Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-29, 12:36   #4861
nefretari
Raczkowanie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez Funieczka Pokaż wiadomość
Witam wszystkich po świętach. Rozpisałyście się niesamowicie. Nie dałam rady jeszcze tego wszystkiego nadrobić.
U mnie święta pod znakiem choroby. Dopadł nas jakiś wirus (z tego co widzę to połowa z Was to przechodziła) i albo na muszli klozetowej albo nad muszlą klozetową. Tak więc objeść się nie objadłam. Myśle, nadrobię to teraz a tu pech, grypa i apetyt zerowy Z jednej strony dobrze, a z drugiej tak trochę przykro. Ale w wigilię smażonych grzybów nie darowałam
Ech, ledwo łażę. Trzeba jednak bo dziecko...
Nice6irl cudny ten twój pupil. Trochę się boję, ale tak na rękę to bym wzięła. Miły jest?
Roses widziałam kieckę na modowym. Cudo. Gdyby miała leżeć w szafie to ja bym chętnie...coś, jakoś...
Guanta paskudne dolegliwości. Ale jeśli dorwie Was kiedyś zapalenie pęcherza to tyłas na gar z parującą ciepłą wodą. Mnie żadne leki nie pomagały. A to poskutkowało i w dwa dni później nie ryczałam przy siusianiu.
A poza tym nie licytujcie się ile która waży, bo każda figura inna i nie zawsze wzrost ma ogromne znaczenie. Ja mam 160 i ważę 70 kg. Noszę obcasy i wydaję się sobie całkiem w porządku. W odpowiednich ciuchach...
A ja w te święta wku%^&$#@*^am moją teściową na maksa. Tż nie widzi takich rzeczy. Może to i lepiej. Z Wysp przyjechała jej córka. Oczywiście cud miód i orzeszki. A ja co u nich się pojawiłam to mocny makijaż, zawsze uczesana i w nowych ciuchach. A teściowa zawsze mi powtarzała, że ja tak skromnie się noszę. To miała przesyt, bo patrzyła to na córę to na mnie i zębami zgrzytała. Hihihi
A powiedzcie mi, skąd u ludzi pęd ku markowym ciuchom? Nie ważne, że szmata i rozleci się po pierwszym praniu. Grunt, że metka odpowiednia...
Funieczko, nie Ty jedna nie rozumiesz tego pędu. Ja tam do takich sklepów nie wchodzę, no chyba, że jakaś mega wyprzedaż jest. Wolę się ubrać za niższą cenę i coś zawsze zostanie w portfelu. Mój TZ również nie kupuje namietnie firmówek, ale jak by mu cos w oko wpadło to by nie pogardził. Szmata jak szmata, ale wprawdzie chyba lepsza jakosć, jak kiedys kupił koszulę to do tej pory ją ma, a to było jakieś 5-6 lat temu. Koszula z tych uniwersalnych męskich z długim rękawem i jeszcze nieraz założy.
nefretari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 12:49   #4862
gastone
Raczkowanie

Ja tez nie musze nosic mrkowych ciuchow.Dla mnie jakosc nie marka. Kiedys moj maz robil zdjecia w zakladzie gdzie szyli ciuszki.Okazalo sie ze te ciuszki maja pozniej tylko naszywne markowe metki dwoch firm (nie bedewymieniala firmy) Zwykle szmatki tylko z metka.Nigdy sie nie podniecalam takimi rzeczami.O)wszem jak cos mi sie podobalo a bylo w fajnej cenie to kupowlam nie dlatego ze markowe tylko ze ladne i niedrogie.
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia!
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 12:54   #4863
nefretari
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
Ja tez nie musze nosic mrkowych ciuchow.Dla mnie jakosc nie marka. Kiedys moj maz robil zdjecia w zakladzie gdzie szyli ciuszki.Okazalo sie ze te ciuszki maja pozniej tylko naszywne markowe metki dwoch firm (nie bedewymieniala firmy) Zwykle szmatki tylko z metka.Nigdy sie nie podniecalam takimi rzeczami.O)wszem jak cos mi sie podobalo a bylo w fajnej cenie to kupowlam nie dlatego ze markowe tylko ze ladne i niedrogie.
dokłądnie mam tak samo, kupuję ubrania, żeby się w nich dobrze czuc, niektórych rzeczy, które aktualnie są w modzie nigdy bym na siebie nie włożyła
a metka niestety kosztuje, mi jednak do szczęścia nie jest potrzebna
Stary 2008-12-29, 13:00   #4864
adrijah
Zakorzenienie

Dzień Dobry

znacie może jakieś sposoby na chrypkę? poza mlekiem z miodem

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
nice - jakie cudo taaa jej się nie da namówić serio - oprócz gadów próbowaliśmy szczura kupić boi się, gadów się boi, psów nie chce w mieszkaniu i takie tam
Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Jakaś uparta ta twoja znajoma Przecież to tylko zwierzątka.
ja ją doskonale rozumiem i jako współlokatorka też bym się nie zgodziła na takiego zwierza ja wiem, że to się trzyma w terrarium i nie powinno wychodzić z pokoju właściciela, ale jakby się jednak wydostało to ja bym dostała zawału i wywaliła zwierza razem z właścicielem z mieszkania chyba panicznie się boję i nie chciałabym się zetknąć z takim zwierzem w domu.
a jeszcze jakby była taka sytuacja, że właścicieli by nie było powiedzmy cały weekend i ja bym się miała zająć zwierzakiem.. o w życiu

Cytat:
A powiedzcie mi, skąd u ludzi pęd ku markowym ciuchom? Nie ważne, że szmata i rozleci się po pierwszym praniu. Grunt, że metka odpowiednia...
współczuję wirusa

Cytat:
Napisane przez nefretari Pokaż wiadomość
Funieczko, nie Ty jedna nie rozumiesz tego pędu. Ja tam do takich sklepów nie wchodzę, no chyba, że jakaś mega wyprzedaż jest. Wolę się ubrać za niższą cenę i coś zawsze zostanie w portfelu. Mój TZ również nie kupuje namietnie firmówek, ale jak by mu cos w oko wpadło to by nie pogardził. Szmata jak szmata, ale wprawdzie chyba lepsza jakosć, jak kiedys kupił koszulę to do tej pory ją ma, a to było jakieś 5-6 lat temu. Koszula z tych uniwersalnych męskich z długim rękawem i jeszcze nieraz założy.
syn przyjaciółki mojej mamy (z którym z resztą chodziłam do przedszkola, podstawówki i gimn ) zawsze patrzył na metki baardzo. to była do tego stopnia paranoja, że jego Mama ze starych spodni czy bluz zaczęła metki odpruwać jak już się nie nadawały i odkładać. Potem kupowała mu najzwyklejsze spodnie np w Tesco i przyszywała im metki Lee a on się nie orientował w ogóle i w nich chodził tylko dlatego, że miały metkę, bo jakby się dowiedział, że są z tesco, to by nawet na nie nie spojrzał ale nadal nie wiem dlaczego ma takie podejście

ja zauważyłam, że często przywiązują uwagę do metek osoby, które nie koniecznie na to stać. Mam koleżankę, która ma naprawdę ciężką sytuację i ciuchy generalnie kupuje w lumpkach albo w takich sklepach z rzeczami po sezonie itp, jak w Factory (nie pamietam jak to sie fachowo zwie). Nie widzę w tym nic dziwnego, dopóki nie okazuje się, że zaraz po sprawdzeniu rozmiaru, sprawdza.. metkę i choćby nie wiem jak ładnie miała w danej rzeczy wyglądać, to jeśli nie zna firmy, odłoży... ale to jest próba dowartościowania się, świadomość, że nosi markowe ciuchy poprawia jej samopoczucie
Stary 2008-12-29, 13:04   #4865
nefretari
Raczkowanie

ja też lubię grzebać w lumpkach i nie widzę w tym nic złego

EDIT: a ten chłopak o którym napisałaś musiał się nieźle orientować, skoro nie zauważył, że metka doszywana

Edytowane przez nefretari
Czas edycji: 2008-12-29 o 13:05
Stary 2008-12-29, 13:06   #4866
MiSiApYsia101110
BAN stały

Hej wam dziewczynki.Co tam ciekawego u was słychać???
MiSiApYsia101110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 13:06   #4867
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

co do ciuchów nic dodać nic ująć
idę do puzzli

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-29, 13:10   #4868
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
ja też lubię grzebać w lumpkach i nie widzę w tym nic złego

EDIT: a ten chłopak o którym napisałaś musiał się nieźle orientować, skoro nie zauważył, że metka doszywana
ja też nie widzę w tym nic złego, lumpki są spoko tylko trzeba mieć cierpliwość

teraz już troche bardziej kuma, ale kiedyś go tak co chwilę wkręcała i chociaż mogła trochę na nim zaoszczędzić, a teraz ni cholery, sam zaczął schodzić na zakupy

Cytat:
Napisane przez MiSiApYsia101110 Pokaż wiadomość
Hej wam dziewczynki.Co tam ciekawego u was słychać???
hej

nie wiem jak u reszty, ale u mnie słychać mój zachrypnięty głos i marudzącego brata po prostu poświąteczna sielanka
Stary 2008-12-29, 13:24   #4869
MrsVargas
Wtajemniczenie

Dzień dobry

A ja mam wolne
Zjadłam właśnie zupkę, idę się upiększać i jadę do TŻ na wieczór filmowy

To teraz w telegraficznym skrócie

U Was też taka dziwna pogoda? Normalnie wiosna.
Ja bardzo lubię lumpki jeśli tylko mam natchnienie
Przyszły dziś dwie torebki z etorebka, jedna boska druga już nie, będzie zwrot

Adrijah sprytna ta mamcia była

Malinko a ile tych puzzli masz?

Nice śliczny jaszczur
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 13:41   #4870
Funieczka
Zakorzenienie

GG do Funieczka

To mamusia w dalszym ciągu go ubiera? Ultimatum co do funduszy ciuchowych. Albo w granicach rozsądku, albo z gołym tyłkiem.
Ja tam uwielbiam SH. Zawsze coś sobie upatrzę. Ostatnio kupiłam baleriny za 10 zł. Nowe, jeszcze z naklejką w środku. Niestety małe i powędrowały do siostry. Większość ciuchów mam z tego rodzaju sklepów. Mam jednak to szczęście, że babka, która to prowadzi odkłada dla stałych klientów ciuchy z metkami.
Funieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 13:59   #4871
nice6irl
Zakorzenienie

Funieczko, całkiem miły i przyjazny. A w dodatku ciekawski

Cytat:
Mam jedną bardzo dobrą znajomą, która chyba nigdy nie ubierze nic bez metki. Nienawidzę z nią chodzić na zakupy, bo wchodzimy do sklepu sportowego, gdzie wiatrówka kosztuje 300zł, a ona musi ją mieć. Potem dorabia sobie te 10 dni, żeby zarobić 300zł, kupuje ją i nosi. To samo z butami, torebkami i innymi.

Ja też wolę wyszperać coś taniego i ładnego, wtedy mam satysfakcję.

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość

ja ją doskonale rozumiem i jako współlokatorka też bym się nie zgodziła na takiego zwierza ja wiem, że to się trzyma w terrarium i nie powinno wychodzić z pokoju właściciela, ale jakby się jednak wydostało to ja bym dostała zawału i wywaliła zwierza razem z właścicielem z mieszkania chyba panicznie się boję i nie chciałabym się zetknąć z takim zwierzem w domu.
a jeszcze jakby była taka sytuacja, że właścicieli by nie było powiedzmy cały weekend i ja bym się miała zająć zwierzakiem.. o w życiu

Rozumiem, co to obawa. Każdy czegoś boi się w mniejszym lub większym stopniu. No trudno

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
ja zauważyłam, że często przywiązują uwagę do metek osoby, które nie koniecznie na to stać. Mam koleżankę, która ma naprawdę ciężką sytuację i ciuchy generalnie kupuje w lumpkach albo w takich sklepach z rzeczami po sezonie itp, jak w Factory (nie pamietam jak to sie fachowo zwie). Nie widzę w tym nic dziwnego, dopóki nie okazuje się, że zaraz po sprawdzeniu rozmiaru, sprawdza.. metkę i choćby nie wiem jak ładnie miała w danej rzeczy wyglądać, to jeśli nie zna firmy, odłoży... ale to jest próba dowartościowania się, świadomość, że nosi markowe ciuchy poprawia jej samopoczucie
Tak, jak moja wyżej opisana znajoma. Identyczna sytuacja. Nie przelewa się, ale drogie ciuchy muszą być. Chociaż akurat jest ona osobą wyrozumiałą i szanuje ludzi, którzy jej poglądów nie podzielają, dzięki temu lubimy się, w końcu
Stary 2008-12-29, 14:39   #4872
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
To mamusia w dalszym ciągu go ubiera? Ultimatum co do funduszy ciuchowych. Albo w granicach rozsądku, albo z gołym tyłkiem.
Ja tam uwielbiam SH. Zawsze coś sobie upatrzę. Ostatnio kupiłam baleriny za 10 zł. Nowe, jeszcze z naklejką w środku. Niestety małe i powędrowały do siostry. Większość ciuchów mam z tego rodzaju sklepów. Mam jednak to szczęście, że babka, która to prowadzi odkłada dla stałych klientów ciuchy z metkami.
to nie takie proste. on mieszka z matką, ale kasę ciągnie od ojca, ale nie na wszystko. ustalili, że ona go ubiera, karmi itd, a ojciec mu płaci za mieszkanie w wawie (bo w tym roku poszedl na studia), samochód itp. jego mama czasem jak jest na zakupach i coś jej wpadnie w oko to jeszcze mu kupi, ale coraz rzadziej. gorzej właśnie jak on idzie na zakupy i wszystko musi mieć odpowiednie metki..
Stary 2008-12-29, 15:11   #4873
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Gosiu - 5 opakowań - 1 już ułożyłam tylko kupić anty ramę, 2 będę właśnie rozpoczynać, a 3 leżą grzecznie w pudełku
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1230419337 - a stąd układam mapę świata teraz
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1230419337 - te już ułożone

Stary 2008-12-29, 15:19   #4874
Faficzkowa
Wtajemniczenie

co do ciuchów markowych to nie wiem dla kogo co jest marką? dla mnie to bardziej Dolce & Gabbana albo inne tego typu... a H&My to bardziej sieciówki
nie ukrywam ubieram się w tych sieciówkach bo tam są po prostu moje rozmiary.. kiedyś lubiłam wyskoczyć na targowisko gdzie co tydzień jest ogrom różnych ciuchów w ciekawych cenach ale raz, drugi będąc tam usłyszałam "nieee na panią to my nie mamy spodni/bluzki/kurtki" to miałam dosyć a nosiłam standardowy rozmiar 42!
Po za tym po części macie racje niektóre te "markowe" cichy są fatalnej jakości.... np Zara... nie polecam.... ale czasem warto wydać np na buty trochę więcej kasy i mieć coś porządniejszego niż wydać 89 zł albo 119zł (a to też nie małe pieniądze) i za rok je wymieniać bo wyglądają tragicznie...
SH też lubię, czasami bywam

Nice- nie mogę patrzeć na te pająki

nefretari nikt Cię nie wyrzuca, ale postawa się w naszej sytuacji... jak możemy się czuć (szczególnie jak któraś ma zły dzień) jak ty narzekasz i martwisz się swoimi 58 kilogramami może nie rozmawiajmy już o tym ILE KTÓRA waży najważniejsze jest to że mamy te zbędne kilogramy i wiemy jak to jest mieć ich za dużo

ale fakt faktem tutaj to jeest bardzo wesoło

byłam dzisiaj na wyprzedażach... jestem rozczarowana... kupiłam sobie stanik w H&M i chyba wrócię po rękwiczki do Cubusa... ogólnie mały wybór i już większość przebrana więc jak ktoś się wybiera do Katowic na 3stawy nie polecam, może w Silesi jest inaczej?

eh jutro już wyżeżdzam na sylwestra więc się z wami pożegnam jeszcze tu na pewno zajrzę ale tak na wszelki wypadek
BAWCIE SIĘ DOBRZE, szalejcie, uważajcie na siebie i do przeczytania w przyszłym roku :pijemy :
wyjeżdżam z przyjaciółką więc hasło przewodnie to: "Bawimy się jak damy jak nie damy, to też się bawimy "

Edytowane przez Faficzkowa
Czas edycji: 2008-12-29 o 15:21
Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 15:33   #4875
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Gosiu - 5 opakowań - 1 już ułożyłam tylko kupić anty ramę, 2 będę właśnie rozpoczynać, a 3 leżą grzecznie w pudełku
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1230419337 - a stąd układam mapę świata teraz
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1230419337 - te już ułożone
O układałam tę mapę świata z TŻ, przyłączyła się jeszcze jego mama i było wesoło ale ja to chyba jednak nerwów nie mam do tego Po ułożeniu robi wrażenie i pomysł z antyramą świetny, będzie pięknie
Te które już ułożyłaś to też nie lada wyzwanie było

Faficzkowa
ja też się wybieram na wyprzedaże, chcę jakieś fajne rękawiczki i szale, mam nadzieję że to nie będzie tak przebrane
A co do Sylwestra to baw się dobrze hasło przewodnie super zatem Szczęśliwego Nowego Roku

Edytowane przez MrsVargas
Czas edycji: 2008-12-29 o 15:35
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 15:49   #4876
nefretari
Raczkowanie

a ja na razie na żadne zakupy sie nie wybieram środków brak

ale chetnie pooglądam, jak pokażenie co upolowałyście
Stary 2008-12-29, 16:45   #4877
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Gosiu - no te mi zajęły 4 dni tylko. mam sposób na puzzle(ale chyba każdy tak robi - najpierw rogi, potem rozdzielam na konkretne rzeczy np. na tym co ułożyłam na 2 budynki, ławki, niebo, drzewa i już leci a ja uwielbiam puzzle... no mapa świetna jest właśnie się do niej zbieram 1500 elementów ja sądzę, że wyzwaniem będzie ten Kreml i masa nieba kiedyś układałam takie coś - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1206361830

Stary 2008-12-29, 16:47   #4878
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
co do ciuchów markowych to nie wiem dla kogo co jest marką? dla mnie to bardziej Dolce & Gabbana albo inne tego typu... a H&My to bardziej sieciówki
nie ukrywam ubieram się w tych sieciówkach bo tam są po prostu moje rozmiary.. kiedyś lubiłam wyskoczyć na targowisko gdzie co tydzień jest ogrom różnych ciuchów w ciekawych cenach ale raz, drugi będąc tam usłyszałam "nieee na panią to my nie mamy spodni/bluzki/kurtki" to miałam dosyć a nosiłam standardowy rozmiar 42!
Po za tym po części macie racje niektóre te "markowe" cichy są fatalnej jakości.... np Zara... nie polecam.... ale czasem warto wydać np na buty trochę więcej kasy i mieć coś porządniejszego niż wydać 89 zł albo 119zł (a to też nie małe pieniądze) i za rok je wymieniać bo wyglądają tragicznie...
SH też lubię, czasami bywam

Nice- nie mogę patrzeć na te pająki

nefretari nikt Cię nie wyrzuca, ale postawa się w naszej sytuacji... jak możemy się czuć (szczególnie jak któraś ma zły dzień) jak ty narzekasz i martwisz się swoimi 58 kilogramami może nie rozmawiajmy już o tym ILE KTÓRA waży najważniejsze jest to że mamy te zbędne kilogramy i wiemy jak to jest mieć ich za dużo

ale fakt faktem tutaj to jeest bardzo wesoło

byłam dzisiaj na wyprzedażach... jestem rozczarowana... kupiłam sobie stanik w H&M i chyba wrócię po rękwiczki do Cubusa... ogólnie mały wybór i już większość przebrana więc jak ktoś się wybiera do Katowic na 3stawy nie polecam, może w Silesi jest inaczej?

eh jutro już wyżeżdzam na sylwestra więc się z wami pożegnam jeszcze tu na pewno zajrzę ale tak na wszelki wypadek
BAWCIE SIĘ DOBRZE, szalejcie, uważajcie na siebie i do przeczytania w przyszłym roku :pijemy :
wyjeżdżam z przyjaciółką więc hasło przewodnie to: "Bawimy się jak damy jak nie damy, to też się bawimy "

A TAM, nie możesz patrzeć. Zdaje ci się

Dziękujemy za życzonka i ja również życzę ci dobrej zabawy, do zobaczenia tutaj wkrótce
A gdzie wy dziewczyny spędzacie Sylwestra?

Wiecie co mi tż dał wczoraj zapomniałam się pochwalić. Uzbierał 20 kodów z Tymbarka i wymienił na renifera z kocykiem, niżej foto. Cieszyłam się jak dziecko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 201435.jpg (20,8 KB, 12 załadowań)
Stary 2008-12-29, 17:29   #4879
Ponura
Wtajemniczenie

Dobry wieczór

Przyszedł mój gorset z all co go Ineczka ma Za***iaszczy jest Będzie w sam raz na sylwestra do mojej długiej czornej spódnicy i wielkieeeeego krzyża Ponura na gotycko

A Wy jakie macie kreacje?

A co do metkowych ciuchów: ja to jednak kupuję ciuchy z metką Metką tej firmy, o której wiem, że mi się nie rozpadnie po dwóch praniach albo nie rozciągnie.

Ostatnio kupowałam kurkę na zimę - poszłam za radą znajomej i szarpnęłam się chyba 400 zł (promocja ) na kurtkę od Esprita - i jestem bardzo zadowolona. Śliczna, cieplusia, na polarku z odpinanym kaputrem obszytym futerkiem, kieszonki takie, śmakie paseczek w talii i wykonanie, że mucha nie siada Będzie na kilka ładnych lat a nie jak moja ostatnia kurtka - 100 zł a po dwóch miesiącach na śmietnik

Aha Przeczytałam dziś całe 30 stron źródła do magisterki i jestem z siebie bardzo dumna Idę, drina sobie strzelę chyba

Buzi

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-29, 18:02   #4880
MiSiApYsia101110
BAN stały

A ja się właśnie dowiedziałam że w kwietniu idę na wesele kuzyna mojego męża i od jutra zaczynam chyba juz po raz setny jakas diete cud ktora pozwoli mi pozbyc sie nadmiernych kilogramow ale teraz musze pomyslec nad kreacja jak myslicie czy gorset wiazany na plecach i klasyczne czarne spodnie z kantem i obcasy kaczuszki beda dobre???
MiSiApYsia101110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 18:05   #4881
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja się właśnie dowiedziałam że w kwietniu idę na wesele kuzyna mojego męża i od jutra zaczynam chyba juz po raz setny jakas diete cud ktora pozwoli mi pozbyc sie nadmiernych kilogramow ale teraz musze pomyslec nad kreacja jak myslicie czy gorset wiazany na plecach i klasyczne czarne spodnie z kantem i obcasy kaczuszki beda dobre???
Gorset jak najbardziej tak, ale kto to widział, żeby w spodniach na wesele ?

I co to są obcasy-kaczuszki niech mnie ktoś oświeci, bardzo proszę

Stary 2008-12-29, 18:24   #4882
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość

Ponura gratuluje zakupów w dodatku udanych.

Ja nie mam pojęcia co to są te kaczuszki i nawet wyobrazić sobie nie potrafię
Ale powiem ci, że teraz bardzo często na weselach można zobaczyć zestaw eleganckie spodnie + gorset/bluzka/żakiet i wygląda to fajnie, pod warunkiem, że dobrze to zestawimy.
Stary 2008-12-29, 18:46   #4883
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość

Faficzkowa
ja też się wybieram na wyprzedaże, chcę jakieś fajne rękawiczki i szale, mam nadzieję że to nie będzie tak przebrane
A co do Sylwestra to baw się dobrze hasło przewodnie super zatem Szczęśliwego Nowego Roku
dzięki na pewno wypad będzie udany
a w sklepach serio dużo rzeczy przebranych, pojedyncze sztuki no i nie takie rozmiary jakie mi potrzebne

Cytat:

ale chetnie pooglądam, jak pokażenie co upolowałyście
a więc ja się chwalę zdjęcia niżej
1) torba na lamtopka to nie przecena ale wymieniałam prezent świąteczny
2) staniczek z 49,90 na 24,90

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Wiecie co mi tż dał wczoraj zapomniałam się pochwalić. Uzbierał 20 kodów z Tymbarka i wymienił na renifera z kocykiem, niżej foto. Cieszyłam się jak dziecko
ojojo ten Twój Tż mimo że czasem to zaraza totalna to słodziak jest gdzie się takiego szuka? jak się spotkamy to on musi po Ciebie wpaść najlepiej z kolegą żartuję tylko ostatnio wszyscy chcą mnie swatać dlatego tak wypaliłam

Cytat:
Dobry wieczór

Przyszedł mój gorset z all co go Ineczka ma Za***iaszczy jest Będzie w sam raz na sylwestra do mojej długiej czornej spódnicy i wielkieeeeego krzyża Ponura na gotycko
Pokaż się w nim
p.s. jestem z Ciebie dumna za przeczytanie źródeł do magisterki

Cytat:
wydaje mi się że to ok strój zabrałabym do tego jakąś elegancką torebkę, najlepiej kopertówkę no i obowiązkowo biżuteria nie plastikowa! przy takich dodatkach będziesz na pewno wyglądała elegancko i odpowiednio do sytuacji

Cytat:

spodnie na wesele to coraz częstsze zjawisko! ja osobiście w sukience czuję się bardziej elegancko i jakoś strojniej i uroczyście... ale to kwestia gustu

a buty obcas kaczuszki to taki który się rozszerza ku dołowi i niski.... coś takiego:

p.s. miałam już stąd iść... cóż uzależnienie....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torba.jpg (87,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stanik.jpg (53,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obcas.jpg (8,4 KB, 2 załadowań)

Czas edycji: 2008-12-29 o 18:48

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-29, 18:53   #4884
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość

Pokaż się w nim
p.s. jestem z Ciebie dumna za przeczytanie źródeł do magisterki

spodnie na wesele to coraz częstsze zjawisko! ja osobiście w sukience czuję się bardziej elegancko i jakoś strojniej i uroczyście... ale to kwestia gustu

a buty obcas kaczuszki to taki który się rozszerza ku dołowi i niski.... coś takiego:

p.s. miałam już stąd iść... cóż uzależnienie....
Się nie pokażę, nadal mi aparat nie działa

Spodnie na wesele to ZUO WSZYSTKIE kobiety lepiej wyglądają w spódnicy niż spodniach

A za gratulacje dziękuję, zostało mi jeszcze 710 stron tego źródła

Żałujcie mnie

Stary 2008-12-29, 18:59   #4885
nice6irl
Zakorzenienie

Fafi,
fajne zakupki. Ta kratka mi się bardzo podoba, widziałabym dla siebie jakąś taką torebkę Może w ciut intensywniejszym kolorze. No i staniczek też bardzo ładny. Taki delikatny.

A takie kaczuszki to ja nawet ostatnio sobie kupiłam w dajśmanie, w przecenie na 19zł Ale ja mam straszne problemy z butami, ze względu na mój rozmiar (35), więc biorę, co popadnie, grunt, że może się przydać.
Stary 2008-12-29, 19:01   #4886
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

w dobych spodniach kobity wygladaja dobrze co to za herezje ze tylko w kieckach
a u mnie kwas...mojemu bratu sie moj TZ nie podoba, napisal to na gg a Tz to przeczytal i juz mi smalą w chacie zebym sie dobrze zastanowila....
Stary 2008-12-29, 19:06   #4887
Faficzkowa
Wtajemniczenie

łoooo Ponuraczku w takim razie wytrwałości życzę!!!!

zuo czy nie zuo, kwestia gustu... ja się cieszę jak mogę się odpicować, wyszykować i ubrać tak jak nie na co dzień więc sukienka to fajna sprawa ale nie każdy się w czymś takim dobrze czuje a chyba fajnie jest się dobrze czuć, chociaż ja wychodze z założenia że dla urody trzeba cierpieć więc wole dobrze wygladać niż dobrze sie czuć hahah cóż

Guanta my tu mówimy o spodniach na wesele bo na codzień to inna bajka ale oczywiście masz rację w dobrze skrojonych spodniach wygląda się dobrze to też zależy od figury

Nice dziękuję wszystkie te torby były czarne a ja chciałam coś innego szkoda że ta torebka nie jest taką normalną a tylko na laptopka

Ty serio masz problem z rozmiarem butów? mi się wydawało że takie rozmiary bywają w sklepach może nie wszystkich ale rzucają mi się w oczy

p.s. dzięki za komentarz na NK

Czas edycji: 2008-12-29 o 19:07

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-29, 19:09   #4888
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
w dobych spodniach kobity wygladaja dobrze co to za herezje ze tylko w kieckach
a u mnie kwas...mojemu bratu sie moj TZ nie podoba, napisal to na gg a Tz to przeczytal i juz mi smalą w chacie zebym sie dobrze zastanowila....
Długo jesteś z tż? Co to znaczy, że mu się nie podoba? Przecież najważniejsze, że podoba się tobie, no chyba, że twój brat gustuje w facetach Mój brat jak zobaczył mojego tż pierwszy raz to później mi powiedział: "Skąd ty tego smokozorda wytrzasnęłaś" Ale jego zdanie w tej kwestii się nie liczy.
A poza tym to ty go znasz, jesteś dorosła, odpowiedzialna za siebie i wiesz z kim chcesz być, a z kim nie.
Stary 2008-12-29, 19:38   #4889
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

charakter mu sie nie podoba ze nie jest wylewny i takie tam( fakt sama na to narzekalam wiele razy) ..i tekst ze mam klapki na oczach i takie inne...
Stary 2008-12-29, 19:56   #4890
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
charakter mu sie nie podoba ze nie jest wylewny i takie tam( fakt sama na to narzekalam wiele razy) ..i tekst ze mam klapki na oczach i takie inne...
Chyba nie powinien się mieszać w twój związek, skoro tobie i tż jest dobrze. Co innego, gdyby działa ci się krzywda.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości