|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Cytat:
Cytat:
![]() _ biegnie w miejscu póżniej (może) nauczy się chodzić twarzy z grymasów zmieniła zdanie i postanowiła być wróciła do noszenia pampersów
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2008-12-29 o 14:27 |
||
|
|
|
#4712 |
|
Wtajemniczenie
|
Każdej nocy jest ktoś kto myśli o Tobie zanim zaśnie.
nie mogę żyć sama, bo jestem zakochana ;] od słońca do deszczu, od świtu do zmierzchu. z talii kart scenariusz dat. na Ozyrysa! ![]() Hasta manana jutro też jest dzień ;] nie zmienisz tej nocy, nie zmienisz jej w dotyk.
|
#4713 |
|
Zadomowienie
|
pocałuje, albo przytulę cię.
nie kłamię. po prostu oszalałam. uczuć natłok. zbyt duży tłok w mojej głowie. nie ma odważnych by wypowiedzieć te słowa prawdy... zobacz, jestem wysoko ponad ich słowami. jadę. windą do nieba. nie zamierzam udawać miłej. w tanim sklepie mogę kupić sobie twój uśmiech. lubię patrzeć w Twoje oczy kiedy pada. chcę opowiadać Tobie jak wygląda swiat! chcę Ciebie - ile tylko sie da. patrzę w oczy jego zmęczone życiem. I nie patrz tak bardzo blisko I nie podchodź tak bardzo głęboko. nieśmiertelność karą jest za grzechy me. gdy wychodzę ciepły, letni wieje wiatr. zmysły moje rejestrują każdy dźwięk twojego serca. w oczach twoich widzę tylko niemy żal. spływa maska z twej twarzy wraz z fałszem. madafucking.looser. ;D
|
|
#4714 |
|
Raczkowanie
|
wiesz, co nas łączy? przecież jesteśmy już dorośli, popłyńmy razem ciekawe, co nam jeszcze zostało? ta historia, która nigdy się nie kończy będzie kolorowe to, co było szare może weźmiemy koc i pójdziemy na dach? ![]() .. szczerej i mocnej osobliwości wnika głęboko w nasze umysły dziewczyny to najmocniejszy narkotyk ![]() ja szukam aż znajdę, tak mówi Pismo. nie otwieram oczu, szukam ciebie obok siebie. w życiu zrób spację, pojedźmy na kolację ta noc może być dla nas wszystkim mam ochotę odwiedzić twój rejon rozrywki ![]()
|
|
|
|
#4715 |
|
Raczkowanie
|
pocałuję / przytulę / zgwałcę - do wyboru, do koloru. ;d
|
#4716 |
|
Rozeznanie
|
bo męska rzecz być daleko, a kobieca - wiernie czekać.
Chciałabym, aby było jak w tej piosence. Ja i Ty. I przemoknięte serca miast. Siarczysty mróz. Wewnątrz, na zewnątrz i w sercu. Przerwijmy już to straszne milczenie. Podam herbatę w różowej porcelanie. Dzieli nas szerokość naszych ramion. I to przeświadczenie. Że jesteś. Że też o mnie myślisz. A może to tylko złudzenie? Chwytam łapczywie. Otwieram oczy i zdaje sobie sprawe, że znowu złapałam powietrze, a nie Ciebie. Że to był znowu tylko sen. |
|
|
|
#4717 |
|
Raczkowanie
|
to było dla mnie perfekt, wiesz?
![]() tyle jest we mnie pasji do nas salsa! chodź cię popieszczę tak jak nikt jeszcze ![]() ja wiem, że ty wiesz, że ja wiem, że ty wiesz. kocham cię, pomimo innych myśli. dla nas raczej w planach jest spacer po tęczy kotku, wygraliśmy siebie w totolotku ![]() uuu, awaria, kocham cię jak wariat. póki co jesteś moją imaginacją przyszłością jesteś! niepotrzebny mi harem zdjemij to ![]() jestem kobiecości wulkanem
|
|
|
|
#4718 |
|
Rozeznanie
|
daciaaaaaa - okradłam
![]() Miłość to szczęście, ale i tragedia. Źle ulokowana niszczy ludzkie dusze, doprowadza do upadku. Plotka. Rozprzestrzenia się szybciej od zarazy i bywa równie groźna, jak broń w ręce sprawnego szermierza. Nie unikniesz jej, chcesz czy nie. Plotkarz wytropi Twoje ciemne sprawki, prawdziwe lub wyimaginowane. Doprawi szczyptą pikanterii. I sprzeda. Na jarmarku, na cmentarzu, w kościele. Czas mnie zmienił, wiara w miłość mi obrzydła. Sam na ziemi, przykre, ale muszę przyznać, czas mnie zmienił, w jednej chwili podciął skrzydła, kradnąc jutro, przekuł serce niczym igła. Jej usta drżały, a w oczach błyszczały łzy. Nienawidzisz mnie za to, że jestem szczęśliwa? Obiecałeś niebo. Nie słuchałeś, gdy mówiłam, że mam lek wysokości... Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2008-12-29 o 15:09 |
|
|
|
#4719 |
|
BAN stały
|
1. Konkretne pytanie. I jak zwykle konkretnie denna odpowiedz.
2. Z Toba zapłakane oczy są tak piękne. 3. zobaczył mnie całą i powiedział : jestes piękna. 4. Miłośc nie istnieje w sobie,tylko w Nas. Jest naszym osobistym dziełem. 5. Bo wtedy nie było rzeczy niemozliwych. 6. Miałaś wszystko. Jego duszę i serce. teraz nie masz nic oprócz wspomnień .. |
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
okradaj ile chcesz
pewnie, że można miło mi NieZTejBajki ___________ 2 minuty, których nie muszę dzielić na pół. zakłócasz poranną harmonię w mojej głowie leżę na łóżku i myślę sobie, że jest dobrze znowu ten śmiech, co zabiera oddech i dusi myślę sobie, że to nie było takie złe nie ma kto osuszyć moich łez po Tobie został uśmiech. Myślałeś, że łzy? ee... niewiarygodne jak można odżyć tak bardzo bałam się żyć bez Ciebie. Dziś bałabym się powrotu teraz sama siebie pytam, czemu ja to wszystko znosiłam człowiek naprawdę nieświadomy jest ile dobrego jest na świcie marny uśmiech, który nie chce zniknąć jeśli ma być byle jak, to ja dziękuję.
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2008-12-29 o 15:24 |
|
|
|
#4721 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje w imieniu TiS ![]() ![]() Cytat:
jesteś świetna ![]() ii bez offa. 1. Topię sie w uczuciach.. |
||
|
|
|
#4722 |
|
Wtajemniczenie
|
czyzby Molesta Ewenement? RapoweSerce ![]() Czarnula4 ![]() ej naprawde mnie nakręciłyście więc łapie chwile te słodziutkie, choć krótkie innym razem te bezpowrotne i ulotne. mogło już być ------- A może macie jakieś oryginalne,a krótkie o szczęściu, a zarazem smutku? Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2008-12-29 o 15:36 |
|
|
|
#4723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję , kradnę wszystkie ! < 3333333 ![]() _______________________ `wiesz, czegoś nie rozumiem ! mam spokojne miejsce a wciąż celowo zanurzam się w szaleństwie" - Dzień dobry, co podać.? - Miłość. - Wzajemną.? - Tak... - Niestety, już nie ma... - A kiedy jest.? - Często. - To dlaczego ja nigdy na nią nie trafiam.? - Nie wiem... - Szkoda, że nie mogę zamówić świerzej dostawy miłości...ale wzajemnej.! ` Wyobraźnia jest hamulcem, życia marzycielem` 'Jeżeli już mam być komuś lub czemuś wierna, to przede wszystkim sobie samej.' Nadzieja, wspomnienia i miłość - najcenniejsze, co możesz mi dać . Mam limo pod okiem bo całą noc się biłam z myślami. Jednym spojrzeniem zatrzymujesz świat
|
|
|
#4724 |
|
Przyczajenie
|
Kiedy zamykam się w Twoich ramionach, ukołysana w bezsenny czas, koszmar oddala się i mogę uśmiechać się przez sen. To niepojęte ile można uczynić dla drugiego człowieka.
__________________ Im więcej wiem, tym więcej nie wiem. |
|
|
|
#4725 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe słowa, kochane!
Abunee , gdzieś Ty? ; ( -------------- ta, francuskie filmy i zgaga. zostaną tylko słowa. cicho szepczesz, zostań... sumienie mnie gryzie. w oczach mamy łzy... z całej namiętności... zostały tylko wiersze. godziny milczenia. usiądź ze mną. nie czuję już nic. nie mam duszy. strzel do mnie we śnie! szklanka wody. gdy opadnie pierwsza łza... i znów noc. pełne uczuć słowa. nigdy tego nie powiem na głos. czuję się bezpiecznie. nie chce więcej niż już mam. jesteśmy tylko szarymi ludźmi. uwolnij mnie od bólu i porażek. zabij się. a jednak...brakuje mi ciebie. zapach Twój. widziałam jak kochałeś mnie. tak, to było w moim śnie. wszystko tęskni. każda część mojej duszy. mojego ciała. tłumię w sobie te uczucia. puste dni. puste i samotne. nas czas się kończy. jakie to głupie. mówisz, że się znamy. nie będę cię prosić... wstręt. zachlapana uczuciami. brudna od strachu i przygnębienia... nic mi nie chciałeś powiedzieć. proszę, zostań. westchnienia bezwstydne. indywidualistka. przestań. potrafisz tylko kłamać. jesteś tak doskonały. w swoich kłamstwach. gorzko. jak nigdy wcześniej... mówiłeś, że to na zawsze. dla Ciebie to nie była miłość. nie łatwo mnie oszukać. wcale nie jestem naiwna. nie tak, jak sądzisz. czy mogę zostać do rana? uciekamy przed śmiercią. nie istnieje już nadzieja, prawda? nie zapomnę twoich słów. przecież wiesz... lepiej mieć w sercu ranę. niż z kamienia serce mieć. wszystko jest takie ulotne. cisza nas przykrywa. umarł dla mnie świat. cisza sterylnego tła. bez wytchnienia, kradniesz dni. czułam ciebie obok. czułam, że mam wszystko... sen na jawie. szybko mijają wszystkie chwile... aura zepsucia w powietrzu. inne pragnienia. to wszystko czego chcę. niedorozwinięci emocjonalnie. zakochani. jak seryjny morderca.
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-12-29 o 16:22 |
|
|
|
#4726 |
|
BAN stały
|
RapoweSerce - mniam
![]() powinnam - ładnie^^ ![]() envious - ciekawe ![]() Onax3 - mraaauuu ^^;P;* maguu - "pocałuję / przytulę / zgwałcę - do wyboru, do koloru. ;d" jest mój nie gnieewasz się ?![]() eccentriic. - tęsknotka;(;* ok, opisy; Biegnij za nią ile tchu, bo ona chce abyś ją dogonił. powiesz mi że byłam rąbkiem Tęczy? spojrzałeś jakbyś mnie pragnął zapamiętać. Dla wielu nie wzejdzie już słońce. Macica miejscem egzekucji... rasizm bez kolorowych. Kochaj ludzi choć oni nienawidzą cię Kochaj ludzi choć oni woleliby oglądać nasze trupy A ja na złość im będę żyć nie dam się . Ukrzyżowana na mapie świata. Polska. mam marzenie i doskonale wiem co z nim robić. systematycznie rzucam sobie kłody pod nogi. Edytowane przez FuriousLollipop Czas edycji: 2008-12-29 o 16:07 |
|
|
|
#4727 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Życiem kieruje szczęście, nie mądrość. Jeżeli chcesz zrozumieć słowo szczęście, musisz je pojmować jako zadośćuczynienie, a nie jako cel. Chciano za szczęściem rozpisać listy gończe, ale nikt nie umiał podać rysopisu. Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. Szczęście robi dobrze ciału, ale smutek rozwija siłę umysłu. Najgłębszy smutek szczęścia, że wszystko przemija. Smutek rozproszy się jak słońce wstanie. On jest jak mgła. A jednak smutek upiększa życie ... ...tylko Twoje szczęście moim może być... chyba nie pomogłam ...
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
styrana -
jesteś wspaniała. od zawsze Ciebie okradam . aaah. < 333
Kiedy kochamy lub głęboko w coś wierzymy, czujemy się silniejsi od całego świata, ogarnia nas pogoda ducha, która bierze się z pewności, że nic nie zdoła pokonać naszej wiary. Ta niepojęta siła pomaga nam podejmować trafne decyzje we właściwym czasie, a kiedy osiągniemy cel, jesteśmy zaskoczeni swoimi zdolnościami. Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jaki etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#4730 |
|
Raczkowanie
|
mhmmm
![]() ---------- już wiem, jak całujesz, chcę wiedzieć, co dalej on nie chce nikogo prócz mnie kocham jak patrzy, chociaż nie robi wyznań, to trzyma za rękę jak prawdziwy mężczyzna ja jak mała dziewczynka się poddaję posłusznie jego dłonie sprawiają, że mam dreszcze jego zapach do gorączki rozgrzewa za jego ciało dam się sponiewierać wiem, że to jest ten uśmiech, który sprawia, że mówię - nie odpuszczę. to jak biała gorączka on ma antidotum w oczach tylko ja sypiam w jego ramionach to dla niego zostałam stworzona to mój teren pod jego ubraniem i to ja będę matką jego dziecka! |
|
|
|
#4731 |
|
Raczkowanie
|
kochanie, samotność można wypić do dna.
choć to trudne. .tonąc w fikcji. Nie ma Ciepła . nigdzie . szukałam . zamarzłam. A ja wciąż swój bilet trzymam w dłoni i swoją walizkę głupich, ciepłych snów.
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Styrana jak ja uwielbiam twoje opisy ;** Nie będe reszty wymieniać bo bym musiała na nowo przeczytać wiekszośc postów, widze że nawet nowe dziewczyny są tak trzymać ![]() jesteście Mega ;*** Ja w sumie to przygotowuje się już do studniówki,i miałam troche problemów osobistych. Ode mnie miksowo: czasem można coś odbudować ale nie tak mocne jak kiedyś. Przyjaźń jest jak zrujnowane miasto moze się odbudować ale już nie tak silne jak dawniej. "Moje myśli, słowa są szalone, me marzenia w kaftanie uwięzione..." Lubiłam jak mowiłeś o miłości. Mówisz wiem czego chcę i że tego właśnie chcesz W mieszkaniu brakuje powietrza Zachowajmy w sercu tylko te najpiekniejsze chwile "szeptem modlę się do uśpionego nieba o zwykły chleb miłości" prześliczny książę nagle stanął ... A w niej zabiło małe serce Co nie jest taką prostą sprawą I śniła, że dla niego tańczy A on ukradkiem bije brawo (...) Lecz jakże kruche bywa szczęście W nietrwałym świecie z porcelany Złośliwy wiatr zatrzasnął okno I książę rozbił się "na amen" I znowu stoi obok lustra Na toaletce całkiem sama ... na zawsze odszedł ukochany a ona wciąż tęskniła za nim Rzygam miłością "Życie samo pisze Nam scenariusze. Często pęka czarno-biala taśma tego życia, a w filmie tym niczego nie da się cofnac." Może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek W moim innym świecie jest inna prawda I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania I łączy nas namiętność z której mogą szydzić Patrzę jak uśpiona, ponad słowa. Powiedz tylko jak zrozumieć, Głupie serce co wciąż kocha ... -Nie pamiętasz bajki o dziewczynce, która uciekła z balu ? -Co ? -Sluchaj, chodzi o to, że Pani Kopciuszek chciala uciec przed milością własnego życia . -Aaa . Ale i tak jej się to nie udalo . -Otóż to ! chcesz mnie pod choinkę? ... wiem, że chcesz. -Cześć. Widziałam Cię wczoraj -Mnie? a Gdzie? - w moim śnie. Chciałabym spalić całą swoja wyobraźnię. Nawet już nie pamietam jak smakują Twoje usta. -Walczyłam o naszą przyjaźń.Starałam się pokazać jak bardzo nie nadaje się do związku i jak bardzo kocham kogoś innego. - I co? -On o mnie zapomniał - To chyba dobrze? - Nie - Przecież nie chcialaś z nim być. Więc w czym problem? - Bo zapomniał co to przyjaźń.. Biała magia między nami. Ja kochałam ciebie tak Tak jak byś Bogiem był Ale nawet w moich snach Nie mogłeś ze mną być Niebo, ziemia ja i ty Na świata dwóch krańcach Żeby bliżej ciebie być Stawałam na palcach Ja kochałam ciebie tak Tak jak byś Bogiem był Teraz we mnie wiary brak I nie wiem co zrobię z tym Kiedy widzę ciebie znów To chce mi się płakać Żeby bliżej ciebie być Znów stanę na palcach |
|
|
|
|
#4733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ' A jednak gdy milczymy jakoś łatwiej się zrozumieć..' 'Ciągle szukam tej jednej drogi-ale wcale nie ma łatwych dróg' ' Ile nieba w sobie widzimy?' 'Ile we mnie jest Ciebie a w Tobie mnie?' Popełniam błędy jak większość, ale nie jak wszyscy!
|
|
|
#4734 |
|
Raczkowanie
|
styrana-musze w kazdym poscie pisac, ze Cie okradam ?
![]() ![]() nastychick- ![]() ![]() RapoweSerce-boskaś Tyy ;* ![]() not-początkująca, ale jaka boska ! ;* envious-genialnaś Ty ;* nieliczylamsiewcale-boskaś Ty ;* Onax3-łaa ! kradnęę ;* Czarnula4-kradnęę ;** ___ nauczę Cię żyć..jak kochać i śnić.. Potrzebuję Cię.. po prostu potrzebuję.. Cierpliwość w miłości? A kto zmusi piorun do powolnego uderzenia? Mam wielki dług wobec Boga, który dał mi najwspanialszego Anioła.. Chociaż raz pozwól mi usłyszeć, że zależy Ci właśnie na mnie.. Nie piszesz, nie dzwonisz..przecież kochałeś..już zapomniałeś..? Bo ja taka skryta jestem..Uczuciowo nie wylewna. Niby nic a jednak coś, niby nikt a jednak ktoś.. Tu nie chodzi o to, czego ja chcę, tylko ile Ty jesteś w stanie mi dać.. Przy Tobie chciałabym zapomnieć, że gwiazdy gasną.. Mówisz mi, że jesteś zły..nie strasz mnie..nie wierze Ci .. !! Przytul mnie, pomóż mi przetrwać noc.. Zaślepiona uczuciem, które nie zna granic.. Jeśli będę taka jakiej nie rozumiesz to o jedno Cię proszę kochaj mnie jak umiesz. Nie odbieraj sobie życia, drugiego nie dostaniesz.. Cofnąć czas.. Uczę się żyć. Uczę się uczyć. ![]() Poczułam ciepło..pochodziło z Twojego ciała.
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2008-12-29 o 21:43 Powód: dodanie opisu |
|
|
|
#4735 |
|
Raczkowanie
|
jejku dawno mnie nie było
![]() moje kochane : FuriousLolliPop , not , Bniewie , daciaaaaaa i najlepsiejsza moja kee ! ;* jesteście cudowne ! ( ; opisy : W życiu singielki są ważne trzy pierwsze razy. Pierwszy seks, pierwszy udany seks i pierwsza wizyta w mieszkaniu nowego mężczyzny.(...)Kolejny pierwszy raz to ten kiedy uzmysławiasz sobie, że to ten jedyny. Łatwo wyznać komuś miłość, ale nie samym uczuciem człowiek żyje. Oczami gwiazd opowiem Ci noc. Ja Cie kocham , a Ty drwisz. Dobrej nocy już nie życzysz mi. tylko ty.. umiesz wymyślać mi świat.
|
|
#4736 |
|
Raczkowanie
|
pewno, że Wdowa
kradnijjj ![]() -------------------- dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać chyba łatwo zobaczysz miłość w moich oczach nic nie mówię, z boku stoję, myślę o czymś. szczerze? że masz piękny uśmiech i piękne oczy. dzięki tobie się uśmiecham co by się nie działo jednak - świat może poczekać nikt nam nie ukradnie szczęścia, naszych marzeń tyle lat znasz mnie - nie mam zalet, mam wady ale mogę wziąć dobre wino i pójść tańczyć w deszczu z tobą mam dla ciebie maly prezent, znów mam cię w sercu
|
|
|
|
#4737 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no i cóż poczniesz, kradnę po raz.. straciłam rachubę ![]() _ czasem chciałabyś się na niego rzucić, ale, cholera, nie możesz. potrafię szybko i celnie zripostować, rzucić zjadliwym komentarzem. Pochyla mnie i całuje w lewy policzek, a ja jednocześnie staję na palcach, by pocałować go w prawy. W efekcie zderzamy się nosami, bo wyszło na to, że oboje mierzyliśmy prosto w usta. platoniczne pocałunki. hej, mogę się w Tobie zakochać ? promienie szczęścia przeciekające przez brudne okna. |
|
|
|
|
#4738 |
|
Raczkowanie
|
ja składam się z części niespójnych
taneczno-erotycznie słodkie tabu, jak Sade sprawię, że za chwilę znów pomyślisz, by mnie mieć twój zapach na mej mokrej skórze, jak tatuaż już na wieczność jest mi zaje.biście gdy tak na mnie patrzysz zakazany owoc, który pragnę zerwać
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję.
;*** Ty również boska jesteś. <33
chciałaby zrobić sobie zapas tego szczęścia na potem. Tyle, że miłość jest jak słońce - niepodobna jej przechować w magazynie. Zawsze ta jedyna w swoim rodzaju. W sieci można udawać wszystko, z wyjątkiem tego, co się naprawdę liczy. Nie możesz udawać inteligencji, poczucia humoru ani błyskotliwości... złośliwości, przewrotności, ani całej reszty twojej paskudnej, fascynującej osobowości.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Bniewie i _Anusia_ standardowo - okradłam
![]() ode mnie: zaświergolona. michał anioł. let it snow, let it snow, leti it snow. hej ty, który mieszkasz w niebie, proszę pożycz mi swój grzebień. czasem słońce, czasem deszcz. każda chwila filtrowana myśleniem o tobie. dopijam chciwym haustem moja codzienna wiosnę. zmęczenie materiału. my zamiast gadu-gadu wolimy bisous-bisous. / bisous - buziak dis-moi ou` chercher. / powiedz mi gdzie szukać nie ma humoru, którego nie da się zepsuć. what if i love you a little less than before? just joking. / co jeśli kocham cię trochę mniej niz wcześniej? tylko żartuję.i gdy mi jest dobrze, moja dusza mruczy. wyprzeć się samej siebie, zamknąć we własnym świecie. niech ten dzień nie minie nigdy mnie. gadanie. mówienie. milczenie. pisanie. czytanie. czekanie. kochanie. sprzedaj lodówkę i jedź. przyjemny ciężar w portfelu pełnoprawnej użytkowniczki polskich dróg. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2008-12-29 o 17:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

, przerysowana

nic dodać, nic ująć.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)