Moja kolekcja perfum - część IV - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-28, 21:29   #2461
reniabg
Wtajemniczenie

Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

Cytat:
Napisane przez aliś Pokaż wiadomość
reniabg jak bliska jest mi twoja kolekcja, chociaz posiadam z niej tylko Lolitę i Ninę to w planach mam Dolce Vita, Versace, CK IN2U, intryguje mnie też In Black i L`or, muszę tylko głębiej potestować. Nie znam niestety Chloe...nawet nie wpadłam na pomysł by go przetestować.
Wszytstkim gratuluje kolekcji, piękny mamy wysyp poświateczny na wizażu

aliś, Lolita i Dolce Vita to moje naj a Chloe jest w 5 faworytów. Dla mnie do pracy w białym fartuszku idealny. Taka odskocznia od słodziaków pozdrawiam.

Sabbath dziękuję

Edytowane przez reniabg
Czas edycji: 2008-12-28 o 21:36
reniabg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 22:06   #2462
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dziękuję wszystkim za tyle ciepłych słów na temat mojej kolekcji
Aż mi się łezka w oku zakręciła!

A teraz z przyjemnością obejrzałam kolejne Wszystkie na swój sposób piękne i niezwykłe.

Ally83
ale fajnie u Ciebie Łączy nas Bright Crystal i Addict. A Rush 2 bardzo chciałabym mieć

cbr co za różnorodność Przepiękna kolekcja.
Gratulacje!

Client
jak miło zobaczyć kolekcję pięknie pachnącego mężczyzny!

palindromy
kolekcja zupełnie nie w moim typie, ale robi wrażenie wygląda na bardzo spójną i przemyślaną. Gratuluję!

kropko widzę że trochę się pozmieniało ale ja i tak wiedziałabym, że to Twoje skarby. Serdecznie gratuluję, zwłaszcza długo wyczekiwanej Coco.

nefernefer35 piękna ta Twoja stabilizacja. Jak widać wcale nie trzeba mieć dużo żeby czuć się spełnionym Trzymam kciuki za szybką realizację obecnych marzeń

agnes_bdg fajny zbiór, zaciekawiłaś mnie tymi Sanderami

rachelo.. no co tu dużo mówić kolekcja totalnie nie w moim stylu, ale mimo wszystko dech mi zaparło. Pięknie się to wszystko komponuje. Tylko brakuje mi budyniowego Kenzo

studentkoAM bardzo fajne nowe nabytki. Czekam na więcej

hathayoga ale wszechstronna kolekcja Kobieca i z klasą. Gratulacje

reniabg świetne perfumowe początki!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 08:30   #2463
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hathayoga Pokaż wiadomość
Z allegro. Bardzo w porządku, teraz w niezłych cenach i dwóch pojemnościach, 5 i 10ml.
Już je obczaiłam. I chyba też zanabędę, bo w Katowickiej Sephorze straszą, że ich atomiki już się skończyły i nowych nie będzie.

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Kropko, a wiesz, że właśnie ostatnio wzięło mnie i to mocno na słone zapachy? EdM jest idealny, ale przydałoby się coś jeszcze. Tylko - co? HdE trochę mi się przejadł, będę musiała pogrzebać w czeluściach forum ;]
Coś słonego dobrze mieć. Mnie wzięło latem, stąd EdM u mnie. Niestety więcej słonizn nie znaju.

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
O buteleczki pytałam.
Dziękuję.
A proszę.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
kropko widzę że trochę się pozmieniało ale ja i tak wiedziałabym, że to Twoje skarby. Serdecznie gratuluję, zwłaszcza długo wyczekiwanej Coco.
Dziękuję.
Jeszcze mi w święta przybyło cudne 12ml Angel La Rose.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 13:33   #2464
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Moja bardzo skromna kolekcja

Today
Tomorrow
Versace,Medusa
Perceive
Island Vibe
Pur Blanca
mary-kate and ashley
miniaturka Today
miniaturka Tomorrow
Ode A L'amour
Passion Dance
Pur Blanca

"pogrubione" to moje ulubione zapachy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 122808124450.jpg (44,7 KB, 235 załadowań)

PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!!

Edytowane przez xxxwitchyouxxx
Czas edycji: 2008-12-30 o 11:27
xxxwitchyouxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 14:27   #2465
agnyska81
Zakorzenienie

Kropko - cud, miód i orzeszki Pięknie to wygląda jako całość, a jak się przyjrzeć tak bliżej to widać, że masz całe stadko pięknych zapachów. No i przypomniałaś mi, że miałam sobie przypomnieć Brit Red
Gratuluję kolekcji, ale jeszcze bardziej gratuluję stanu zaspokojenia i cieszenia się z kolekcji

Rachelo, ależ cuda Mamy kilka wspólnych zapachów i jakoś tak klimat ogólny też mi bliski. Napisz proszę słówko o Larendogra (a która to na którym zdjęciu?) i Mirra & Kadzidło z Marks and Spencer Strasznie mi ślinka cieknie , widzisz co narobiłaś

Nefernefer - zwięźle i pięknie

Hathayoga, gratuluję wszechstronnej kolekcji i prawie zaspokojenia

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 16:46   #2466
GothicAristocrat
BAN stały

Bardzo serdecznie wszystkich witam! jestem tutaj nowa i pragnę Was wszystkich serdecznie pozdrowić! ^^'

Z chęcią przedstawiłabym moją skromna kolekcję, ale niestety na czas obecny pliki nie chca mi się ładować a tak w ogóle to macie szalenie interesujace zbiory!
GothicAristocrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 19:30   #2467
rachela
Zakorzenienie

Agnes, rozumiem że się... podoba choć troszkę? (;

Sabbath Właśnie z tym ciepłem to dziwna sprawa. O ile w ubraniach ciepłych barw nie trawię i akceptuję jedynie czerń, szarości i zieleń; to w perfumach zarówno flakon, jak i zawartość muszą być bursztynowo-jesienno-ciepłe. Jak to Ewa określiła, 'równowaga musi być' ;]
Szkatułka genialna, najpierw kupiłam a potem zastanawiałam się co z nią zrobić
P.S. I łączy nas więcej niż ostatnio - bo nic mi od ostatnich zdjęć nie ubyło, za to sporo przybyło. Aż sprawdziłam, poprzednio wspólnych miałyśmy 9 zapachów. Zmylił Cię ten dziki tłumek

Nosku, za budyńkiem nie tęsknię, choć sentyment do zapachu mam spory
Jakiś czas temu zastanawiałam się nad złotą wersją, ale... Są inne marzenia. Classique przebija wszystkie ;]

Agnysko, Larendogry na zdjęciu nie ma - zapach jest w sześciennym, fioletowym szklanym flakonie z koreczkiem. Ponieważ flaszka nie ma atomizera, posilam się małym 12ml maluchem, do którego co jakiś czas przelewam wodę. Zapach cierpki, ziołowy, intensywny rozmaryn króluje w całej kompozycji. Wspólna soczysto-mydlana nuta z Incensi Villoresi.
A Mirra i Kadzidło to po prostu dziki kadzidlany szał. Co prawda to olejek zapachowy do podgrzewaczy, ale moje włosy świetnie go znoszą. Niesamowicie trwałe, ogniste i avignonowe kadzidło.

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-29, 20:57   #2468
anka_res
Zakorzenienie

Dodaję update - grudniowe nabytki (no, technicznie nabytki od końca listopada). Oprócz tego co na zdjęciu przybyło mi Princess, Vera Wang, Boudoir, Jasmin Noir i Rose Absolue - oraz mocne postanowienie poprawy i odwyku Koniec z zakupami na conajmniej miesiąc - półtorej. No, chyba że coś na wyprzedażach się trafi i będzie płakać do mnie przygarnij mnie...
Gwoli ścisłości dodam że w międzyczasie 2 flaszki zużyłam, a 3 odsprzedałam, więc nie jest źle
Co do Sensuous - obstawiam że jak tylko pojawi się w Pl fanki Dolce Vity ustawią się w długi ogonek przed Sephorą.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Image000.jpg (76,9 KB, 228 załadowań)
anka_res jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 21:02   #2469
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxwitchyouxxx Pokaż wiadomość
Moja bardzo skromna kolekcja
xxxWitchyouxxx, ciekawa kolekcja bo przyznam się że spośród Twoich zapachów znam tylko 2 (Perceive - nie lubię i Ode A L'amour - lubię ale bardzo nietrwałe na mnie). Widzę chyba najnowsze Versace? Jaki to zapach, bo w ogóle go nie znam? I może Pur Blanca - bardzo ładny zapach,
Stary 2008-12-29, 21:11   #2470
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Napisane przez anka_res Pokaż wiadomość
Dodaję update - grudniowe nabytki (no, technicznie nabytki od końca listopada). Oprócz tego co na zdjęciu przybyło mi Princess, Vera Wang, Boudoir, Jasmin Noir i Rose Absolue - oraz mocne postanowienie poprawy i odwyku Koniec z zakupami na conajmniej miesiąc - półtorej. No, chyba że coś na wyprzedażach się trafi i będzie płakać do mnie przygarnij mnie...
Gwoli ścisłości dodam że w międzyczasie 2 flaszki zużyłam, a 3 odsprzedałam, więc nie jest źle
Co do Sensuous - obstawiam że jak tylko pojawi się w Pl fanki Dolce Vity ustawią się w długi ogonek przed Sephorą.
Rany, jeszcze masz miejsce na nowe nabytki? Jestem pod wrazeniem!
Widze tutaj kilka zapachow, na ktore sama mam ochote - Midnight Poison, Code, Chanel....wzielabym tez chetnie chociaz probke Sensous;-)
Gratulacje!
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 21:17   #2471
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Rany, jeszcze masz miejsce na nowe nabytki? Jestem pod wrazeniem!
Widze tutaj kilka zapachow, na ktore sama mam ochote - Midnight Poison, Code, Chanel....wzielabym tez chetnie chociaz probke Sensous;-)
Gratulacje!
Dzięki Hawo, miejsca nie mam niestety, nabytki częściowo w pudłach, na szczęście niedługo przeprowadzka. To na zdj to jest zwykły Poison, Midnight mam w większej pojemności jako że a) okrutnie go uwielbiam, b) TŻ się zlitował c) Cena dobra była w Ryanair (56 euro za 50 ml) - polecam. Próbkę moge podesłać jak będę w Pl, niestety to na wiosnę dopiero Na all też widziałam raz.
Stary 2008-12-29, 21:22   #2472
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Dzięki Hawo, miejsca nie mam niestety, nabytki częściowo w pudłach, na szczęście niedługo przeprowadzka. To na zdj to jest zwykły Poison, Midnight mam w większej pojemności jako że a) okrutnie go uwielbiam, b) TŻ się zlitował c) Cena dobra była w Ryanair (56 euro za 50 ml) - polecam. Próbkę moge podesłać jak będę w Pl, niestety to na wiosnę dopiero Na all też widziałam raz.
A na moim monitorze wyglada jak granatowy Midnight Poison;-)
Code widzialam w przecenie po 21 funtow wraz z dwoma balsamami, zastanawiam sie nad kupnem. Z drugiej strony korci mnie zestaw minaiturek Diora (Midnight Poison, Miss Dior Cherie, Jadore i Addict2) za 17;-) Minus miniaturek jest taki, ze nie posiadaja spraya , tylko zwykly otworek przez co niewygodnie sie je uzywa...
Stary 2008-12-29, 21:27   #2473
anka_res
Zakorzenienie

Ten sam zestaw miniaturek tutaj jest za 23 euro (zdzierstwo, biorąc pod uwagę aktualne ceny walut) a i zestaw Code - za coś około ponad 30. Mówisz może o Perfume Shop? Tam są zawsze takie fajne promocje
Co do miaturek, podpisuję się wszystkim czterema kończynami - bez spreju są dla mnie bezużyteczne. Chyba tylko jedną Pradę Intense mini trzymam bez spreju, bo wiadomo, rzecz cenna Jak to aplikować? Miałam do niedawna 100 ml Angela bez spreju, do tego dokupiłam atomizer specjalnie do tego zapachu, nie będę przecież kupować atomizera do miniaturki...
Stary 2008-12-29, 22:05   #2474
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Te ceny widzialam w Bootsie. Zreszta mozesz zerknac ceny na ich stronie www.boots.com
Czasem kupuje miniaturki, gdy wiem ze dany zapach nie podoba mi sie az na tyle, aby kupowac duza pojemnosc. Wiem, ze niektorych perfum po prostu nie zuzyje.
Niestety miniaturki sa bez atomizera co sprawia, ze sa niewygodne, niehigieniczne i niewydajne.
Juz wole probki kupic!
Stary 2008-12-29, 22:35   #2475
anka_res
Zakorzenienie

W irlandzkim bootsie niestety pełna dezorganizacja - to norma w tym kraju (nie wiadomo co i za ile, panny dopiero w sobotę koło południa metkowały dobra a i do dzisiaj nie wszystkie im się udało ometkować), większości tych promocji nie ma. Że o różnicach w cenie nie wspomnę, zresztą pewnie sama wiesz że w UK wybór wszystkiego w Boots jest zwykle większy. Ale nic to w końcu stycznia wybieram się do Belfastu oj zakupy będą trzeba korzystać z kursu EUR/GBP.
Stary 2008-12-29, 22:47   #2476
trihomonas
Zadomowienie

Cytat:
Super kolekcja Czy lubisz tez inne zapachy Chanel??? Ja dzis dokupilam sobie Allure i jestem pozytywnie zaskoczona,bardzo zapach mi sie podoba.W ogóle ja jakas chyba inna jestem-kupilam kolejny zapach,który nie cieszy sie wsród wizazanek-Clinique Happy (poza DKNY delicious Night i versace woman)
trihomonas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 22:58   #2477
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trihomonas Pokaż wiadomość
Super kolekcja Czy lubisz tez inne zapachy Chanel??? Ja dzis dokupilam sobie Allure i jestem pozytywnie zaskoczona,bardzo zapach mi sie podoba.W ogóle ja jakas chyba inna jestem-kupilam kolejny zapach,który nie cieszy sie wsród wizazanek-Clinique Happy (poza DKNY delicious Night i versace woman)
Trihomonas - uwielbiam zapachy Chanel. Mam Chance (klasyczne i Eau Fraiche), Allure, Allure Sensuelle, Coco Mademoiselle, poluję na Coco klasyczne. Jedyne czego nie trawię to No. 5 i No. 19.
Clinique Happy - też mam i lubię (acz wolę Happy Heart) - zawsze mnie dziwią jego niskie oceny, w Be Delicious Night się zakochałam od drugiego podejścia - zauważyłam niskie oceny, sama się do nich początkowo przyłożyłam (już się wyedytowałam ) może odkrywczy ten zapach nie jest ale jak bosko się w nim chodzi!
Z Twojej listy to muszę przyznać, że tylko Versace Woman nie podchodzi mi absolutnie, nie moge go znieść.
Stary 2008-12-29, 23:27   #2478
trihomonas
Zadomowienie

Cytat:
Trihomonas - uwielbiam zapachy Chanel. Mam Chance (klasyczne i Eau Fraiche), Allure, Allure Sensuelle, Coco Mademoiselle, poluję na Coco klasyczne. Jedyne czego nie trawię to No. 5 i No. 19.
Clinique Happy - też mam i lubię (acz wolę Happy Heart) - zawsze mnie dziwią jego niskie oceny, w Be Delicious Night się zakochałam od drugiego podejścia - zauważyłam niskie oceny, sama się do nich początkowo przyłożyłam (już się wyedytowałam ) może odkrywczy ten zapach nie jest ale jak bosko się w nim chodzi!
Z Twojej listy to muszę przyznać, że tylko Versace Woman nie podchodzi mi absolutnie, nie moge go znieść.
Wooow to sporo masz zapachów Chanel Ja próbuje sie przekonac do Chanel no5-moze kiedys...No19 mi sie zupelnie podoba a dzis wachalam ta czarna Coco i nawet nawet a i równiez pieknym zapachem jest Chance eau Fraiche-to wlasnie miedzy nim a allure sie zastanawialam i wybralam ten drugi ale predzej czy pozniej Chance tez trafi do mojej kolekcji
trihomonas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 23:38   #2479
selya
Zadomowienie

Dziewczyny, niezwykłe są Wasze kolekcje. I te małe i te duże.
Gratuluję pasji

Rachelo trochę jednakiego dobra mamy Ale wiele z tego co u Ciebie dumnie chlupie we flaszkach u mnie jeszcze smutnie przykrywa dno w odlewkach. Cuuuudnie

Kropko nie myślałam, że coś swojego znajdę w Twojej kolekcji. A tu proszę: EdM.
Gratuluję błogostanu zapachowego
selya jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-30, 00:13   #2480
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Sabbath Właśnie z tym ciepłem to dziwna sprawa. O ile w ubraniach ciepłych barw nie trawię i akceptuję jedynie czerń, szarości i zieleń; to w perfumach zarówno flakon, jak i zawartość muszą być bursztynowo-jesienno-ciepłe. Jak to Ewa określiła, 'równowaga musi być' ;]
Szkatułka genialna, najpierw kupiłam a potem zastanawiałam się co z nią zrobić
P.S. I łączy nas więcej niż ostatnio - bo nic mi od ostatnich zdjęć nie ubyło, za to sporo przybyło. Aż sprawdziłam, poprzednio wspólnych miałyśmy 9 zapachów. Zmylił Cię ten dziki tłumek
No tak, tłumek mnie rzeczywiście zdezorientował, ale wiesz sama, że to bardzo atrakcyjny tłumek, więc jestem usprawiedliwiona.

A w kwestii ciepła... nie wiem, Rachelo, czy to dziwna sprawa, czy jakaś prawidłowość, bo i ja w ubraniach preferuję czerń (ewentualnie w zestawieniu z czystą, chłodną czerwienią) i mam wybitnie zimny typ urody, a jednak zapachy dobieram podobnie jak Ty - wyłącznie ciepłe. Nie wiem, czy to kwestia równowagi, czy odzwierciedlenia osobowości, czy może jakiejś kompensacji, ale ta temperatura zapachu jest chyba najważniejszą cechą łączącą wszystkie moje flaszki. Dlatego Twoja kolekcja nie dziwi mnie, tylko zachwyca.

Withyou, Anko_res - bardzo ładne, przyjazne kolekcje.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 02:05   #2481
rachela
Zakorzenienie

Selya, dumne chlupanie mnie rozbroiło!
Odlewkom Twoim życzę rychłego rozpączkowania do pojemności zacniejszych

Sabb, aaa widzisz, to ze mnie typowo ciepły typ. Miodowe oczy, żółtawy [a raczej sprany do granic możliwości...] odcień skóry, piegów latem jakby krowa ogonem po twarzy trzasnęła. Tylko że na widok brązów i czerwieni wiję się nie gorzej jak na widok święconej wody ;]

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 08:26   #2482
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Withyou, Anko_res - bardzo ładne, przyjazne kolekcje.
Sabbath, to tylko przed-i po-świąteczne nabytki do kolekcji, całą obfotografowałam kiedyś tam, ale dzięki Fajnie że przyjaźnie wyglądają - oryginalne określenie nt.perfum
Stary 2008-12-30, 08:48   #2483
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Agnysko, Larendogry na zdjęciu nie ma - zapach jest w sześciennym, fioletowym szklanym flakonie z koreczkiem. Ponieważ flaszka nie ma atomizera, posilam się małym 12ml maluchem, do którego co jakiś czas przelewam wodę. Zapach cierpki, ziołowy, intensywny rozmaryn króluje w całej kompozycji. Wspólna soczysto-mydlana nuta z Incensi Villoresi.
A Mirra i Kadzidło to po prostu dziki kadzidlany szał. Co prawda to olejek zapachowy do podgrzewaczy, ale moje włosy świetnie go znoszą. Niesamowicie trwałe, ogniste i avignonowe kadzidło.
Ajajaj. Trzeba było napisać, że są paskudne i nie warto sobie głowy nimi zaprzątać A tak będę musiała kombinować jak się do Ciebie uśmiechnąć o próbkę

