![]() |
#301 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Ufff, odkryłam, że nowy Scent Bar się pojawił i nawet przeczytałam całość (już się zmartwiłam jak to możliwe, że od 23.12 nikt nic nie napisał w SB
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na prawej małżeńską, na lewej wdowią. Może tą prezentową na inny palec (nie serdeczny) wkładaj? Cytat:
![]() A na dole część moich prezentów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Czy wiecie może, czy produkty Ziaja Pro i Ziaja Med są dostępne np. w Rossmannie, Superpharmie, ewentualnie aptekach?
Annmarie - problem w tym, że ta obrączka jest mała i wchodzi tylko na palce serdeczne, próbowałam na ostatnie ale tam z kolei za duża ![]() Pytanie - lepiej robić za wdowę czy mężatkę? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-28 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do obrączki - a nie da się jej poszerzyć trochę? (ew. zwężyć ![]()
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
[quote=annmarie;10244558]Ufff, odkryłam, że nowy Scent Bar się pojawił i nawet przeczytałam całość (już się zmartwiłam jak to możliwe, że od 23.12 nikt nic nie napisał w SB
![]() odp. ![]() ![]() ![]() cytat. Perfumy, balsamy, mazidła... Z reguły mają okropny smak. (Swego czasu miałam przykazanie od TŻ, żeby się w strategicznych miejscach nie perfumować i nie balsamować na noc, chyba, że nie chcę, żeby mnie całował ![]() odp. Dlatego nie uzywam tych wynalazków(kiedy je posmakowałam). Mojej skórze, na szczęście, wystarczy żel pod prysznic np. Dove, i PERFUMY.... cytat. Ano... Ja doszłam do takiego wniosku 2 lata temu, jak zdarzało mi się chadzać na imprezy z wolontariuszami z Fundacji, w której wtedy pracowałam. Godzina 2, a mnie się oczy zamykały (inna sprawa, że pracę zaczynałam o 8, więc 6:20 byłam na nogach, ale gdzie te czasy, gdy balowałam do 6, a na 7 szłam na uczelnię...). A total hałas, przez który trudno nawet nie rozmawiać, ale w ogóle się porozumieć... Za stara jestem ![]() odp. Też tak mam siostro! Kiedyś tez mogłam szaleć do rana a potem do roboty! ![]() cytat. Siostrze, Przyjaciółkom, Wizażankom ![]() odp. Moje skarby sa zamknięte w szafce, i jak kogos naprawde lubię, sama pokazuje, i razem testujemy ![]() cytat. No patrzcie, wszyscy znają, a ja nie wiedziałam o jej istnieniu... (ale to pewnie dlatego, że alejkę czekoladową w Tesco omijam szerokim łukiem). We wtorek idę na poszukiwania ![]() odp. Radzę, zastanów się za nim ruszysz tą alejką... ![]() ![]() cytat. Burning Leaves? odp. A cóz to takiego ![]() Bardzo lubie produkty Ziaji. Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2008-12-28 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() Co do obrączki pomyślę - mam kilka pierścionków do naprawienia, zwężenia - najwyżej zaniosę hurtem. Ogólnie, to i tak nie noszę jej na codzień, a noszenie na palcu serdecznym mi nie przeszkadza. Najwyżej będę miała spokój z niechcianym podrywem ![]() W tym roku miałam jakiś niefart do biżuterii - zgubiłam złotą bransoletkę, oczko w pierścionku, jeden kolczyk - wypadł mi z ucha, zorientowałam się w domu. Nie żebym płakała, jaką to cenną rzecz zgubiłam, ale zwyczajnie tę biżuterię lubiłam i podobała mi się. A tu jakiś ciąg... ![]() Aniu - te kolczyki są przepiękne! Jak Bozię kocham, jak tylko będę przy finansach, w końcu chyba uśmiechę się do Irki ![]() Edyto - też lubię Ziaję. Nie wszystko, ale mam swoje ulubione produkty - żele 2 w 1 do mycia twarzy, balsam do ciała z olejkiem z bawełny (niebieski), toniki, serię Calma HLC.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-28 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Cytuje, a i tak mi nie wychodzi!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 | ||
Wiedźma
|
Jesli kiedyś będę chciała popełnić samobójstwo za pomocą waniliowej kluchy z pewnością dam Ci znać.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bo chcę żyć? ![]() Za wdowę. Zawsze to towar do wzięcia, a mężatka pod strażą... ![]() KLIK ![]() Pierwszą połowę tekstu mażesz olać, jest nie na temat trochę. ![]()
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - no właśnie
![]() ![]() Taka mała rzecz, a tyle możliwości.... aż dwie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Wtajemniczenie
|
Coś mi się zdaje, że zaczynasz dobrze (jest [ quote=nick;numer postu], ale wykasowujesz po zakończonym cytacie [ /quote] i dlatego cytat nie wychodzi (po nawiasie nie ma spacji, ale nie wiem, czy wtedy pokazałaby się reszta).
Madzik, one są nie tylko piękne, ale jakimś cudem diablo wygodne. Bałam się trochę, bo w sumie ten kryształ jest dość ciężki, a ja w prawym uchu mam totalnie krzywo przebite i nieraz po jednym dniu noszenia ostro czuję to ucho, więc myślałam, że tu będzie gorzej. Tymczasem po 12 h noszenia było super - nie wiem czy to te bigle, czy dobre wyważenie, czy coś jeszcze innego, ale kolczyki polecam ![]()
Wymianka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=926941 Edytowane przez annmarie Czas edycji: 2008-12-28 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
... a taka robioną u masarzystki
![]() bo każdy cytat musi sie zaczynać od np. [napisquote=nick;numer] lub [samym quote] i kończyć [/quote] oczywiście bez tych słów napisanych na szaro - dodałam je, bo bez nich cytat wychodził ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-28 o 20:36 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może straganik to niegłupi pomysł ![]()
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szukałam też liści- suszonych-znalazłam, ale nie chciałam się czuć jak robaczek przywalony stertą pokruszonych zmiotek z parku pod koniec listopada ![]() Cytat:
![]() /quote]KLIK ![]() ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-28 o 21:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moze zaznaczaj poprostu wielocytowanie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
każdy kawałek na początku ma mieć [quote ] i na końcu [ /quote]- bez spacji w środku nawiasu jak juz ten temat to niech ktoś mnie oświeci jak edytować post chcąc do niego coś " docytować"?
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-28 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat nie lubię nosić pierścionków na kciukach. U kogoś to mi się podoba, u mnie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#321 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
grozi wypollizowaniem
|
a jak jeszcze ciut to kolię
![]()
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
złoto jest "kowalne i ciągliwe" - jak się postarasz i dobrze naciągniesz, to i kolczyki uda się z tego wyciąć (takie cygańskie koła"
#325 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#327 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
- zaznaczam posty które chcę cytować - klikam odpowiedz - wpisuję pod tymi postami cytowanymi swoje odpowiedzi lub nie wpisuję - zaznaczam całość (kopiuję ) - zamykam okno - NIE WYSYŁAM ODPOWIEDZI -otwieram edycję swojego posta do którego chce dopisać te nowe cytowania i wklejam to ,co mam w pamieci Tak to sobie sprytnie wykombinowałam ![]() ![]() A pewnie mozna prościej pamiętając o tym [quote ][/quote ] i wpisujac ręcznie nick pogrubioną czcionką ![]() o tak Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-28 o 22:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
grozi wypollizowaniem
|
Big mama!
![]() Cóż za skomplikowana procedura- ale jak myślę skuteczna, trzeba bedzie przetrenować. Dziwię się własnej inteligencji, że to pojęłam ![]() ![]()
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edit no właśnie byka znalazłam - oczywiście po zaznaczeniu całości tych nowych cytowań trzeba je skopiować edytowałam poprzedniego posta juz Edit ponowny: Widzę, że wszystkich zatkało z wrażenia.... ![]() .
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-28 o 22:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
grozi wypollizowaniem
|
Nie zatkało- tylko się zdązyłam w tym czasie zbulwersować gdzie indziej
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.