![]() |
#2461 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
aliś, Lolita i Dolce Vita to moje naj ![]() ![]() Sabbath dziękuję ![]() Edytowane przez reniabg Czas edycji: 2008-12-28 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziękuję wszystkim za tyle ciepłych słów na temat mojej kolekcji
![]() ![]() Aż mi się łezka w oku zakręciła! A teraz z przyjemnością obejrzałam kolejne ![]() Ally83 ale fajnie u Ciebie ![]() ![]() cbr co za różnorodność ![]() Gratulacje! Client jak miło zobaczyć kolekcję pięknie pachnącego mężczyzny! ![]() palindromy kolekcja zupełnie nie w moim typie, ale robi wrażenie ![]() kropko widzę że trochę się pozmieniało ![]() nefernefer35 piękna ta Twoja stabilizacja. Jak widać wcale nie trzeba mieć dużo żeby czuć się spełnionym ![]() ![]() agnes_bdg fajny zbiór, zaciekawiłaś mnie tymi Sanderami ![]() rachelo.. no co tu dużo mówić ![]() ![]() studentkoAM bardzo fajne nowe nabytki. Czekam na więcej ![]() hathayoga ale wszechstronna kolekcja ![]() ![]() reniabg świetne perfumowe początki!
![]() |
#2463 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A proszę. ![]() Cytat:
![]() Jeszcze mi w święta przybyło cudne 12ml Angel La Rose. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Rozeznanie
|
Moja bardzo skromna kolekcja
Today Tomorrow Versace,Medusa Perceive Island Vibe Pur Blanca mary-kate and ashley miniaturka Today miniaturka Tomorrow Ode A L'amour Passion Dance Pur Blanca "pogrubione" to moje ulubione zapachy ![]()
26.08.2006 wtedy wszystko się zaczęło.... ![]() Kocham! ![]() PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xxxwitchyouxxx Czas edycji: 2008-12-30 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Kropko - cud, miód i orzeszki
![]() ![]() Gratuluję kolekcji, ale jeszcze bardziej gratuluję stanu zaspokojenia i cieszenia się z kolekcji ![]() Rachelo, ależ cuda ![]() ![]() ![]() ![]() Nefernefer - zwięźle i pięknie ![]() Hathayoga, gratuluję wszechstronnej kolekcji i prawie zaspokojenia ![]()
#2466 |
BAN stały
|
![]() Z chęcią przedstawiłabym moją skromna kolekcję, ale niestety na czas obecny pliki nie chca mi się ładować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
Agnes, rozumiem że się... podoba choć troszkę? (;
Sabbath ![]() Szkatułka genialna, najpierw kupiłam a potem zastanawiałam się co z nią zrobić ![]() P.S. I łączy nas więcej niż ostatnio - bo nic mi od ostatnich zdjęć nie ubyło, za to sporo przybyło. Aż sprawdziłam, poprzednio wspólnych miałyśmy 9 zapachów. Zmylił Cię ten dziki tłumek ![]() Nosku, za budyńkiem nie tęsknię, choć sentyment do zapachu mam spory ![]() Jakiś czas temu zastanawiałam się nad złotą wersją, ale... Są inne marzenia. Classique przebija wszystkie ;] Agnysko, Larendogry na zdjęciu nie ma - zapach jest w sześciennym, fioletowym szklanym flakonie z koreczkiem. Ponieważ flaszka nie ma atomizera, posilam się małym 12ml maluchem, do którego co jakiś czas przelewam wodę. Zapach cierpki, ziołowy, intensywny rozmaryn króluje w całej kompozycji. Wspólna soczysto-mydlana nuta z Incensi Villoresi. A Mirra i Kadzidło to po prostu dziki kadzidlany szał. Co prawda to olejek zapachowy do podgrzewaczy, ale moje włosy świetnie go znoszą. Niesamowicie trwałe, ogniste i avignonowe kadzidło. ![]()
#2468 |
Zakorzenienie
|
Dodaję update - grudniowe nabytki (no, technicznie nabytki od końca listopada). Oprócz tego co na zdjęciu przybyło mi Princess, Vera Wang, Boudoir, Jasmin Noir i Rose Absolue - oraz mocne postanowienie poprawy i odwyku
![]() Gwoli ścisłości dodam że w międzyczasie 2 flaszki zużyłam, a 3 odsprzedałam, więc nie jest źle ![]() Co do Sensuous - obstawiam że jak tylko pojawi się w Pl fanki Dolce Vity ustawią się w długi ogonek przed Sephorą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
xxxWitchyouxxx, ciekawa kolekcja bo przyznam się że spośród Twoich zapachów znam tylko 2 (Perceive - nie lubię i Ode A L'amour - lubię ale bardzo nietrwałe na mnie). Widzę chyba najnowsze Versace? Jaki to zapach, bo w ogóle go nie znam? I może Pur Blanca - bardzo ładny zapach,
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze tutaj kilka zapachow, na ktore sama mam ochote - Midnight Poison, Code, Chanel....wzielabym tez chetnie chociaz probke Sensous;-) Gratulacje! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Code widzialam w przecenie po 21 funtow wraz z dwoma balsamami, zastanawiam sie nad kupnem. Z drugiej strony korci mnie zestaw minaiturek Diora (Midnight Poison, Miss Dior Cherie, Jadore i Addict2) za 17;-) Minus miniaturek jest taki, ze nie posiadaja spraya , tylko zwykly otworek przez co niewygodnie sie je uzywa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Ten sam zestaw miniaturek tutaj jest za 23 euro (zdzierstwo, biorąc pod uwagę aktualne ceny walut) a i zestaw Code - za coś około ponad 30. Mówisz może o Perfume Shop? Tam są zawsze takie fajne promocje
![]() Co do miaturek, podpisuję się wszystkim czterema kończynami - bez spreju są dla mnie bezużyteczne. Chyba tylko jedną Pradę Intense mini trzymam bez spreju, bo wiadomo, rzecz cenna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Te ceny widzialam w Bootsie. Zreszta mozesz zerknac ceny na ich stronie www.boots.com
Czasem kupuje miniaturki, gdy wiem ze dany zapach nie podoba mi sie az na tyle, aby kupowac duza pojemnosc. Wiem, ze niektorych perfum po prostu nie zuzyje. Niestety miniaturki sa bez atomizera co sprawia, ze sa niewygodne, niehigieniczne i niewydajne. Juz wole probki kupic! |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
W irlandzkim bootsie niestety pełna dezorganizacja - to norma w tym kraju (nie wiadomo co i za ile, panny dopiero w sobotę koło południa metkowały dobra a i do dzisiaj nie wszystkie im się udało ometkować), większości tych promocji nie ma. Że o różnicach w cenie nie wspomnę, zresztą pewnie sama wiesz że w UK wybór wszystkiego w Boots jest zwykle większy. Ale nic to w końcu stycznia wybieram się do Belfastu oj zakupy będą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Clinique Happy - też mam i lubię (acz wolę Happy Heart) - zawsze mnie dziwią jego niskie oceny, w Be Delicious Night się zakochałam od drugiego podejścia - zauważyłam niskie oceny, sama się do nich początkowo przyłożyłam (już się wyedytowałam ![]() Z Twojej listy to muszę przyznać, że tylko Versace Woman nie podchodzi mi absolutnie, nie moge go znieść. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, niezwykłe są Wasze kolekcje. I te małe i te duże.
Gratuluję pasji ![]() Rachelo trochę jednakiego dobra mamy ![]() ![]() Kropko nie myślałam, że coś swojego znajdę w Twojej kolekcji. A tu proszę: EdM. Gratuluję błogostanu zapachowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A w kwestii ciepła... nie wiem, Rachelo, czy to dziwna sprawa, czy jakaś prawidłowość, bo i ja w ubraniach preferuję czerń (ewentualnie w zestawieniu z czystą, chłodną czerwienią) i mam wybitnie zimny typ urody, a jednak zapachy dobieram podobnie jak Ty - wyłącznie ciepłe. Nie wiem, czy to kwestia równowagi, czy odzwierciedlenia osobowości, czy może jakiejś kompensacji, ale ta temperatura zapachu jest chyba najważniejszą cechą łączącą wszystkie moje flaszki. Dlatego Twoja kolekcja nie dziwi mnie, tylko zachwyca. ![]() Withyou, Anko_res - bardzo ładne, przyjazne kolekcje.
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Selya, dumne chlupanie mnie rozbroiło!
Odlewkom Twoim życzę rychłego rozpączkowania do pojemności zacniejszych ![]() Sabb, aaa widzisz, to ze mnie typowo ciepły typ. Miodowe oczy, żółtawy [a raczej sprany do granic możliwości...] odcień skóry, piegów latem jakby krowa ogonem po twarzy trzasnęła. Tylko że na widok brązów i czerwieni wiję się nie gorzej jak na widok święconej wody ;]
#2482 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Rozeznanie
|
anka_res
![]() ![]() xxxwitchyouxxx ladnie, ladnie ![]() ![]()
#2485 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nuty zapachowe nuta głowy: guawa, czarna porzeczka, wisteria, bez nuta serca: orchidea, jaśmin, lotos nuta bazy: piżmo, wetiwer, drewno cedrowe, drewno kaszmirowe, ambra Na mnie Today i Tomorrow z avon'u trzymają się bardzo długo...A niektóre zapachy są naprawdę ulotne np.Pur Blanca
26.08.2006 wtedy wszystko się zaczęło.... ![]() Kocham! ![]() PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xxxwitchyouxxx Czas edycji: 2008-12-30 o 11:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zadomowienie
|
![]()
Specjalnie dla Hathayogi
![]() taka skromniutka... jeszcze przed czystkami i zmianami ![]()
#2487 |
BAN stały
|
O nawet mamy wspolny zapach-Wish. Neonature ma moja mama za to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2008-12-30 o 13:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
[quote=rozwydrzona;1027063 9]Specjalnie dla Hathayogi
![]() Fajna kolekcja. Wish nas tez laczy i LdeLL bo Princess mam w tej drugiej odmianie, to jest Flower Princess jak mnie wzrok nie myli... |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zadomowienie
|
Tak, Princessko, arabskie... Ładne, ale na kimś... Wszyscy się tym na mnie zachwycają, a mnie boli głowa... No i trwałe jak cholera
![]() ![]() Tak, to faktycznie Flower Princess ![]() ![]() A ta druga mała odlewka to Dune Sun ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.