|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zupełnie do mnie niepodobne ;-)
Zazwyczaj się tak nie maluję (stąd niedoskonałości). Taki mały eksperyment.
Podkład, Eyeliner - Bell Korektor - Constance Carroll Touch Avay Tusz - Max Factor 2000 Calorie Cienie - Ruby Rose No i nad aparatem też muszę popracować, hihi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Zupełnie do mnie niepodobne ;-)
witaj
![]() widzę że użyłaś oryginalnych zestawień kolorów ![]() Czekam na więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witaj. mysle ze powinnaś bardziej wytuszować rzęsy bo wyszlo tak łyso troszkę wypracować sobie keseczke i bedzie okej.
mam nadzieje ze Cie nie uraziłam ![]() ![]() pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
a witam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj na MM.
![]() Hmm nie podoba mi się, nie będę się bawić w zbędne formalności-wybacz. ![]() Kreska wymaga wprawnej ręki i precyzji, jeśli jej się nie ma to lepiej zrezygnować z malowania kresek. Połączenie cieni, a raczej kolorów również nie przemawia do mnie. Dziwne brwi, czy one są pomalowane cieniem brązowym? ![]() Słabo wytuszowane rzęsy, do takiego [mocnego] makijażu. Sumując makijaż fantazyjny wymaga więcej pracy niż codzienny. ![]() Czekam na inne Twoje propozycję i nie czuj się "zjechana" przeze mnie. TO wynika z chęci pomocy, a nie złosliwości. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o dolną kreskę, to mi się też nie za bardzo podoba, Macie jakieś pomysły odnośnie kolorów cieni? Będę zobowiązana. Cytat:
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 19:08 Powód: Post po poscie!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-07
|
Ups
nie obraź się ![]() ![]() Bo taką kreskę to tylko facet mógłby zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
moze zacznij od makijaży subtelnych, lekkich? Takie szalone , wręcz teatralne wymagają wprawnej ręki i techniki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
dziwny ale nawet fajny
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Niestety mnie się nie podoba.
![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a mi się podoba
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
To może ja się wypowiem
![]() Uważam, że dolną kreskę (jak już musi ona być), to powinnaś robić kredką, a nie linerem, kredką dość twardą, żeby nie wychodziła taka ciemna. Sama mam krótkie i rzadkie rzęsy, używam zalotki i tuszy pogrubiająco-wydłużającego i jest ok. Co do "górnej" kreski nauka robienia jej zajeła mi trochę, nadal nie wychodzi mi idealnie, dlatego, po narysowaniu jej linerem poprawiam kredką, wtedy kreska nie jest taka ostra i nie widać niedociągnieć. Co do kolorów, to radziłabym Ci spróbować połączyć kilka odcieni jednego koloru (np odcieni niebieskliego/brązowego). Pozdrawiam.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
wklejam pare zdjęc moze coś ci podpowiedzą. pierwsze to rodzaj kreseczek i ich kształty a następne to makijazyki do podobnych oczek jak ty. moze spróbuj. napeno się uda ,i od razu się nie zniechęcaj. pozdrowionka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
przepraszam ze to powiem, ale widac ze nie umiesz sie malowac...musisz duzo cwiczyc !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
Generalnie podoba mi się zestawinie kolorystyczne. Niestyety widac dużo niedociągnięć technicznych, o których jak sądzę dziwczyny zdążyły już napisać, więc nie ma sensu żebym się powtarzała ![]() Jeśli już miałabym wybierać którąś z zaproponowanych wersji, to bardziej podoba mi się ta bez czarnej krechy na dole, chyba że kreska zrobiona byłany cieniem lub kredką... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() witam witaj mi sie makijaz podoba a jeszce lepiej jak by rzesy byly bardziej wytuszowane ale rozumiem ze masz krotkie: ![]() ![]() wiesz cieszy mnie fakt ze pomalowalas i podzielilas sie z nami ![]() ![]() a wiedz ze te uwage przez kobitki ze sie nie podoba itp.to sa tlyko radami dobrymi ![]() ![]() ![]() ![]() spróboj zrobic jeszcze jakis inny makijazyk ![]() ![]() niooo....i przyciemnij brwi ![]() ![]() bo albo masz je pomalowane podkladem i nie wyszesane szczoteczka...albo pomalowalas je na brazowo ![]() czekamy na twoje dziela Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 19:09 Powód: Post po poscie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Wybacz... ale nie podoba mi się twój makijaż.
Po 1). nie jest staranny po 2) kolory nie Twoje ( masz piękne czekoladowe oczy - może pomyl o brązie na początek, błękitto bardzo wymgający kolor) Po 3) oczy są za mało wytuszowane,i powinnaś również przyciemnić brwi Pozdrawiam ciepło |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Dzięki za rady, potrenuję, jak będzie chwilka, bo ostatnio zalatana strasznie jestem. Oczywiście nie omieszkam sie pochwalić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Witaj.
Trzeba trochę popracować na kreseczkami, barwy nie odpowiadaja mi , ale to oczywiscie kwestia gustu ![]() ![]()
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak naprawde |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Zestawienie kolorów jest ok
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Dzięki za wszystkie rady, kochane jesteście.
![]() A jakie kolory mi pasują do oczu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Ałć! Jeżeli masz problemy z eyelinerem to uzyj patyczka higienicznego by poprawić kształt kreski. Cienie mi totalnie nie pasują! Sorry ale makijaż jest ...ekhm
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.