![]() |
#4861 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Raczkowanie
|
Ja tez nie musze nosic mrkowych ciuchow.Dla mnie jakosc nie marka. Kiedys moj maz robil zdjecia w zakladzie gdzie szyli ciuszki.Okazalo sie ze te ciuszki maja pozniej tylko naszywne markowe metki dwoch firm (nie bedewymieniala firmy) Zwykle szmatki tylko z metka.Nigdy sie nie podniecalam takimi rzeczami.O)wszem jak cos mi sie podobalo a bylo w fajnej cenie to kupowlam nie dlatego ze markowe tylko ze ladne i niedrogie.
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a metka niestety kosztuje, mi jednak do szczęścia nie jest potrzebna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() znacie może jakieś sposoby na chrypkę? poza mlekiem z miodem ![]() Cytat:
![]() ![]() a jeszcze jakby była taka sytuacja, że właścicieli by nie było powiedzmy cały weekend i ja bym się miała zająć zwierzakiem.. o w życiu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja zauważyłam, że często przywiązują uwagę do metek osoby, które nie koniecznie na to stać. Mam koleżankę, która ma naprawdę ciężką sytuację i ciuchy generalnie kupuje w lumpkach albo w takich sklepach z rzeczami po sezonie itp, jak w Factory (nie pamietam jak to sie fachowo zwie). Nie widzę w tym nic dziwnego, dopóki nie okazuje się, że zaraz po sprawdzeniu rozmiaru, sprawdza.. metkę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Raczkowanie
|
ja też lubię grzebać w lumpkach i nie widzę w tym nic złego
![]() EDIT: a ten chłopak o którym napisałaś musiał się nieźle orientować, skoro nie zauważył, że metka doszywana ![]() Edytowane przez nefretari Czas edycji: 2008-12-29 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
BAN stały
|
Hej wam dziewczynki.Co tam ciekawego u was słychać???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
co do ciuchów nic dodać nic ująć
![]() idę do puzzli ![]()
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz już troche bardziej kuma, ale kiedyś go tak co chwilę wkręcała ![]() ![]() hej ![]() nie wiem jak u reszty, ale u mnie słychać mój zachrypnięty głos i marudzącego brata ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() A ja mam wolne ![]() ![]() ![]() Zjadłam właśnie zupkę, idę się upiększać i jadę do TŻ na wieczór filmowy ![]() To teraz w telegraficznym skrócie ![]() U Was też taka dziwna pogoda? Normalnie wiosna. Ja bardzo lubię lumpki jeśli tylko mam natchnienie ![]() Przyszły dziś dwie torebki z etorebka, jedna boska druga już nie, będzie zwrot ![]() Adrijah sprytna ta mamcia była ![]() Malinko a ile tych puzzli masz? ![]() Nice śliczny jaszczur ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
To mamusia w dalszym ciągu go ubiera? Ultimatum co do funduszy ciuchowych. Albo w granicach rozsądku, albo z gołym tyłkiem.
Ja tam uwielbiam SH. Zawsze coś sobie upatrzę. Ostatnio kupiłam baleriny za 10 zł. Nowe, jeszcze z naklejką w środku. Niestety małe i powędrowały do siostry. Większość ciuchów mam z tego rodzaju sklepów. Mam jednak to szczęście, że babka, która to prowadzi odkłada dla stałych klientów ciuchy z metkami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |||
Zakorzenienie
|
Funieczko, całkiem miły i przyjazny. A w dodatku ciekawski
![]() Cytat:
![]() Ja też wolę wyszperać coś taniego i ładnego, wtedy mam satysfakcję. Cytat:
Rozumiem, co to obawa. Każdy czegoś boi się w mniejszym lub większym stopniu. No trudno ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
Gosiu - 5 opakowań - 1 już ułożyłam tylko kupić anty ramę, 2 będę właśnie rozpoczynać, a 3 leżą grzecznie w pudełku
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1230419337 - a stąd układam mapę świata teraz ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1230419337 - te już ułożone
#4874 |
Wtajemniczenie
|
co do ciuchów markowych to nie wiem dla kogo co jest marką? dla mnie to bardziej Dolce & Gabbana albo inne tego typu... a H&My to bardziej sieciówki
![]() nie ukrywam ubieram się w tych sieciówkach bo tam są po prostu moje rozmiary.. kiedyś lubiłam wyskoczyć na targowisko gdzie co tydzień jest ogrom różnych ciuchów w ciekawych cenach ale raz, drugi będąc tam usłyszałam "nieee na panią to my nie mamy spodni/bluzki/kurtki" to miałam dosyć a nosiłam standardowy rozmiar 42! Po za tym po części macie racje niektóre te "markowe" cichy są fatalnej jakości.... np Zara... nie polecam.... ale czasem warto wydać np na buty trochę więcej kasy i mieć coś porządniejszego niż wydać 89 zł albo 119zł (a to też nie małe pieniądze) i za rok je wymieniać bo wyglądają tragicznie... SH też lubię, czasami bywam ![]() Nice- nie mogę patrzeć na te pająki ![]() nefretari nikt Cię nie wyrzuca, ale postawa się w naszej sytuacji... jak możemy się czuć (szczególnie jak któraś ma zły dzień) jak ty narzekasz i martwisz się swoimi 58 kilogramami ![]() ![]() ![]() ale fakt faktem tutaj to jeest bardzo wesoło ![]() byłam dzisiaj na wyprzedażach... jestem rozczarowana... ![]() ![]() eh jutro już wyżeżdzam na sylwestra więc się z wami pożegnam ![]() BAWCIE SIĘ DOBRZE, szalejcie, uważajcie na siebie i do przeczytania w przyszłym roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wyjeżdżam z przyjaciółką więc hasło przewodnie to: "Bawimy się jak damy ![]() ![]()
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-12-29 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Te które już ułożyłaś to też nie lada wyzwanie było ![]() Faficzkowa ja też się wybieram na wyprzedaże, chcę jakieś fajne rękawiczki i szale, mam nadzieję że to nie będzie tak przebrane ![]() A co do Sylwestra to baw się dobrze ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2008-12-29 o 15:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Raczkowanie
|
a ja na razie na żadne zakupy sie nie wybieram
![]() ![]() ale chetnie pooglądam, jak pokażenie co upolowałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
Gosiu - no te mi zajęły 4 dni tylko. mam sposób na puzzle(ale chyba każdy tak robi
![]() ![]() ![]() ![]()
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A TAM, nie możesz patrzeć. Zdaje ci się ![]() ![]() Dziękujemy za życzonka i ja również życzę ci dobrej zabawy, do zobaczenia tutaj wkrótce ![]() A gdzie wy dziewczyny spędzacie Sylwestra? Wiecie co mi tż dał wczoraj ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Przyszedł mój gorset z all co go Ineczka ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Wy jakie macie kreacje ![]() A co do metkowych ciuchów: ja to jednak kupuję ciuchy z metką ![]() Ostatnio kupowałam kurkę na zimę - poszłam za radą znajomej i szarpnęłam się chyba 400 zł (promocja ![]() ![]() ![]() Aha ![]() ![]() ![]() Buzi ![]()
#4880 |
BAN stały
|
A ja się właśnie dowiedziałam że w kwietniu idę na wesele kuzyna mojego męża i od jutra zaczynam chyba juz po raz setny jakas diete cud ktora pozwoli mi pozbyc sie nadmiernych kilogramow ale teraz musze pomyslec nad kreacja jak myslicie czy gorset wiazany na plecach i klasyczne czarne spodnie z kantem i obcasy kaczuszki beda dobre???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I co to są obcasy-kaczuszki niech mnie ktoś oświeci, bardzo proszę ![]()
![]() |
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam pojęcia co to są te kaczuszki i nawet wyobrazić sobie nie potrafię ![]() Ale powiem ci, że teraz bardzo często na weselach można zobaczyć zestaw eleganckie spodnie + gorset/bluzka/żakiet i wygląda to fajnie, pod warunkiem, że dobrze to zestawimy.
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a w sklepach serio dużo rzeczy przebranych, pojedyncze sztuki no i nie takie rozmiary jakie mi potrzebne ![]() a więc ja się chwalę ![]() ![]() 1) torba na lamtopka ![]() ![]() 2) staniczek z 49,90 na 24,90 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() p.s. jestem z Ciebie dumna za przeczytanie źródeł do magisterki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a buty obcas kaczuszki to taki który się rozszerza ku dołowi i niski.... coś takiego: p.s. miałam już stąd iść... cóż uzależnienie.... ![]()
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-12-29 o 18:48 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Spodnie na wesele to ZUO ![]() ![]() A za gratulacje dziękuję, zostało mi jeszcze 710 stron tego źródła ![]() ![]() ![]() Żałujcie mnie ![]()
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
Fafi,
fajne zakupki. Ta kratka mi się bardzo podoba, widziałabym dla siebie jakąś taką torebkę ![]() A takie kaczuszki to ja nawet ostatnio sobie kupiłam w dajśmanie, w przecenie na 19zł ![]()
![]() |
#4886 |
Zakorzenienie
|
w dobych spodniach kobity wygladaja dobrze
![]() ![]() a u mnie kwas...mojemu bratu sie moj TZ nie podoba, napisal to na gg a Tz to przeczytal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Wtajemniczenie
|
łoooo Ponuraczku w takim razie wytrwałości życzę!!!!
zuo czy nie zuo, kwestia gustu... ja się cieszę jak mogę się odpicować, wyszykować i ubrać tak jak nie na co dzień więc sukienka to fajna sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Guanta my tu mówimy o spodniach na wesele ![]() ![]() ![]() Nice dziękuję ![]() ![]() ![]() Ty serio masz problem z rozmiarem butów? mi się wydawało że takie rozmiary bywają w sklepach może nie wszystkich ale rzucają mi się w oczy ![]() p.s. dzięki za komentarz na NK ![]() ![]()
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-12-29 o 19:07 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A poza tym to ty go znasz, jesteś dorosła, odpowiedzialna za siebie i wiesz z kim chcesz być, a z kim nie.
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
charakter mu sie nie podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie powinien się mieszać w twój związek, skoro tobie i tż jest dobrze. Co innego, gdyby działa ci się krzywda.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.