Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-30, 13:55   #3631
gemma*
Raczkowanie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Sis, tylko spokój i uśmiech na twarzy. Przecież nie idziesz na randkę w ciemno. Już Go znasz, rozmawialiście, więc tak do tego podchodź. Bądź sobą.

Papa Gemma.
Ja jeszcze pół godziny i zmykam.

Asiak ma 6000 postów to musi być dobry znak dla Reeska. ale mnie juz tu nie ma papa

gemma* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 13:57   #3632
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gemma* Pokaż wiadomość
Asiak ma 6000 postów to musi być dobry znak dla Reeska. ale mnie juz tu nie ma papa

Jestem o 100 do tyłu
Reese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 14:01   #3633
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gemma* Pokaż wiadomość

Rzeczywiście. Na pewno to dobry znak dla Sis.
Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość

Jestem o 100 do tyłu
Hehe. A jeszcze nie tak dawno przodowałaś nade mną.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 14:10   #3634
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
aaa, zapomniałam

Koleżanka ma pokój do wynajęcia Mieszka z narzeczonym w domu z ogrodem, jeden przystanek ode mnie i na piętrze jest wolny pokój, jest też osobna kuchnia i łazienka Wyprowadzam się więc

Cytat:

ja jestem tchórz i w końcu sie nie zdecydowałam na wyjazd, ale na wyprowadzkę owszem. Mam 27 lat, pokój z bratem, no ileż można....? No i konflikt z mamą.
Uważam że dobrze robię
Wspaniały pomysł

Cytat:

Hmmm... Basieńko, trochę ostudziłaś moje emocje.
Jedzie do swojego Przyjaciela i ma przesiadkę we Wro.
On sporo podróżuje

Cytat:
ale mam już stresa
bądz sobą i się nie stresuj bo będziesz jak grabie
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 14:13   #3635
*nulka*
Zakorzenienie

wrocilam z miastka, mama mi sliiczne kozaczki kupila zaraz obfoce, po obiadku

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
No to ja powiem brutalnie - czas na przeprowadzkę

Jak wyżej - poszukaj sobie miejsca dla siebie gdzie indziej - zaczną tęsknić to ochłoną
zgadzam sie ja nie mialam takich problemow jak Ania, ale jak wyjechalam na studia i bywalam w domu na weekendy raz na dwa tygodnie, to rodzice byli przeszczesliwi jak przyjezdzalam i zanych klotni zwykle nie bylo

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Nulko ja jak byłam na wakacjach w górach to poznałam na kasprowym ludzi z Radomia. I cąły czas myśłe że to ty z narzeczonym. Ja z chłopakiem gadałam, a dziewczyna siedziała...powiedz że to byłas ty.
Basiu to niestety nie mojego TŻa wyrywalas hihih mnie w te wakacje nie bylo w Zakopcu szkoda bo bysmy sie spotkaly

Cytat:
Słuchajcie Dziewczyny. K. będzie jutro przelotem we Wro, będzie przesiadał się z jednego pociągu do drugiego. Czy szalone będzie z mojej strony jak zrobię Mu niespodziankę i pojawię się na dworcu by choć przez pół godziny z Nim pobyć? Mam wielką ochotę tak zrobić.

On o niczym nie wie.
Asiu, a czy na pewno sam bedzie jechal?? zeby nie bylo jakiegos "przypalu"

a poza tym to pomysl super!!!

Cytat:

Koleżanka ma pokój do wynajęcia Mieszka z narzeczonym w domu z ogrodem, jeden przystanek ode mnie i na piętrze jest wolny pokój, jest też osobna kuchnia i łazienka Wyprowadzam się więc
Aniu, nawet sie nie zastanawiaj!!! super propozycja, ze znajomymi, blisko, no idealnie!!! czas na zmiane!!

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
ja mam też takiego fioła

dziewczyny co sądzicie o tych botkach?
Paulinko, a cwiczysz w domku czy na silce z hantelkami?? o jakiej wadze je masz?

a botki cudne!! gdzie je mozna dostac??

Cytat:
Premię dostałam.

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 14:18   #3636
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:

On sporo podróżuje
Trochę tak, po prostu teraz ma wolne od pracy.

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
wrocilam z miastka, mama mi sliiczne kozaczki kupila zaraz obfoce, po obiadku

Asiu, a czy na pewno sam bedzie jechal?? zeby nie bylo jakiegos "przypalu"

a poza tym to pomysl super!!!
Nuleczko, ciekawa jestem tych kozaków.

Ma jechać sam, tylko tak sobie myślę żeby nie zinterpretował tego, że Go sprawdzam, czy jak. Może najzwyczajniej w świecie Mu powiem o moim pomyśle i zapytam co o tym sądzi? Jak myślicie? Może to będzie ZA DUŻA niespodzianka dla Niego.

Edytowane przez AsikS
Czas edycji: 2008-12-30 o 14:20
Stary 2008-12-30, 14:22   #3637
Serenite_
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę tak, po prostu teraz ma wolne od pracy.

Nuleczko, ciekawa jestem tych kozaków.

Ma jechać sam, tylko tak sobie myślę żeby nie zinterpretował tego, że Go sprawdzam, czy jak. Może najzwyczajniej w świecie Mu powiem o moim pomyśle i zapytam co o tym sądzi? Jak myślicie? Może to będzie ZA DUŻA niespodzianka dla Niego.

ja bym nie mówiła. On Ci zrobił podobną niespodziankę, teraz kolej na Ciebie
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-30, 14:24   #3638
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość
ja bym nie mówiła. On Ci zrobił podobną niespodziankę, teraz kolej na Ciebie

Ja też tak w pierwszej wersji myślałam. Potem naszły mnie wątpliwości.

Ale podobno pierwsza myśl najlepsza.

Dobra, mykam do domu.

Kochana Sis, o 17:00 nie robię nic innego - jak Pamiętaj: uśmiech, naturalność. Będzie dobrze.

I wracaj potem do nas by opowiedzieć nam jak było.
Stary 2008-12-30, 14:29   #3639
candace1
Zakorzenienie

Cytat:

nie mów mu.
Stary 2008-12-30, 15:17   #3640
*nulka*
Zakorzenienie

nadrabiam zaleglosci, dotarlam na razie do 100strony... ale nie moglam ominac tych gistorii!!!

Cytat:

Wszystko szło sympatycznie, dopóki nie wspomniał o swojej eks. Myślałam że mi serce pęknie, jak powiedział, że za nią tęskni.
Czy to ze mną coś nie tak? Wysyła kwiaty, przyjeżdża do mnie, mało tego - wcześniej przecież rozmawia z moją Mamcią, czy może itd... Teraz już wiem, dlaczego wracaliśmy tak naprawdę w pierwszy dzień Świąt do domu, pierwsza wersja była inna. Ogromna niespodzianka, jak On dzwoni do drzwi, a Mamcia mówi do mnie: "idź otwórz Asieńko". Potem kolejne radości, miłe słowa skierowane do mnie... No wszystko jak z bajki. Po czym trach, bańka prysła. On dobrze wie co ja do Niego czuję.
Zaślepiony jest nadal w Niej i tyle. Ja już nie mam sił.
Cytat:
To może moja wyobraźnia próbowała na siłę coś wymyśleć. On nic mi nie obiecywał, deklaracji nie składał, więc nie powinnam mieć pretensji do niego.
O tęsknocie do byłej, to naprawdę ja z niego wyciągnęłam. Nie chciał mi tego powiedzieć, właśnie by mnie nie zranić. Ale ja czułam co się święci i pociągnęłam go za język. Nie wiem czy dobrze zrobiłam czy nie, bo to może popsuć relacje między nami... Ale z drugiej strony - przynajmniej jestem pewna na 100% na czym stoję.
Cytat:
Wiecie co mi powiedział?

Nie jestem mu obojętna, pogubił się w tym wszystkim i się rozpłakał, przytulił do mnie.
Cytat:
Cześć Sis
Zaglądałam za Tobą.
Ja Was rozumiem, Wasze wzburzenie też. Ale ja wiem, że za tymi łzami kryją się też Jego problemy Rodzinne. To wszystko pewnie razem wpływa że jest taki, a nie inny, że nie umie podjąć decyzji. Boi się pewnego rodzaju ryzyka, boi się że związek na odległość może się nie udać. Z drugiej strony, jak Mu powiedziałam ostrzej, że nie chcę być stale na drugim miejscu, jeśli myśli o mnie poważnie, to powiedział, wręcz błagał bym Mu dała czas na przemyślenie, bo nie przeżyje tego jakbym odeszła. Mówi że nadałam Jego życiu sens i te kwiaty, ten cały przyjazd jest wyrazem wdzięczności jaki ma do mnie. Ech, mówię Wam. Ciężkie to. Ale kto powiedział że będzie łatwo. Ja wbrew pozorom naprawdę się trzymam i chyba już nie chcę z Nim rozmawiać na ten temat. Idziemy wieczorem się gdzieś rozerwać i mam nadzieję że będziemy się dobrze bawić. A co ma dalej być, to będzie. Może rzeczywiście to wszystko dzieje się zbyt szybko i po prostu oboje potrzebujemy dojrzeć do pewnych spraw? Tego nie wiem i pewnie jak nie zaryzykuję, to się nie dowiem. A jeśli będzie Mu na mnie naprawdę zależało, to przejmie inicjatywę i mnie znajdzie. Jeśli nie, trudno. Poradzę sobie, nie pierwszy to już raz.
Asiu, ale sie dzialo!! ale denerwuje mnie ten facet, po co opowiada o tej bylej, wrrr miej sie na bacznosci Kochana!!! zaraz doczytam jak tam po imprezie bylo

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość

od 5 stycznia zaczynam praktyki w przedszkolu!!! Ciekawa jestem jak mi pójdzie, bo ostatni raz z takimi maluchami pracowałam w 98 roku
milko, ja bym nie wytrzymala!!! praca w przedszkolu byla dla mnie zmoraale widze ze Ty masz zupelnie inne podejscie niz ja do dzieci i ze Cie to pasjonuje, wiec na pewno bedziesz super w tej roli!!!

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość

A ja po weselu,bawiłam się bardzo dobrze znów było troche przygóg, bo mi perła od pierścionka odpadła, TŻ tata swierdził, że jak zakłądam bolerko to wyglądam jak zakonnica ale było fajnie, dzis idziemy na poprawiny, zdjecia beba dopiero pozniej, bo pana młodego bratjest fotografemi porobił fajne sesje, a to dwa bylejakie zdjęcia ode mnie z domu przed wyjściem-robiłam szbyko dla Was, słabe ale coś widać
Paulinko, ciesze sie, ze wesele udane wygladalas bosko!! cudna sukienka i wloski!!

Stary 2008-12-30, 15:19   #3641
chise
Wtajemniczenie

dzień dobry
idę nadrabiać zaległości
chise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 15:31   #3642
littlefrog
Raczkowanie

Hej Truskawki, wpadłam się pochwalić że w końcu, po kilku miesiącach przerwy kupiłam coś na Tru To tylko DDMG i tylko dlatego że mój jest na wykończeniu ale od razu przypomniałam sobie stare dobre truskawkowe czasy

Cytat:
Słuchajcie Dziewczyny. K. będzie jutro przelotem we Wro, będzie przesiadał się z jednego pociągu do drugiego. Czy szalone będzie z mojej strony jak zrobię Mu niespodziankę i pojawię się na dworcu by choć przez pół godziny z Nim pobyć? Mam wielką ochotę tak zrobić.

On o niczym nie wie.

superancki pomysł Asiku

Cytat:

Wiecie co, musze się pożalić, bo zrobiło mi sie bardzo przykro
Moja mama powiedziała mi dzisiaj że jestem pusta i głupia, bo mam tyle kosmetyków i tak długo (15 minut) maluję się do pracy. Że każdy normalny człowiek, ma jeden puder i tusz do rzęs, a ja mam tego tone i nic nie robie tylko się pacykuję przed lustrem i nakładam, nakładam, nakładam. Że najważniejsze jest to co w głowie a nie wygląd i malowanie się

Ręce mi opadły.... moja własna matka mnie nie zna Ma mnie za idiotkę. Uświadomiłam sobie, że gdybym nie wiadomo kim została i miała nawet jakieś wysokie stanowisko to i tak dla niej byłabym nikim. Przykro mi strasznie, zresztą większość moich problemów i rozterek wzieło się właśnie od tego, że od dziecka takie dziwne rzeczy tłukła mi do głowy

biedny Reeskek
ale przyznam że tak obserwuję to co się dzieje wokół mnie i stwierdzam że chyba wszystkie mamy czasem tak mają :/ przykłady mogę mnożyć:
---moja przyjaciółka która z natury i od urodzenia jest troszkę przy kości, mimo mega zdrowego odżywiania i bycia wegetarianką, a nie ze zwykłego obżarstwa ostatnio cały czas słyszy od swojej mamy że jest strasznie gruba, że wygląda jak w 6 miesiącu ciąży albo że ma brzuch prawie taki duży jak piersi dodam że jej mama przez całe życie też była gruba, tylko ostatnio na skutek operacji schudła o jakieś 20 kg, choć nie wygląda przez to lepiej bo jednak chudnięcie z powodu choroby nie zawsze wychodzi na plus (na szczęście z jej zdrowiem już wszystko ok).
---inna koleżanka, zawsze jak chorowała to jej mama mówiła że to przez papierosy, a jak przestała palić to zmieniła powód na to że jest za gruba a dziewczyna jest całkiem normalna, ma kobiecą sylwetkę i nie jest szkieletem.
czasem łapię też moją mamę na takich małych docinkach nawet, ostatni przykład, kupiłam sobie kozaki, moja mama je ogląda i mówi: no bardzo ładne, ładny kolor, ale.. jakieś strasznie duże są! (noszę 36 )
także wydaje mi się że tym co mówią mamy nie trzeba się za bardzo przejmować. inna sprawa że to naprawdę może zaboleć

Cytat:
Premię dostałam.
super Asiu!
ja przyznam że zgubiło mnie troszkę to że przed świętami wypłacili nam 70% pensji, ponieważ sporą a nawet zbyt sporą częśc spożytkowałam na wyprzedażach więc te pozostałe 30% które dostanę wystarczy mi chyba tylko na skromne życie w styczniu bez żadnych szaleństw, czy broń Boże zakupów
littlefrog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 15:31   #3643
*nulka*
Zakorzenienie

aale duzo tego nadrabiania!! dopiero 102strona!

Cytat:
Bawiliśmy się fajnie, choć na początku głównie to ja się bawiłam, a On mi się przypatrywał. Wiedział jednak dobrze że ja nie potrafię się gniewać na Niego.
Potem został królem parkietu. My uwielbiamy chillout, te klimaty i specjalnie zabrałam Go tam, gdzie grają taką muzę. Jak mnie poprosił do tańca jeden kolega, podczas gdy "Książę" wyszedł do toalety, to jak wparował potem na parkiet, to szybko mnie odbił.

Jak wracaliśmy do domu to bąknął cicho, że fajną PARĘ tworzymy. Ja tylko się uśmiechnęłam.
Zamiast dzisiaj jedzie do domu jutro.

Oboje jesteśmy sportowymi duchami. On jest sportowcem.
achh Asiu, wyglada ze to swietny facet, tylko niedobrze ze wciaz mysli o eks
Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość

OMG treningujecie, siłkujecie, biegacie, chyba też musze się zabrac za siebie
Aniu, ja od stycznia planuje znow zaczac sie treningowac na fitnessie i przejsc na dietke moze zaczniemy razem, bedzie razniej?

Cytat:
Ja dosc dobrze gotuje Nie wiem czy to zaleta czy wada
to wielka zaleta, tez kcialabym

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
Cześć
Byłam na zakupach i nabyłam dla Synusia buty a dla siebie róż Chanel w sephorze:jupi :
roz chanel, marze o Rose Petale

Stary 2008-12-30, 15:32   #3644
ranka
Kici kici miau miau

ja juz nic nie kupie w tej perfumerii X - facet jest zakrecony jak słoik
teraz [pisze ze mam odeslac i czy odeslalam puder

Chise, wyslalam pieniazki za maske

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 15:34   #3645
*nulka*
Zakorzenienie

reszta nadrabiania wieczorkiem...

Cytat:
duza niespodzianka=fajniejsza niespodzianka jak jedzie sam to nie ma problemu

Cytat:
Napisane przez littlefrog Pokaż wiadomość
Hej Truskawki, wpadłam się pochwalić że w końcu, po kilku miesiącach przerwy kupiłam coś na Tru To tylko DDMG i tylko dlatego że mój jest na wykończeniu ale od razu przypomniałam sobie stare dobre truskawkowe czasy
hej Zabko prosze jaki ladny powrot na wizaz i na Tru

lece pod prysznic bo zaraz do TŻa zmykam a zamiast sie szykowac to zaczytalam sie w nasz watek

Stary 2008-12-30, 15:38   #3646
chise
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
ja juz nic nie kupie w tej perfumerii X - facet jest zakrecony jak słoik
teraz [pisze ze mam odeslac i czy odeslalam puder

Chise, wyslalam pieniazki za maske
Ranko, zaraz sprawdzę czy są, bo w poniedziałek nie było. Jutro wyślę paczkę, bo dziś poczta niedaleko mnie na 99% nieczynna już Napisz tylko czy na ten sam adres, co wpłacałaś mam wysłać, a jak na inny to poproszę go na pw
Stary 2008-12-30, 15:58   #3647
AsikS
Zakorzenienie

UWAGA, UWAGA

Trzymamy za Anusię.
Stary 2008-12-30, 16:00   #3648
mmagdaa_p
Zakorzenienie

I liczymy później na szczegółowy opis
Stary 2008-12-30, 16:03   #3649
Tanyia
Zakorzenienie

Ech tak mogłam pisac w pracy, że rano napisałam 2 posty, a potem zapieprz
Reese będzie dobrze
Co do korektorów będę obczajac, Diora, Kanebo, HR i MUFE zobaczymy jak mi wypadną testy.
Aniu nie przejmuj się maminym gadaniem, czasem po prostu tak bywa
Asiu w sumie nie wiem czy masz jechac czy nie
Nulko ale Ci fajnie też bym chciała pojechac do Zakopca.
Paulinko piękne buty.

ZUMBA

Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 16:10   #3650
milka-pilka
Zakorzenienie

Cześć !
ja juz zaległości nadrobiłam
Cytat:
Duża różnica wieku... Między mną i moją siostrą jest 16,5 roku
Między mną, a moim (przyrodnim) bratem 13,5 roku różnicy. Kochamy się i dogadujemy dobrze. On mnie ratuje z dziwacznych sytuacji, nosi cięzkie torby; np gdy mieszkałam ze znajomymi kolega zamknął mnie takim zamkiem, którego nie można otworzyć od wewnątrz. I kto mnie uratował? Braciszek Zrzucałam mu klucze z 5 pietra prosto na Pl. Wilsona Fajnie jest mieć brata Ja z kolei zabierałam go na różne koncerty i młodzieżowe "pikniki".
Cytat:
Chyba nie ma to sensu, bo ja muszę mieć podkład z żółcią, nie toleruję nawet kropli różu, więc Twój opis skutecznie mnie zniechęcił A już myślałam, że któryś z kolorów DW dostępnych w Pl będzie dla mnie odpowiedni
Serenitko, 39 dla nas się nie nadaje
Pierwszym którego używałam DW to był 01 Fresco (blady look) ale musiałam doprawiac sie pudrem brązującym, choć i tak odznaczał się kolorem od ciała.
Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
Kurczę czyli jeśli ja tez kocham podkłady z żółcią to nie mam szans na żaden DW dostępny w Polsce?Chyba Ranka wie czy ten Sand jest żółty?Ranka czy on jest podobny kolorystycznie do DWLight 2?
Cytat:
Sand to blady żółtek Kocham go Ale pojawia się czasem na tru- u nas niet. Co nie robi pomarańczki z brązerów? U mnie tylko Ardenka z kwiatkiem (kocham ją ) i Sunkissed ale nie na każdym podkładzie Za próbaska dziękuję, bo już jestem zniechęcona ostatecznie

Ja mam Sand, jest bardzo żółty ale w Pl go nie znajdziesz. ktoś chyba pisał, że 02 light podobny.
Potwierdzam - Sand 36 to żółtek. DW Light 02 jest inny, troche ciemniejszy, mniej żółty z natury (bo on ma dopasowywać się do naturalnego koloru skóry). Wg mnie mniej kryje, ale za to szybciej sie rozprowadza (nie trzeba tego robić tak precyzyjnie).
Kiedyś na stronie EL była taka fajna tabela, która ułatwiała dopasowanie kolorystyczne kosmetyków, ale nie moge jej znaleźć.
Znalazłam to KLIK (kliknąć Start Over)
DW Light 02 jest odpowiednikiem chyba trzech odcieni klasycznego DW (zimnego, ciepłego i neutralnego)
Cytat:
Napisane przez m-habibi Pokaż wiadomość
a ciekawe jak tam zakupy Milki
z zakupów wczoraj biegałam by dostac się do prywatnego internisty, bo miałam poczatek zapalenia pęcherza (oczywiście po 2 godzinnych próbach dodzwonienia sie do przychodni państwowej brrr... na prawdę chciałabym, by wreszcie zreformowali tę służbę zdrowia)
sorry, że tak sie uzewnetrzniam zdrowotnie, ale zauważyłam, że TU wolno
Cytat:
Wiecie co, musze się pożalić, bo zrobiło mi sie bardzo przykro
Moja mama powiedziała mi dzisiaj że jestem pusta i głupia, bo mam tyle kosmetyków i tak długo (15 minut) maluję się do pracy. Że każdy normalny człowiek, ma jeden puder i tusz do rzęs, a ja mam tego tone i nic nie robie tylko się pacykuję przed lustrem i nakładam, nakładam, nakładam. Że najważniejsze jest to co w głowie a nie wygląd i malowanie się

Ręce mi opadły.... moja własna matka mnie nie zna Ma mnie za idiotkę. Uświadomiłam sobie, że gdybym nie wiadomo kim została i miała nawet jakieś wysokie stanowisko to i tak dla niej byłabym nikim. Przykro mi strasznie, zresztą większość moich problemów i rozterek wzieło się właśnie od tego, że od dziecka takie dziwne rzeczy tłukła mi do głowy
Cytat:
No to ja powiem brutalnie - czas na przeprowadzkę
Resiaku, dokładnie tez tak myślę - wyprowadz sie Wynajęcie pokoju to bardzo dobre rozwiązanie Jasne, kasy jest mniej, gdy sie komuś płaci za wynajem, ale komfort psychiczny jest bezcenny. Całe życie zupełnie inaczej się układa. A ilu spotyka się nowych ludzi!!!! znajomi znajomych współlokatorów itd itp

Ja pokochałam swoją matkę, gdy się wyprowadziłam Teraz jak do niej przychodze to nawet nie musze zdejmować butów ani zmywac po sobie

i polecam ksiązkę "Toksyczni rodzice" Susan Forward KLIK

Reese miłego spotkania! Jestem dumna z Twojej odwagi

Cytat:
milko, ja bym nie wytrzymala!!! praca w przedszkolu byla dla mnie zmoraale widze ze Ty masz zupelnie inne podejscie niz ja do dzieci i ze Cie to pasjonuje, wiec na pewno bedziesz super w tej roli!!!
To sie okaże już 5 stycznia he he Zostanę "Panią Miłką"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Toksyczni-rodzice_Susan-Forward,images_product,21,978-83-60207-52-9.jpg (17,1 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez milka-pilka
Czas edycji: 2008-12-30 o 18:22
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 16:12   #3651
chise
Wtajemniczenie

Cytat:
UWAGA, UWAGA

Trzymamy za Anusię.
Mocno trzymamy
Cytat:
Ech tak mogłam pisac w pracy, że rano napisałam 2 posty, a potem zapieprz
Reese będzie dobrze
Co do korektorów będę obczajac, Diora, Kanebo, HR i MUFE zobaczymy jak mi wypadną testy.
Aniu nie przejmuj się maminym gadaniem, czasem po prostu tak bywa
Asiu w sumie nie wiem czy masz jechac czy nie
Nulko ale Ci fajnie też bym chciała pojechac do Zakopca.
Paulinko piękne buty.
Aniu dostałam paczkę od Ciebie wczoraj - Dziękuję
Dziś użyłam Kanebo i naprwdę bardzo miałki i super się rozprowadzał, po 6-7h zaczęłam się lekko świecić. Nie wierzę, że to piszę, ale mam wrażenie, że ładnie nawilża
Stary 2008-12-30, 16:17   #3652
Tanyia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chise Pokaż wiadomość

Aniu dostałam paczkę od Ciebie wczoraj - Dziękuję
Dziś użyłam Kanebo i naprwdę bardzo miałki i super się rozprowadzał, po 6-7h zaczęłam się lekko świecić. Nie wierzę, że to piszę, ale mam wrażenie, że ładnie nawilża

Nie ma sprawy
haha a nie mówiłam Kanebo jest najlepsiejszy na świecie

ZUMBA

Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 16:18   #3653
Guarana
Zakorzenienie

Dzień dobry, wieczór
[quote=phdwao;10263778]
Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość
Ja nie moge nosic slupkowych, bo mnie pogrubiaja Moja gicz pecznieje w oczach

Lip o tej godzinie sie juz nie je
Twoja gicz będzie jak udziec z dzika który jadłam na weselu dobry był

Cytat:
Zmykam do łózka, jutro budzik będzie bezlitosny o 5,20, ale za to może będe mogła troszenieczkę powizażowac

Papa kolorowych snów

Edit :
możecie polecic dobry korektor pod oczy, rozświetlająco-nawilżający? aby nie właził w zmarchy, kryc może sobie średnio, bo nie mam cieni, co najwyżej lekko opucnięte pod oczami rano. Clinique niestety nie sprawdził się tak dobrze jak pkładałam w nim nadziei.
5;20
Korektor pod oczy YSL w pisaku

Cytat:
a ja w szpilkach wyglądam jak nieletnia prostytutka
Lepsza nieletnia niż podstarzała

Cytat:
Czesc Chisiakowcuuuuuuuuuuuuu ! Wpadnij, to Ci stopy wymasuje (moga byc brudne -mam dostep do biezacej wody)
Masz dostęp ale sama nie używasz zbyt często ....oszczędzasz

Cytat:
To ja , tydzien temu na Zlocie Milosnikow Akrobatyki
Chyba gimnastyki artystycznej

Cytat:
idę dalej czytać moją nową książkę o seryjnym zabójcy który zostawiał w ciałach kobiet malutkie ptaszki
Miał kompleks małego "małego"

Cytat:
z babcia tez juz lepiej, jeszcze jest w szpitalu ale juz lepiej sie czuje
Suuuper

Cytat:
Ja niedawno przejechalam 850 sama w jeden dzien . A potem umarlam.
Na szczęście zmartwychwstałaś

Cytat:
Habibers ----> oto moje propozycje
Guarana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 16:19   #3654
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
UWAGA, UWAGA

Trzymamy za Anusię.
trzymam i ja kciukasy

i uciekam do TŻa bede wieczorkiem

Stary 2008-12-30, 16:22   #3655
milka-pilka
Zakorzenienie

Tanyia, ale kusisz... a mam juz taki debet na kredytówce
w ogóle sypańce sa fajne

Ranko, a co sie dzieje z tym Twoim pudrem G. Chyba miałaś sobie zostawić sypki, jak juz przyszedł...? Dobrze pamietam?
Stary 2008-12-30, 16:23   #3656
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
UWAGA, UWAGA

Trzymamy za Anusię.
: kciuki:

Cytat:
Cześć !
ja juz zaległości nadrobiłam
Między mną, a moim (przyrodnim) bratem 13,5 roku różnicy. Kochamy się i dogadujemy dobrze. On mnie ratuje z dziwacznych sytuacji, nosi cięzkie torby; np gdy mieszkałam ze znajomymi kolega zamknął mnie takim zamkiem, którego nie można otworzyć od wewnątrz. I kto mnie uratował? Braciszek Zrzucałam mu klucze z 5 pietra prosto na Pl. Wilsona Fajnie jest mieć brata Ja z kolei zabierałam go na różne koncerty i młodzieżowe "pikniki".

z zakupów wczoraj biegałam by dostac się do prywatnego internisty, bo miałam poczatek zapalenia pęcherza (oczywiście po 2 godzinnych próbach dodzwonienia sie do przychodni państwowej brrr... na prawdę chciałabym, by wreszcie zreformowali tę służbę zdrowia)
Teraz - jak mam prawie 30 lat na karku to się dogadujemy z siostrą, ale kiedyś to było tak: :ba cik::noniew iem::cr y::co ol:

Oj - zapalenie pęcherza to miałam 1 raz w życiu i już nigdy nie chcę go mieć
Współczuję
Stary 2008-12-30, 16:25   #3657
ranka
Kici kici miau miau

na zapalenie pecherza Ciprinol

zamowilam sobie puder prasowany Guerlaina - przyszedl sypki. Facet kazal mi odeslac, ja napisalam ze chyba zatrzymam . on mi odpisal ze ok ale wysle przed swietami ten prasowany kurieriem.

napisalam mu wczoraj mejla ze prasowanego ani widu ani slychu a on mi pisze czy odeslalam juz sypki i ze mial napisane ze do 10 stycznia go nie ma - wsciec sie mozna, dlaczego ja mam za to placic ?facet jest goloslowny

problemem przychodni jest to ze maja malo lekarzy - za malo placa wiec pewnie tak zostanie - ja mialam dzis i wczoraj 40 pacjentow i 4 wizyty domowe

Instagram mój

Edytowane przez ranka
Czas edycji: 2008-12-30 o 16:34
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 16:38   #3658
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz - jak mam prawie 30 lat na karku to się dogadujemy z siostrą, ale kiedyś to było tak: :ba cik::noniew iem::cr y::co ol:

Oj - zapalenie pęcherza to miałam 1 raz w życiu i już nigdy nie chcę go mieć
Współczuję
o matko! to ja mam dobrze ze swoim braciakiem jak był mlodszy to oczywiście się z nim kłóciłam, ale co to za kłótnie 16-latki z 2,5-latkiem
Teraz jest fajnie bo ja po 30-tce a on ma 17, więc kupuje mu płyty, czasem daje kieszonkowe
Cytat:
na zapalenie pecherza Ciprinol
dostałam Furaginum a nie Ciprinol....
Cytat:
zamowilam sobie puder prasowany Guerlaina - przyszedl sypki. Facet kazal mi odeslac, ja napisalam ze chyba zatrzymam . on mi odpisal ze ok ale wysle przed swietami ten prasowany kurieriem.

napisalam mu wczoraj mejla ze prasowanego ani widu ani slychu a on mi pisze czy odeslalam juz sypki i ze mial napisane ze do 10 stycznia go nie ma - wsciec sie mozna, dlaczego ja mam za to placic ?facet jest goloslowny
Ale miał Ci ten w kamieniu przesłac za pobraniem, jako drugi zamówiony produkt? (skoro chciałaś zatrzymać sypki)
Stary 2008-12-30, 16:43   #3659
Guarana
Zakorzenienie

Ranka, co s psiakiem?????

Cytat:
Odjęli mi te 11 zł rabatu na e-torebce więc już przelew poszedł.

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Ja cię mogę adoptować. W dupkę bym wlała, kosmetyki zabrała...tzry dni w głodzie potrzymała i dla smoka podrzuciła. hihihihi i patrzyłabym jak smok się dławi twoimi kosteczkami ...hahahahahah Znaczy wiesz plan by prysł przy pierwszym gryzie, bo oczywiście wszystko popsuł by kto...larwiak który swoim pięknym nowym BMW wjechał pod wawel i najpierw ubił by mnie a później smoka. Uratował by swoją panią podisnpektor Żbik i żyliby długo i szczęśliwie. Ubrani w smocze skóry, na głowach smocze trofea znaczy dzwonki, z zapachnym zamrażalnikiem mięsa smoczego. Głód bynajmniej im by nie doskwierał. I nowych larwiaków by nam namnozyli. Wszystkich turystów z Krakowa przepedzili....
Ps/ Po jakims czasie zrozumieli by swój błąd z ubiciem mnie ...bo przecież mogłabym im glansowac te smocze skory, gotować prać, z larwiakami po rurach ganiać....a tak.....e szkdoa gadać, a miało być tak fajnie.
Piłaś coś

Cytat:
UWAGA, UWAGA

Trzymamy za Anusię.

Cytat:
FURAGIN. Łyknij Furagin, po pierwszym wysiusianiu przechodzi ból. Mam zapalenie pęchrza bardzo często, przetestowałam mnóstwo leków i uważam, że nie ma lepszego. Mam go zawsze pod ręką i nigdzie bez niego nie wyjeżdżam.
Stary 2008-12-30, 16:45   #3660
Guarana
Zakorzenienie

Cytat:
dostałam Furaginum a nie Ciprinol....
To to samo co Furagin
Tylko bierz go dalej przz kilka dni nawet jak objawy już przejdą.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości