Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-29, 10:49   #4321
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
na początku pieczywa żadnego nie wolno, a pożniej wprowadza się pelnoziarniste pieczywo. Jak zjesz jajecznice z papryka cala swieza, lub pomidorem, to Ci juz miejsca na pieczywo nie zostanie

kliwia czyli co na śniadanie powinnam zjeść- jeszcze nic nie jadłam dzisiaj.

Jeszcze 292 dni i ślub

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2008-12-29 o 10:51
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 10:55   #4322
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
bylam na niej baaaardzo najedzona! Aż Tż się smiał ze jem wiecej niz wczesniej
Akurat w tej diecie sie nie ogranicza dobrych produktow

ooo to chyba ja zaczne

a co zrobic jak jestem caly dzien w pracy i nie mam czasu na jedzenie
i nawet nie mam jak zrobic gotowych potraw?
Stary 2008-12-29, 11:06   #4323
kliwia
Zakorzenienie

emilia poczytaj, bo w jednym zdaniu się napisac nie da.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=277571

striippi no niestety na tej diecie trzeba jesc o okreslonych porach, na pewno dalabys radę 5 minut wykjrzesać by zjesc salatkę z warzyw? Jakieś przerwy Ci perzyslugują chyba?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 11:17   #4324
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
emilia poczytaj, bo w jednym zdaniu się napisac nie da.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=277571

striippi no niestety na tej diecie trzeba jesc o okreslonych porach, na pewno dalabys radę 5 minut wykjrzesać by zjesc salatkę z warzyw? Jakieś przerwy Ci perzyslugują chyba?
dzięki

Stary 2008-12-29, 11:40   #4325
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
no czasami ciezko...zwlaszcza jak jest szef

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

Jeszcze 292 dni i ślub
a mi 200
Stary 2008-12-29, 11:43   #4326
Maggie1983
Zakorzenienie

Ja dziewczyny probowalam tej diety garsciowej, ale czulam sie jak beka, bo jadlam z zegarkiem w reku co 2 godziny. Myslalam ze ta dieta bedzie dla mnie idealna bo ja jem 2 razy dziennie ale duzo, ale nie bylo efektow ani w dol ani w gore, czulam tylko ze nawet przytylam. Kurcze, moze sprobuje z nia raz jeszcze? a tak wogole to dostalam od Mikolaja wage elektroniczna, wiec musze sie wziac za siebie
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 12:10   #4327
agnusek22
Wtajemniczenie

A u mnie najlepiej sprawdza się dieta MŻWR Łączę przyjemne z pożytecznym. Nie umiem sobie odmówić pewnych rzeczy - niestety. Dlatego jak zdarzy mi się zjeść coś bardziej kalorycznego, to podkręcam ćwiczenia. Na szczęście bardzo lubię ćwiczyć Poza tym, staram się unikać pizzy (to jedyny fast food, który uwielbiam!!!!) i np. założyłam sobie, że jem ją raz w miesiącu. Nie słodzę też kawy i herbaty i nie pijam soków (chyba że świeżo wyciśnięte). Pieczywo czy makarony tylko pełnoziarniste. Dużo zielonej i czerwonej herbaty. Ogólnie staram się jeść zdrowo, ale świętoszkiem nie jestem Polecam wam dział na wizażu poświecony dietetyce i fitnesowi

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-29, 12:48   #4328
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

mamy wódkę jupii !!
w końcu i nam ruszyły przygotowania !!

zadzwoniliśmy do producenta Polmos bierzemy 250szt wódki Krakus do każdej gratis cola no i przy zakupie 70szt - 4 gratis butelki wodki
Stary 2008-12-29, 13:00   #4329
agnusek22
Wtajemniczenie

Super Strippi

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2008-12-29, 13:13   #4330
kliwia
Zakorzenienie

a my mamy do odebrania wina ihihh
super że nam już tak ładnie idą przygotowania, kupujemy suknie, wódki zaproszenia yeah ;]
Stary 2008-12-29, 13:44   #4331
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Super Strippi
Cytat:
a my mamy do odebrania wina ihihh
super że nam już tak ładnie idą przygotowania, kupujemy suknie, wódki zaproszenia yeah ;]

ehh już nie wiem czy super....

wczoraj teściu kazał mi załatwić numer do Polmosu z Wrocławia

my dziś dzwoniliśmy ugadywaliśmy wszystko i w ogóle

jak już załatwiliśmy i jutro odbiór o 9:00 rano

to rodzice tż-ta wymyślają, że w realu sobieski 16,99zł kosztuje :/
i teraz już nie wiadomo

mój tż się na mnie drze i w ogóle chce mi się już ryczeć

najlepsze jest, że ciągle mi powtarza " co nagle to po diable" no ale za 2 dni nowy rok i ceny wódki wzrastają od 1zł w górę :/
wrrrrrrr

tak bardzo chcą zaoszczędzić i najlepiej załatwiać wszystko 2 miesiące przed ślubem, bo u nich w rodzinie kuzynka wpadła i załatwili wszystko w 2 miesiące

MAM DOŚĆ
Stary 2008-12-29, 13:45   #4332
kliwia
Zakorzenienie

no a po ile ta wodka w polmosie? ale macie gratis wodkę i colę do kazdej butelki
Stary 2008-12-29, 13:46   #4333
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Wszak jestem PM 2007 ale Domi kochana nie pisze u nas na watku tylko tu do ciebie napisze...
nie jestes jedyna.. to juz zalezy od charakteru człowieka i nie masz wpływu u mnie przed slubem było podobnie bo ja z mama mamy uparte charaktery tylko ze rodzice wszystko nam parwie zapłacili.. z taka róznica ze moi nie oszczędzali a tŻ tak.. nie nie było wdki jaką tŻ chciał nie było kamerzysty na drugi dzien bo żałowali dod. 200 zł!!! ale slub minął i wszystko wraca do normy.. kazdy musi to przetrwac.. ale naparwde tylko romzowa z rodzicami pomoze na spokojnie powiedz im co myslisz.. ze u Ż nie jest przeciez ciekawa sytuacja finansowa.. że nie zawsze jest tak ze zamozni wybieraja sobie zamożnych na całe zycie i wtedy nikt nikogo sie nie czepia..widocznie płytko myślą co niektórzy ale kochana trzymaj sie i wiedz ze do slubu musisz nerwy w konserwy bo schudniesz jeszxcze bardziej i co?? suknia bedzie wisiec jak na worku..a sucharki dawno wywszły z mody...

Dziewczyny życzę spokojnych przygotowań i oby dla kazdej z WAs ten dzien był najpiekniejszy w zyciu!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 13:48   #4334
agnusek22
Wtajemniczenie

No właśnie, przecież tu macie gratisy i cena też nie powinna być zabójcza...więc w czym tż i tata widzi problem? Nie martw się

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2008-12-29, 14:12   #4335
jaga_2001
Zakorzenienie

Hej dziewczynki.

Swieta, swieta i o swieta. Tylko zeby u mnie swieta wogole byly... Wraz z TZ przelezelismy je w lozku, bo oboje bylismy chorzy. Tak nas grypa dopadla, ze oboje mielimy 40* goraczki, a mi dodatkowo odebralo glos. Teraz jest juz lepiej (dzieki antybiotykowi, ktory oboje lykalismy), ale nadal mam chrype i kaszel... Ech... Dobrze, ze psa moglam u dziadkow zostawic i ze Nas dokarmiali przynoszac jedzenie. Co ciekawe to tylko moja rodzina nami sie interesowala. Odzewu ze strony rodziny TZ na to, ze jestesmy chorzy nie bylo zadnego. Mieslimsy w 1 dzien swiat pojechac do ojca TZ. Zadzwonil wiec, ze nie przyjdziemy. Odebrala kobieta ojca TZ. Myslicie, ze jakos sie tym zainteresowala? Nie. TZ plul jej plwocina do sluchawki przez dwie minuty, bo zlapal go atak kaszlu, a ja przez te dwie minuty nadawala o to u nich i kogo to u nich dzien wczesniej nie bylo. Nawet sie nie zapytala, czy lekow nie trzeba, a moze jedzenia... Tak sie wkurzylam, ze na migi TZ kazalam sie rozlaczac (nie dalam rady nic mowic, nawet szeptem ni bylo mnie sluchac). Tak to mozna polecac na rodzine TZ. A on chcecwszystkich ciotkow i wujkow pozapraszac. I sasiadow. Musze z nim o tym pogadac, bo mi sie to nie podoba. Do tego dalej jest problem z matka TZ. Przed swietami sama mowila, zeby w swieta do niej nie przyjezdzac. Wrecz zabronila sie TZ pokazywac. Na co TZ z pytaniem, czy nie chce sie ze mna podziecil oplatkiem. Ta syknela, ze sobie nas w swieta nie zyczy. A po swietach zaczela wydzwaniac do TZ z wyrzutami, dlaczego go nie bylo... Jak tak dalej pojdzie to nie wyobrazam sobie tego jak bedzie wygladalo nasze wesele... To bedzie parodia a nie wyczekiwany dzien.

No, i sie dowiedzialam, ze zarowno moj chrzesnty jak i jego zona, czyli siostra mojej mamy nie przyjda na moj slub. Sa ze soba poprztykani i nie chca obok siebie siedziec i na siebie sie patrzec...

Sielanka.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 14:28   #4336
Maggie1983
Zakorzenienie

Ach, slucham tego wszystkiego i sie przekonuje ze nie tylko u mnie nie jest kolorowo no coz dziewczynki pozostaje nam tylko odliczac dni do naszego slubu, bo wtedy zalozymy wlasne rodzinki i bedzie wszystko pieknie tak jak to sobie marzylysmy bedac malymi dziewczynkami na pewno tak bedzie, prawda???
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 14:45   #4337
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Ach, slucham tego wszystkiego i sie przekonuje ze nie tylko u mnie nie jest kolorowo no coz dziewczynki pozostaje nam tylko odliczac dni do naszego slubu, bo wtedy zalozymy wlasne rodzinki i bedzie wszystko pieknie tak jak to sobie marzylysmy bedac malymi dziewczynkami na pewno tak bedzie, prawda???

zgadzam się z Tobą Maggie, bo u mnie też nie jest kolorowo, ale po ślubie wszystko się uspokoi i już będę miała swój domek z TŻ

Stary 2008-12-29, 14:46   #4338
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
no a po ile ta wodka w polmosie? ale macie gratis wodkę i colę do kazdej butelki
po 17,80 Krakus Premium a normalnie kosztuje ok 23zł

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
No właśnie, przecież tu macie gratisy i cena też nie powinna być zabójcza...więc w czym tż i tata widzi problem? Nie martw się

jednak odwolalismy ta wodke !!

oczywiscie moja mama musiala dzwonic i odwolywac !!

pojechali sami kupic sobieskiego w realu !

nawet sie mnie nie zapytali o zdanie

ja pier##le !!
Stary 2008-12-29, 14:51   #4339
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
po 17,80 Krakus Premium a normalnie kosztuje ok 23zł

jednak odwolalismy ta wodke !!

oczywiscie moja mama musiala dzwonic i odwolywac !!

pojechali sami kupic sobieskiego w realu !

nawet sie mnie nie zapytali o zdanie

ja pier##le !!

szok poprostu!jak tak można:/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-29, 14:53   #4340
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki
Ale sie stesknilam Tż poszedl do pracy a ja mam dzis wolne i siup na komputerek Ale mam dzis tez duzo roboty bo obiecalam Tżtowi ze posprzatam w naszym pokoju bo kupilismy sobie loze, komode i szafke i bylo z tym mnostwo balaganu i zeby troche przed swietami posprzatac to Tż to wszystko powrzucal do tej komody (ja bylam w tym czasie u siebie w bielsku) i teraz musze to poukladac zeby bylo po mojemu ale nie chce mi sie W dodatku jeszcze album dla rodzicow mialam robic...ehh

Kurde jak tak czytam te wasze problemy z rodzicami to strasznie mi was zal Kurcze takie klotnie o pieniadze, albo kompletny brak zainteresowania to cos przeokropnego
Ja myslalam ze u mnie moze tak byc, bo najpierw moja mama twierdzila ile to jeszcze nie mamy czasu, ale teraz widze ze tez chce zeby ten dzien byl dla mnie taki jaki sobie wymarzylam i chce zebym byla szczesliwa. Ale pamietam jak bylo mi przykro kiedy po targach slubnych opowiadalam jej o makijazystce a ona mi na to: A po co Ci to? Przeciez ja cie umaluje wtedy to az sie poryczalam. No ale co dziwne, minelo pare miesiacy od tamtego czasu i mama sama zaczela mowic o makijazystce, wrecz sie wypiera ze nie pamieta ze mowila cos o tym ze ona mnie bedzie malowac, co co raz przypominamy jej z Tżtem, bo ona to wtedy powiedziala przy Tżcie i on tez to pamietam A co mega dziwne sama kazala sie zapisac do tej kosmetyczki co siebie zapisalam hehe Takze wierze ze i u Was się jakos ułoży...
Co do tematu kasy to tata Tżta jest juz na emeryturze, ale sobie jeszcze dorabia ok 1000 miesiacznie i zaoferowal sie ze bedzie nam to wplacal na konto na wesele lub mieszkanie totez nam wplaca, a raczej Tżtowi Moja mama tez czuje sie w obowiazku pomoc nam finansowo, ale z racji tego ze wychowuje nas sama z bratem, w dodatku teraz brat na studia poszedl, a mama boi sie ze po nowym roku moze stracic prace bo ich firma sie sypie i jak nic nie wymysla to moze tak sie stac to nie chcielibysmy brac za duzo od niej pieniazkow, dlatego staramy sie jak najwiecej sami naodkladac... Na razie mamcia zaplacila mi 1000 zl za suknie

A my kupilismy dzisiaj wodke Wyborowa po wielu namyslach bedziemy testowac na sylwka

Kurde siedze zbunkrowana w naszym pokoju bo dzis chodzi ksiadz po koledzie No i tesciu z siostra tzta czekaja bo mial od 8 rano chodzic, a jeszcze nie dolazl, a ja siedze zbunkrowana bo nie chce zeby mnie widzial i se pomyslal W ogole nie lubie ksiezy po koledzie, zawsze mnie to wkurzalo, siedziec pol dnia, czekac, potem spowiedz 5 minut co kto robi i po co, co roku te same pytania, po czym koperta i papa - co roku to samo Ale przez to ze tak siedze to juz cale orzeszki zjadlam i nazarlam sie ze obiadu to pewnie nie tkne ;/
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 14:56   #4341
martucha84
Zakorzenienie

jupik... teraz masz tydzien na ochloiecie.. rdzice tez wiec jak wrocia na spokojnie mozesz sie zapytac co z tym slubem.. jak odwolaja to zrobicie sami sobie obiad dla rodziow i tyle.. i bedzie tak jak chcieliscie...
a masz moze rodzenstwo? kogos kto by sie wstawil za toba?

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
jakoś tak parę lat temu zaczął z tymi przemowami i zostało
Co ustaliliście z Sylwkiem? My mieliśmy go spędzić sami, tak jak 2 lata temu, ale ostatecznie zaprosiła nas do siebie koleżanka ze studiów i do niej idziemy. Będziemy prawdopodobnie we czwórkę- ona z narzeczonym (biorą slub 2 tygodnie przed nami) i my .
idziemy nasza paczka z dawnych lat na sylwka do kolezanki do domku bedzie nas 12 osob mysle ze bedzie wesolo
ciesze sie ze wy tez macie plany tak spokojnie my myslelismy o takim sylwku ale jednak skonczylo sie na domowce

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Na razie nie rozmawialiśmy z rodzicami TŻta, nie wiemy na czym tak naprawdę stoimy więc nie będziemy na razie im zawracać głowy. Ale myślę, że akurat nimi nie mamy się co martwić, bo oni w nic się nie wtrącali- jak wybieralismy rzeczy, za które oni płacą to im tylko mówiliśmy, co wybraliśmy i oni w to nie ingerowali-interesowali się ale w normalny sposób. Za to moi akurat w wybór zespołu się wtrącali, bo DJa chcialiśmy i tak nas opieprzyli, że wzięliśmy zespół.
A jak nie będzie wesela to nie szkodzi, jakoś przeżyjemy że nas wrobili w ten cyrk i że musimy się przez nich tłumaczyć TŻta rodzinie, tylko naprawdę te zaliczki i kary umowne mnie dobijają.
hmm a czy macie te kary umowne.. bo rozmawialm wlasnie z tz i mowi ze wasza kara jest przepadniecie zaliczek ale nic chyba sie nieplaci.. to oni maja wam zapalacic podwojna zalicze jak zerwa umowe..

