|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Cytat:
Napiszę, jak tylko mi się problemy rozwiążą i więcej czasu będzie. Ehh. Kocham. <3 Cytat:
A kradnij ja też zabieram wyżej wymienione. Haha takk, avek coś w sobie ma Cytat:
ja zabieram Twoje, a co. ![]() Bniewie ; Klerii - to mówi samo za siebie (na wszelki wypadek dodam - jesteście fantastyczne )_ jeśli się nie obrazicie, opisy później. nie mam głowy.kocham <3 |
|||
|
|
|
#4682 |
|
Raczkowanie
|
a macie jakies sylwestrowe ?
o mega imprezie? ![]()
|
#4683 |
|
Raczkowanie
|
Milo
Usiądź obok . Wszystko Ci opowiem. Dwadziescia minut tęsknoty. Podobno niewiele. Dzieli nas zaledwie kilka dni. Odnajdę Cię nawet jakbym miał zapłacić za to życiem. Sens zawarty w dwóch słowach. Uśmiechnął się nieznacznie. Ucichli by wsłuchać się w sens wypowiadanych słów.
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kradnij, kraadnij. ;**** ja Ciebie też okradam. < 333-Wiesz to jest taka gra. -GRA?? -Tak, gra w to, żeby się po prostu cieszyć. -Cóż ty opowiadasz? -No, naprawdę, gra. -Trudno mi sobie wyobrazić taką grę. -Ależ ona istnieje! Polega na tym, żeby znajdywać we wszystkim coś dobrego, radosnego...Obojętnie co.I cieszyć się tym. zdarza się, że tak zatracamy się w tej walce o stadne życie, że milczenie we dwoje zdaje się nam lepsze od ego w pojedynkę.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#4685 |
|
Konto usunięte
|
parę sylwestrowych ode mnie
![]() `Dajcie mi whisky stawiam dla wszystkich. `I o co ten krzyk? Koniec świata o jeden rok bliżej. `W sylwestrową noc, wejdźmy se pod koc ! ![]() `Życzę wielkiego huku. I żeby chałupa poszła z dymem. ![]() `Już zza nocy fajerwerki, a ja piję se z butelki. ![]() `Jest wesoło, gra orkiestra, a więc z nami spędź Sylwestra. ![]() `Z ostatnią kartką kalendarza pożegnam się z Tobą. `Bawimyyy się.! `Sylwestrowo. W domu, z lampką szampana. Samotnie witam nowy rok. `Jaki sylwester taki cały rok? No to witam nowy, samotny i nudny rok. |
|
|
|
#4686 |
|
BAN stały
|
Śniło mi się że jesteś. :/
Trzeba walczyć o to co się kocha... i nie słyszałeś mnie i nie rozumiesz jak jak funkcjonuje miłość która upadla w nas Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? ... Za takie szczęście oddam życie... Nie sprawię byś dzielił ze mną świat Patrzysz na mnie tak, jakbyś mnie nie znał, jakbyś mnie nie kochał, jakbyś nic o tym nie wiedział, jakbyś o nas zapomniał... |
|
|
|
#4687 |
|
Raczkowanie
|
- Tato wiem to źle, że życie przeklinam .
- Miasto samotności jest moim domem. - Spójrz mi w twarz, proszę Cię, wybacz. - Wiesz co? Smakowała mi wódka. Pozwalała zapomnieć o wszystkich smutkach. - Jestem odbiciem Twego serca, mamo. - Jesteś pies. Zwykły kundel. Którego serce ma więcej pokoi niż burdel. - Świat wyciera o mnie brudne ręce. - Obłudne gęby z ekranów się uśmiechają. - Siedem grzechów głównych + ósme życie. - Stawiam wszystko, bo nie mam nic poza wolnością. - Echo czasów jak byliśmy dziećmi
|
|
#4688 |
|
Raczkowanie
|
Ja przeważnie daję opisy z polskich piosenek.
![]() np. jak te. : ` łagodnie tak opadam w dół. odkrywam niespotykany świat. ` ` i usycham, i kwitnę. i ciągle chcę więcej. ` ` próbuję otworzyć oczy. huk rozlepianych powiek wiruje mi w głowie. ` ` powoli przyzwyczajam się do swej nieobecności, bezradności, obojętności. ` ` odpocznijmy. połóżmy się. zapomnijmy. ` ` i chowam się tam, gdzie noc za dnia się chowa. ` ` bo mamy spore szanse przeżyć jeszcze jeden taki dzień. ` ` nie fajnie jej z tym, nie pytaj czy jej fajnie! ` ` biec w pogoni za swoim dniem. nie widzę nic. nie słyszę nic. ` ` wychodzę z domu. mówię sobie- będzie to ostatni dzień, kiedy jestem. ` ` przed lękiem uciec chcę. jak martwy człowiek wchłaniam śmierć. ` ` a niebo znów na głowę spada mi. i nadziei coraz mniej na słońce. ` ` lubię ten stan. rozkoszne sam na sam. cisza i ja. cisza. ja i czas. ` ` nie psuj mi snów! idę do ciebie, mijając się z czasem. ` ` a my będziemy trzymać się za ręce. koniec smutków już. ` ` boję się oszaleć. ` ` i potrafię słodko-kwaśna być jak chilli. ` Mi się bardzo one podobają.
|
#4689 |
|
Raczkowanie
|
`popatrz mi w oczy i powiedz coś czego nikt nigdy w życiu nie odgadnie. `tak mało trzeba by znaleść szczęście. `Zostawmy wszystko, niech mówi serce. `Pragną tylko słów. `Lato wybuchło miłością. `I wtedy padal deszcz. `Na zawsze i na wiecznośc. ![]() ![]() ![]()
|
|
#4690 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
całym sercem.! i dla mnie świetna i.. naweniona. jesteś ZAWSZE.!Tyś świetna.! Cytat:
czytać coś takiego co wyszło spod Twoich palców to zaszczyt. szczególnie, że okradam Cię od kiedy wizaż pojawił się w moim życiu. ![]() * czy to właśnie ON.? czy znowu komuś zadam ból.. * nasza czwarta nad ranem. godzina kiedy wieje od wygasłych gwiazd.. * nie wiesz, nie wiesz, nie rozumiesz nic.. * nad wszystkim co robię unosi się niezłomne poczucie ironii. * chciałabym mieć w życiu coś stałego.. * to słowo między "kocham Cię", a "lubię".. [; * Ty umiesz jednym dotykiem przenieść mnie w pełną gwiazd galaktykę. [; * złośliwi mówili na nią niewinna. * bardziej to czuję niż wiem.. * pozszywam Ci kieszenie, żebyś miał odwagę łapać mnie za rękę. [; * co z nami będzie.? za oknem świt.. tak nam dobrze mogło być.. * Twoje piękne usta i zieleń moich oczu. [; * wkładam w ten uśmiech wszystko to.. co postanowiłam przemilczeć. * igrać z miłością jak zdarzy los.. moje uczucia jak orzeł i reszka.
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz o tym?! krade aż miło ![]() ![]() _ znika. i nie ma się o co rozbić jest inaczej. zapominam siebie grunt pod stopami. bezpiecznie podejrzliwie. tracę oddech tak. marzenia o lataniu także cokolwiek. byle nie miłość spełniasz marzenia. niechcący
|
|
|
#4692 |
|
Raczkowanie
|
Lawinami z gór spadamy wprost na siebie. Tysiące namiętności, zmysły mam nadwrażliwe. Jesteś moją solą dla smaku <3 Z długopisem nad kartką spędzam moja noc bezsenną. Słowo "Witaj" zawsze przynosi ze sobą pewną dozę ryzyka, że ktoś je przyjmie mimo wszystko. Wpuszczenie kogoś do domu oznacza wpuszczenie go do swojego życia. I nigdy nie wiemy jakie okropne sekrety przyniesie ze sobą. Nie możemy przewidzieć bolesnych skutków które mogą mieć wpływ na naszych bliskich. Nie przewidujemy, plotki, która może powstać wskutek ich obecności. Musimy być bardzo ostrożni w stosunku do tych, których zapraszamy do swojego świata. Ponieważ niektórzy nie zechcą go opuścić...
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#4693 |
|
Przyczajenie
|
niszczysz moją konstrukcje <3
gdy życie doświadcza. ktoś widzi popcorn a ja widzę kukurydze. ![]() nic nie dzieje się przypadkiem. weź mnie za rękę, kochajmy się przy księżycowym świetle. ![]() na ile jesteś w stanie zrozumieć obydwie strony tej gry. ? mieć ciebie przy sobie w łóżku, dzisiaj znów mi się przyśnisz. ![]()
|
#4694 |
|
Raczkowanie
|
Saandra-byc moze..ale Wy podnoscicie mi samoocene
![]() Kissabble-no dobra.. pozwalam Ci xD Klerii-naweniona ?ahah xD . dobre . ajjajaj..Kissabble, Klerii, nastychick, eccentriic , przerysowana ,TiS, r0zunia, styrana, sygitaaa,abunee, kee, _Anusia_-moje guru ! kocham Wasze opisy ;* . no i Was ;** <3______ bo to tylko wielka miłość tak potrafi zmieniać świat.. Bez Ciebie słońce ciemniej świeci, niebo pochmurnieje.. Czasem zapominam, że nie jesteś mój na zawsze.. I niech każda szczęścia sekunda trwa godzinę.. And my knees are weak..And my mouth can't speak/I moje nogi są jak z waty..a z ust nie mogę wydobyć słowa.. Czułym słowem rozpętać burze uczuć.. Schowaj mnie..głęboko..na dnie swojego serca..
|
|
#4695 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję ; ***Czasami najgorsza prawda jest lepsza od kłamstwa. Każda podłogo to parkiet do tańca. w rękawiczkach schowane czułe dotyki. I daję Ci 15 sekund abyś mnie pokochał. A jeśli nie zdążysz, to nic. Dam Ci kolejne 15 sekund. Miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawijące ból nie wiadomo dlaczego. Bywają wielkie zbrodnie na świecie, ale chyba największą jest zabić miłość. kradnie ktoś?
|
|
#4696 |
|
BAN stały
|
Dlaczego dziwisz sie, że widzę to o czym Ty mówiłeś tylko w książkach? usiądę sobie na szczycie świata i zanucę wam do snu. A jednak potrzeba mi Twoich słów i trzeba Twojej pamięci. Pamiętaj o mnie, dobrze? Może będę się mniej bała, może będę usypiała spokojniej.. Został mi tylko rozmazany tusz i drżące ręce, z których wypada świat. Byłam dla niego laleczką, zabawką liryczną przed snem. Marzę o cofnięciu czasu. Chciałabym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku. Ale tak ciężko jest być silną, gdy tak długo się za kimś tęskni.. Nic nie pękło. Nic nie może pękać kilkanaście razy w roku. A już na pewno nie serce! Nie potrafiłam powstrzymać łez. Nie miałam sił, by je ukrywać. Nie miałam sił, by się tym przejmować. pijana szczęściem, nie chce wytrzeźwieć.
Edytowane przez not Czas edycji: 2008-12-29 o 13:27 |
|
|
|
#4697 |
|
Raczkowanie
|
dontlookdown - czytamy i kradniemy nawet jeśli o tym nie piszemy :) :*
W ciemności zgubiłam się.
Poczuć wolności swej smak. Wsłuchajmy się w drgania swych ciał.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2008-12-29 o 14:12 |
|
|
|
#4698 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4699 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nic dodać, nic ująć. |
|
|
|
|
#4700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przygotuj swoje ciało, twoje ciało to skarb.
Każdy ma prawo do swej odrobiny szczęścia. Tracę swój rozum.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
|
#4701 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4702 |
|
Raczkowanie
|
To moze kilka takich, i sylwestrowych ale i imprezowych
![]() Może ktos coś wybierze : Kolejny weekend i znów w głowie mi bibka Zwariowałyby sprzęty przy badaniu alkomatem Zbyt dobrze się zaczął wieczór, by zakończyć kolędę! To zabawa nie dla dzieci Niech nikt nie śpi, wyśpimy się po śmierci W klub idziemy, wtedy Znów pijemy, żeby.... ![]() Pijemy czystą z Redbullem, potem jest szatan Rano spotkamy się na afterach przy wódzie Mam wjazd i piwo, którego nikt nie rozcieńcza Chcesz tu wejść – zostaw za drzwiami kompleksy Widzę, że lubisz, gdy Twój facet się wku.rwia I odwiedzasz kluby, bo Twój facet Cię wku.rwia Jutro mu powiesz, że padła Ci komórka Nikt się nie dowie, że zostałaś tutaj do jutra Dobry bit i bas Nie mów nic tylko pij i tańcz Pij, klaszcz – nie patrz tak Pij, bądź sexy Hip-hopowo ![]()
|
#4704 |
|
Raczkowanie
|
kochane moje. kradne od każdej no < 33 za duzo by Was tu wymieniać .
ale mam ogromną prośbę do Was. jakies opisy albo dłuższe teksty o tym , że koleżanka 1 stycznia obchodzi 16 urodziny i , że sylwka razem spędzamy ? wiem ,że moge na Was liczyć . Wy moje < 333 ![]() _________________________ Pragnienie kasy zmienia Twój tok myślenia Sny, marzenia, sposób ich spełnienia.. ` zobacz jak każdy dzień na skinienie twoich rak w pozytywny sie zmienia ` Gdzie są ludzie, którzy kochają za nic? Gdzie są ludzie, którzy pomagają i nic za to nie chcą? Gdzie są ludzie, którzy nie kochają za kasę? Gdzie są ludzie, którzy mają serca? Gdzie są ludzie, którzy potrafią zwalaczć zło? Gdzie są ludzie, którzy wiedzą co to miłość? Gdzie są ludzie, dla których inni wiele znaczą? Gdzie oni są...? ` Pośród pustych twarzy, przeczekując życie przekreślając lepsze czasy Mogę do przodu iść, olewając drogowskazy wszystko może się zdarzyć ` "I cicho Cie proszę chroń przed ścieżka ciemna.. nawet najtwardsi maja chwile kiedy potrzebują klęknąć..." bo jest w moim życiu parę osób które dawaja mi powody do radosci ` ja mały człowiek,a setki myśli wypełniają moją głowę ` "Najbardziej stracony dzień to ten, w którym nie zaśmialiśmy się ani razu."
|
|
#4705 | |
|
Rozeznanie
|
Dziekuję
PS: Kradnę znowu ![]() Cytat:
I wierz ja nie zaprzestane, bo ten opis wyżej świetny Edytowane przez Saandra Czas edycji: 2008-12-29 o 14:04 |
|
|
|
|
#4706 |
|
Wtajemniczenie
|
Słowo moją bronią. Lirycznie możesz tańczyć, to co robisz mnie nie rusza. Teraz ja chcę twej zguby! - Wiem, że to jest już koniec, ale czy mogę coś dodać? - Oczywiście, że możesz. - A więc, dziękuję Ci. - Za co? - Za to, że mogłam przeżyć tak wiele wspaniałych chwil z Tobą. I odeszła … Bikos aj laf ju .!.
|
|
|
|
#4707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
__
tylko takie przychodzą mi do głowy. ^^ |
|
|
|
|
#4708 |
|
Rozeznanie
|
Zapomniałam jak mogłam??? abunee- moja góru, wielbie!
|
|
|
|
#4709 |
|
Raczkowanie
|
A macie jakieś opisy, że jestem w nowym związku, że wszystko dzieje się szybko, szaleńczo, że zarazem szczęśliwa i że nie chcę żeby to było tylko chwilowym złudzeniem... Proszę Was przeogromnie...
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
dontlookdown - czytam i kradnę moja droga.
-Ty draniu! Ty wstrętny sukin.synu! -Niby prawda, ale nie ma potrzeby by obrażać moją matkę. -Kocha mnie. -Skąd to wiesz? -Bo wie o mnie wszystkie najgorsze rzeczy, a mimo to trwa obok.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

boska . kradne nalogowo ;*
ja też zabieram wyżej wymienione. 
to mówi samo za siebie (na wszelki wypadek dodam - jesteście fantastyczne 
wielka kochana..
cudne opisy masz 

kradnij, kraadnij. 

całym sercem.! 

; ***