mówisz nic... * Odszedł bez słowa. Myślał, że potrafię zrozumieć ciszę? * Ktoś zapukał do mojego serca. * Wraz z tobą odeszła cała nadzieja. * Byłeś dla mnie wszystkim, w co wierzyłam. * Chciałam dać ci siebie, cząstkę swojej duszy. Chciałam byś kochał, nawet, gdy nie musisz. * Bez ciebie umieram. * Strach przed utratą twojej miłości jest najsilniejszy. * Chcę usłyszeć twój śmiech, poczuć dotyk twych dłoni znów. * Jednostronna miłość. Jednostronna szczerość. Dobrze, że chociaż namiętność była dwustronna. * Zabiorę cię na bezludną wyspę. * Nie oddam ciebie nikomu
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#4562 |
|
Przyczajenie
|
agattee - dobre opisy.
pytasz o realia? w nich nie ma miłości. na takie podejście brak mi słów. chłodno tak, może widzę ciebie już ostatni raz. nie jest moją winą, że zapominasz o mnie. to nie flirt na pokaz. nie chcę wiedzieć, że jutro cię zabraknie.. nieprzemyślane czyny i nieprzemyślane słowa.
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
`Błądzę jak wszyscy, ale nie jak większość
`Faceci to jednak są ograniczeni. . . `czas nadgryza nasze ciala, sprawdza naszą wytrzymałość. `znów połykam tęczę. `who are we mistake / kimże jesteśmy zeby sie tak mylić. `zabije. pokroje. zakope. odkope. sprzedam ;]
|
#4564 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
)I mam małą prośbę do was ... Coś z opisów .. hmm Takich , że chłopak powiedział mi , że ma serce z kamienia i nigdy się nie zakocha ... Ale że jednak chyba coś do mnie czuje ... Coś z takich opisów , że chcę zeby się we mnie kochał ... Dziękuję , miłego dnia ^^ ;** Gdy wstaje rano jesteś pierwszą myślą. Ostatnią gdy kładę się spać
|
|
|
|
|
#4565 |
|
Raczkowanie
|
Spędziłeś cały swój czas, czekając
na drugą szansę, na przełom, który sprawiłby, że wszystko byłoby ok. Lecz zawsze jest jakiś powód, żeby czuć się niedokońca dobrze.
|
|
#4566 |
|
Raczkowanie
|
<3 :*
Jestem psychotycznie zahipnotyzowana.
Chciałabym móc zamknąć swoje usta playboya. Nie pragnę słów wzrokiem do mnie mów. Na zawsze zamknięci za kratami życia. Maluję usta na czerwono. Zamykam swoje bursztynowe oczy.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2008-12-28 o 13:03 |
|
|
|
#4567 |
|
Rozeznanie
|
i teraz gdy patrze Ci w oczy po tym wszystkim
boje się o Nasze myśli mówiąc, że odpychasz mnie robiłam to samo względem Ciebie wybacz i co zrobić mam by było lepiej? udajemy obojętnych naucz mnie wierzyć w siebie przy boku Twym a gdy odważe się zrobić krok w przód potem robie osiem i pół w tył jak można zapomnieć o miłości która łączyła Nas tak długi czas? prosze nie zostawiaj mnie tu samej już bo ta mała dziewczynka odeszła razem z Nim w nieznane. moja dusza przestała mruczeć i jak teraz myśleć mam normalnie? jak spojrzeć Ci w oczy mam?
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie dzieje się bez przyczyny.
i wiatr z kamieniami wróży nam jak z kart. miarka się przebrała. i biega w czerwonych stringach. spadam. powoli spadam w korytarze świateł, w pomruki znaczeń.. nie pójdziesz drogą życia, nie znając drogi miłości. ![]() to jestem tylko ja - ograniczona sobą. niemądra i świadoma. -Dlaczego jesteś smutna? - pytali wszyscy, niezauważając, że od czterech dni nie żyję. |
|
|
|
#4569 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam prośbę macie może jakieś opisy ,że najlepszy prezent jaki dostałam to przyjaciele, że dziękuję , ze są w każdej chwili, zawsze. z góry dziękuję;*
_______________ cały mój świat potrzebuje psychologa. Okłamałeś mnie Gdy Ci zaufałam Odszedłeś Gdy Cię potrzebowałam. bo niebo jest tam gdzie odlatują wszystkie baloniki. Ten, kto wymyślił miłość Musiał się bardzo śpieszyć. Tyle tajemnic, pytań, łez, błędów. I na dodatek zapomniał Dołączyć instrukcji obsługi. Zobacz jak ten świat się zmienia, W jednej sekundzie człowiek traci przyjaciela bo tylko ty potrafisz tak . kolorować oddechem mój cały świat ty zamiast mnie pocieszyć - wrzuciłaś mnie do śmieci cały świat zawirował wraz z ruchem mojej zwariowanej miłością korbki
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
A takie optymistyczne, że chce mi się śmiać i nie czuję smutku
![]() Co typu : "i nie ważne co w tym życiu się dzieje, człowiek jest lepszy gdy się smieje" dni co tak intensywnie pachną uśmiechem... ![]() Może: cold, sygitaa, socitygirl17, nieliczylamwcalesie, powinnam, _Anusia_, klerii, czarnula4,nastychick, 12stonka, kissabble, domiiniisiia, anyszewska, abunee, AnnWroc i oczywiście wszystkie inne
|
#4571 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę ten : ) hyhy ; * i dziękuje. Cytat:
Jejjj. to cudowne jest wręęęęęęęęęcz. Mistrzostwo ^^ I coś ode mnie : -Proszę oto moje serduszko -Twoje? -Tak -Dziękuje, ja nie mam serduszka. -Nie masz ? -Nie mam , ono żyje w Tobie . Czy życie nie jest smutne jeśli nic poza życiem nie robisz ? Ludzie i ich wyimaginowane problemy, weźcie sobie poluzujcie tam gdzie Was ciśnie. Chciałabym przynajmniej się poczuć przy Tobie na chwile wyjątkowa, wartościowa i Twoja... zwłaszcza Twoja. Życie jest jak rzeka gówna, w której pływa czekolada. Sztuką jest najeść się czekolady tak by nie nałykać się gówna. Zaczynam wierzyć, że powinno być nielegalnym oszukiwanie serce kobiety. I moje serce umarło . Zgubiłam się rysując przestrzeń. Dla złamanych serc, złamane obietnice . Czas przestać się obwiniać za wszystko . Masz świadomość, że nawet jak upadniesz i tak nic nie osiągniesz ?!. ___________ przepraszam. brak pomysłów dzisiaj . ![]()
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
Diva069- miło, że się podobają.
;*****`
Jego usta smakują dokładnie tak, jak myślałam… Niezwykłe. – Wierzy pani w cuda? – Tak, ale nie dzisiaj. - Ładnie wyglądasz. Kim dzisiaj jesteś? - Sobą. - Tak Ci najlepiej. - Śpieszę się. - Do czego? - Do rzeczywistości.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2008-12-28 o 13:44 |
|
|
|
#4573 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na myśl mi tylko przychodzi : Pijana szczęściem. Dolewaj mi do kieliszka i nie pozwól wytrzeźwieć wiele niespożytej energii , dobre samopoczucie i pełen optymizm ! chyba nie pomogłam.
|
|
|
#4574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niech się świat zatrzyma, bo nareszcie jestem szczęśliwa.
Na wyspie szczęścia. Uzależniona od uśmiechu. Wciąż dmucham bańki mydlane. Zadowolona z życia. Na kolorowej tęczy z uśmiechem na twarzy. W krainie uśmiechu. Biorę kąpiel w morzu pełnym radości.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie cośśś. i obyś ten uśmiech trzymała na buźce jak najdłużej.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#4576 |
|
BAN stały
|
laasski
dzisiaj ja z prośbą. otóż wystawiła mnie moja najlepsza przyjaciołka :// była dawno taka sytuacja, że ja musiałam trochę powalczyć o tą przyjaźń, ale teraz żałuje, bo nie było warto, na nic poszły moje starania . :/ i tyle. o co ją nie poproszę to mnie wystawia... mam dosc takiego traktowania. DyDoOoL, powinnam, jeanettex3, CzekoladowaOna, NieZTejBajki, Klerii, 12 Stonka, Kissabble, abunee, adna i wszystkie ;*** cudne jesteście . ;* ________ ` zawsze wiedziałam, że Ken to seryjny morderca ![]() ` bo lion radzi - nie siedź w domu ![]() ` i ten twój wzrok w stylu 'no chodź tu do mnie'
|
|
|
|
#4577 |
|
Raczkowanie
|
ta sytuacja trwa, nie ma to już sensu.'
nim dogoni nas przeznaczenie.' teraz nastała głucha cisza to mnie dobija.' ta świetlna wibracja w nas.' Powoli się angażuję.' Zdradzają go Jego oczy pełne ciepła.' samotność odchodzi w zapomnienie.'
|
#4578 |
|
Raczkowanie
|
każdy z nas jest Artystą własnego Życia.
Czasami wystarczy jedno spojrzenie, mała iskierka radości. jestem kwintesencja magicznej nieuchwytnosci gdybym była czarodziejka .. ![]() chciałabym być chuda, i żeby kości mi odstawały - ale krągłości ciągle krągłe ![]() I dusza musi być czasem na diecie. nazwij mnie marudą.. posmakuj malinowych ust ![]() 'Dżem' -> Kajś Ty dziołcho łoczy miała co ten pieron w sobie mioł... [RR <3] byli inksi chopcy przeca, kożdy pod twym domem stoł po coś tego gizda brała ![]() kocham mojego hahara
|
|
#4579 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze trzeba patrzeć na pozytywy. Bez przerwy powtarzam, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, chociaż prawdę mówiąc (...) przez chwilę było mi trudno zrozumieć moją przygodę z Nim. Nie wiedziałam, co na tym zyskałam. Czułam jedynie, że straciłam ukochanego i było to niczym wielka, czarna, gradowa chmura. Potem jednak zdałam sobie sprawę, że nie jest tak źle. W każdej chwili kiedy myślałam o Nim, uśmiechałam się. Spotkanie z Nim, a przede wszystkim pokochanie Go było najlepszą rzeczą jaka mogła mi się przydarzyć. On był lepszy niż pizza, oliwki, piątki i wirowanie na fotelu... 2 Każdego ranka, po przebudzeniu, otrzymujemy kredyt W wysokości osiemdziesięciu sześciu tysięcy czterystu sekund życia na dany dzień. Kiedy wieczorem kładziemy się spać, niewykorzystana reszta sekund nie przejdzie na następny dzień; To, czego nie przeżyliśmy w ciągu dnia, jest na zawsze stracone,pochłonięte przez wczoraj. Każdego następnego ranka rozpoczyna się ta sama magia, Znowu otrzymujemy taką liczbę sekund życia i wszyscy zaczynamy grać w tę nieodwracalną grę: Bank może zamknąć nam konto w najbardziej nieoczekiwanym momencie, Bez żadnego ostrzeżenia w każdej chwili może zatrzymać nasze życie...
Edytowane przez WieszJakJest Czas edycji: 2008-12-28 o 14:07 |
|
|
|
|
#4580 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez envious Czas edycji: 2008-12-28 o 14:10 |
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
cudny
![]() już mam w opisie ![]() _ nerwów nie mam chwilowo czekam nie potrafię przyjąć przyjemnego wyrazu twarzy mówię i zbieram się między pułapkami mów do mnie chcę widzieć jak do mnie mówisz wiem. w tej grze nie można się ujawnić zanurzamy się i dajemy sobie znaki na trzy otwórzmy oczy pod wodą rozbierasz mnie ze spojrzeń
|
|
#4582 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może coś takiego : ) Zapomniałam o swoich problemach Chcę po prostu skakać. Chcę po prostu skakać Nie myśleć o tym co będzie jutro . Dziś mnie nic nie obchodzi Chcę po prostu skakać. i się tarzać ze śmiechu po chodniku . pozytywnie się robi. tam w środku. we mnie. yhh. nie wiem. chyba nie pomogłam : P
|
|
#4583 |
|
Raczkowanie
|
wyścig nie mam czasu by pozbierac myśli..
`spójrz człowieku na otaczający cię świat tyle zalet i wad, tyle zysków ile strat` ` boje sie , ze zapomne sie smiac ` każdej ceny warte emocje ` `chce podziekowac Ci za kazdy dzien. to dla Ciebie jest ` `będą lata tłuste i gorące ale tez nie klejące sie wcale. poprzecinane deszczem, pozalepiane żalem... trzymajmy sie razem ale, Kochanie damy rade ale.. no ale` w końcu nadejdzie ten dzień kiedy nacieszymy sie sobą . `przyjaciel to osoba która Cie kocha bez względu na to kim byleś i kim będziesz ` `narysuję sobie to,czego nie dał mi świat`
jedyne czego pragnę, być z Tobą na zawsze. Jedyne po co żyję, jedyne za czym tęsknię, jedyne o czym myślę, jedyne moje szczęście.` Edytowane przez anyszowska Czas edycji: 2008-12-28 o 14:12 |
|
|
|
#4584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie było warto walczyć.
Wierzyłam w to że będziesz dobrą przyjaciółką. Proszę o pomoc lecz nie masz czasu ! Zawiodłam się. Po raz kolejny. Prawdziwych przyjaciół ma się tylko niewielu. Myślałam że będzie inaczej. Przyjaźń wygasa.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2008-12-28 o 14:15 |
|
|
|
|
#4585 |
|
Wtajemniczenie
|
Na nowy rok życzę Ci mojego serca...
może nawet nie wiesz, że istnieje ktoś taki jak ja Tylko Tobie chciałam dziś to wszystko dać... ... bo tygrysek był zazdrosny...^^ już czas na księcia z bajki... pośród zgeiłku.. na ulicy... bo tak się kocha tylko raz... księżniczka wyszła z domu... nie domknęła drzwi... czy kiedyś wróci z usmiechem..? watpie...;/ |
|
|
|
#4586 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
:szczęściem naćpana, wbrew ogólnej filozofii przesiąkam szczęściem do szpiku kości stan najwyższego i ostatecznego szczęścia szczęście zwykłam jadać łyżkami życie ze szczęściem zżyte trzeba się śmiać, wariatkę grać. no i życzę żeby humor nie minął ![]() Cytat:
![]() i też bezczelnie okradam. Toż to fantastyczne! ![]() Domiiniisiia <3 |
||
|
|
|
#4587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie ma mnie tu. ale coś poszukam nie wiem czy pomoge ale postaram się: ile jestem Ci winna ile policzyłaś mi za swą przyjaźń? i to ma być prawdziwa przyjaźń? daruj sobie.. mam dosyć. to boli wiesz? nic nie warte były moje starania. wszystko poszło na marne. nie wiem czy pomogłam. ale trzymaj się kochana
|
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ci, którzy zawiedli nie mają wyrzutów SUMIENIA. zawodzą nas ludzie, którym ufaliśmy. w przyjaźni zdarza się falstart. ja walczyłam, teraz Ty nie dajesz z siebie nic. w d***e Cię mam - pomyślałam, bo myślę raczej zwięźle. [z wizażu, z małymi zmianami.] nie będę zawracać sobie głowy takim g****m !. to nie jest warte nawet jednego mojego kiwnięcia palcem. yyy. niestety nic więcej nie przychodzi mi do głowy. trzymaj się, buziaki.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2008-12-28 o 14:27 |
|
|
|
|
#4589 |
|
Rozeznanie
|
Zasłużyłaś, oj zasłużyłaś. ![]() Kradnij ile chcesz, słońce. ; ** ![]() Ciebie nie zastąpi nic. nawet czekolada o nadzieniu truskawkowym, kochanie Każde szczęscie ma date ważnosci. dobrze, że Ciebie mam. niepotrzebne uczucia. kopnąć w dupe? czy sam sobie pójdziesz. nie bawi mnie już to co kiedyś miało sens. `i szepnę Ci,że możesz mnie dotknąć. pozorne szczęście. nie pogrywaj ze mną. _ stoję naga w majowej samotni. trudno kochać normlanie. By Cię dotykać deszczem staje się. Lubię deszczem być, mam nieskończenie wiele rąk i spływam, spływam po policzkach Twych tysiącem pocałunków zaklętych w małej kropli...
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
To ja wam dorzuce coś od siebie
może komuś sie spodoba![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

dzisiaj ja z prośbą. otóż wystawiła mnie moja najlepsza przyjaciołka :// była dawno taka sytuacja, że ja musiałam trochę powalczyć o tą przyjaźń, ale teraz żałuje, bo nie było warto, na nic poszły moje starania . :/ i tyle. 

niestety nic więcej nie przychodzi mi do głowy. trzymaj się, buziaki.