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-30, 09:09   #2484
sunny belle
Rozeznanie

anka_res Tyle nabylaś w sam grudzień? Zapachy świetne, zazdroszczę Ci Chętnie 'niuchnęlabym' Secret Obssesion. Co do Chanel, również bardzo lubię zapachy chociaż w swojej kolekcji posiadam tylko narazie Coco Madeimoiselle. Za Chanel no.5 też nie przepadam, zbyt 'pudrowy'.
xxxwitchyouxxx ladnie, ladnie Nie przepadam tylko za zapachami Avonu, jak dla mnie się za krótko trzymają

sunny belle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 11:15   #2485
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Cytat:
xxxWitchyouxxx, ciekawa kolekcja bo przyznam się że spośród Twoich zapachów znam tylko 2 (Perceive - nie lubię i Ode A L'amour - lubię ale bardzo nietrwałe na mnie). Widzę chyba najnowsze Versace? Jaki to zapach, bo w ogóle go nie znam? I może Pur Blanca - bardzo ładny zapach,
Versace, Medusa EDP mój ulubiony zapach. Jest delikatny i kobiecy(na mnie bardzo trwały) Kompozycja zapachowa nie jest "ciężka"...więc nadaję się na co dzień i wyjątkowe wieczory

Nuty zapachowe
nuta głowy: guawa, czarna porzeczka, wisteria, bez
nuta serca: orchidea, jaśmin, lotos
nuta bazy: piżmo, wetiwer, drewno cedrowe, drewno kaszmirowe, ambra

Cytat:
Napisane przez sunny belle Pokaż wiadomość
xxxwitchyouxxx ladnie, ladnie Nie przepadam tylko za zapachami Avonu, jak dla mnie się za krótko trzymają
Na mnie Today i Tomorrow z avon'u trzymają się bardzo długo...A niektóre zapachy są naprawdę ulotne np.Pur Blanca

PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!!

Edytowane przez xxxwitchyouxxx
Czas edycji: 2008-12-30 o 11:26
xxxwitchyouxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 13:03   #2486
rozwydrzona
Zadomowienie

Exclamation Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

Specjalnie dla Hathayogi
taka skromniutka... jeszcze przed czystkami i zmianami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg perfC.jpg (58,0 KB, 212 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg perf1.jpg (55,3 KB, 165 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg perf2.jpg (50,0 KB, 160 załadowań)
Stary 2008-12-30, 13:14   #2487
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

O nawet mamy wspolny zapach-Wish. Neonature ma moja mama za to a w tym czerwono czarnym flakoniku to jakies arabskie perfumy?
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 13:20   #2488
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny belle Pokaż wiadomość
anka_res Tyle nabylaś w sam grudzień? Zapachy świetne, zazdroszczę Ci Chętnie 'niuchnęlabym' Secret Obssesion. Co do Chanel, również bardzo lubię zapachy chociaż w swojej kolekcji posiadam tylko narazie Coco Madeimoiselle. Za Chanel no.5 też nie przepadam, zbyt 'pudrowy'.
Tak tyle ale na swoje usprawiedliwienie mam fakt ze prawie wszystkie w naprawde dobrych ofertach (perfumerie w Irl szalaly przed swietami i po ze wzgledu na upadek sprzedazy detalicznej), a za pomoca jednej flaszki (Poison, konkretnie) oblewalam fakt ominiecia mnie przez redukcje etatow ) Nie jest to moje normalne tempo kupowania perfum jednak (zwl. ze jeszcze ze 4 flaszki kupilam przez allegro ktorych na zdjeciu niet).

Edytowane przez anka_res
Czas edycji: 2008-12-30 o 13:23
Stary 2008-12-30, 13:22   #2489
anka_res
Zakorzenienie

[quote=rozwydrzona;1027063 9]Specjalnie dla Hathayogi
Fajna kolekcja. Wish nas tez laczy i LdeLL bo Princess mam w tej drugiej odmianie, to jest Flower Princess jak mnie wzrok nie myli...
Stary 2008-12-30, 13:27   #2490
rozwydrzona
Zadomowienie

Tak, Princessko, arabskie... Ładne, ale na kimś... Wszyscy się tym na mnie zachwycają, a mnie boli głowa... No i trwałe jak cholera z Gwiazd Pustyni

Tak, to faktycznie Flower Princess potestuję ją wiosną i w cieplejsze temperatury, bo póki co również przyprawia mnie o ból głowy, więc jeśli w cieplejsze dni się nie sprawdzi, to poleci Dzing! również zbliża się ku wystawieniu na All.

A ta druga mała odlewka to Dune Sun
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości