|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
blond szamp kolor na jasnym brązie:)
hej
mam pytanie przeszukalam polowe forum bo wiecej juz mi trudno tyle tego jest zastanawiam sie czy na moich jasno brązowych wlosach o złotawych refleksach wyszedl by kolor blond szamponetka koloryzującą? Prosze Was o pomoc booo od paru tygodni sie nad tym zastanawiam i nikt nie potrafi mi pomoc;(zalączam zdjecie z kolorem tego blondu
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: blond szamp kolor na jasnym brązie:)
moim zdaniem nie wyszedłby gdyż jest to jedynie szampon koloryzujący, bez rozjaśniacza (tzn w większości przypadków tak jest,a nie znam tego szamponu). Chodzi tu o rozjaśnienie włosków prawda? Do tego zawsze potrzebny jest jakiś rozjaśniacz, a takie coś to albo właśnie w specjalnych rozjaśniaczach, albo w farbach do włosów
szamponetka tylko nada połysk albo refleks. Mam średni złocisty blond i kiedyś liczyłam na rozjaśnienie szamponem i się przeliczyłam
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aha dziekuje no to chyba nici z tego wrrr podoba mi sie bardzo kolor blond ale nie chce meczyc wlosow rozjasniaczem bo niestety i tak mam zniszczone
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
zajrzyj do wątku o mysim blądzie - tam jest trochę o Blond sprayu z Joanny - rozjaśnia on włoski, ale stopniowo i w miarę naturalnie, to całkiem fajna opcja i myślę że nie tak szkodliwa jak rozjaśniające farby
ja się chyba skuszę
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
musze poczytac i wtedy sie zastanowie a nie wiesz czy to jest dostepne ogolnie w drogeriach ? bo niektore produkty trudno dosta;/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

mam pytanie
przeszukalam polowe forum bo wiecej juz mi trudno tyle tego jest

wrrr