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Ja też mam to foto, właśnie chcialam ci je wkleic ale mnie motley ubiegła bardzo mi sie podoba ale my prawdopodobnie będziemy mieli srebrne auto tak więc serduszka musiałybybyć czerwone, to w sumie nie problem, ale boje sie e rano nie
nie będzie czasu tego kleic (wiecie slub mam na 12) a jak sie to zrobi wieczorem to do rana się coś z tym stanie
co do tych samochodow to doradzam wam kwiatki na przysaawkach, takich okraglych przezroczystych jak do szyb maskotki sie przyczepia.. nic od predkosci niespada ani mycia auta i woskowania.. i sie trzyma i trzyma.. wiem bo wyprobowalam polecam a przedewszytkim nieniszczy lakieru.
Cytat:

Dziewczyny mam już postanowienie noworoczne- schudnąć conajmniej 10 kg.
Mam rowerek w domku więc ćwiczenia już są. Teraz tylko postanowienie : rano i wieczorkiem ćwiczenia. Rano 15 minut, wieczorkiem 30 minut.
Tylko teraz co z dietą. Ciężko jest coś wybrać, w necie tyle tego jest i niektóre takie wymyślne. Czy któraś z Was była na diecie już? Proszę o radę co powinnam jeść na śniadanie, obiad i kolację.
Trzeba się za siebie wziąć, bo ślub tuż tuż.
moj tata schudl 20 kg w ciagu max 3 iechow.. dieta ŻP czyli zryj polowe.. naprawde pomaga jadl pol tego co zwykle i jezdzil na roweru codziennie jakis dystans.. polecam... a i wogole slodyczy niejadl..
Stary 2008-12-29, 15:00   #4342
Emilia211
Zakorzenienie

martucha84 ja wiem,że jak zacznę mniej jeść i ograniczę to co najbardziej tuczy to zrzucę szybko

mam rowerek w domu i dużo czasu po pracy także dam radę

SAMBAdiJANEIRO--- tylko nie wypijcie wszystkiego w sylwka!:p

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2008-12-29 o 15:01
Stary 2008-12-29, 15:05   #4343
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Wszak jestem PM 2007 ale Domi kochana nie pisze u nas na watku tylko tu do ciebie napisze...
nie jestes jedyna.. to juz zalezy od charakteru człowieka i nie masz wpływu u mnie przed slubem było podobnie bo ja z mama mamy uparte charaktery tylko ze rodzice wszystko nam parwie zapłacili.. z taka róznica ze moi nie oszczędzali a tŻ tak.. nie nie było wdki jaką tŻ chciał nie było kamerzysty na drugi dzien bo żałowali dod. 200 zł!!! ale slub minął i wszystko wraca do normy.. kazdy musi to przetrwac.. ale naparwde tylko romzowa z rodzicami pomoze na spokojnie powiedz im co myslisz.. ze u Ż nie jest przeciez ciekawa sytuacja finansowa.. że nie zawsze jest tak ze zamozni wybieraja sobie zamożnych na całe zycie i wtedy nikt nikogo sie nie czepia..widocznie płytko myślą co niektórzy ale kochana trzymaj sie i wiedz ze do slubu musisz nerwy w konserwy bo schudniesz jeszxcze bardziej i co?? suknia bedzie wisiec jak na worku..a sucharki dawno wywszły z mody...

Dziewczyny życzę spokojnych przygotowań i oby dla kazdej z WAs ten dzien był najpiekniejszy w zyciu!!!

tak to już bywa. Teraz przyszłam do domu, moi rodzice gdzieś pojechali. Bedą chcieli dac, beda się pytac czy cos trzeba to może weźmiemy, ale sama już się prosic nei bede. Zreszta już po ptakach, bo to czego nie chciałam stało sie i Tz juz wybrał z pieniedzy na lokacie, zeby zapłacic orkiestre

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 15:11   #4344
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

szok poprostu!jak tak można:/

mam juz dosc

na szczescie mam juz wzor tortu jaki upiecze nasza znajoma ktora tez bedzie na weselu

tylko ze ozdoby beda delikatne nie bedzie tak duzo kwiatow

i kolorystyka rozowo- biala

ale ksztalt tak wlasnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05869.jpg (64,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05870.jpg (80,5 KB, 26 załadowań)
Stary 2008-12-29, 15:12   #4345
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
SAMBAdiJANEIRO--- tylko nie wypijcie wszystkiego w sylwka!:p
hehehe spokojnie przynieslismy tylko 1 butelke do domu a reszta spoczela w garazu a garaz ladnych pare kilosow od domu, bo tam gdzie Tż mieszkal kilka lat temu Tylko troche sie obawiam, zeby nam sie siorka Tżta nie "wlamala" do garazu bo wie ze jest tam wodka, a ona luuubi sobie pochlac w maju bylismy na weselu kuzynki Tżta to dostalismy 2 flaszki starogrodzkiej (bleee ) na wychodne - 1 my z tż, druga jego ojciec i siostra. Tż położyl nasza flaszke na biurku w naszym pokoju, po czym pojechalismy na pare dni do bielska. Wracamy a flaszki nie ma Tata Tż sam to zauwazyl i sam o tym powiedzial, tzn zapytal czy ja wzielismy do bielska. Po czym stwierdzilismy ze widocznie siostra sobie "pożyczyla". W sumie mala strata bo i tak nie wiem czy bysmy ta flaszke wypili, ale jednak troszke bezczelne to bylo

i jeszcze zastanawiam sie czy tesciowi jednej flaszki nie przywiezc. Bo dzis tz przyszedl z ta 1 flaszka na gore i tesciu sie pytal kiedy kosztujemy, a tu taki zonk bo flaszka na sylwka a o nim nie pomyslelismy
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 15:26   #4346
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
wrocilam z pracy, wziełam kawłek serniczka do łózka i wpadlam sie przywitac

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 15:31   #4347
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczyny a ja to sie liczy w ogóle tort, jakos 1kg na 10 osób tak???

Stary 2008-12-29, 15:36   #4348
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.
Basia wydaje mi się że poniektóre ceny bardzo zawyżyłaś??? Ale co tam Twoja sprawa....

Dużo napisałyście a że jetem w pracy z moimi szefami nie mam za bardzo jak nadrobić i odpowiedzieć na każdy post z osobna...

Tym dzieczyną , które mają problemy z rodzicami szczerze współczuję i przytulam gorąco.
Strippi fajna propmocja z tą wódką

Ja zamówiłam 80 butelek Gorzakiej De lux.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 15:40   #4349
jaga_2001
Zakorzenienie

Dziewczyny, moja kolezanka z ogolniaka sprzedaje swoja kiece slubna na allegro.
http://allegro.pl/item516328281_piekna_sukn ia_slubna_herm_s_sabbia.h tml

Suknia jak suknia. Fotograf ten sam co moj. Ale nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to jak bylka ubrana jej siostra rodzona, ktoraj ednoczesnie byla jej swiadkowa... Widac jej stroj na 3 zdjeciu. Trzyma ja akurat w talii i po czesci widac jaki ma stroj na sobie... Czarny gorset lub tuba (stawiam na to drugie) i falbaniasta jeansowa spodnica do kolan. Na nogach miala srebrne lub zlote japonki na plaskim... Fryzura to po prostu rozpuszczone, ufarmobwane na czarno wlosy, wyprostowane na prostownicy, ale nie wygladajace zbyt dobrze, bo zbyt ulizane

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 15:40   #4350
domi7ks
Zakorzenienie

Słyszałam, ż ta gorzka de lux jest własnie na wesele teraz super, jest bardzo dobra my w gruncie rzeczy planujemy z Tz Pana Tadeusza, poniekąd latego, że nam sie butleki podobaja

Daysy a ile masz gości skoro 80 butelek?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości