![]() |
#3751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Dorinka miała mieć wolne az do Nowego Roku
![]()
#3752 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Zakorzenienie
|
Tak kasiu. Ale normalne soczewki, nie dla osób z astygmatyzmem mozesz kupić za niecałe 40 zl, i nie musisz od razu pakietu, tylko jedną parę na miesiąc np.
Ja muszę wybulić całą kwotę na raz, bo zamawiają mi pudełko, soczewek specjalistycznych (jak np dla astygmatyków) na sztuki nie ma. Tu są :zwykłe, cale opakowanie : 6 sztuk) , tyle, że jeśli masz różną wadę w obu oczach to wtedy dwa pudełka, (dlatego ja płace tak dużo) http://www.szkla.com/127_acuvue-oasy...ja-cenowa.html Ale nawet jak byś kupiła dwa pudełka, po 64 zł z groszami, to miesięczny koszt masz 24 zł z groszami. + płyn ( ja kupuję na all, za 29zł - starcza na 5 miesięcy) Także jeśli nie masz astygmatyzmu, to pałcisz niewiele. A w ogóle to cześć wszystkim. Kawusi? Podły nastrój mi trochę minął. Zaczęłam czytać o typach urody i już w ogóle nic nie wiem. Test też dziwny jest..jakoś się nie zgadzam, że ja lato jestem. Dziwne to to.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-31 o 11:15 Powód: proszę nie pisać post pod postem!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh...Ostatnie marudnięcie - nie kupiłam wczoraj nic na sylwestra!! I koniec-nie marudzę już. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wiek i kondycję psa raczej mało poradzimy, ale wiesz, wysłuchamy, poczytamy, pogadamy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3756 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dziś obudził mnie telefon z redakcji "Pani". Wygrałam wodę toaletową Ungaro Avon,która mi się podoba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja gotuję z przepisów Jamiego. Na początku nie mogłam znieść jego programów. Miał dziwny humor itp. ale po przyzwyczajeniu się jestem jego fanką. Poza tym mam do niego wielki szacunek za to co robi w fundacji Fifteen.
![]() |
#3757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głupio się czuję, jak marudzę sama ![]() Do której jutro pracujecie? Ja do 14:00 'tylko' na szczęście...Będę jutro sama w pracy, bo cała reszta ma urlop - przywileje nowego pracownika ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3758 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ..ale wazne ze ma Was kochającą, dbająca o niego rodzinkę...bo takie biedne cierpiące pieski w schroniskach to dopiero tragedia ![]() Znowu mi się palkac chce. eeeee cholera. Cytat:
![]() Generalnie moge pomarudzić razem z Tobą ![]() Cholerka musze ufarbowac sama wlosy...bo na fryzjera mnie nie stac a wygladam jak "zabiedzona Mańka z Czech" jak to mowi mój mąż ![]() A no i sie okaząło ze na Sylwestra musze iść..bo idzie z nami kuzyn z zona i kuzynka z narzeczonym....musze im dotrzymac towarzystwa ![]() A jestem chora, nie mam się w co ubrac (TOTALNIE) no i wyglądam jak wspomniana "Mańka z Czech" ![]()
![]() |
#3760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plan na jutro mam taki, że koleżanka przyjeżdża koło 15, mój tż ma wolne, więc się razem wezmą za szykowanie jedzenia, a ja przyjdę z pracy na gotowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie potrafię określić swojego typu urody.Niby jasno napisane co i jak, ale część pasuje do lata część do zimy ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3762 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tyle szczęscia ze zaraz spadam do domku. Po drodze zahaczę o Rossmana kupię farbę..mąz mi na odrosty polozy...będzie się działo ![]() Później musze z mojej ubogiej szafy jakis zestaw sylwestrowy skompletowac ![]() A poźniej to lezę i jem Gripeksy do nocy ![]() EDIT...no i Misiek ma rację...im bardziej imprezy sie nie chce tym jest fajniejsza. I tego sie trzymajmy ![]() ![]() EDIT 2..pozatym nie przesadzajmy. Na bal z kiecami nie idziemy. Ja do klubu Ty do znajomych. Spodnie, bluzka bardziej imprezowa niz zwykal koszulka, makijaz i bedzie git ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-30 o 11:52 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3766 |
Zakorzenienie
|
Uciekam dziś od Was... pakuję się i wracam do Wawy. Gdybym nie miała już czasu do Was zajrzeć to życzę Wam Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku, zdrowia dla chorych, nadziei i siły wobec wszelkich kłód jakie życie rzuca nam pod nogi, miłości i jeszcze raz miłości a dla tych,które w 2009 zostaną żonami aby przygotowania były dla Was radością a prezłomowy dzień był tym niezapomnianym do końca życia ale tylko z pozytywnych względów
![]()
#3767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zobaczymy co będzie...TŻ obiecał, że jeszcze dziś mnie weźmie na jakieś szybkie zakupy, żebym mogła coś wyszperać. ![]() Twin, Tobie też wszystkiego naj, naj naj w Nowym Roku, dużo szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oo, jakie ładne zyczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym tak zrobiła na twoim miejscu. Przecież soczewek jest mnóstwo na rynku i może masz tendencje do wysychania, wtedy może jakieś oddychające, może np. któreś są pod jakimś innym względem dla ciebie korzystniejsze. Chyba że już nosiłaś soczewki i wiesz to wszystko, wtedy co innego EDIT: Twin dzięki za piękne życzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3773 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3774 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 |
Zakorzenienie
|
Znacie jakiś fajny tlefon typu slider lub z klapką? Muszę zmienić bo mój niedługo zdechnie. Coś godnego polecenia? Kusi mnie Samsung soul.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dziś niestety nie mam czasu na leniuchowanie, najpierw sprzątanie, potem szybki wypad do sephory, bo potrzebuję dwóch rzeczy a akurat jest zniżka do końca roku i potem mam w planach zrobić ciasto na jutro. EDIT: Madlen, ja pracowałam kiedyś w telefonach. Musiałabyś bardziej precyzyjnie określić na czym ci zależy, z czego korzystasz w tel, ile chcesz płacić, u jakiego operatora, jakie miałaś tel. itd. Wtedy łatwiej zdecydować, co będzie dla ciebie dobre Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2008-12-30 o 14:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze po pracy muszę jechać na zakupy z Tżtem, bo nie mamy się w co ubrać na sylwestra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to widzę, że mamy taki sam plan na popołudnie. Mój TŻ na szczęście rozumie, że jak nie ubiorę się ładnie na sylwestra, to nie ma mowy o dobrej zabawie :P Moje koleżanki są wszystkie tak ładne i szczupłe, że mam przy nich mega kompleksy. Chyba muszę znaleźć nowe grono znajomych-kaszalotów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.