|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
Hehehehe. Nas zaprosili znajomi TZta - bardzo sympatycznie. Z tymże - oboje w sylkwstra do pracy, więc czeka nas poranna pobudka, potem na biegu do domu, kąpiele, czesanie, malowanie, ubieranie i jazda do Pruszkowa (bo tam jest impreza). Iteraz tak - samochodem nei pojedziemy, bo z lampki szmpana nici, a jechac SKMką to ja nie chę, bo neiużmiecha mi się dreptanie w szpileczkach i płaszczyku noca po dworcach PKP. A za taksę zapłacę fortunę. No i jak wrócić? Odpada. |
|
|
|
|
#3662 |
|
Zadomowienie
|
A jednak dzis jeszcze z Wami pobede
Zorientowalam sie jak wyglada sytuacja i mam byc tam dopiero jutro na 8 ma ![]() No i dobrze bo kiepsko sie czuje przez @ |
|
|
|
#3663 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczyny
![]() u mnie jako tako - nie mam sily na nic Poemi lap
|
|
#3664 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
cd
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
)Stokrotko; <przytul> **** Sciskam i myślami jestem z Tobą.Asiuk; uwielbiam bukowinę tatrzańską, gdzie macie zakwaterowanie? ( ja byłam w pensjonacie stasinda, bardzoo miło wspominam. A ja po pobycie w zakopanym złapałam doła wywołanego powrotem do codzienności, nie mogę się przestawić, tak mi się nic nie chce;/ święta całkiem ok, wyjazd do zakopca super ![]() Jestem wyspacerowana, wyprzytulana, trochę przymarznięta, ale bardzo mi się podobało i nie chciało mi się wracac bo za krótko.. Wiadomo co robiliśmy przez większość czasu Z przerwami na picie wina, jedzenie, coby się zregenerować i mroźny spacerek.odkryliśmy dużooo fajnych rzeczy:P
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Heloo.
Stokrotko bradzo mi przykro..... trzymaj się Kochana.
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dla odmiany chcę iść na sylwestra i już się nie mogę doczekać
. Na dodatek ten sylwester będzie bardzo ważnym dniem dla mnie... No i bardzo romantycznym.Wow! Dzięki . Uratowałaś mi życie normalnie Ps. TŻ jest coraz bardziej zdesperowany i dzisiaj będzie dzwonić o pracę... Aż strach się bać . Kobieta to jednak potrafi ![]() |
|
|
|
#3668 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja lece wybierac plytki do kuchni
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że powoli wszystkie wracamy do rzeczywistości
|
|
|
|
#3670 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A tak apropo witam Was. ![]() stokrotko bardzo mi przykro. Trzymaj się. Jako że zara ,napisala w innym wątku,że mam tu wpaść bo dawno mnie nie było,wieć jestem. Ja tzn my na sywlka chyba będziemy siedzieć w domu,nigdzie mi się nie chce iść na impreze,chyba z tego już wyroslam.Może kiedyś wybiore się na bal.
|
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen i co tesciowa Wam nie przeszkadzała?
![]() Ja chorutka .A tak sie cieszyłam ostatnio ze w ogole nie choruję. Jak mi sie nie polepszy do srody to na Sylwestra nie idę (byle się nie polepszyło )Mam dosć imprez. Te swięta to był szał imprezowy. Az wczoraj musiałm spac cały dzień. Wstałam o 13 wypiłam herbatę, zjadłam resztkę karpia i w znowu do lózka...wyszłam z niego dziś o 8:40 ....i nadal o nim marzę. W skrucie... 23.XII impreza u nas w domu. Poszłam spać o godz.3 po 2 butelkach wina. 24.XII..wstałam o godz. 8 gdyz musialam jechac do mamy pomagac w przygotowaniach. Godz. 16 wigilia u tesciów...18:30 wigilia u rodzicow...umieram z przejedzenia...na szybsze trawienie pije wino...w domu jestesmy o godz.24. Padam. 25.XII wstaję o godz. 12...nadal umieram z przejedzenia...godz.14 jadę do tesciow...jem i piję wino na lepsze trawienie ...godz.18 umieram z przejedzenia. Godz 18:10 jadę po alkohol na stację benzynową...jade do domu. Ogarniam dom..o godz.18:30 wchodzą goscie.O godz. 19 w domu jest 16 osób...zaczynamy pić whiski..i dalej jemy. O 3 w nocy goscie z piosenka na ustach wychodza z domu..nie wszyscy...kuzyn z zoną zostają..tanczymy do godz.4. 26.XII..wstajemy o godz.10...jestesmy nadal pijani (procz zony kuzyna)...doprowadzamy się do satnu uzywalnosci....jemy zimne pierogi popijając je herbatą. Godz.1 2 jedziemy do ciotki na obiad. Cała droge spiewamy piosenki. Umieramy na kaca i z przejedzenia. U ciotki jemy obiad...przyjeżdzaja pozostali goscie...jest 20 osob. Pijemy gin z tonikiem. O godz.18 jedziemy z powrotem do domu. Padamy do łóżka. O godz.21 wstajemy...idziemy na imprezę. Pijemy piwo..ale zaraz przychodza znajomi. Pijemy więc zołądkową. O godz.3 jedziemy do domu. Jemy karpia i kanapki z pasztetem. 27.XII ..wstajemy o 13...sprzatamy w domu bo sajgon. Ubieramy się jedziemy do brata. Tam znowu jemy...o godz.18 wsiadamy w samochód..jedziemy do przyjaciela na imprezę. Tak 16 osób..znowu pije whiski i szampana. Znowu jem. O 22 jedziemy odstawić samochod. Przyjeżdza po nas kumpel jedziemy do centrum na imprezę. Pijemy piwo. Mąz gra. Wychodzimy z tamtąd jedziemy na inną imprezę. Tam pijemy kolejne piwo. Wracamy do domu o 4..jemy kanapki z pasztetem i sledzie. 28.XII...wstaję o 13..piję herbatę. Jestem chora. Idę spać dalej. W międzyczasie dzwonię do mamy zeby nie przyjeżdzali bo nie jestem w stanie gosci przyjmować. Dziś od rana piję herbatę..nie jem bo nie jestem w stanie..mam postanowienie nie pić az do nowego roku ![]() ![]() MASAKRA ![]()
|
#3673 |
|
Zadomowienie
|
My tez zostajemy w domku u Tz w sylwestra
Moze bedzie jeszcze jego siostra Najbardziej sie ciesze ze razem
|
|
|
|
#3674 | |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry wszystkim
![]() Cytat:
Szykowal nam sie wlasnie taki sylwester i bylismy oboje strasznie ucieszeni Ja regularnie od kilku lat spedzalam sylwestra na nartach, ale w tym roku narty byly wczesniej (genialny pomysl, juz chyba nigdy przenigdy sylwestra w gorach, no chyba ze w jakims uroczym, malo obleganym miejscu). Rodzice TŻ wyjezdzaja wiec zaplanowalismy sobie dlugi spokojny wieczor we dwoje. No, z psami Ale doszly sluchy do naszych znajomych ze mamy wolna chate no i... skonczylo sie tak ze robimy jakas pseudo impreze. Organizacja nie zajmie wiele bo to impreza typu kazdy przynosi ze soba cos do jedzenia, no ale wyglada na to ze musze sobie sprawic jakas sukienke, bo nie mam niestety nic co by sie nadawalo.Czesc Madmuazelle Coś okropnego ile Cię tu nie było ![]() Edit: Haniu Aż mi się niedobrze zrobiło, tak na trzeźwo, po przeczytaniu tego miksu alkoholowego o jedzeniowym nie wspomnę Oto prawdziwa baba z jajami
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2008-12-29 o 11:30 |
|
|
|
|
#3675 |
|
BAN stały
|
Dziękuje,dziękuje.
![]() haniu,fajny rozpis tego co się działo,faktycznie święta miałaś full wypas. A noi zdrówka życze. ![]() zaro,biczuje się za to.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2008-12-29 o 11:37 |
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Hania, niezły maraton, współczuję ci teraz samopoczucia i choroby, ale może dzięki temu odpoczniesz trochę i zwolnisz
|
|
|
|
#3677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stokrotko, mogę cię tylko przytulić, bo słów mi brak ![]() I porsze, nie znikaj chociaż z tego wątku, nie zamykaj się w sobie. Cytat:
![]() leż w łóżku chociaż i już nigdzie nie łaź.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-31 o 12:12 Powód: proszę nie pisać post pod postem! |
||
|
|
|
#3678 |
|
Zadomowienie
|
Hanulku
Masz niespozyta energie do imprezowania Ja bym juz w polowie odpadla ![]() Duuuzo zdrowka zycze sloneczko Poemi: Co takiego sie szykuje u Ciebie w sylwestra? Czyzby Tz mial jakas niespodzianke dla Ciebie?Zaro czyli bedzie wesolo Najwazniejsze ze bedziecie razem
|
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Hania: no nie przeszkadzała..wpadaliśmy do ich apartaentu zjeśc coś czasem, bo u nich w kuchni trzymaliśmy większość jedzenia.
Wypiło się z nimi trochę wina i do siebie znowu. A jak raz zapukałą to się odkrzykneło "śpimy" czy coś w ten deseń. Ale małża nie poznaję:P. Coś czuję, ze będę chora. Ten spacer ostatniego dnia (zrobiliśmy z 8 kilosów... ) to chyba średni pomysł , Po śniegu z wózkiem, bo się uparliśmy, że pierwsza lepsza karczma od pensjonatu to nie jest szczyt naszych ambicji...poszliśmy przed siebie do centrum. Teściowie ze znajomymi weszli do karczmy, ale za 2 godziny dotuptali do as, przerażeni, że w zaspę wpadnę albo zamarzniemy... ale koniec końców okaząło się że w zakopcu jest rodzina Tż, i miło się było z nimi spotkać.Odmarzałam potem godzinę, przy winie i pod prysznicem, dalej mnie palce bolą jak sobie przypomnę. Jak tu kurdę do rzeczywistości wrócić?
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, no coż... powiem tak, trochę Cię już wirtualnie znam...i Twoje świąteczne wyczyny są do Ciebie podobne
![]() Ja też poimprezowałam w święta, ale tylko rodzinnie. Dużo wina się przelało. Poza tym cały wieczór w 1. dzień świąt spędziliśmy grająć w dart'sy, bo dostaliśmy tarczę z TŻ ![]() Właśnie dziewczyny, jakieś fajne prezenty dostałyście? ![]() Stokrotko, nie napisałam nic wcześniej, bo sądzę, że żadne słowa nie są w stanie Cię teraz pocieszyć. Jednak nie chcę wyjśc na osobę gruboskórną - trzymaj się
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu niezłe święta
|
|
|
|
#3682 |
|
BAN stały
|
butter,oo to mój tż gdyby dostał tarcze,też by się pewnie ucieszył,bo strzały już ma.
Ja w tym roku nic nie dostałam,nie robiliśmy sobie prezentów pod choinke.No widzisz madlen,jakiego masz skarba w domu.
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie nawet całkiem całkiem się Mikołaj spisał
Dostałam sweterek, torebkę, spodnie, podkład i kosmetyki do kąpieli, ramę skórzaną na zdjęcia i dartsy (dwa ostatnie to wspólne prezenty dla mnie i TŻ), aha jeszcze kalendarz i kasę na remont
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2008-12-29 o 12:10 |
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się właśnie zastanawiam, czy może nie przepuścić sobie kaski, którą dostałam od babci i dziadka. Są dwa wyjścia - rozumne, wrzucam ją do budżetu, i nierozumne - idę na większe zakupy |
|
|
|
|
#3686 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Byle chorowac do nowego roku ...coby z Sylwestra się wymiksować.L_V nie mam zamiaru nigdzie chodzić. Będę sobie lezec i herbatke popijać Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-29 o 12:19 |
|||||
|
|
|
#3687 |
|
Rozeznanie
|
Pozwolę sobie poprawić
Ale skoro wróciłaś to na zachętę ![]() Madlen, wspaniale że mieliście taki cudowny wyjazd Widać że jednak z teściami da się bezkonfliktowo i miło spędzić więcej czasu niż zazwyczaj ![]() Lecę sprzątać poświątecznie ![]() Aaa i umówiłam się na jutro na 12 na masaż pomarańczowy i jakiś zabieg na twarz Relaksuje się już teraz samą myślą, jak to się jutro zrelaksuję
|
|
#3688 |
|
BAN stały
|
Dziękuje za kwiatka na zachęte. ![]() Wziełam prysznic,musze jeszcze wyprostować wlosy,a nie mam do nich cierpliwości. Noi ide z kumpelą na łajzy do miasta,może kupie jakiś prezent tż-towi bo ma niedługo urodziny.
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Wy też dzisiaj takie "rozmemłane"?
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
oj bardzo...a tu się jednak okazało ze w pracy mam ful roboty
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

Zorientowalam sie jak wyglada sytuacja i mam byc tam dopiero jutro na 8 ma 
**** Sciskam i myślami jestem z Tobą.
Z przerwami na picie wina, jedzenie, coby się zregenerować i mroźny spacerek.
. Na dodatek ten sylwester będzie bardzo ważnym dniem dla mnie... No i bardzo romantycznym.
. Uratowałaś mi życie normalnie 

.

Aż mi się niedobrze zrobiło, tak na trzeźwo, po przeczytaniu tego miksu alkoholowego

Ja bym juz w polowie odpadla
na zachętę
Noi ide z kumpelą na łajzy do miasta,może kupie jakiś prezent tż-towi bo ma niedługo urodziny.